B&W


You're a part of me

Jag kommer att hamna hos kronofogden. Nyss fyllda 18 år och redan har jag grävt min egen grav. Har fått 2 påminnelser från stadsbiblioteket om att jag inte lämnat tillbaka böcker. 2050 kronor kräver dom att jag betalar. Vafan? Jag ska överklaga skiten. Först och främst kanske jag ska försöka hitta böckerna. Har verkligen ingen aning om var de är... Kan typ ha glömt en i Barcelona, så illa är det.

Idag har jag shoppat. Så glad! Köpte världens skönaste plagg, de är fashion men känns som pyjamasbyxor. Underbart. Köpte massa annat också. Kände att jag förtjänade det efter att ha suttit i ett klassrum i 4 timmar med min klass. Vi hade presentationer under hela E-block. Herregud säger jag bara.

Emelie


candle light


find the place

hej! long time no write. eller aa ish long time ago. okay. vad har jag gjort? jo riga. det va rätt så kul faktiskt. första dan va vi i riga och gick runt och på en spårad restaurang med världens godaste pommes. sen så chillade vi på vårt galet najsa hotel rum. flummade. åt middag. flummade. drack en mojito och sen gick vi och la oss i våran stora underbara säng. sen nästa dag åkte vi till skolan. det va fan sjukt intressant att se hur "barnen" va och hur dom bodde och yadiyada. orkar inte berätta om allt som hände men det va intressant och jag hade kul :) 
idag så orkarade jag verkligen inte gå till skolan. så jag va hemma och vilade. sen hade jag lovat magda att följa med och skriva på flak grejsimoijsen. vi träffade vid 3 och satte oss på espresso house och hade det mysigt. adrian kom också och satt med oss för han skulle också skriva på hans flak grej. vi pratade om lite allt möjligt tex att bögen kommer hem snart och taggade polen. 
 
nu ligger på min säng med massa ljus tända och sitter i mina fina pyjamas och ska ladda ner school of rock. har inte sett den på hur länge som helst och jag älskade den filmen. 
 
taggar helg. och golden. och att träffa mina underbara och fina vänner. 
 
besos 
Kathleen

So bad

Jag ska göra nattinlägg till en tradition. Inte mycket har ändrats sedan igår natt. Jag kollar fortfarande på kardashians. Jag är liksom fascinerad av familjen, undrar om de är som de framstår i serien. Eller är allt ett sånt där typiskt pr-trick? Hmmmmm

Nu över till min dag: jag sov igenom två lektioner. Jag har aldrig sovit på en lektion, alltså aldrig somnat på riktigt. Men idag hände det alltså. Jag råkade blunda och huvudet bara följde med och dunkade i bordet. Tror till och med att jag började snarka på historian... Stelt. Jamshed sa om och om igen hur sliten jag såg ut. Kände mig förolämpad, minst sagt. Måste dock säga att han hade rätt, jag kände (känner) mig sliten. Jag lärde känna en ny person i min klass idag. En blond lång kille som bott i Madrid. Han berättade om klubbarna där och hur han brukade låtsas vara turist från Ryssland för att komma in. Vi pluggade även historia som planerat.

Nu ska jag lyssna på två tjejer från gamla kära norrpan som kommer bli superstjärnor snart, deras youtube videos. Ryser. Ska försöka linka! Så jag kan säga att jag bidrog till deras karriär. Haha. Nej men seriöst är väldigt imponerad.

Lovee to ya'llllllll
Emelie

Hahahhaha under julshoppingen år 2008 så vi ut såhär. Fint


Jag har insomnia. Sitter och kollar på keeping up with the kardashians. Asså fattar inte att Kim är den mest kända av dem, hon är så tråkig, lame och dum. Alla andra i serien är roligare än vad hon är. Min farmor är roligare än vad hon är. Och det säger mycket.

Ja kanske ska ta och göra nått vettigt istället om jag ändå ska vara uppe. History group work anyone? Ja fyfan!!!!
Emelie


jag har ingenting att säga dig

jag orkar inte pluggar. att jag sitter framför tvn kanske bidrar till det. jag ser fram emot lördag så jäkla mycket. kommer vakna upp i göteborg, vandra till chalmers univeristet och gör sat provet. ska ta det lugnt denna gång och tänka att jag redan har ett bra resultat så jag behöver inte stressa genom som förra gången. sen efter 6 timmar ska jag stressa till flygplatsen för att hinna med sista flyget till stockholm och gå på gold party. ser verkligen fram emot det så jäkla mycket. hinner typ aldrig se någon nu förtiden, springer på folk i skolan och en fika varannan månad typ. inte helt sant kanske, men det känns så för det är så mycket IB deadlines nu förtiden. har liksom inte sett röken av kax och beccy på hur länge som helst. jack känns det som jag inte sett på ett år. och sen taggar jag att fira kicki som blir laglig. goldgoldgold
 
jag håller på att skicka applications till skolor i usa på the commen app. försöker att välja de jag verkligen vill gå på. jag är verkligen spänd på nästa år. min lillasyrra funderar på att vara utbyttesstudent ett år innan hon börjar gymnasiet, hon ska välja östkusten som sin region. så då kommer vi vara supernära varandra!!!!! mitt dröm universitet är northeastern just nu, känns som om det skulle passa mig. så kan hon komma och hälsa på mig på helger kanske och jag kan hälsa på henne. det vore så perfekt. sen har jag även en känsla av att den här våren kommer att bli den sämsta men också den absolut bästa någonsin. tiden mellan sista examen och utspringet kommer vara så underbar. jag önskar att jag kunde snabbspola dit nu. slippa alla jobbiga revison courses. juste, ska skriva upp mig på en intensiv IB revision course under julen och påsklovet tror jag. uh. 
 
ska tvinga min hals att bli bättre nu. 
vi höres
emelie
 
 

Uppdatering

Så i lördags, efter att jag dragit mig själv ut sängen, åkte jag inte till gamla stan och fikade med min kära kusin Sara och hennes kompis Lisa och deras två tenniskompisar från Umeå. Det var mysigt. Blev sedan upphämtad av pappa och vi begav oss till dalarö för att fira farmor. Åt massa god mat. Igår var jag sjukt lat.
Idag gick väldigt snabbt. "The banan-peels" lunchade på Texas. Gruppen består av Micke, Sebastian, Stella, Sithira och jag själv. Vi håller på att etablera oss just nu. Ska börja ha regelbundna luncher och träffar. Lol. Jag stannade till halv 6 på artlektionen som vanligt, blev klar med skulpturen. Den ska torka och sen brännas innan jag äntligen får måla den. Nu har jag tagit initiativet till mitt och Antons grupparbete. Känner att det kan gå vägen om han vågar svara innan imorgon.

Jag taggar nu tacos!!!!!! Puss på er alla
Emelie

Lol Ester shakar


clouds in the sky

min fredag va super underbar. ja vi hade lite tråkiga lektioner och man va lite allmänt seg men det va fortfarande bra. efter skolan gick magda och jag till stan för jag skulle köpa super fina pyjamas från gina. asså dom är så jävla söta. looovee. jag fikade och gick på promenad på F sen åkte jag hem för att ha lite familje mys med mamma och pappa. sen kom F över och vi kollade på film och chillade. imorse dansade jag runt med mamma till feeling good. det är verkligen min familjs låt. jag taggar sönder nyår i england med hela min familj, temat kommer bli mad men och jag har den perfekta klänningen också så det kommer bli underbart kul. nu ligger jag i min säng och ska ta en powernap. ikväll ska jag hem till ebba S med alice och ha lite girly dinner. IMORGON ÅKER MATILDA BECCA OCH JAG TILL RIGA. spårr. 
 
Kathleen

You got me

Måste dra samma slutsats som Klara, att va ute och klubba är kanske inte det roligaste. Jag föredrar verkligen barer och bara chilla. Tivoli var lite som Elverket, bara att vi alla nu är några år äldre. Men det var så kul att träffa massa folk i och för sig. Innan hade jag, Carro, Stella och Ester super mysigt med satsig middag och drinkar.

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Tänkte typ fika med min kusin och hennes kompisar och sen bli hämtad av päronen för att åka och fira farmor.
Hade så bra
Emelie


Telllllll me

Kolla vilken åsome bild jag hitta. På planet hem från Barcelona. Stalkade jacks insta. Den är bara så underbar. Jag vill resa med vänner igen. Det är alltid så najs
Nu kommer jag vara sen till Stella.... Eh klockan är redan halv och mamma är inte här än

Emelie


Play our song

Usch. Har haft ont i magen hela dagen. Nått är helt klart fel med sättet jag lever mitt liv på. Blir aldrig helt frisk. Ligger just nu och filosoferar (så himla fult ord). Tänker på college apps som jag borde skicka in. Och på att min klass har nu återgått till en stor familj som i ettan. Allt är så sött. Hade ytterligare ett fikapass med Görel idag. Vi prata lite uppsats, lite Selma och lite all möjligt. Snackade lite skit.
Mamma ska hämta upp mig om en halvtimme. Vi ska handla mat. Sedan ska hon släppa mig hos Stella där jag ska äta middag och ha kul. Får se vart resten av kvällen tar mig. Kanske inte ska spåra allt för mycket då mitt immunförsvar inte verkar klara av det.
Vi hörs och ses
Emelie


thousand years.


 

dont forget me

sitter hemma hos becca och chillar med jonas(hennes bror). på vägen hit träffade jag min kompis Felix och vi kom på att vi skulle alla till samma bygnad. det va lite kul. juste innan det så fikade vi med klara, kiki, ollan, maria, emelie och ester. det va super mysigt!! när vi kommer hem till becca så ligger alexandra och hennes pojkvän och myser. palla. stackars becca som kommer hem till det varje dag. tycker fan synd om henne. just nu är becca och rider. kul. 
ikväll ska jag se på twilight med magda och becca. älskar spontan bio på vardagar. såå mycket roligare än SHM eller hur?
okay nu ska jag fixa riset. 
 
puss och hej. 
 
stelt inlägg. 
Kathleen

and im back

herregud vilken bra resa. vill tillbaks till vårt rum. till bastille. till champsen. till charlotte bar. till duplex. till allt som fanns där. det va verkligen underbarare än underbart och bättre än bäst. det går inte att förklara hur kul vi hade. jag fick verkligen 16pack pga hur mycket vi skrattade under bara 3 dagar

Kathleen

.

Så jävla sjuk. Fy för fan för feber. Huvudet bara snurrar. Jag vill dö. Har sovit i 20 timmar. Jag kan inte missa skolan imorn. Math IA. Så jag ska nu droga ner mig med en massa hostmedicin och Alvedon. Hejdå

Emelie


And again

Lol på mina bilder i förra inlägget. Art med Hayden och Hanna på måndagar är så mysigt så. Jag känner att min hals börjar tjockna. Klara är sjuk. Ester har vart sjuk. Jag orkar inte. Jag ska dricka massa te snart för att förhindra detta. Idag har min kusin hört av sig och sagt att hon ska bo hos oss från onsdag till söndag med sin kompis. De ska på swedish house maffia och sen ska de väl chilla här. Själv taggar jag helgen, ska ut med Stella och Hanna. Har typ inte varit ute och klubbat på riktigt ännu. Tror jag väljer helt rätt människor att köra med första gången. Cant wait. På lördag ska vi fira farmor också. Äta världens middag på nått coolt ställe. Åh ja älskar allt just nu. Har inte så mycket läxor heller, eller jag har det men känner mig inte alls stressad.

Emelie


Hettttttt

Började på en skulptur på arten idag. Sitter nu på tunnelbanan hem med oranga händer och armar. Suck. Smällar man får ta. Lol.


Sunday

Igår va jättetrevligt. Idag lyckades jag precis ta mig ur sängen. Ser på gamla gossip girl avsnitt med fysik boken på magen. Och planerar att göra så resten av kvällen också.


Paris!

Hej fellow läser hemma i Stockholm! Vi har det sååå nice! Åh åh och dubbel åh! Vi åkte hemifrån vid 4, tog bussen, planet, sen bus och Metro. DÅ kom vi fram till vårt gulliga hotel! Ikväll ska vi ut i bastille och träffa några kompisar! :)


Tagggggg

Sitter och ser på nån show där mammorna tvingar sina döttrar att bli dansare. Dom går runt och säger att de ska bli rika och kända. Men eh? Antingen fattar jag inte grejen eller så är det hela bara allmänt rubbat. Man blir väl inte rik av att dansa?

Jag taggar glöggggg ikväll. Först måste jag bara skriva några college essays. Undra vad en pennsylveniare vill höra om mig. Vad som har format mig som människa? Hmmmm. Ärligt talat vet jag fan inte vad jag ska skriva om, det ska liksom inte vara som mitt personal statement... Utan en essay. Eh

xoxoxoxoxo
Emelie


Except for one

Gud vilken lång dag det har varit. Vaknade upp imorse och kände mig sjuk, eller var bara så trött att jag inbillade mig att jag var sjuk. I alla fall så tvingade jag iväg mig till mattelektionen, alltid lila underhållande. Roddis kommer alltid med så torra skämt att man måste skratta, han känns liksom så liten och ensam annars. Efter matten fick jag adhd plus damp utbrott på min historielärare. Rätt så seriöst, jag blev helt röd och skitförbannad. Jag skrek, han skrek och det hela sluta med att jag fick ge med mig till slut. Vafan. Det är så cp. Han har haft lektioner för en annan klass som han har förväntat sig att vi ska vara med på, utan att meddela detta. Så nu har vi liksom missat sjukt mycket. Som han nu ska ha prov på, sen antar han att vi ska ha fattat att han har ändrat schemat utan att säga det till nån. Jag sa att jag vägra gå på lektionen idag, vad ska det hjälpa liksom? Han har redan förstört min framtid. Han ger eleverna inte ens en chans. Så under den en timme och tio minuters långa lektion vi hade satt jag längst bak och var så irriterande som jag bara kunde. Han bad mig svara på allt kändes det som och inte nog med det, han var allmänt otrevlig och verkligen visade sitt hat mot mig. Jag vet att det låter som att jag typ fått ett dåligt betyg och nu klagar, men tyvärr är det inte så. Detta är en lärare jag har plågats med i tre år, han mobbar folk i klassen inför alla. Han är öppet rasist, fascist och allt annat hemskt man kan vara. Gör extrema skillnader på elever. Och vi har klagat, oh som vi har klagat. Men inget verkar hjälpa. Korrupt skola.
Arg och irriterad skulle jag sedan ha min practice commentary som jag har varit för lat för att göra så jag improviserade och det gick vägen. Fick lite beröm av läraren för att det hela verkade väl strukturerad. Om han bara visste. Lyssnade sedan vidare på resten av klassen. Och fick även genomlida en hel del galenskaper klassen hade att erbjuda. Ibland fattar jag verkligen inte hur folk tänker eller om de har någon verklighetsuppfattning överhuvudtaget. Kan sitta i chock i flera minuter efter att ha hört uttalanden från vissa personer.

Jag var cool och chillade i cafeterian med Sebastian och Sithira efter sista lektionen. Var tvungen att vänta på Stella innan vi kunde bege oss hem till Ester. Hon har varit sjuk jävligt länge nu, så det var dags att träffa henne. Vi hängde där ett tag innan vi bestämde oss för att det var dags för breaking dawn part 2. Ja ni. Jag var ju världens twilight fan när bara böckerna fanns. Men nu känns allt så jävla B. Ester satt och skrek och älskade sitt liv i biosalongen med en halvnaken Jacob på skärmen. Stella satt mest och skrattade och hade konstiga läten för sig. Och ja... Jag somnade. Fullt seriöst så missade jag mitten av filmen. Vaknade upp och såg att vampyrer dog hejvilt helt plötsligt. Måste säga att de skulle kunna sadla om hela twilight produktionen och göra det till en komedi. Vissa scener är verkligen underhållande. Vi gick och åt efteråt. Hade lite typiskt tjejsnack. Älskar dem så mycket

Nu taggar jag min säng. Så jävla mycket.

Emelie


weapon of choice

nu har jag duschat och blivit fräsch nu är det bara att....packa. lord have mercy. undrar hur det här kommer gå. jag glömmer alltid saker. väntar tills mamma kommer hem så kan hon hjälpa mig hahah
 
AAAA!!! VI ÅKER SNART
 
kathleen

Time after time

Idag har varit en super bra dag pga många anledningar.
1.blev färdig med min uppsats och blev rätt nöjd med den
2.träffade mina underbara vänner (speciellt Anna)
3.hängde med en viss somebody efter skolan
4.jag åker till Paris om 2 dagar typ

Nu ska jag försöka sova och lyssna på mys musik

Pusspuss, Kathleen


Walk the line

Idag har varit en bra dag. Förstod det mesta på fysiken. Ravik är det bästa som har hänt vår klass. Sedan körde jag och Julia en textkommentar på en frödings dikt på svenskan. Börjar digga IBs förkärlek till textkommentarer. Åt lunch på Texas Burger med en del av klassen, mys.

Nu måste jag fixa den där textkommentaren till engelskan. Uhhh

Emelie


Goodtimes

Åh jag saknar Malaysias restauranger. Hela mitt lilla gäng som jag hängde med var och fira en kompis på ett ställe som heter tamarin springs igår, det är nog världens absolut finaste restaurang med världens coolaste drinkar. Assså åh jag var avis. Fick liksom lite livsångest, här sitter jag i kalla Sverige och dom har typ poolpartys och häng varje dag. Bajs va livet är orättvist ibland

Emelie


give me something tonight

hur lyckas jag? jag går upp 8.20, duschar, hittar vad jag ska ha på mig, sminkar mig, ätit och nu är klockan 8.54. DET HÄNDER JU INTE. skilllzzz. igår va jag uppe till 2(COOLTJEJ) och skrev klart min fucking piss uppsats. men det gick ändå rätt bra. jag är nöjd. tack gud att det va fortfarande nåpra människor uppe som jag kunde chatta med. speciellt jacques. vi satt och skrev varje gång vi skrev nytt. vi bägge två började vårt fucking uppsatts typ klockan 22. duktiga mvg barn. idag är så det tooorssdaaagg. meaning det är bara idag och fredag kvar och så åker vi till PARIS! har sagt det flera gånger, men är så himla taggad! har typ redan börjat packa. lord have mercy on my soul att jag kommer få plats med allt i en 10 kilo väska som ryanair kommer approva... 
 
okay nu roppar pappa.. oohh han kommer kanske fråga om jag vill att han kan köra mig till skolan... skulle bli såå glad... 
 
LATERS 
Kathleen

Too soon

Jag ska köpa vinterkläder i helgen. Är så taggad på att köpa mysiga vantar och en snygg mössa typ. Lol va intressant.

Idag ser jag för övrigt väldigt ful ut. Orkade inte tvätta håret imorse, så satte upp det i en hästsvans och satte på mig en grå tjocktröja. Fashion, ja vet. Det var väl typ allt. Jag är rätt så dålig på att komma på ämnen att ta upp här i bloggen. Liksom "woo Zlatan gjorde 4 mål" eller "en Sverige demokrat slog en invandrare"-är väl de mest omtalade nyheterna just idag i Sverige. Jag såg inte matchen för att jag låg och sov, men bra jobbat Zlatan. Och SD börjar nu rada upp en hel del av dessa incidenter, man kan ju tycka att de borde behöva skärpa sig om de ska få behålla sin plats i riksdagen.

Nu är jag framme vid skolan. Kommer säkert vara sen, behöva gå in i klassrummet i min groteska klädsel inför alla. Usch, vill åka hem och lägga mig igen.

Emelie


känner mig så här just nu

political philosophy/social essay kan gå dö. 
 
Kathleen

hanna.

jag lyssnade precis på den finaste talet av en tjej från min klass. den va verkligen helt underbar. hon är en tjej som är inte den mest socialaste tjejen och inte den "typiska" tjejen. och det har alla trot vara konstigt. men efter det här talet som hon gjorde så satt jag här och tänkte till mig själv att, shit, jag har retat henne nån gång, jag har varit en som har kommenterat att hon är konstig. inte till hennes face men fortfarande. hennes tal va om hur hon är och varför hon inte litar på alla och massa sånt. verkligen öppnade upp sig. hela klassen va helt tysta och in awe. det va verkligen amazing haha. båda jag och becca va nära på att gråta och alla satt här med ett leenade på läpparna och nästan tårar i ögonen. det är riktigt modigt att ställa sig upp framför klassen och prata om sig själv men inte på den vanliga sättet. jag ser fan upp till henne nu. någon som man hade aldrig tänk sig göra. ville bara säga det och vara lite djup. 
 
Kathleen

Typical

Hittade dom här bilderna igår kväll och kunde inte sluta skratta. Kollade på dom imorse... Va inte lika roliga... Men whatever dom är verkligen #storyofmineandrebeccaslife har vi kommit fram till.

Försov mig.

Kathleen


italy

 
 
fick ett ryck och började sakna italien. nu ska jag sluta uppdatera denna blogg med en massa bilder på mig själv och sova istället. har verkligen inte fått något vettigt gjort idag.
 
emelie

Gamla goda tiden

Sitter och läser igenom min gamla blogg (som är och kommer föralltid att vara hemlig för er som inte kände fjortis/emo/avril-lavinge-wannabeen-Emelie) och skrattar åt mina vackra och djupa texter.

Här är en bild jag la upp när jag var typ 12 (är kanske 9 eller nått på bilden). Texten lyder nått i stil med: "ÅHHH SÖT GUMMA JAG VAR SOM BÄÄÄÄBIS xD xD xD (L) (L) (L)"

Tror fan att det var efter den här sommaren, när jag fyllde 10, som min fjortis period började. Elverket och ÅHHH strömma som vi hade i norrpan, som motsvarar Elverket. Det var goda tider det. (Undrar vilken urusel mobiltelefon som detta foto togs med)

Emelie


intelligence is sexy

Människor som är talangfulla blir automatiskt så mycket mer attraktiva. Gäller både tjejer, killar och hens. Jag är så extremt imponerad av smarta människor att det är löjligt. Samma sak gäller folk som kan sjunga sådär ruskigt bra, spela en massa instrument eller tala tio olika språk, man stiger sjukt mycket i mina ögon då. Jag kan liksom bli tillfälligt förälskad i någon som kan förklara min fysikläxa utan att ens ta fysik eller när jag diskuterar med någon som är sådär galet allmänbildad att jag bara suger åt mig allt de säger.

Hahah ja det var det jag vill få ur mig. Såg nyss portkod, avsnitten är alldeles för korta!

Emelie


classic

jag är så stel. jag borde ha stel som mitt mellan namn. eller gå runt med en skylt som står att man inte borde prata med mig för jag är så stel. hahaha åh det här är så jävla typsikt mig. MEN WHATEVER. fish liksom. moving on. ska inte tänka på det. 
 
puss
Kathleen

.

 
ÅH JAG SAKNAR NY
 
emelie

Exposure

Ligger i sängen med pyjamasen på och kollar på senaste avsnittet av revenge. Känner att jag lever livet verkligen. Vaknade för cirka en och en halv timme sedan och vandrade ner till köket och gjorde lite frukost för att sedan återvända till min trygghetszone. Idag är det meningen att jag ska plugga. Och jag ska väl göra det snart också. Men det är sällan plugg är lika lockande som att ligga och dega framför tvserier. Får ta och komma på nått typ av belöningssystem. En timme seriöst plugg = ett avsnitt.

Snart måste jag i alla fall dra mig ur sängen, ska ut och springa med min syster när hon kommer hem har jag bestämt. Hon har en runda runt sjön som hon brukar köra och jag vill lära mig den.

Ha det trevligt gott folk
Emelie


Patrik Wolf

Hade utvecklingssamtal idag och det gick fan bra! Super nöjd :) efter åt jag lunch med Anna på sushi stället och pratade om lite allt möjligt! Åkte hem, städade lite och nu kollar jag på once upon a time och sen ska jag plugga också!

Åker till Paris om 5 dagar!!!!


Must

Autocorrect gör att folk tror att jag är ordblind. Helt seriöst. När jag skriver sms eller bloggar så blir det alltid fel. Ska stänga av funktionen.

Har haft en skoj kväll som slutade lite random. Puss på er alla, nu ska jag sova

Emelie

Ni får en estetisk bild tagen av en kändis på Stockholms coolaste bar. Lol



.

Hatar folk som har hybris. Tagga ner dig roll i samhället liksom.

Emelie


in the middle of the night

 
igår va så himla oklart och random. men whatever det va fortfarnande lite kul iaf, inte en helt total waste tycker jag :) sov hos rebecca och hade en gullig frukost med hennes familj på morgonen. nu är jag hemma och ska börja städa mitt rum och sen plugga också. så himla skönt att vi har inte skola imorgon, så jävla värt. dock måste jag upp iaf för jag har development talks klockan 10. weho. fun. fett med najs. okay nej nu ska jag fixa lite fint i köket och duka fram lite för pappa. duktiga dottern jag är så köpte jag en tårta som står till far på för honom. daughter award? 
 
besos 
Kathleen 

"we danced on tabletops and took to many shots..."

igår så va det middag hemma hos magda med alexandra och rebecca! magda hade dukat fint och lagat lite italienskt mat! vi gjorde goda drinkar och så kom matilda lite senare också. Frank kom över och sen inte så sent efter kom Markus också. vi drack, dansade, gjorde lekar, rökte, gick ut med gringo och hade bara allmänt underbart. Hamza och KTH kom också senare på kvällen. Vi gick och la oss vid 7 och blev väckta vid 9......kul. men jag hade verkligen så himla mysigt och kul igår så tack magda för en riktigt bra kväll! 
 
när jag kom hem imorse så gick jag direkt intill mitt sovrum och somnade på min säng och vaknade vid 4 igen.har verkligen inte gjort något idag men det va värt det iaf. jag har massa fina och roliga bilder från igår men det kommer ta upp hela blogg sidan då så jag gjorde ett collage med bilder från igår!
 
besos 
Kathleen 
 

EYYYY

JAG ÄR SÅ TRÖTT. orkar inte. vill bara se på ringer. och sova lite till. 
ligger i kax säng och kollar på medan hon försöker göra sig sig snyggg för att spåra french style ikväll. själv vill jag typ dö av utmattning. min klass är spårad just nu. det har bildats ett killgäng som aldrig existerat förut, de är typ ute och klubbar hela tiden. vad har hänt. jag önska vi hade ett tjej-gäng i klassen. vi har försökt ha det, men det har liksom inte funkat genom åren. vi är alla för mycket drama queens. men vi kanske har mognat i år, miss ekelund sa ju faktiskt det. hon är lite smått spårad så vad vet hon egentligen. 
 
jag saknar ester. 
 
hitta fina bilder på kax data, åh kathleen är underbar. 
peace out 
emelie
 

trol på den va

okay nu har jag och emelie bestämt att köra en allnighter. snygga tjejer vi kommer vara imorgon. gurrrl

peter pan

nu orkar jag inte mera med plugget. yålå. kommer faila provet. 
 
kisses 
Kathleen

guide me, give me your strength

idag har varit en helt underbar dag. hade lång sovmorgon för vi har haft greyday för att alla treor hade mössprovning. så jag kommer till skolan vid 12 och möts av min fina bästis och vi går till dansalen för att sen prova studentmössor och desgina våra egna och allt sånt. ångest 2.0. vad fan ska man skriva?vilken färg? vilken storlek? STRESS. men det gick rätt så bra, jag är nöjd med det mesta, förutom vad jag ska skriva inne i mössan. tänkte typ ES3B, 2010-2013, i1337. och nej jag tycker inte att det är så lol att skriva det för det är ju liksom vår grupp summed up. jag kommer aldrig glömma dom underbara människorna jag har lärt känna under dom här 3 åren. och för mig så ingår också i i1337, ja jag vet att dom inte gå i internationella men dom är fortfarande en subgroup i1337. jag menar klara kom på namnet och vi hänger också sjukt med den sv1337. åh. nej nu får man ont i magen över att tänka på snart är skolan över. MOVING ON. efter det hade vi en mysig lunch men tjejerna i vår klass, eller några av dom. sen så pluggade jag lite religion med Emma och Javeria. även om jag inte "hänger" med dom utanför skolan kommer jag typ sakna ish dom också. speciellt javeria. hon är så jävla skön. jag träffar emelie och stella och dra till kafeterian där jag finner flera underbara människor. to make a long story short, pluggade, försökte spela fifa, köpte sushi med emelie, dansade till mumford, såg becca bli whoppa och hörde när mattanten sa att hon skulle supa i helgen. 
 
Anna och jag går till stadsmissionen och hittar världens fynd. 2 sjukt snygga jackor. MÖMS. en va fucking 100kr och den andra va typ 30. det va spårat. jag köpte även en sexig läder kjol och ett linne. Sedan åkte vi till myrorna för att prova helt spårade balklänningar. vi fikade på sthlm cupcake eller något sånt. åh anna är så jävla fin. det borde finnas mera människor som anna i världen. 
 
Jag åkte till odenplan för att träffa Otto, Daniella och Alexandra för att ha lite hejdå häng för otto som flyttar imorgon :( emo. depp. kommer sakna honom. vi blev rätt så tajta i sommras vilket gör mig super glad för han är helt underbar och typ den snällaste killen jag känner. 
 
Nu sitter jag här hemma och stress pluggar inför mitt prov imorgon. lol på tyska. jag vill typ ha tysk tutor. skulle vara så jävla kul att få MVG i tyska och ba BAM IN YOUR FACE LI. ska prata med pappa om det imorgon. han skulle inte säga nej. det är typ det ämnet han vill att jag ska göra bäst på. 
 
Kathleen xx

Längtar

Jag har en tendens att stänga av allt när jag har för mycket att göra. Idag är definitivt en sådan dag. Jag skulle skicka in min EE idag för jag trodde det var deadline för den, men tydligen inte. Eller jag vet inte. Samma sak med min world lit, som inte alls är klar. Har en tredje draft som jag absolut inte är nöjd med. Grejen är den att när man laddar upp något på managebac (IBs egna fronter typ) så är det slut liksom. När man väl laddat upp sin uppsats så ser någon examinator i Japan att den är där och man kan inte ändra sig, så man måste verkligen vara nöjd med det man laddar upp. Men sen finns det ju skolans egna deadlines som man måste hålla om man vill få ett betyg av den där gubben i Japan alls och det är där kommunikationen inte riktigt fungerar som den ska. Lärare ändrar sina deadlines hejvilt och man vet inte vad som gäller. Inte nog med att vi har uppgifter som avgör hela vårt slut betyg som ska in nu, har massa annat som bör göras för att jag inte ska halka efter totalt. Uh. Vill bara dra täcket över huvudet och vakna upp i maj när allt är över. Visste ni att vi IB kidz slutar skolan runt den 13 maj? Yesbox det stämmer. Vi har börjat planera att vi ska dra iväg på en galen resa någonstans och sedan vara tillbaka i tid för vår skiva och sedan urspringet när resten av treorna slutar. Åh jag längtar.

Emelie


kax och beccy spelar fifa wooo


Nov. 08, 2012

Jag har fler och bättre bilder som jag tänkte lägga upp men blogg fick cp ryck. Så jag ska sova nu, eller typ se på film. Har suttit med min artbook framför portkod 1321. Art börjar NÄSTAN bli roligt..... Hm

Emelie


we cant slow down

lol ja hitta rätt så söta bilder från kg tiden. tänkte dela med mig av de skönheter jag har spenderat de senaste 2 åren med. 
 
 
emelie

Loved you since the day I saw you

Jag har samlat vuxenpoöng hela dagen. Var in på Handelsbanken och fixade sånt där nytt visa kort man kan ha när man är 18, fixade även så att jag får in saker som sparkonton och studiebidrag till mitt konto och skrev på papper om att jag har hand om min ekonomi helt själv. GALET. Sen efter skolan gick jag och handlade mat hem, assssså vad har hänt med mig?!?!!?

Annars har skolan vart okej. Imorgon är det mössproving och kanske lite jonnys som laglig för en gångs skull, tiden bara rinner iväg. Och imorgon fyller världens bästa varelse 15 år, min älskade lillasyster.

Nu ska jag titta på fysik tutorials. Jag har helt ändrat inställning till skolan btw. När man går IB är allt folk ber en om två år, vad är två år om man sen efter det kan görs precis vad man vill? Jag har slösat bort cirka ett år och har ny bestämt att jag ska ägna den korta tiden jag har kvar av gymnasiet åt att plugga. Helt seriöst.

Puss
Emelie

(Jag saknar Boston)


Friends.


+ och -

det som är bra och dåligt just nu i mitt liv 
 
PARIS med magda och rebecca
vi pratat mycket om att åka till polen med massa
jul och nyår i england 
att få träffa mina systrar
träffa sophie
jag har fina vänner
jag ska börja tränna igen, asså lol vi har en runningmachine som är i vårt extra rum , why not? 
MÖSSPROVNING på torsdag!! ERMURGURD
 
jag va sjuk måndag kväll och hela idag
det är kallt ute
jag är nu 50/50 med att färga mitt hår
skolan(plugget alltså)
saknar alicia
 
Kathleen
 

I am scared, simple as that

Jag har haft en underbar dag. Vakna tidigt. Åkte in till skolan och träffa Stella, har saknat hennnne. Träffa resten av klassen också, gulligt gäng. Hade ett par jobbiga lektioner, men det gjorde inget för jag har vart glad hela dagen. I matsalen träffade jag Klara, Ester, beccy, Carro! Så glad när jag såg allas fejs.

Efter två timmars fysik gick jag med Jamshed till friskis. Han är typ världens roligaste. Jag mötte upp med Ester, vi sprang runt inne på Åhléns där hon konsumerade en hel del medan jag bondade med en tjej från Norrköping. (Åh min andra hemstad, lol). Tillslut slog vi oss ner på espresso house och uppdaterade varandra på vad vi gjort under lovet. Vi tog sedan bussen tillsammans mot fridhemsplan där jag mötte upp min kära Jacques och fick höra allt om Paris.

Nu ska ja kolla serier, plugga lite, kolla val och äta mat.

Emelie


warning - cheesy corny djupa tankar

känns verkligen att jag är så himla efter med kärleken. det känns som jag har så många kompisar som har upplevt dramat med kärlek och känslor. så kommer jag där. men jag är så jävla rädd. jag har sett när mina vänner blir sårade eller sårar. sett mina systrar gå igenom break-ups. jag får bara ångest. eller ångest och ångest men det får mig att inte vilja ha något sånt för jag vet att jag kommer bara bli sårad eller såra nån. jag vet att man lär sig av sina misstag och att det är "bra" att gå igenom sånt för man blir starkare som person men uh det ser så jävla jobbigt och svårt ut. sen kommer ju det till att man måste hitta nån också. dont even get me started on that. nu ska jag hitta nån gullig romcom och bli bättre. vill bara få ut det. 
 
oh if it was only so simple 
K

there are times when i hate you


 

As our lives change, we will still be friends forever

Ligger i min säng och är nostalgisk. Jag vill inte ta studenten och ångra nått eller önska att jag hade gjort nått som jag aldrig gjorde. Tänker på hur jävla mycket jag faktiskt kommer att sakna alla. Tror inte att jag har fattat det förens nu. Kommer sakna människor som jag inte hängt särskilt mycket med, bara för att jag är van att se dem i skolan. Uh. Mitt mål just nu är i alla fall att TA studenten, lol jag låter som en loser. Klart jag kommer ta studenten, men jag vill klara alla exam också, inte bara springa ut. Ajja, det var inte det jag skulle skriva om.

USA. Det var underbart. Det bästa. Dagen efter att vi anlänt besökte jag NYU, det universitet jag gillade minst av alla. Kan inte sätta fingret på varför, men det var bara inte min cup of tea. Columbia var väldigt mäktigt. Killen som visade mig runt och som jag åt lunch med var najs, han och min pappa bonda lol. De hade pluggat samma sak, nått nördigt och tråkigt.
I alla fall, vi hann med en hel del shopping och sightseeing innan domedagen anlände. När allt hets om Sandy började, stängdes affärer och restauranger direkt. I måndags, innan stormen var som värst i NY, åkte vi bil runt på Manhattan. Ställde oss längst ner på en pir mot Hudson river (galna turister som riskerar sina liv för att få se mother nature in action). Vi hann dock inte se något spännande, det var bara allmänt uruselt väder. Vi bunkrade upp med mat och dricka och gjorde tillslut som alla andra, stängde in oss på hotellet. Man hörde verkligen vinden utanför fönstret under natten, dock så uppfattade vi inte hur illa stormen hade drabbat ställen som new Jersey förens dagen efter. Efter mycket om och men bestämde vi oss tillslut för att ta bilen och bege oss till Boston trots att det var oklart om broar och vägar skulle vara öppna. Bästa beslutet vi gjorde på resan. Jag blev helt förälskad i Boston. Mitt favorit universitet av alla vi såg var Northeastern som låg downtown Boston. Allt där bara klicka, människorna, programmen, jag till och med bondade med the admission counsler. Gillade universiteten jag kollade på i Boston mer än Cornell, som är ett ivy League. Cornell är i och för sig en rolig historia. Jag var så taggad att få besöka Cornell, det är ivy och enligt listor extremt fancy och bara allmänt najs. Först och främst låg det in the middle of nowhere, i en stad som heter Itacha. Hitta det på kartan ni. Det kändes som att jag var med i en sån där film om en småstad i USA. Cornells campus var i och för sig otroligt vackert och stort. Men det var väl det ända bra intrycket, alla jag träffa var så himla tillrättalagda att jag fick huvudvärk.
I torsdags var vi på världens coolaste konsert. Efter att ha spenderat dagen på pennstate Uni (det mest ur amerikanska stället jag har varit med om), såg vi Bruce Springsteen på universitetets egen arena. Så himla ballt var det. Är väl inget mega fan men själva grejen var så cool. Nästan lika coolt som Madison square garden, där vi kolla basket. Det var precis som i en film. De ropade upp massa på den där skärmen, det var kändisar som satt frontrow (emelie_kändiskåt). Bra avslut på resan. Jag orkar inte skriva mer nu för jag är helt slut. Går på övertid.

MEN JAG TAGGAR SÖNDER ATT TRÄFFA ALLA IMORN I SKOLAN!!!!!!! AHHHHH <33333

Puss och kram
Emelie


Smile

Såhär glad har jag varit idag


catch up

okay jadu vart ska man börja? 
 
jag kan börja med Ukraina. 
 
Jag åkte med Daniella till Ukraina för att reppa KFUM Sweden i ett miljöpåverks grejsimojs. men lol va det inte alls va det vi signade upp för. vi campade inte alls 5 min från stan eller 10 min från vattnet. vi bodde på ett fucking berg mitt i ingenstans bredvid 2 vulkaner med massa militära scouter. men det va intressant. vi hajkade hela jävla dan. på riktigt vi gick vid 9 på morgonen och kom tillbaka runt 10 på kvällen. jag blev sjuk dagen efter. en man från vitryssland hjälpte mig med att ge mig mediciner. som va faktiskt super bra. han kallade sig själv för medical man. pluttis. sen åkte vi till grottor. men det va så sjukt kul. resan ditt va rolig. grottorna va intressanta och sen när vi hade lunch skrattade jag så jävla mycket för vi lärde vår tolk roliga grejer att säga och han lärde oss. yura <3 saknar honom lite. han va så himla gullig. sen åkte vi hem. tänk dig, inga toaleter, inga duschar, inget rent vatten, super militärt, ingen rökning eller drickning, så kommer vi. lol. vi va så jävla utmobbade. men vi bondade med tyskarna och yura och yuri så det va kul. massa barn från lägret har addat mig på facebook. hej poppis? 
 
det va värmt. jag kunde ha skorts. men alla trodde jag va fattig för jag gick runt utan tights under...
yuri och yura 
 
när jag kom hem så deggade jag och dani hemma hos henne med etti och otto tills mina päron hämtade mig. sen så vaknade jag av att michel ringer mig och säger att han vill äta lunch med mig. jag fixar mig och möter honom i stan. det va så himla skönt att se honom. vi hänger inte ofta men när vi gör så är det alltid lika mysigt. sen så hängde jag med finaste gillian. vi gick på promenad och sen hade en lång fika på waynes. 
efter det åkte vi hem till mig och fixade oss fina för halloween fest som fuckade upp. så då sa magda vi kunde komma hem till henne vilket va så himla kul. vi kommer dit och dricker lite vin och har lite girl talk. sen kommer frank och vi gör öl leken. sen vart det slut på öl. så vi gick och köpte mera och hämtade upp några från treat. hamza kom även ditt senare. det va faktiskt super kul :) så tack magda att du räddade vår kväll!  
haha nyktra killar...
jag kom hem vid 4 och sen behövde vakna vid 9 för att åka ut till landet. men det va faktiskt super mysigt där ute. pappa kom och hämtade mig vilket va skönt. sen så hängde jag med lovisa(kusin) och sen hade vi mysig middag hemma hos min moster. idag så hade jag och lovisa twilight marathon. så jävla chill. det va så dåligt väder så vi behövde inte göra något ute förutom att gå ut på promenad med eddie men det va skönt att komma ut. 
 
och nu sitter jag här i mitt rum och leker lite med håret och kollar på youtube tutorials på olika hår stilar och sånt.
jag vill bara att jag ska sitta på flyget till paris.
 
K

Because the night

Palllla att varken jag eller kax har uppdaterat på hela lovet. Värdelösa varelser vi är.

Jag tänkte typ bara säga hej. Sitter på starbucks på times sqaure (turist varning). Är lite bummed out, vi skulle se frihetsgudinnan idag men det är fortfarande inte öppet efter sandy.... Så pappa sprang och köpte biljetter till en NBA basketboll match imorn på Madison square. Flyget går imorgon kväll så vi får åka direkt från matchen till flygplatsen, men det är det värt för att få ha sett Madison square!
USA har vart vart det bästa på länge. Har träffat världens mest underbara människor på universiteten, sett massa och bilat genom hela östkusten. Ahhhh jag vill typ inte hem. Men berättar mer om resan senare.

JAG SAKNAR ER ALLA MASSA!!!!! Taggar tisdag då jag får se allas fejs igen, WOO

Lol ja var på intervju för ett universitet rätt så downtown Manhattan igår, som har en major som är marketing, economics and fashion. Jag skämde nog ut mig själv med min outfit. Dock så var inte själva campuset öppet pågrund av strömavbrott, jävla sandy.


RSS 2.0