Bus

Hej jag sitter på bussen. Det är fett med kul. Alla killar är så HIMLA snygga. I smell HAFF.
Fan bara att jag har min jävla mens. Jacques har redan haffat två. Jävla hora <3333

I'll update you more later.
Kathleen


avoriaz.

jag kommer inte orka blogga imorgon så jag gör det nu. jag vet inte om det finns wifi där men ska försöka blogga så mycket som jag kan om det finns wifi. jag fattar inte att vi åker snart. det känns som det va 25 veckor kvar igår. åh. har knipp i magen. är nervös. är taggad. är rädd. är helt spårad glad.
jag är så lyckligt glad över dom jag ska bo med och är så himla nöjd med människorna som ska åka, nästan alla host host.
jag har 4 jeans. 5 party toppar. 2 underställ. skidutrustning. shorts. kjol. koftor. tröjor. uggs. converse. boots. smycken. smink. handuk. kudde. kamera. laddare. bok(LOL). hudkrämer. pass. id. mat för bussen. pengar. im ready to go. åh. ah. jag kan inte förklara hur glad jag är just nu. jag ska try and sleep nu. tror inte det kommer hända. jag ville ju kolla på one tree hill och modern family och pll MEN alla länkar funkar typ inte. får panik. kommer ha så mycket att kolla på när jag kommer hem. weho. usch. jag vill inte ens tänka på hur det kommer vara när vi är hemma. allt drama som kommer ha hänt. alla rykten som kommer börja. bakis känslan som håller hela veckan. tröttheten. dräggheten. ushc. haha. ahja. det kommer vara nice.
pusss för nu!
Kathleen

lena.

min svenska lärare heter lena. hon är tråkig. hon har ingen humor. hon är repetitive. hon har samma kläder på sig varje dag.hon är så jobbig. hon leker smart. she is not in my good books. GTFO.
Kathleen

Fml

Roddis är sjuk. Vår matte lärare. Jag sitter på tåget på väg till skolan. Åker jag hem, kommer jag inte åka tillbaka till skolan överhuvudtaget idag. Så jag måste typ. Orkar inte. Lärare som är sjuka... Är värdelösa.


full på två flaskor vin

okej, först och främst.. grattis till ES2B! till kathleen, becca, kevin, matilda, olivia, marika och company. ni var duktiga, kom dock in halvvägs och det vart lite confusing. alla bara dog och kathleen och axel spårade. men bra jobbat. i alla fall, min conclusion från drama day är att EN klasserna helt klart var bäst. kanske för att man hade så stora förväntningar på ES klasserna, men EN klasserna var helt klart snäppet bättre i år.

och nu on to IB. jag älskar min klass. ni är underbara och bäst. och jag fattar inte hur i helvete ni fick ihop en pjäs????? NÄR HAR NI TRÄNAT? julia, stella, ceralo, tom, duncan (extra cred till duncan, som var riktigt bra), kristi, sångeland och sebastian (lol), ni vara alla jätteduktiga. stella var all actress like. julia var helt perfekt för sin roll, och gjorde pjäsen bättre. sångeland och kristi såg cp läskiga ut. jag är stolt SOM FAN över er.
det roligaste under dagen var innan IB skulle köra sin play och jag, fabian och kristi var på scenen och körde scener från shakespeare day innan. och när sithira lekte cool när han prata i mikrofonen. och sebastian som bara ändra hela slutet utan att berätta för någon. assså åh. hur mycket jag än klagar på klassen och hur mycket jag än har velat sluta och hoppa av så älskar jag den faktiskt ibland. haha ja vi ska inte överdriva, men de flesta är bara för underbara.
nu ska jag börja packa. kanske. jag har sagt det tusen gånger, men jag kommer ändå aldrig igång. hatar att packa. men är så taggad på avoriaz att jag måste.
PUSS PÅ ER
avslutar med en bild på killarna i EN2A som körde all in.

drama day winners

jag tycker inte om när folk skryter men nu tänker jag göra det.
ÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT VÅR KLASS VANN. allt tjatandes och övning va worth it. dom andra klasserna va så SJUKT bra. åh. smoke va helt underbar med alla costumes och big big bang låten och allt va sexigt. IB's va...IB. haha nej men det va bra för att vara en IB pjäs. stella va så himla söt. she run that play. Natur B's va bra. Ester <3 Gillian <3 Michaela <3 Natur A's va rolig. rebecca fattade inte deras pie skämt. och hon gick natur förra året... borde skämmas.
just nu håller jag på att skriva min jävla historia och sen min drama day reflection paper. efter det så är jag fri. inga mera läxor tills vi kommer hem från avoriaz. avoriaz. vi åker om om typ 31 timmar kvar. åh jesus. LORD HAVE MERCY. jag och jack ska sola innan och vara fina. inte som alla andra dräggiga på bussen. we got class. the line has be drawn.
nu måste jag verkligen fortsätta. wä.vill inte. vill packa. vill åka. kommer inte kunna sova imorgon. ew imorgon är en jobbig dag. slutar 16.30. sen ska jag handla små grejer med mamma sen packa. sen. ÅKA!
Kathleen


jag(efter vår pjäs när jag va stabbed to death) och fina anna(precis innan hon skulle upp och vara en super sexig het 60tals kvinna)

innan du glömmer mig

tror jag har blivit galen av att vara hemma två dagar i rad. sitter och lyssnar på världens mysigaste text, "innan du glömmer mig" av simon norrsveden.
Ja, jag kommer ångra att jag aldrig riktigt tog dig på allvar. Att jag aldrig riktigtr såg dig, att jag alltid gick och undra om det fanns nåt mer. Jag kommer ångra att jag aldrig riktigt tog mod till att säga att jag faktiskt älskade dig.


stone cold, machine gun, firing up the one you love

idag började jag 8.20. slutade 16. sitter och "pluggar" nu hos Olivia med rebecca och deras franska tjejer och sen har vi drama day practice 19.45 till 20.45.sen ska jag hem och skriva klart min historia.sen ska jag upp nästan 5.30 för att vara i skolan 7.30 för att öva tills 9. och klockan 9 börjar vår pjäs. efter det. drama day is over. tack gode gud. dock måste jag ta ett vaccin. jag hatar sprutor. jag kommer gråta. anna ska följa med och hålla min hand. sen ska jag plugga engelska, måste skriva min drama day reflection paper. sen måste jag nästan packa för avoriaz. holy shit.avoriaz. jag orkar inte. kan knappt tro att vi åker snart. åh.
nu måste jag faktiskt plugga. på riktigt.
Kathleen

kimberly.

hon är underbar
hon är fin
hon är smal
hon är lång
hon har brunt hår
hon har stora mörka ögon
hon är jobbig
hon är pmsig
hon är controlling
hon är mrs.wormskin
hon är kimosouris.
hon är min idol
hon är min dansa galzor i köket syster
hon är min "gråta till syster"
hon är min "tough love syster"
hon är i Glasgow
hon är saknad
hon är min.




spasmer

okej. nu är det 4 dagar, 9 timmar och 26 minuter kvar tills vi åker. jag spasmar.

You know it's the right one when it hurts like hell

Jag är glad för att:

- det är nu bara fyra dagar kvar till avoriaz
- ib ska tydligen köra på onsdag. Och jag tror nästan att det kommer att vara bra, jag är stolt över dem
- jag har underbara vänner
- jag ska träffa min kära mor snart och fixa lite last minute saker inför avoriaz
- jag inte har något plugg alls den här veckan
- killen som sitter bredvid mig på tuben läser vad jag skriver

Ända jobbiga är att jag är sjuk... Och att jag inte kommer orka gå till skolan imorgon heller. Men jag ska försöka.


the darkest side

Juste. Min mobil gick sönder i fredags. Jag har en fet spricka nu. Så jävla fullt. Trashy iphone. Josefin har lagt upp bilder från fredags. Ebba också. Usch. Jag va ugly på den festen.

Snart är jag i skolan. Klockan är 9.30. Jag brukar börja 13.40.... Drama day practice <333


we both know i am not what you need

Idag har jag lunchat och hjälpt Jack köpa en knallgrön, verkligen GRÖN hjälm. Herregud vad cool han kommer vara i Avoriaz om FEM dagar. Classy, cool and confident i sin nya gröna hjälm. (Alliteration på den meningen för att ge emfas åt hur extremt grön hans hjälm är. Lol vad jag vart nörd nu. Jag lovar, det är inte såhär mina uppsatser ser ut).
För övrigt har jag lyssnat på Whitney Hustons version av I will Always Love You ända sedan jag kom hem idag. Tror jag är kär i filmen, i hennes röst och i låten. För gåshud varje gång jag hör den. Ska se filmen igen imorgon, typ tre gånger om eftersom att jag inte ska till skolan. Jag är lite smått hängig plus att jag har två extremt tråkiga lektioner imorgon, och inget eller ingen som kan locka mig att åka in för dom lektionerna.
Nu ska jag gå prata med min kära syster som spårar nu för tiden. Hon rymmer hemifrån. (nästan på riktigt). Leker vuxen. Spelar ball. Oj vad hon är speciell. Älskar henne.
bilder från i fredags,
kevin chillar med två random lovers
jeggan och jack är snygga som vanligt
hejdå.
emelie

bitter sweet

något är fel med mig. jag kan inte ha så här ont bara från att spåra dansa. det gör så fitt ont. nu är det i min hals också. allt är typ svullet. omg. tänk om jag måste operera mig innan avoriaz. nej. jag kommer dö. jag kommer åka iaf. TRY ME.
okej nu räker snön. jag blir sur. jag blev skit glad när det började regna igår. sen imorse kunde man se lite gräs. nu snöar det igen. jag orkar inte. make your mind up.
anna. anna. anna. anna. jag är så glad att jag fick fota henne.
hon är en ren blanding av amy whinehouse och audrey hepburn. hon är så underbart vacker. och hon är min vän. hon är min toby.

i wanna be drunk when i wake up

min nacke är FUCKED up. jag kan inte röra på mig. jag går runt med en halsduk och känner mig som om jag är 80 år och bor på ett ålderdomshem. jag har helt handikappad. men jag är fortfarande classy. jag går runt själv hemma med tajta svarta jeans, en svart glitter top och min egen stickade blå halsduk. nytvättad hår och smink. så ska det vara. plus så ska jag fota anna idag så jag måste komma in i rolen som en cool fashionista fotograph.
ja. jag ska fota anna idag. jag är spårad taggad. jag vet exakt hur hon ska bli sminkad och kläd och fotad. vi ska sätta på promiscious. hon kommer dansa och jag kommer inte kunna på grund av min cp nacke.
HAAHHA anna ringde mig precis. lol va söt hon e. hon missade tåget i tc och fick vänta 10 min. sen nu gick hon av en station för tidigt för hon trodde att det va många som gick av så är det nog vårberg. hahahaha. så hon gick av fel och måste nu vänta 10 min igen. söt hon e.

i will always love you

Har precis sett klart the Bodygaurd, med Whitney Huston och Kevin Costner. Åh den är faktiskt riktigt bra. I slutet när hon stoppar planet och springer ut och kysser honom, herregud vad jag önska någon skulle stoppa ett plan för min skull. Sen gör ju Whitneys röst filmen tusen gånger bättre också, hela hon gör filmen så himla bra.


im no longer your muse

det jag är glad över just nu
  • min familj - även om vi bråkar och har våra differences jag älskar dom no matter what
  • sophie - känt varandra sen vi var 3 och är fortfarande lika nära varje gång vi pratar
  • tända ljus. älskar att göra allt mysigt och fixa med ljus. allt blir bättre då.
  • rebecca och matilda- ni gör mina skoldagar och ni är mina bäbisar
  • anna - för jag kan sjunga/break it down på tunnelbannan klockan 3 på morgonen och skricka WE FROM THE HOOD och få folk att veta vart vi kommer ifrån vilket är from the hood.
  • emelie, jacques och rebecca - för om en vecka kommer vi vara i avoriaz och festa galzor.
  • magda, marika och alexandra - för ni är underbara att spela tennis och "bada" med hehehe
  • musik. jag är inte en sån super tönt som ba, jag kan inte leva utan musik, men jag tänker säga det iaf. det är musik som taggar till mig, som får mig att focusera, att koppla av, att gråta och att vara glad
  • gillian <3 bara för att. ingen känner mig som henne
detta är bara några av grejerna varför jag är så glad just nu. det finns flera jag vill tacka och berätta om men nu är det så att jag har nackspar från igår och jag kan inte sitta uppe och skriva ner. wä. jag känner mig så gammal för jag kan inte böja mej ner eller något sånt.
Kathleen

not today


Im from the hood

Okej. Jag var väldigt skeptisk på festen igår. MEN. det va så grovt kul. Människorna var bra. Musiken va bra. Kläderna va bra. Allt va bra.

Jag ligger på spikmattan. Har ont överallt. That means this party was good. Nu kommer största bild bomben.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3158723/images/2012/pic_189992881.jpg" class="image">


Lördag

På väg hem från Stella. Känner att jag måste sova hela dagen idag. Ta det lugnt inför avoriaz, vill verkligen inte bli sjuk. Vore hemskt. Så jag längtar nästan efter att komma hem och plugga, och ikväll se på melodifestivalen. Ska bli så himla skönt.

Bild på lagom sliten tjej


Summer of 69

Snart är jag hemma hos Magda som vi ska föra hos innan vi drar vidare till Josefins 18åra fest! Temat är summersnight. Jag är typ kläd som en hippie. Hur tänkte jag? I have no clue. Men Whatever. Jag ser cool ut med min päls jacka, utsvängda jeans, and blommig top. Sen har jag runda glassögon! Classy. Ebba kommer också och jag fick ta massa kläder för henne så jag har en stor mary poppins väska också. Lol.


Time of my life

Spårar på bussen. Satte på dirty dancing soundtrack imorse och försökte se ut som dom i filmen. Pappa öppnade dörren när jag gjorde stegen. Hahaha. Stelt. Åh nu kommer delen när han lyfter upp henne....... NU!!! wäääääääääääääää så jävla bra att jag får knip i magen

Kathy


Nobody puts baby in the corner

Åh jag orkar inte. Det va nog det bästa jag har sett på länge. Allt vara bara underbart. Musiken. Kläderna. Danserna. Allt va bara så spårat bra. När han sa "Nobody puts baby in the corner" - jag dog lite. Dont even get me started on the guy. (drrreeggeell) hans jävla kropp. Jag vill inte ens tänka på det nu annars kommer jag spåra på tåget.

Jag älskar min moster, mamma och mormor så otroligt mycket. Såna jävla caddy bitches. Mormor i hennes päls, mamma i hennes pearls, moster med hennes stil och attityd. I guess i get it från dom (tossing hair)


Dont you remember

Ååh. Idag har alla stressat över jävla matte. Så bajs skönt att jag inte tar det.
Efter tyskan så träffade jag Magda och Malou och hade lunch med axel och några till. Jag vet att jag säger det ofta men åh min kompisar.

Sen så hade vi bajs bajs bajs svenska. Alla pluggade matte. Jag satt med Emelie. Chill?

Vad gjorde alla på history? Jo. Pluggade matte. Kul. Jag övade min small business. Som gick ass bra. Så stolt över min grupp. Hahah. Lol.

Glömde att jag skulle se dirty dancing idag så jag hade jätte chilla kläder på mig i skolan så nu är jag på väg hem och ska panik duscha och byta om sen ska pappa köra mig till stan. Sttttrrreeesss. Jag kommer ha 20 min när jag kommer hem för att duscha och hitta något att ha på mig. Jag kommer så inte hinna.

(becca blev sur att jag la upp en ugly bild, så hon får en fin)


Hur ska det gå

Skolan var så kul idag. Jag är sarkastisk. Ända bra under dagen var att Allysa och Amy lovade att ta med mig på ett SIS party. Åh Lol, a dream come true. Jag är så taggad.

Nu ska jag hem och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Sommar tema mitt i vintern. Hmm.

Over and out, peace


Rebecca.

Rebecca är en tjej i 16års åldern. Hon en utav mina närmsta kompisar. Hon bytte från natur till sam i början av denna år. Och jag är så himla cp glad att hon och en till underbar tjej bytte. Mina dagar sen dom bytte har varit helt Amazing. Tillbaks till Rebecca. Hon är grovt snygg. Hennes booty,boobies och brains. Wä. Fina Rebecca.

Just nu sitter vi på tyska och leker smarta.


forgot

jag glömde en person när jag nämde positiva saker just nu.
  • sithira och sebastian. (nu tror ni att jag är knäpp för att det är två personer. men nej, sithira och sebastian är nu för tiden en och samma person. dom kallar sig själv, ehhh.. SITHBASTIAN) ♥
tack och hej för mig. nu ska jag sova.
god natt

Ed Sheeran

just nu är det bara Ed Sheeran jag lyssnar på. hans musik är så fint. det är så bra. så catchy. sjukt najsa lyrics. allt är bara bra. så jag tänkte dela med mig av mina favorit låtar av honom.
1. Small Bump
2. Give Me Love
3.Wake Me Up
4.Lego House
5.Drunk
6.You Need Me Man I Dont Need You
så. dom är alla så bra. eller nej. ALLA på hans album är så grovt bra. lyssna på alla. jag orkar inte länka alla. men gör det. helt seri. ni kommer bli hooked.
Kathleen

på request

Jag somnar snart framför grammy galan. Det är så himla mycket reklam och jag har popcorn över hela mig. Så himla mysigt. Tänkte härma Kax och skriva postiva och negativa saker just nu.

positiva saker ♥
  • adele. hon är min idol.
  • att stella går i min klass. (klart att jag gillar andra i klassen, men utan stella skulle det vara hell).
  • att det är 9 dagar kvar till lov. 9 dagar kvar till avoriaz.
  • att jag ska bo med kax, beccabajs och jacky i avoriaz. och att vi bor i världens bästa hus med johanna, louisa, kristina, klara och massa mer underbaringar.
  • min syster. hon är för underbar när hon bara är sig själv.
  • att mate, stella och marianne alla har bytt till standard matte. gör att jag känner mig smartar.
  • mr. roddis, han gör mina dagar bättre. hans kommentarer.
  • att jag har kvar nyckeln till hissen i skolan.
  • att jag har gud på min sida just nu. (jag är inte troende, men någon är på min sida eftersom att mycket verkar gå min väg just nu.)
lite jobbigare saker

  • hostan. (det är en metafor för något helt annat. oj, lol vad jag gjorde det obvious nu.)
  • att det är 9 dagar kvar tills lovet. tills avoriaz.
  • taylor swift, som låter som en barbie men förträngda struprör på grammygalan. (nej jag tycker hon är helt okej för det mesta.)
  • fysiken och mr. swanljung. det är hemskt.

Liiiiissaaa

+underbar dag
+har otroligt fina vänner
+kände mig snygg
+har lyssnat på bra musik
+klickade med nya människor
+9 dagar kvar tills avoriaz
+mötet va bra
+vårt rum namn är "bad girls club"

-drama day practice sög
-det va dålig väder
-hann inte träffa Alicia
-det är 9 dagar kvar tills avoriaz


Min syster Julia

Hahahahahahhahah åh min kära syster diskuterar på telefonen med vår far. Hon ska köpa ny skidutrustning nu i helgen pjäxor, skidor, stavar, hjälm och outfit. Hela paketet. Så här hör jag henne argumentera i telefonen:

"men pappa fattar du inte?? Jag vill ha skidor som kommer vara populära om 10 år. Jag vill inte sitta här om 10 år med Barbie skidor. Du fattar väl, på din tid var det väl typ populärt med långfärdsskidor...?"

Och nu sitter vi och se reprisen på Grammy awards och ungen slänger ur sig ytterligare en kommentar:

"jag fattar inte det här med Whitney. Alla dör ju varje dag, varför ska jag vara ledsen över att hon är död. Soldaten som dog nyligen kunde ha varit känd men han valde att inte vara det. Jag blir hellre soldat än Whitney huston. Jag tror jag ska skriva en bok och få Nobel priset."

Asså åh jag älskar dig syster min.


EGO

Hejhej.

Idag är det typ inga dagar kvar till avoriaz. Shit va tiden går. Träffade Johanna och Lovisa på vägen hem från skolan och de hade nyss vart på info mötet och berättade att vi kommer bo i samma hus. Så jävla bra. Jag var inte på mötet eftersom att vi har fysik lektion till typ halv sex på onsdagar, och förra gången de hade möte så blev Mr. Swanljung sjukt sur. Han spåra ur typ. (så förlåt Jacques, Kathleen och Becca.) I alla fall så börjar jag bli taggad nu, eller jag börjar inse att vi åker snart. Fy fan vad skönt det ska bli.

Idag har för övrigt varit en bra dag. Skolan rullar på. Roligaste under dagen var när Franko somnade på matte lektionen och vår lärare slog till honom så han ramla av stolen. Asså Mr. Roddis <333 Så himla Lol. Han är typ min favorit lärare just nu. Och Görel så klart. Görel är bra.

För övrigt är alla sjuka. Alla går runt och hostar och ser äckliga och jobbiga ut.
(ughhhhhhhh cp ryck).


Settle down

Har ätit alla hjärtans dag middag. Nu ska jag bara fortsätta mysa hela kvällen.

 

 


Välkommen in

Slutade skolan för mer än en timme sen. Jag sitter själv. I skolan. På alla hjärtansdag. Och väntar på min mamma. Forever alone. Skojaaaa. Jag har haft en helt underbar dag med mina underbara vänner!

Nu ringer mamma! Puss


Wäää bild


Let's get these teen hearts beating

Alla hjärtans dag. Sorgligt.

Jag har håltimme, sitter och pluggar matte i biblioteket som en loser. Men det är rätt så skönt att få vara i fred. Jag lyssnar på deprimerande låtar och låtsas att jag kan allt om differentiation.


love in the nick of time

kollade precis klart på Grammys. förlåt men chris brown sög. alla country låtar sög. det ända som va bäst är att adele vann typ 6 priser. bon iver vann ett. och sen när jennifer hudson sjöng en tribute för whit. då grätt jag.
jag gråter way to lätt. det är inte så där super bra. jag kan gråta till tv serier,filmer, låtar även reklam om dom är helt cp fina. dock så älskar jag att gråta om jag ska vara helt 100 ärlig. det är skönt att bara slappna av och låta allt komma ut. att krypa upp i en boll, hålla om sin kude och bara stor böla. jag gör inte det ofta, men då och då är det skönt att bara få ut allt. djup tjej.
nu blir jag lite sur. jag vill ha min klocka och spegel. och nya mattor för mitt rum. och dörr handtag för min gaderob. DÅ. då är jag nöjd. kanske en ny lampa. jag vill ha min egen lägenhet så jag kan pimpa sönder. mitt kök ska vara vit med massa glas burkar med allt i. och sen super färg glada prylar. mitt vardags rum ska vara mysigt med massa kuddar och underbara små saker runt omkring + massa ljus. mitt sovrum ska vara lite vintage känsla. stor säng med en underbar sängram och ljus överallt. kuddar. fin tappet. en enorm spegel. en gammal klocka. och en fin vintage second hand smink bord. då blir jag glad. typ. ahhaha. all olika stilar. ahja
imorgon är det valentines day. depressing. the day most people kill themselves. wonder why? wäää. jag är så sorlig. lol på mig.
imorgon är det också 10 dagar kvar till avoriaz. jag kan inte andas.
den här SKA finnas i mitt kök.
Kathleen

Kärlek till den som förstår

Har svårt att komma igång med matten. Det är så tråkigt.

Lol, jag ska kolla reprisen på melodifestivalen ist. Så mycket bättre. (Nej jag pratar inte om tv programmet så mycket bättre.)

Nu ska jag sluta med mina värdelösa inlägg.

Later


Maybe this time it will mean something more

Världens längsta dag. Har varit i samma grupp som Sithira, Máté, Joel och Amy hela dagen. Lol vi är trötta på varandra. Vi har suttit och diskuterat och typ debatterat. Och tillslut så presenterade vi vad vi hade kommit fram till. Puh. Äntligen är det över.

Nu ska jag bara hem och sova. Och plugga matte såklart.

Här har ni bilder på mina favorit nördar. LOL


Sportsday

Började dagen med att spela tennis med Magda, alexandra och Marika. Vi rätt bra... Efter nån timme... hehe. Sen så drog vi till eriksdalsbadet och "simmade". Det va underbart. Hel dan har varit underbar.

Nu ska jag kolla på lite tv sen plugga lite för jag är så duktig :)


the right one

Jag skäms helt ärligt. Jag har matteprov nu på tisdag och jag har suttit och pluggat hela kvällen. Jag frågade min kära far om ett tal och han bara skrattade, och sa att allt som ska vara på mitt prov på tisdag hade jag på mitt exam för två år sedan. Och jag har glömt bort ALLT. Jag vet inte hur man hittar ekvationen av en parabola om man får tre punkter i standard form. Jag vet inte alla jävla power rules. Jag kan inte göra någon jävla numerical guess after finding the derivative of f(x). Helt ärligt så skäms jag. Jag har kvar mina exam från det året, ja jag är nörd. Och jag fick 96 procent på det matteprovet. Asså helt ärligt, LOL. Hur har jag glömt bort allt detta? Det känns så himla onödigt att sitta här och plugga och veta att jag har kunnat det för två år sedan. Jag hoppar av skolan, jag verkar ju inte lära mig något i alla fall.

I alla fall, imorgon har hela skolan studiedag. Men inte IB. För IB är speciellt. Vi går i skolan från 9-5 imorgon. Om ni ville veta. Japp. Så om någon undrar så kommer jag befinna mig i biochem salen från 9-5 imorgon och diskutera "climate change". Excited.
Nu ska jag ta och sova. Eller se på film. Ja, jag ska nog se på film tror jag. Är helt klarvaken.
Puss från Emelie.

Get better john

Igår va underbart. Satt och åt, snackade avoriaz, spårade, såg ett barn jobba, hackade på Rebecca om hennes racistiska åsikter(lool), och hade generellt en underbar middag. Älskar jerk.

En grej jag hatar. Att bli väckt under helgen. Helgen är förr att inte ha väckarklockan på eller ha mamma komma in och öppna gardinerna och ropa på dig att det är dags att vakna. Jag får panik.

Låssade att jag sov. Suckers.

Städade mitt rum och kirrade godaste brownie med glasyr på. Kungligt säger jag bara. Alicia och hennes Padre kom vid 3 tiden och allt va underbart. Hon lekte super mycket med mig. Jag blev over the moon glad.

Ebba kom på en 10 min besök sen så åkte vi till stan för att fixa mina pengar sen va det hemåt igen. Nu ligger vi på min säng och taggar hultsfred och ängsholmen.

Ugly bild på mig. Underbar bild på Alicia


Be the change you want to see in the world

RIP Whitney Huston. Tragiskt att se att mönstret med självdestruktiva talanger fortsätter. En otrolig röst hade kvinnan verkligen. Sorgligt.


Vaknade rätt så tidigt idag. Gick ut och gick med mamma, pratade om livet i allmänhet. Hon vill att jag ska ta körkort direkt när jag fyller 18, Lol. Hon är så taggad på att jag ska kunna skjutsa runt henne och Julia. Det roliga med det hela är att de få gånger jag har övningskört har det slutat i bråk över att jag inte alls klarar av att köra. Jag får motorstop, börjar skrika så fort en bil kör om mig etc. Jag är helt enkelt en katastrof framför ratten. Så vi får se hur det blir med det.

Vi hörs snyggingar, jag ska försöka plugga nu

 


Feel so close

Startade dagen med att träffa fina Alicia, som jag skriver varje gång jag ser henne är jag bara så glad varje gång. Det va underbart. Hon är underbar. Sen så träffade Sabrina i stan och vi gick en "starta eget" mässa som läxa för small buisness. Vi kände oss super mogna och classy. Sen blev vi sugen på pizza. Hittade ett mysigt italienskt ställe nära oss och satt där några timmar. Nu är jag på väg hem. När jag kommer hem ska jag 1.kissa 2.duscha 3.byta om 4.dra till rice 5.äta så mycket att jag kommer ligga i matkoma för 3 dagar. Om det är buffé så är det buffé.

Laterz!


Red scarf

Jag spårar på twitter. Skapar kaos. Lol, jag driver. Eller skapade lite kaos. Kändes bra. Sitter och pluggar lite matte. Det går inte så jättebra så jag gav upp. Har en hel hög läxor och random uppgifter som jag ska försöka ta mig igenom nu i helgen. Hade tänkt vara hemma hela helgen. Men eftersom att jag är sällskapssjukt och inte klarar av att sitta hemma en hel helg så blev det inte så. Jag ska jobba på att klara av att inte göra något på en hel helg, efter avoriaz. Får se hur det funkar. Ska iväg på classy (?) middag på rice ikväll med mina kära vänner. Ska bli mysigt, med skitsnack och mat. Jag är sjukt hungrig. Har vart hungrig hela dagen.

Vi hörs!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3158723/images/2012/pic_188860734.jpg" class="image">


Hold me

Jag vill ha närhet. Wääää. Så trött och pmsig. Jag orkar inte. Vill nästan gråta. Jag gör inte situationen bättre med att lyssnar på bon iver heller. Jag kramar om min kudde och ligger som en boll. Vill ha en puss på pannan.

Good night xx


Special as you move

Lite nostalgi sådär när jag rensade bilder på vägen hem. Asså ettan var så annorlunda. Saknar det lite nästan.


wwwaaaaaazzzzuuuppp

Sitting waiting for my turn to film my audition tape for drama day. Trråååkkiiggt. Jag känner mig fett sexig i mina doktor kläder ahyeah.

Det är några människor nu som börjar bli riktigt jävla jobbiga. Its called drama day for a reason. Shits about to blow up


you gotta help me out

mark zuckerberg verkar inte läsa våran blogg. he has to get his act together. jag skickar snart mail till honom.

i alla fall här kommer bilder från idag. pusssssssssshej från emelie

the dark side

skaffa precis timeline. det failade, och folk gillar fel bild. asså lol, first world problems.
i alla fall, jag har inte gjort något produktivt på hela kvällen. efter skolan åkte jag och myste med kathleen och jeggan på sushi ting ting. och direkt när jag kom hem däckade jag i sängen. har vart så trött hela dagen. har inte haft smink på hela vecakan heller. (åh lol, jag börjar bli som alla bloggare som typ lägger upp dagens outfit och klagar på att de har en dålig hår dag). i alla fall, jag har suttit framför tvserier och diskuterat allt drama som pågår just nu med människor. alltså inte mitt drama, andras drama. jag har inget drama.

nu måste jag styra upp min facebook sida. orkar inte att den ser ut som den gör.
kan inte mark zuckerberg fixa en facebook design som jag faktiskt gillar på första början?!?
nu taggar jag helg. SÅ HIMLA SKÖNT
GOD NATT FRÅN EMELIE

Sleepless in stockholm

Alltid skönt att börja 13.20.

Efter skolan så hade jag middag med anna och Emelie och hade lite girltime. Lol vad fjolligt. Sen fick jag springa till bussen, halkade. Så klart. Typiskt Kathleen.

Sen så har jag barn vaktat 3 helt underbara barn. Eller jag barn vaktar fortfarande. Sitter på soffan och försöker inte somna. Känns som om ikväll blir kvällen jag får millioner på tempel run asså.

Imorgon blir det drama day practice with the costumes and all that jazz. Sen får vi se vad helgen har att bjuda på. Lördag ska vi träffa Alicia igen och sen ska jag på middag med Jacques, Emelie och Rebecca för att Tagga avoriaz. 15 dagar kvar. Kan knappt andas

Nu ska jag kick som ass på tempel run

Pussss

 

fett gangstaaa

en cool kille, en ginger, en nakenfis

jag och söta ginger Ed.

 


Artsy night

Ikväll var det tänkt att jag skulle plugga. Men med min själv disciplin blev ju det så klart inte av. Dock så var jag inne på någon randoms blogg, och hon hade skrivit sjukt mycket om Coco Chanel. Så jag blev inspirerad och gjorde två sketcher och en sida text i min art work book.
Puss och god natt från Emelie

 

 

 


i run everytime

jag vill sova
jag vill vara 18
jag vill till avoriaz
jag vill ha sommar
jag vill ha ett jobb
jag vill hälsa på mina syskon
jag vill rik
jag vill bo i stan
jag vill ha nya och fina kläder
jag vill ha kärlek
jag vill ha en puss på min panna
jag vill få mvg i alla ämnen
jag vill tågluffa
jag vill komma in på ett bra universitet
jag vill ha en hund
jag vill ha en stor clocka på min väg
jag vill ha en ny spegel
jag vill ha en fluffigare kudde
jag vill inte ha mer utväxt
jag vill inte bo i vårberg längre
jag vill inte ha mer snö
jag vill inte vara 17
jag vill inte dö
jag vill inte bli sårad
jag vill bli bättre i skolan
jag vill vara en bättre kompis
jag vill simma mer
jag vill spåra mer
jag vill live on the wild side
Kathleen

Hej rebecca


hej jag heter emelie och skämmer ut mig själv just nu

ASSÅ LOL.
om ni vill kan ni ju in på http://www.mrgreenshow.se/page/5/ och typ gilla min video. eller inte. för den är så himla torr. och jag låter typ roligare än vad skämtet var.

I'm giving you all

På väg hem nu efter en underbar och produktive dag. Jag och Filippa spårade med hopprepen. Slappade på gymet, och sen spårade igen med boxning.

Lunchade med Rebecca och Matilda! Matilda va så flummig att jag blev lite orolig. Rebecca vissade mig lite bröst tricks. Tack Rebecca.

Sen så hade vi drama day practice. Shit got Real. Vi gjorde alla dö scener. Min va bäst. Sen kom olivias. Sist kom musikens(lol ni fattar) åh jag är typ halvt rädd för att acta. Stelt om jag kommer inte ihåg mina lines.

När jag kommer hem ska jag kissa, fixa mat, sova.

Kathleen


Insomnia

Okej jag kan inte sova.

I alla fall. Mitt skämt från raw är uppe på mrgreen
Jag dör. Jag måste typ vara torraste människan som finns.
Tänkte lägga upp videon här, men bloggar från mobilen. Så ni får kolla in den själva.

 


ONE DAY

en av mina absoluta favorit böcker, "one day" släpptes på film för några månder sedan och jag har varit alldeles för rädd för att titta på den för att jag tror alltid att filmerna ska förstöra böckerna. men ikväll var jag tvungen. filmen var okej. den blev bättre med tiden, precis som boken så jag antar att det är ett plus. dock vet jag inte om jag tycker att rollerna alls var rätt för filmen, men det är ju mer en smak sak. men helt klart gödkänd film.
godnatt/ EMELIE

you can take everything i have

okej. jobbig dag. men det är över nu. i am stronger than you think bitch.

jag började dagen med engelska. gjorde äntligen min IOP. åh det gick helt okej. jag är aldrig nöjd med något, och självklart var den inte perfekt. men det gick bra, och jag är nöjd. och det är hur skönt som helst att det är över. efter engelskan hade jag håltimme. sjukt tråkigt. lunchen i skolan såg torr och äcklig ut. jag sov igenom historian, på riktigt så somnade jag. sedan skulle vi ha matte, men vår kära lärare bestämde sig för att vara sjuk. sista lektionen innan vårt test. (PRIORITIES, please). så jag gick och satte mig i cafeterian, och sov typ. och tillsist kom det jag stannade i skolan för att vara med på, the intro for group 4 project. TVÅ TIMMAR LÅNGT. lol va segt. group 4 project, är en dag då vi IB elever blir indelade i grupper och sammarbetar med en uppgift inom science. detta pågår under en hel dag, från 08.00-17.00, och vi måste jobba under lunchen och allt. allt är väldigt seriöst, vilket är förstårligt eftersom att detta är 15 procent av vårat final grade i science. i alla fall så var introt rätt så pointless, jag satt och spela spel med petter i två timmar. vi får se hur detta går.
när jag kom hem kollade jag igenom alla serier som kom ut idag, how i met your mother, pretty little liars och såklart GOSSIP GIRL. kärlek till gossip girl. kärlek till chuck. kärlek till blairs outfit i dagens avsnitt. hahah lol. hon såg så himla classy ut.
tillsist vill jag tacka mina underbara vänner, för att ni finns. även om jag inte visar det alltid. men tack för att ni ställer upp. ni vet vilka ni är. jag behövde er idag och ni fanns där. kärlek. och kärlek till alla andra underbara människor som alltid ställer upp.
nu ska jag gå och läsa ur "the elephant vanishes", så himla kulturell är jag. en bok skriven av en japansk författare. det är short stories. den ska tydligen vara bra. så jag är lite små nyfiken på hur detta ska gå, kanske ligger uppe och läser hela natten.
lägger upp en bild på mig och stella från igår kväll, när vi var på raw. vi var så coola att de tog bild på oss. och våra skämt var så roliga att de filmade oss.

In your eyes

allt spårar. jag är så himla trött på skolan.

orkar inte med jobbiga rykten heller. asså lol på folk, get your facts right.

 


håltimme

åh jag ba älskar håltimme. bästa som finns. att sitta själv i skolan och göra absolut ingenting och räkna minuterna tills dom andra slutar. fest. dock så tycker jag om att kolla på alla som går förbi och kolla vad dom har på sig. judging <3<3<3
to make the most of the time ill study german. wä. jag kommer faila. nothing is sinknig in. imma gonna sit there and ba, QUE?
tack gode gud för skolans internet.

fluff

varje gång jag måste rå plugga så måste jag ha något söt vid min sida förr att hålla mig vaken och pigg. idag har jag valt Fluff. mamma köpte den för hon skulle göra fudge men hon gjorde aldrig det så nu smaskar jag på det. men det är ok. ska ha gympa imorgon och sen ska jag springa också. 

this is what our love has come to

mest ovärda dagen någonsin. jag åkte in till skolan 12.40, hade engelska. tittade på 4 presenationer, sjukt tråkigt. sen skulle jag på bilden, men det blev inte riktigt så. nu är jag i alla fall hemma efter mycket om och men. ikväll ska jag, stella, sebastian, johannes, ludvig, marika, anna, aslasken och någon emma till raw comedy club. (lol, ja det var nödvändigt att nämna alla namn.) i alla fall tagga. typ. hehe.
martin har lagt upp bilder från i lördags. längtar tillbaks. videon han la upp var underbar också.
lol på sista bilden
/EMELIE

Home

Hemma nu igen. Värdelös svenska lektion. Hon satt ute och hade betygs snack hela lektion, hon ger oss ett papper att läsa. Tror hon verkligen att vi kommer läsa den? Jag och matilda lyssnade på låtar som vi kunde knyta ihop med vår liv just nu. Poetiska tjejer.

Jag vet vem min stalker är. Han är tydligen min granne. Asså jag är rädd nu. 1. Hur fick han mitt nr 2. Hur vet han vad jag heter. Men sen så förklarade han. Det är chill. Tror jag.

Emelie kom in i svenskan idag. Gjorde min dag lite bättre :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3158723/images/2012/pic_188095152.jpg" class="image">


footprints of snow

börjar 13.50 idag. men gick upp vid 9. jag är så jävla duktig. har pluggat tyska och städat och gjort ass nice frukost. dansat runt i köket till barndoms musik. fått ett "hej snygging" sms från nån random som har inte svarat till mitt "vem?" sms. stalker?
idag har jag en lektion. så jävla ovärt att åka till skolan för också världens tråkigaste lektion... svenska. dock är det skönt att inte behöva ens sätta på en alarm klocka på måndagar och man kan vakna i god tid. vi har tydligen grey day på ondsdag. nice. dock har vi development talks. min mamma och pappa vill komma. igen. jag orkar inte. dom är så jobbiga. men jag saknar dom lite smått halvt. dom är i åre för att fira min morfar. dom åkte scooter imorse. lol det skulle jag vilja se.
promicious kom precis på. timbaland är fett kinky i alla hans låtar har jag noticed. nelly är bara allmänt classy. "you wanna get in my worl get lost in it" aaaannnnnnnaaaaaa <33

omg. 18 dagar kvar till avoriaz. spåra. tagga. vill åka nu. det är typ allt jag skriver om känns det som. va fan ska jag skriva om efter? "åh vill tillbaka till avoriaz" "varit hemma från avoriaz i 10 dagar nu" "spårar till avoriaz låtar"
lol.
okej nu ska jag plugga det sista och fixa mig snygg till min ena lektion. whut? you gotta look classy all day everyday.
KATHLEEN
alla mina tyska papper som jag har gjort. skjut mig.

becca hade kul i fredags


Did i disappoint you

Lyssnar på James blunt och gråter på alla mina tyska papper. Jag orkar inte.

1. Jag vill vara 18
2. Jag vill ta studenten
3. Jag vill ha en hund
4. Jag vill bo i stan
5. Jag vill ha nya kläder
6. Jag vill vara flyttande i tyska.
7. Jag vill åka till avoriaz
8. Jag vill åka nånstans varmt
9. Jag vill att mamma ska pilla med mitt hår
10. Jag vill spela in en låt


White är classy

Hej. Igår var så himla bra. Vi började med att äta middag på jacks pappas restaurang. GUD SÅ GOTT DET VAR. Sen begav vi oss till Ebba. Satsigaste festen på länge. Det var dörrvakt, en biffig läskig man. Alla var vita och uppklädda. Älska white party asså. Bästa festen på väldigt länge. Kommer bli svårt att toppa. Tack EBBA!

Puss hej från Emelie (jag tog typ inga bilder igår.)



Take a walk on the wild side

"come take a walk on the wild, let me kiss you hot the pouring rain, you like your girls insane" åh bästa

Igår så pluggade jag, lagade mat, kollade melodifestivalen(jag är så cool jag vet) Rebecca kollade också.

Sen ringde Lucas spontant och sa att jag skulle intill stan. Bättre än att vara hemma och kolla skavlan. Träffade Rebecca, sara, Alice och mikaela. Drog dit. Det va smått stelt. Men sen blev det nice när allas vodka sjönk in haha. Lol.

Sov hos becca.vaknade hos becca. Åt frukost. Kollade på bilder från igår. Drog hem. Nu ska jag duscha. Och plugga mer. Kul.

Kathleen


Ich lieber deutsch

Pluggar tyska. Jag är så duktig. Jag vet. Jag har aldrig velat ha VG/MVG i tyska så här mycket. Det är ett måste. Annars dör jag.


I dont want to live that way, breathing into every word you say

Nu är jag hemma, "dejten" med Alicia va helt underbart!!! :) jag är så himla glad att det går inte att förklara

Omg. Ica i kungenskurva har såååå snygga killar. Helt serri. Mums. Ska följa med och handla så mycket mer nu.

(lite bilder från igår)

Puss Kathleen


somebody

förlåt att jag inte bloggat så mycket, men min mobil har ingen internet och när jag har kommit har jag pluggat, städat, pluggat igen och sovit. så aa. förlåt.
den senaste veckan har varit väldigt chill. igen skola måndag. en bra tisdag. ingen skola ondsag. kommer inte ihåg torsdags. en underbar fredag.
igår efter skolan så övade vi för drama day. axel dödade mig. det va fett emotionell och djup. dock irreterar jag mig på några nu. dramat kommer sakta men säkert fram. all in good time. efter det åkte jag hem till Rebecca. när emelie kom så skrämmde jag henne. åh. emelie fick hjärtattack. rebecca låg på marken och dog av garv och jag kunde knappt andas. vi gjorde samma sak till stella när hon kom också.
vi spelade in massa videos på beccas dator... kanske inte en sån bra ide. lekte runt med hennes bror. eller emelie gjorde det. jonas trodde han hade fekke. gullig. emelie spårade med honom.
sen så hade vi middag med hela hennes familj. det kändes som vi va the brady bunch.
efter så satt vi "tjejer" kvar och snackade och åt daim tårta. eller stella gjorde det. det va så himla mysigt. emelie, stella och rebecca mobbade mig. jag blev sur. stella fick orgasm från en hår grej.
sen va klockan snart 11 och jag behövde åka hem. emelie och stella föjlde med och vi åkte tunnelbanna tillsammans. jag somnade nästan på tunnelbannan. trashy. tappade min bok vid min station och fick panik. en man hjälpte plocka upp alla mina paper. han PRECIS ut innan dom stängde dörrarna. skills????
kom hem. sov. vaknade.frukost.nu bloggar jag. ska klä på mig och gå till parken för att leka med söta Alicia! ååh.
PUSSSSSSSS

lol va snygg jag är


sho

åh white party imorgon. tagga.

It's all been done, we failed a long time ago

Nu är det bara pinsamt. Jag är 40 minuter sen typ. Och satte mig nyss på tåget. Jag orkar inte. Tror min kropp protesterar mot skolan. I don't blame it. Är så taggad på helgen. White party. Har dock inga vita kläder, lol. Men jag hittar nog nått.

Okej nu är jag en station ifrån, och 48 minuter sen. Mr. Swamljung kommer skrika. Eller bara sucka, och berätta för klassen hur lat dagens ungdom är. Well true that.

Pusshej Emelie


vi är snygga och vi vet det


I'll take you seriously this time around

“I’m a lost cause,” he would tell them, “I’m emotionally dyslexic.” - Snowman (Oryx and Crake)

i am gonna quote oryx and crake everyday until my presentation, and hopefully i will have memorized them all by tuesday.

over and out,
peace



God morgon världen

Lol på mitt förra inlägg. Jag lekte smart klockan halv tolv på natten. Nu är jag på väg till skolan, matte lektion! Åh va taggad jag är. Nej. I alla fall, jag sitter bredvid en wannabee Britney Spears. Hon typ sjunger och dansar och skriker. Ugh. Klockan är 9.29. Lite respekt tack.


Bild på Fabian, jag och Julia.


Today, I am going to play god

Today I am going to kill something. Anything.
I have had enough of being ignored and today
I am going to play God. It is an ordinary day,
a sort of grey with boredom stirring in the streets.
Shakespeare. Another language and now the fly is in another language.
But today I am going to change the world.
The cat knows I am a genius.
They don’t appreciate my autograph.
There is nothing left to kill. I dial the radio
and tell the man he’s talking to a superstar.
He cuts me off. I get our bread-knife and go out.
The pavements glitter suddenly. I touch your arm.
I am finishing off my peresentation about how the characters in "Oryx and Crake" and the poem "Education for Leisure" both potray how rejected one can be from the society.
Here is the poem. It is a about a man who feels lost, who is about to give up. It is quite special, but at the same time so interesting. ENJOOOOOOY.

Carol Ann Duffy

Today I am going to kill something. Anything.
I have had enough of being ignored and today
I am going to play God. It is an ordinary day,
a sort of grey with boredom stirring in the streets.

I squash a fly against the window with my thumb.
We did that at school. Shakespeare. It was in
another language and now the fly is in another language.
I breathe out talent on the glass to write my name.

I am a genius. I could be anything at all, with half
the chance. But today I am going to change the world.
Something’s world. The cat avoids me. The cat
knows I am a genius, and has hidden itself.

I pour the goldfish down the bog. I pull the chain.
I see that it is good. The budgie is panicking.
Once a fortnight, I walk the two miles into town
for signing on. They don’t appreciate my autograph.

There is nothing left to kill. I dial the radio
and tell the man he’s talking to a superstar.
He cuts me off. I get our bread-knife and go out.
The pavements glitter suddenly. I touch your arm.


let it be me

just finished watching the newest ep of skins. mother fucker. this is my reaction after watching it.
hur fan kan hon bara dö. det är inte okej.
iaf. hade ett till möte idag angåande barnet vi ska vara "foster" familj till. vi ska ha en "dejt" på lördag och leka i parken. jag är så tagg. åh. kom hem.sov. sprang. läxor. PPL.middag.New girl.skins.uhhuu jag vill inte tänka på skins. im so emontional. pms??
kathleen

Jag vill ha dig, som jag hade dig förut

Skola, skola och åter skola. Det mesta går rätt så trögt. Bläääääää. Slutade 17.10 idag. Usch. Borde vara olagligt. Lol vilket värdelöst inlägg.


Everything around me is slowly fading away

Min rubrik är så rätt just nu. Allt runt omkring mig håller på att försvinna, så himla mycket håller på att ändras. "when the water moves faster than the boat, we can't control it" - crake in "oryx and crake. Precis så det känns just nu. Allt rör på sig, och jag hänger inte med. Eller vill inte hänga med. Jag vill ha nytt. Nya upplevelser.

Sitter i alla fall på tuben till skolan. Är för en gångs skull i tid, och även på väg till min första lektion idag. Duktig tjej.

Puss!
Emelie


RSS 2.0