there aint no rest

tänt ljus i mitt rum och städat. härliiigt. kommer vara dock smutsigt igen by tomorrow.
lol jag måste ha läsglassögon. jag har beställt ett par pilot glassögon. jag passar inte med glassögon så jag tog några som va lite annorlunda. eller dom inte är inte typ BAM in your face va unik och cool jag är men aa. jag kan ta en bild när dom är färdiga.
mamma köpte mig 3 toppar från lindex. hade lunch. åkte hem till min moster och kusiner. familj <3 längtar sååå mycket för påsk
här får ni bilder på topparna, hittade bara två utav dom 3 mamma köpte mig men ahja.
och sen en top som är nästan samma som linnet fast i top format
jag är glad. nu blir det plugg tills utgång.

Kathleen

juste

jag hatar stockholm just nu. det är snö. 3 dagar sen va det plus 13 typ. nu är det vinter igen känns det som. wtf. jag orkar inte längre.

1901 - birdy

åh att borsta tänder är så skönt.
knackar birdy. hon är typ 15 och har en sån himla fin röst. dock tycker jag inte om att hon har gjort en cover på skinny love och alla tror att hon har skrivit den och tror bon iver har gjort en cover på hennes låt. get it right. uh. bonii<33 OCH jag hatar att inga av hennes låtar är på spotify men bara på youtube.kul. jag måste ladda ner hennes cd. mys.
igår så hade började vi med engelska och matilda,kevin och jag pratade med clarke om vårt projekt arbete och han approved. så jag blev sjukt glad. sen "började" jag och matilda på vårt tal. MVG. nat. sen vart det project fair. lol det fanns så många dåliga och tråkiga och "k" arbeten. sen fanns det sjukt spårad och nice projekt, projekt som stood out. stannade i skolan ett tag och va med några underbara människor. jag flättade emelies hår så spårat bra. sen begav några av oss till Vurma. fick grattis bullar för vi var dom sista som skulle gå. möms. vi gick runt stan för att hitta nånstans att äta. det fanns inte ens plats i TACOBAR... asså lol. det blev wagamama. dock fick vi vänta i 20 min men det var så värt. lite dyrt tycker jag men jag är en fattiglapp.
efter middag så åkte emelie, ester och jag hem till stella och chillade där med hennes hund. emelie pruttade på ester för att hunden pruttade på henne... the logic in that is???? jag hade sjukt trevligt iaf.
nu så gör jag mig i ordning och ska åka intill skärholmen med mamma och pappa och fixa lite grejer, kanske ill be able to convince my mother to go into a few stores with me... vi ska hälsa på min moster också senare. det kommer vara så mysigt. har inte sett mina kusiner på evigheter.
PUSS, Kathleen

gästbloggare: ester

hejhej!
idag har jag fått äran att hänga med kathleen och emelie. dom är såååå underbara. vi var och fikade med jacques... han ville dock inte hänga med på vår middagen. stella dissa också. så vi kände oss rätt så övergivna när vi begav oss mot wagamama. vi fick istället äran att träffa beccas och alexandras otroligt trevliga kompis från tyskland. vi är så internationella. nu är vi hemma hos stella. emelie pruttar överallt. och kathleen och stella är lesbiska. japp. mitt liv är spårat, här sitter jag och filosoferar om mitt liv och dagen som varit. alltid lika trevligt så här på kvällskvisten att reflektera över livet. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, är inte så bra på att blogga. så jag säger nu tack och hej från mig.
puss från ester
ps.jack jag ska inte prata med dig på 3 dagar. japp 3 dagar.

and i will give up this fight

Kan inte sova. Jag vill sssoooovvvaaaa. Lyssnar på bon iver. Jag fryser under mitt täcke. Har lust att gå upp och duscha. Orkar inte att jag kan inte somna.....

Kathleen


Hey hottie


Your lips gave you away

Var och lunchade med beccabajs idag, vi passade även på att se den overhypade filmen "Hunger Games". Lite av en disney film, men det gillar jag så för min del är den helt klart värd att se. Jag och becca vart i slutet helt uppslukade av alla strider och trodde typ att vi var med och kriga. Ingen Orscars-film, men ett bra sätt att spendera drygt två timmar. Efter filmen gick jag och shoppade lite medans jag väntade på min kära mor.

Imorgon är det fredag och helg. Jag är så taggad på helgen. Så nu ska jag sova och vila upp mig inför morgondagen. Har världens migrän huvudvärk för tillfället, orkar inte med det just nu.

Så vi hörs.

Han är så sexig


pictures

 

Lite bilder från dom senaste dagarna

 

mina absolut underbara rebecca och jacques

<3

besti

dogge och jacki

fina emelie köttar med kameran

stellaaaa

jag och becca blev asiater

jag tog en spruta

jag såg HSM

 


it will rain

det regnar. jag älskar regn. jag saknar england.i want to be kissed in the rain. jag vill dansa i regnet.



Kathleen

Chase your dreams


in these final hours

fina stella
jag åt en sån jävla god foccacia eller vad fan dom nu heter
jag pluggade tyska hemma hos rebecca
fikade med matilda innan skolan i vasastan
träffade på denna fina tjejen idag för typ 20 minuter, värt
har spenderat ännu en måndag med matilda och emelie.. i see a pattern
Kathleen

You're just someone I used to know

Jag har inte gjort några läxor på sisådär två veckor. Fy skäms Emelie.
Sitter nu framför TVn, vill se min gamla favvo film, you've got mail, den är så cheesy. Men ska hämta datorn så jag kan skicka in min history. Bara att ha skiten gjord. History är det tråkigaste som finns. Lär mig om framtiden istället.

Idag hängde jag med Kathleen och Mattis efter skolan, börjar bli vår måndags tradition att ses och ta bilder och snacka skit. Riktigt bra.

Ovärt inlägg.
Laterz


dagens (LOL)

business klänning från nån second hand affär(estet jag är) och höga knä strumpor
som ni ser är mitt rum lite messy. måste städa när jag kommer hem. nu ska jag iväg och träffa jeggan och mattis. jag ska ta en jävla fucking spruta och jag kommer gråta. hatar att ta sprutor. sen ska vi hänga i stan.
LATERZ!

Kathleen

The devil inside

Los Angeles Time: “The film is being released under Paramount’s low-budget Insurge Pictures banner, and its filmmakers apparently could not afford an ending. The story doesn't climax or resolve so much as just stop — a recruited audience member at a local premiere/critics preview was overheard saying, ‘That was it?’”

Asså lol jag dör. Det här är filmen jag och Jack nyss var och såg. För att sammanfatta filmen, en kvinna mördar tre personer och blir skickad till Italien. Dottern åker dit och hänger runt med två prästar och kollar på när en kvinna blir besatt, får mens och blir kåt på en och samma gång. En präst spårar ur och sen dör alla andra, för att producenten inte hade råd med ett riktigt slut. Jag ska nominera denna film till årets Oscars gala. Årets bästa film typ. Jag driver, tjejen var weak, kamera mannen tyckte synd om sig själv och den unga britiska prästen trodde han var stålmannen.

Men jag och Jack hade sjukt kul och extremt roligt sällskap runt omkring oss. Lol. Kunde typ inte sluta skratta varje gång kamera killen gjorde confessionals. Han är min idol.

Nu ska jag sova. Känner mig typ besatt av djävueln.
/Emelie

Våffeldagen

Här kommer dagens obligatoriska bild på våfflan jag åt tidigare idag:


Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår

Gårdagen var minst sagt intressant. Klara styrde en grymt bra fest för de precis influgna fransmännen.

Jag, Becca, Jacky, Jeggan, Vivi, Kicki, Kajsa och Klara hade middag innan. Med deras fransyskor. Vi åt pasta med vit köttfärsås à la Paul Kryou. Sen började folk rulla in och det hela började bli en riktigt trevlig tillställning.
Jag bondade med massa franska människor, dom flesta var så schyssta. Sen var det såna som Kickis tjej som bitch blickade oss alla från början.

Vi alla dansade, rökte vattenpipa, åt cheesecake och pratade franska. Jag lärde känna massa nya svenska människor också som jag aldrig sett förut trots att dom sa att dom går kg. Efter ett tag var klockan tre och jag och Jack fick gå till Alvik för att sista 12an hade gått. Vi jumpade alla på vägen, för jag hade typ anger mangement issues för att min plånbok var borta. Asså åh underbar kväll.

Nu ser jag på the oc. Maraton igen. Jag vet att det är våffeldagen, men min syrra hade gjort så goda pannkakor imorse.

Pusshej


Det är lätt att spåra ur

Bon iver räddar mitt tågresa hem just nu. Måste hitta ny musik och fixa mina spotify playlistor. Dom spårar med gammal och dålig musik. Spårar. Älskar det ordet. Spårad fest. Spårat väder. Spårad mat. Man kan använda spårad till allt.

I fredags hade vi kanske roligaste gympa lektionen. Några va inne och spelade basket och sen några va ute och spelade basket men vi hade så mycket roligare för vi satte på sjukt nice musik och spårade. Marcos och jag ägde på basket......... Magda va bara helt galen. Magda <3 efter skolan åkte jag dirr hem för att vara med Alicia några timmar och sen va det ut till landet. Stannade inte så länge dock, tog bussen till stan igen på lördag för att fixa mig hos ebba. Dra till Andrea för middag med 35 tjejer och sen sjukt nice fest efteråt. Gick runt i mina högklackat hela tiden. Stolt. Jag hade på mig mörka jeans, mina wannabee Jeffrey cambpell skor, svart linne och en grön kavaj. Classy.

Imorse vaknade för att se Ebba hade fixat breakfast in bed. Bästis! sjukt härligt. Sen dissade hon mig för pär.

Snart hemma. Mjukis byxor, frukt, tv, sova, träffa becca och Gillian. Plugga tyska, hem, middag, sova, upp tidigt, träffa Matilda, ta spruta, skolan.

Kathleen

 

min outfit

min älsking

carro och ebbsi

classy ebba

eggooo

mickan spårar

finaste andrea

breakfast in bed

 


.


Suspicious mind

Sitter nu på tåget på väg hem och lyssnar på min Melissa horn och Elvis playlist. Egentligen är det bara tre elvis låtar, in the ghetto (<333), suspicious mind och can't help falling in love.

Efter en spårad skoldag med en in class essay på engelskan och en hög mrs Dinnetz på TOK lektionen så hade jag seriöst för lågt blodsocker för att fungera normalt. Jag fick gå och be Thai kvinnan i cafét om mat. Hon gav mig en ostmacka, sen var allt bra. Camilla och Alexandra var där, dom var spårat taggade på HSM practice. Camilla var helt ärligt out of control, hon stal typ 25 kakor när Thai kvinnan titta bort. Busigt. LOL.

Nu är jag i alla fall på väg hem, har vart inne i stan med Kathleen som skulle byta ett par jeans. Vi gick även runt och kolla på lite annat, jag är så himla taggad på min shopping runda med pappa på lördag. Hehe. Är i stort behov av vårkläder.

Vi hörs!


heartbeats

åh ännu en helt underbar dag. skippade gympan och sov lite extra, hehe och kom till skolan för att ha lunch med Matilda, sen kom kiki och johanna och vi satt och snackade om avoriaz och sjöng "shake that bottle and make it-puff!" åh. avve <3 sen kom klara och åt oreos. gulle. vi hade bara engelska för typ 20 min och sen fick alla gå till årsmötet. på pausen så träffade michel som kom till KG för att hälsa på en kompis. emelie skämde ut sig själv inför michel. det va så jävla roligt. åh. sen va det tillbaks till mötet där jag matilda, marika och klara gjorde skämt om alla och allt. joel- bitterfitta. Efter röstningen gick typ alla. jag drog till min fotokurs där jag dog av hunger. det va så tråkigt. jag hatar pär och magnus. GTFO. helt seriös. det heter nybörjare kurs för en anledning man ska inte veta allt om sin system kamera. dom vet typ allt. då så klart tror min idiot lärare att vi alla kan och dom börjar snacka skit avancerad. uh. fast anne sa till. anne e så skön. hon är 50+ och så caddy. vi är bra kompisar. pappa hämtade upp mig efteråt. jag har aldrig varit så glad över att se pappa bilen. kom hem och pappa hade köpt engelsk mat. jag spasmade. degade i min underbara sofa, kollade på new girl, whitney och cougar town och åt sausge roll och scotch egg. det nice.
imorgon kommer vår nya kyl och frys. fekke. hoppas dom är snygga och silver färgade.
Kathleen

the brightest star

random lista
1. jag gillar våren
2. jag blir glad när folk överraskar mig
3. människor som inte kan stå för vad de tycker irriterar mig
4. förändringar kan vara bra. men jag gillar även traditioner
5. jag saknar ester och rebecca som är i frankrike
6. jag är glad att stella går i min klass
7. jag vill kunna ha ballerina skor och shorts nu
8. jag saknar jack, som jag inte sett på hur länge som helst
9. min matte lärare är phsyco
10. bipolar bitches tar upp för mycket av min tid, det är det slut på
godnatt

Summer feelings

Har suttit ute i princip hela dagen. Vädret är så himla underbart att jag typ dör.

Jag är på väg hem och det är fordrande varmt ute. Jag är så taggad på helg, ska sitta på utecafér hela helgen om vädret fortsätter.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3158723/images/2012/pic_194914307.jpg" class="image">


closer to the edge

jag har inte skrivit på ett tag men jag har bra reasons.
1. cp research paper.
2. fotokurs
3. Varit med alicia
4. jag har bara inte orkat
underhelgen va jag smått sjuk. jag pluggade. jag skypeade med min underbara syster. jag kollade på en super fin film som heter We Bought A Zoo, jag grätt. fast jag gråter verkligen till allt. jag grätt till typ jersey shore en gång hahaha. det är något fel med mig.
i måndags så va allt bara underbart. hade en lektion. började 13.50. hade en sub. hon heter tove. hon är skön. vi chillade, gjorde inte så mycket. efter skolan var jag med emelie och matilda tills min fotokurs började. Vi gick och åt sushi på tingting och gick en promenad i humlegården. sen hade jag min fotokurs. lol bara människor över 30 och jag. fekke. men det va nice. typ.
idag började jag tidigt med small b. jag älskar small b. jag tycker det är skit roligt. vi kollade på dragons den och awkward pitches. lol några människor är bara för stela. i social så gjorde vi absolut ingenting. jag fattar inte varför vi va där. jag har redan skickat in min uppsatts. jag och matilda lyssnade på musik och fistpumpade. swahn hade utbrott för att några pratade svenska. anger management?
efter skolan kom jag hem och gick dirr till min säng och dator för att kolla på alla nya eps. nu ligger jag kvar. lyssnar på min hultsfred playlista och taggar inför sommaren.
här får ni lite bilder på när jag var med emelie och matilda i måndags
Kathleen

Hey Mr

Har haft greys anatomy maraton i två dagar nu. Har fastnat. Tyckte det var sjukt tråkigt först, men som med alla andra serier så fastnar jag efter bara några avsnitt. Vill typ bli läkare nu.

Imorgon hoppas jag på sol och värme, och något nytt. En överraskning. Tack.

Kathleens bilder (hoppas hon bloggar snart, heheh)


Vad fan är det här

DET ÄR SNÖ STORM UTE.... Jag ger upp Sverige.


Fest någonstans men inte här

Ville berätta att jag älskar mins vänner. Ja ja ni vet vilka ni är. Ni är underbara. Och sedan vill jag berätta om den coolaste personen på hela kungsholmens gymnasium, den mörka mat tanten. Jag och Kevin står och väntar på att få mat i kön och helt plötsligt kommer hon fram och kramar och high fivar mig. Lol vad jag kände mig bekräftad som människa. Jag ska skicka brev till mrs McGonagall (rektorn) och be att den här mat tanten blir befordrad till typ "head of lunchhall".

Ja det var allt. Nu ska jag skruva upp musiken och tagga livet och tagga imorgon!

Ha det härligt.


Saying bye to a bitch

Äntligen helg. Så himla skönt och som jag har längtat. Veckan har varit lång och konstig. På svenskan idag så skulle vi skriva om ett utdrag ut novellen Pojkår av Coetzee. Utdraget handlade om osäkerhet och en pojke som känner sig identitetslös. Jag å andra sidan skrev om helt andra saker. Jag skrev helt enkelt av mig om allt och alla och hur konstigt allt har blivit helt plötsligt. Görel kommer få sig en intressant lässtund.

Träffade Jack snabbt efter skolan. Saknar honom! Har inte träffats ordentligt sedan bussresan hem från Avoriaz.

I helgen ska jag äntligen få komma bort lite från allt. Ikväll ska jag på middag med några vänner som jag inte sett på länge och efter det ska jag sitta barnvakt till några familjekompisar för att föräldrarna ska gå och se Brolle.... Hmmm Brolle. Han är snygg och så men vilket medelålders par bestämmer sig för att gå och se Brolle bara sådär. Nej men det ska bli mysigt att bara ta det lugnt och vila. Är så extremt trött och jag kan plugga lite också. Läsa ut Harry Martinsson boken. Ugh. Men imorgon däremot ska jag till kära gamla Norrpan. Fekke. Typ. Wäää.

Nu ska jag sova middag. Innan jag gör mig i ordning inför kvällen.

Pusshejdå


 

 


Hemma

Hemma.själv.med magsjuka.kul.fekke.spårad.kate moss. Jag orkar inte.varför måste jag bli sjuk? Jag va fan sjuk förra veckan.det här suger balle. Jag kan inte äta något.bara typ hårdmacka med inget på och vatten. Känns jag i är i ett fängelse.uhhhhh jag hatar det här.

Kathleen


Puh uh

Skoldagen började så himla härligt, mötte upp becca efter hennes svenska lektion (börjar bli lite av en tradition). Vi träffade Stella, Ester och Carro, köpte lunch och gick ut och åt lunch i solen. Älska solen. Ester och becca åker till Frankrike imorgon, jag är lite smått avis på att de ska iväg. De kommer ha så himla kul.

På TOKn idag spårade allt, Jamshed höll typ lektion. Jag och Allysa fattade ingenting, och Mrs Dinnetz spårade som vanligt. Undra vad som är up med henne egentligen, hon är ju mer flummig än vad vi elever är. Jag och Allysa diskuterade även våra liv, vi har satt upp mål som ska uppnås detta år. Jag är taggad.

Nu är jag hemma, ska ha friends, the oc, one tree Hill eller Gossip girl maraton. Först ska jag fixa lite mat, har vart hungrig hela dagen.

 

 


Cp kropp

Började min dag super glad och positiv sen during svenska så blev allt dåligt. Camila, Matilda och jag satt ute i solen och pratade skånska och läste svenska boken och sen helt jävligt plötsligt kände jag mig så himla dåligt så jag sprang in för jag trodde jag skulle nästan spy. Sen gick jag och Matilda och Camila till Schoolnurse, men fick vänta en kvart. Jag höll på att nästan dö. Hon gav mig några piller och allt blev okej ett tag. Men bara ett tag. Nu mår jag så himla dåligt igen. Jag orkar inte. Uh.

Kathleen
(glada bilden va innan allt cp hände mig och den andra är bara hur jag känner mig allmänt nu)


dag 7.

din still/garderob

oj jag vet inte.jag blandar väldigt ofta. en dag kan jag känna mig att vara lite mer snobbig kläd(LOL) eller typ lite estet eller fashion eller cute eller sexig eller aa som sagt jag har en väldigt blandat still och garderob. eller just nu känns det som jag har ingen garderob. jag måste verkligen köpa nya kläder. usch. MMMAAAMMMAAAA. ska försöka shoppa med mamma i helgen. mwahah.
Kathleen

Turn the music up

Slutade nyss och det är ljust fortfarande. Så himla härligt.


"follow me, end up like me"

PLL är fan läskig. dom är inne i ett dockhus och allt spårar. ezra och aria är inte så bra just nu, det suger balle. FAST INTE DERAS SEX SCENE MUMS. AAH JENNA! fan vilken sneaky bitch. trifflin.
idag har varit underbar! började dagen med small business som jag spenderade med andy och brainstormande vår produkt. det kommer vara så bra. we got this. sen hade vi social och gjorde inget. becca och jag lyssnade på gamla låtar och spårade. matilda skrattade åt swahni. på lunchen satt jag matilda och becca med ettor och bondade.. sajk. det va stelt. jacques kom och satt med oss senare också. sen köpte vi godis. möms. ALLA sitter ute på skolgården nu när det är soligt. helt seri. hela skolan typ. eller jag överdriver smått men ni fattar. det är härligt.
i history hade vi våra roleplay world war 1 grej. jag kickade ass på min speach. alla klappade. FUCK YEAH! sen sa jag inget mer efter. duktigt och aktiv jag ÄÄÄÄRRR. efter historian så hade jag och rebecca tyska och vi satt ute och "jobbade" MVG BARN. men vi kom på många eller en väldigt bra ide vilket va hela iden att vi skulle göra så det så.
nu pluggar jag research paper och gympa. lol jag suger på gympa. men det ska ändras. imorgon blir det en lektion och sen research paper plugg hela dan. tagga? nej tack.
jag är så ghetto

I wanna fall in love with you

Vädret påverkar mitt humör och har alltid gjort så. Nu när solen skiner och hela Stockholm skriker ut sina vårkänslor så är jag bara så hysteriskt glad hela tiden. Ingen kan liksom ta död på det. Efter skolan och tre rätt så onödiga lektioner så gick jag, Stella och Ester till kungsan. Vi satt i solen (!!!!!) och diskuterade allt mellan himmel och jord. Planerade våra somrar och framtida planer.

Sitter just nu och lyssnar på wicked games, och njuter. Ska plugga lite snart, eller ja vi får se vad jag får gjort. Tänkte även ta och använda mitt kära sats kort som har börjat damma. Känner att sommaren är påväg i en rusande fart och jag ligger efter i förberedelserna.

Allysa är så cooooooool.

 


dag 10 bild på någon som gör dig lycklig

(usch och fy på bilden) men den är fin för att den är på mamma och hon gör mig lycklig.

dag 6.

en bild på någonstans minnesvärd du har varit....
AVORIAZ. det va så himla härligt. jag vill tillbaks till rum 323. åh herregud vad jag saknar friheten, människorna, carrefour, vårt rum, hästarna, valrosen, barerna, sliskiga fransk männen-ALLT. den resan kommer jag komma ihåg för alltid. det va inte SÅ jävla spårad men det va så JÄVLA underbart!
Kathleen

Emelie var cool redan på tidigt 90-tal


day 5.

dag 5 - vem skulle du helst byta liv med för en dag och varför?
någon riktigt snuskigt rik. jag ville kunna bara dra ut i finaste kläderna med finaste skorna och finaste väskan. jag vill kunna då vara 20år och dra ut på klubber och barer också. då ska jag dra till typ nån sjukt fin bar och chilla där i några timmar med kompisar. tar bilder med en fin system kamera. sen vill jag också donera pengar till en välgörenhet också för jag kommer inte vara en snuskigt snobbig tjej jag kommer vara en snuskigt snäll och down to earth tjej. jag vill kunna leva och köpa grejer utan att tänka på pengar och hur mycket jag spenderar. det låter super lame och riktigt lol men även nu, när jag är 16 snart 17 tänker jag på pengar och sånt. jag är glad och nöjd med mitt liv och jag älskar allt jag har men ibland tänker jag hur det skulle kännas att bara så rik att man hade inga problem eller bekymmer. för en dag skulle jag vilja prova på. fast bara en.

Kathleen

Dag 11: berätta om din klass.

(jag gör ju hela listan baklänges för att jag är så badass)

Hm okej, min klass. Den är för det mesta helt underbar. Förra året var vi typ fyra tjejer och 16 killar. Men i år har det jämnats ut en hel del. Klassen är rätt så uppdelad, jag pratar med alla men det är ändå väldigt grupperat. Jag trivs dock med hur det är just nu. Och sedan är det ju några som gör dagarna och lektionerna lite bättre och roligare som Stella, Petter, Sebastian, Amy, Allysa, Sithira, Hanna, Julia. Det är såklart fler, men ni får lite extra bekräftelse. Jag kände mig liksom snäll. Men allt som allt är jag väldigt nöjd med klassen, vi har många roliga personligheter och unika människor. Och jag tycker att på något konstigt sätt så passar vi alla ihop.

Det var nog allt om klassen tror jag. Här får ni några fina bilder från olika tillfällen på de flesta i klassen. IB2.


Täppt

Vaknade tidigt imorse för att jag skulle vaccinera mig. När det var gjort så åkte jag hem och sov lite till. Börjar ju 12.40 på måndagar. Åkte sedan in till skolan för att gå på engelskan. Vädret är så underbar. Jag har glajor på mig, converse och en tunn jacka. Det var 12 grader. Herregud, det är ju som thailand typ. Lol jag driver. Men det är najs.
Har varit så taggad på livet de senaste dagarna. Art var nästan lite roligt. Jag, Hayden och Hanna berättade om vårt besök på Liljevalchs museum. Hayden hade gjort en power point med alla bilder han tog. Duktig. Efter skolan var det drama vid skåpen. Åh Lol. Så himla roligt och pinsamt för vissa.

Jag ska nu festa lite med middag och engelska presentation.

Pusshejdå


Tell me a tale

Kom till skolan lite tidig och satt ute med Rebecca, Alex, Gillian, Josefin och Magda. Åh jag älskar vår. Värmen, kläderna, solen, färgerna åh allt är bara underbart på våren.

I svenskan så läste vi bara våra böcker såååå tråkigt. Men jag fick tid att prata med Matilda och catch up med henne!

Efter skolan drog jag och Jacques till ica. Vi jumpade Johanna och Kiki på vägen. Vi kunde göra våra egna sallader på Ica. VÄRT. så jävla nice. Dock va hela den Ica fylld med gamla människor. Helt seri. Dom va överallt. Jag och Jacques gick upp till nån park och satte oss på en bänk och hade jacki kathy time. Alltid lika härligt att spendera tid med jacki.

Nu ska jag göra small business läxor och dricka juice. Det nice.

Kathleen


Ej okej

1.jag börjar 13.50 idag
2.då kan jag vakna vid typ 12
3.mamma kommer in och försöker få mig upp ur sängen klockan 11
4.nu kan jag inte somna om
5.mamma är hemma sjuk.....(stackars mamma men då ska hon ligga i sängen och sova och ta hand om sig själv inte väcka mig en timme tidigare)
6.jag överdriver smått, men fortfarande, låt mig sova kvinna

Kathleen

(Bild på johanna och andrea-preggos)


our hearts will beat as one

jag har ju varit inne på att tatuera mig, något litet. VÄLDIGT LITET. men nu börjar jag fega ur. båda mina föräldrar är emot det men om jag vill så får jag. har varit inne på en bakom örat, som första bilden. fast annan text eller bara ett kors. UHHH. det kommer aldrig hända, för jag tror att jag skulle ångra mig. men har suttit och kollat på olika tatueringar hela kvällen nu, på sidan om skolarbetet såklart. åh vi får se. är lite taggad på en bakom örat. men jag skulle nog ångra mig. gud vad jag velar.

gårdagen

vår underbara brunch som jag är fortfarande mätt från

victory

jag gör allt för att undvika göra mina läxor just nu. måste läsa så himla mycket. orkar inte göra det just nu. så jag har skypat med sithira som är i sri lanka, jag har kollat på gamla one tree hill avsnitt och läst massa bloggar. jag har satt ihop en egen lista typ från lite olika bloggar som jag tänkte fördriva tiden med.

nämn något som gjorde dig glad igår: min yngsta kusin martin. att se melodifestivalen och att umgås med familjen. och rifky! rifky är min kära vän som bor i malaysia och han hörde av sig randomly igår och sa att han sakna mig. det gjorde mig extremt glad. (och att thomas di leva började följa mig på twitter)
vad gjorde du klockan 08.00 imorse? jag sov.
vad var det senaste någon sa till dig? "we will talk more later" sithira när han skulle lägga på för att prata med någon annan. dissare.
vad var det sista du sa högt? bye, till sithira.
vad gjorde du för 15 minuter sedan? såg på one tree hill. (älskar de gamla avsnitten av one tree hill.)
vad har du druckit idag? jag har druckit iste precis hela dagen. iste är bäst.
vad var det senaste du åt? bacon och egg.
vad var det senaste du köpte? fika i fredags? nej jag köpte faktist elle igår innan vi åkte ut till mina kusiner.
vad är det för väder hos dig nu? det är rätt så kyligt, lite sol ibland tror jag. har suttit inne hela dagen, ska ju försöka plugga.
godaste glassmaken? alla sorters sorbeglassar är goda. mango och hallon speciellt. sen är jag också svag för apelsinchoklads glass.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej det gör jag verkligen inte. jag tror att man kan bli intresserad, jag tror att man kan tycka någon är extremt attraktiv vid första ögonkastet men man kan inte bli kär direkt. för att bli kär måste man lära känna personen. eller i alla fall jag. jag blir kär i personligheten.
drömmer du mardrömmar? ja klart jag gör. men kommer väldigt sällan ihåg mina drömmar. och det läskigaste är när jag väl kommer ihåg en dröm och den känns verklig.
favoriklädsel? jeans och sweater typ. men annars tycker jag om att se formal ut också. älskar ha skjorta uppknäppt hela vägen och så.
favoritlåt just nu? melodifestivals låtarna. hehe. something pretty, melissa horn (speciellt mardrömmar och den som bländats av ljuset), adele
vad ser du om du tittar till höger? min stora blåa kudde som jag har slängt på golvet.
vad gör dig glad just nu? roliga och lättsamma människor. musik. mysiga filmkvällar och fika med härliga människor.
vad ska du göra härnäst? gå ner och äta något. sedan ska jag fanimej skriva på engelskan och göra klart lite smått och gott för skolan.
favoritgodis? choklad, ingen konkurrens.
kläder just nu? converse skor. svart kappa.
sommarplaner? herregud. malaysia, indonesien. physics camp. festivaler. hänga i stockholm. extended essay. lol.
hur många kuddar sover du med? två stycken. men använder bara en.
morgon eller kvällsmänniska? definitivt kvällsmänniska.
stjärntecken? våg
vad är viktigast för dig? att jag trivs med mig själv. det är absolut viktigast.
vad längtar du mest efter just nu? våren. värmen. uteserverigar. att ta studenten med bra betyg. flytta hemifrån och börja mitt liv.
det är LÄSKIGT hur snabbt tiden går. men just nu längtar jag som tusan till jag får ha på mig min egen hatt och ta studenten.

day 4. bild på dig och din familj.

jag har typ ingen familje bild där vi alla är med så jag lägger upp lite bilder från jul.
jag och mina underbara syskon kimberly och kelly
morfar och jag plus psycho kelly
kimberly,mamma och kelly
pappa och kimberly

blir inte bättre

bloggappen är cp så det jag postade precis skulle jag posta igår vid typ klockan 15. men whatever
igår va helt underbart. hade så himla trevligt. maten va underbar. sällskapet va super trevligt och allt va bara perfekt. kändes mer som min middag för jag hade typ lagat allt. skojar bara.lite.eller typ inte. sorry ebba. ebba va dock super stressad över det där med henes facebook och mail. stackars ebba. plutten då.
imorse fixade vi mega uber brunch. bacon.ägg. amercian pancakes. frosting. juice. frukt. toast. ALLT. det va heavenly. hej jag måste till gymmet. sen så drog jag, andrea, johanna och ebba f. till bussen och vi alla åkte hemåt. jag gick till parken för att träffa pappa och alicia och hängde lite sen kom alicias pappa och jag och pappa promenerad hem. pappa <3 nu ligger jag på soffan, pappa kollar på fotbollen och mamma är sjuk. sociala familjen. åh skönt. imorgon börjar man typ vid 14. jag ska dega hela resten av dagen i pyjamas och kolla på gammla filmer från 80 talet. blir inte bättre.
bilder kommer så fort ebba lägger upp dom. jag tog inte med mig min kamera. åh. jag är taggad på min fotokurs som börjar nästa vecka. wiii.

Kathleen

Ebba

Ebba har panik. Hon har inte börjat laga maten, gästerna kommer 7.30, nån har hackat hennes Facebook och email. Man kan säga att hon är lagom panik lack stressig just nu. Vad gör jag? Jo ligger på hennes säng och chillar. Jag är en sån duktig vän. Om 5/10 min går jag nog upp igen och hjälper..

Idag så klipptes mitt hår. Kort. Och rakt. Är jag nöjd? Rätt så. Kanske. Lite nöjd. MEN det växer så det chillz.

Jag orkar inte att Ebba ska bo på en jävla ö. Älskar hennes hus på sommaren för då chillar man ute och ligger i poolen och dunkar musik från hennes högtalare som är vid baren. Just nu funkar inte färjan så man tar en bus och sen måste man gå i 20 min. Kuuuull. Pär va också hemma hos henne och förstörde vår Ebba/Kathleen time. Men det va okej iaf, jag approvar.... Efter några månader hahaha

Jag borde verkligen gå upp nu. Orkar jag?

Kathleen


dag 12. favorit låt

ALLA MELODIFESTIVALS LÅTAR.
annars har min favorit låt länge varit "something pretty" av patrick park. den är fin.

dag 13 vart jag bor. mitt rum

jag bor i sumpaaaaaaaaaan yao. lol. ehm mitt rum är vit. litet. tråkigt. garderoben skulle kunna vara snygg, men mina kläder har för tillfället spårat ur.
ovärt inlägg. men ni kanske lärde er nått nytt om mig.

Euphoria

Loreen vann. Loreen är cool, hipster och låten är grym. Tyckte dock så himla synd om Danny. Stackarn blev tvåa andra året i rad. Gubben lilla. Tyckte annars att David Lindgrens låt var bra, kan se den spelas på fester framöver. Ska dansa till den, och till amazing och till alla remixade låtar av euphoria.

Idag har jag planerat att plugga. Plugga plugga plugga. Ska först äta lunch med mamma och sen ska jag börja min väg mot 45 poäng. Wäho.


Wäääää

Vi taggar som FAN. Melodifestivalen. Kult förfaaaaaan.


dont forget me

jag och stella hade det mysigt hemma hos mig innan vanjas igår när vi bestämde vad vi skulle ha på oss. eller när jag försökte bestäma vad stella skulle ha på sig. sen begav vi oss till vanjas. vi fick gå i evigheter för att vi tog fel buss. på festen dansade jag med kicki och klara. diskuterade livet med kicki. tittade på när underbara jack körde sitt race och saknade avoriaz med honom. sen åkte jag hem halva vägen med stella och kevin. det har aldrig varit så underbart att komma hem till sin säng. så galet skönt.
idag är det melodifestivalen. FINAL. och jaaaaaaaaaag vill kolla med ava och tjejerna, men ska till kusinerna. vilket kommer bli lika mysigt. så nu måste jag sluta lyssna på adele och köra igenom alla bidragen. WÄÄHO.

dag 14. drömmar här i livet

okej mitt första mål , eller dröm, är att få bra på mina IB exams. över 35... nej jag driver. jag skulle vara sur om jag bara fick 35, jag vill ha över 38. så gud om du finns, fixa det. 
sen vill jag komma in på stanford. ja, jag vill verkligen det. vore så coolt.
sen vill jag vara lycklig och trivas med mitt jobb och mina vänner. och så vill ja ha en snygg, charmig, rolig, smart kille vid min sida at some point.
kolla bara in campus på deras hemsida.

day 3

när och varför började du blogga?
jag började min egen blogg nästan 2 år sen men det gick inte så bra. jag slutade för ett tag sen började igen med att ha en blogg med rebecca men hon va inte så duktig på att uppdatera så emelie tog hennes plats sen blev både jag och emelie dåliga och slutade. sen så nu började jag och emelie igen och den här gången ska vi kötta med bloggning och bli nästa kenza......... lol
jag började för att jag läste många och då tyckte jag att det skulle vara "coolt" med att ha en blogg och jag skulle bli famous. my ass. nu gör jag det för jag tycker det är roligt och aa fortfarande lite "coolt".
Kathleen

soldiers

jag är så taggad på melodifestivals finalen. har kollat in finalgänget i skolan idag, under fysik och historia lektion. fyfan vad jag är spårat taggad. den är imorgon så jag hinner lära mig texterna snart. jag och ava diskuterade eventet i skolan idag och det vore så kul om vi hade kunnat göra det till en fest och kolla tillsammans men jag ska till mina kära kusiner. men vi får hålla varandra uppdaterade. jag har ingen direkt favorit. ulrik är söt. molly sandens låt är bra men för smörig för min smak. loreens är sjukt bra. david lindgren är världens surprise. ranelid är bara konstig. danny är spårad som vanligt. åhhhhhh spänd på hur det slutar. (lamea emelie)

idag så har skolan varit rätt så okej faktiskt. efter historian med mr toler (alltså åh mr toler, han är så söt), så gick jag och fika med amy, allysa och stella. mysigt. vi diskutera framtiden typ. sedan skulle allysa till SIS (stockholm international school). jag dog. spårade lite. och frågade snällt om jag fick följa med, och det fick jag såklart. SIS är en lång historia. men det har liksom blivit värsta grejen. och nu har jag varit där. lol. när vi kom in genom entren (lol dom har världens securitas vakt vid dörren), så träffade vi polska maffian. helt seriöst. dom satt och räkna pengar och typ skrek kurwa och grejer, dom blev sura för att jag och stella skratta. allysa sprang runt och hälsa på alla. hon känner hela skolan. (lol typ 30 personer). sedan träffade jag, stella och amy en kille som sa att han gått på kungsholmen för två veckor sedan... det visade sig att han hade varit på kungsberget för två veckor sedan. han var från italien och kunde ingen engelska. jag dog lite igen, stackars kille. den absolut underbaraste var nog ändå amy och allysas gamla mattelärare, åh herre. måste säga att jag trivs rätt så bra på kungsholmen.

nu är jag hemma. funderar på vad jag ska sätta på mig ikväll, rainbow party. stella kommer förbi lite senare så jag bestämmer mig då. ska lyssna igenom alla final bidragen igen. älskar melodifestvalen alltså.
ska rama in bilden. typ.
hejdå

Black&white

Idag har jag verkligen inte gjort något. Produktiv tjej? Ikväll ska jag kanske träffa Julia och hänga lite med henne. Imorgon är det middag hos Ebba och jag ska ditt tidigare och catch up för jag har inte sett Ebba på super länge och jag har smått Ebbaabstinence. Nu ska jag kolla på life as we know it och degga på soffan. Shit vad jag är duktig. Fest. Hej två ego bilder


Knallrosa

Hej jag vakna nyss.... Kommer vara sjukt sen. Så jag tänkte att jag slösar lite tid och skriver det här på bloggen.

Pusshej


Glad

Good night

Kathleen xx


only one person who could ever help me

just nu är jag bara så sjukt glad. jag borde inte vara det. jag borde ha panik för research paper. jag borde skaffa ett jobb. jag borde skaffa sommar jobb. jag borde sova. jag borde motionera mer. men det tänker jag inte göra för jag är så sjukt glad just nu. jag har massa att vara glad över just nu men jag tänker inte säga allt men bara några exemple :
  • mamma för hon är helt underbar
  • pappa för han känner mig aldelles för bra
  • rebecca för hon är rebecca
  • matilda för jag har saknat henne så
  • klara för även om hon hatar mig så älskar jag henne
  • carl för han mobbar mig och jag kan alltid prata med honom
  • mat för jag var hungrig sen åt jag och nu är jag glad igen
  • musik för jag har tråkigt och it sets me into happy/flummig mood
  • min säng ser så sjukt fin ut när det är bädat och har mina fina ljus på
  • min sofa är så underbart skön
Kathleen

copycat

tänker härma kax lista, för att jag ska ha nått att skriva varje dag. annars blir det bara massa skitsnack. men börjar från slutet med den sista.

Dag 15 - En bild från förra året och en från i år. Har du förändrats?



bad gastein 2011


avoriaz 2012

lol jag ser likadan ut. har bara ändrats på insidan, cheeeeeeeeeeeeesy




10 saker om dig

  1. jag säger att jag är mer engelsk än tysk även om jag har inget engelskt blod
  2. jag är minst i min familj
  3. jag är en hund människa (LOL)
  4. jag är väldigt musik intresserad
  5. jag dansar runt själv när ingen är hemma och låsas att jag är en pro dansar på so you think you can dance (haters gonna hate)
  6. jag är otroligt nära min familj
  7. jag är curvig och är proud to be (asså lol vad är det för fel med mig idag med corny qoutes)
  8. jag är mörk rädd
  9. jag biter på mina naglar
  10. jag vill bli fotograf för national geo
Kathleen

wild ones

har inte bloggat på länge nej. men jag har vart sjuk, vart i avoriaz och spårat framför alla tv serier jag har vart tvungen att hinna ikapp med. men nu är jag tillbaka till min tråkiga vardag. var i skolan idag för första gången, jag och stella sjäng för amy som fyllde år. stella hade bakat cirton kaka. wäää. annars var skolan inte så händelserik. jag pratade med typ fyra personer i klassen. lol, standard dag som man brukar kalla det på kungsholmen. bästa lektion var svenskan. jag får liksom ut mitt stora behov att prata av mig och mitt extrema uppmärksamhets behov mår bra av svenska lektionen. det har börjat blivit en dialog mellan mig och görel, och speciellt när julia är sjuk. hahah nej alla diskuterar. men eftersom att klassen är så himla liten och ingen är speciellt intresserad så passar jag ju på att få ut alla mina behov under denna lektion så att jag under resten av dagen kan sitta tyst och filosofera under lektionerna.

jag har inte berättat om avoriaz. hm. idag fick jag frågan om det var bättre än bad gastein. vad är det för jävla fråga? man kan inte jämföra dem. avoriaz var andra gången, men andra människor och ett annat jag. i avoriaz lärde jag känna en del nya folk men framförallt lärde jag känna mina vänner bättre. man såg andra sidor. jag tror att tio dagar verkligen räckte. men det var tio underbara dagar fyllda med skidåkning, afterski, musik, drinkar, shots, barer, klubbar, skratt, bråk, bananer, sjukdomar, apotek, rosa halsspray, pasta, carefoure, franska killar, garage fester, snowtrip töntar, bussresor, puckelpistar och så himla mycket mer. det är precis som förra året, man kan inte beskriva allt. man kan inte beskriva när man satt uppe på kvällarna (tidig morgon) och bara snackade med sina vänner, eller när man vaknade upp i rummet med becca, kax och jack efter natts festande och skulle försöka fixa frukost men det inte fanns något. såhär i efterhand var allt med resan underbart. avoriaz ♥



nu ikväll har jag jobbat med mitt art projekt. min syrra har lekt deprimerad model. hahah vi har haft kul. jag slängde lite svart gegga på henne och hon strippade och jag tog lite bilder. får se om det var det mrs A ville ha. nu ska jag sova. god natt!
/EMELIE


mum of the year?

lol snooki är preggo.

day 1.

en bild på dig själv
ego bild i mitt sovrum. hej jag suger in mina kinder

why not?

Dag 01- En bild på dig själv
Dag 02- 10 saker om dig själv
Dag 03- När och varför började du blogga?
Dag 04- En bild på dig och din familj
Dag 05- Vem skulle du byta liv mot för en dag, varför?
Dag 06- En bild från någon minnesvärd plats du har varit
Dag 07- Din stil / Garderob, berätta!
Dag 08- Din favoritbok?
Dag 08- Någonting du vill ha just nu
Dag 10- En bild på någon som gör dig lycklig
Dag 11- Berätta om din klass
Dag 12- Vilken är din favoritlåt?
Dag 13 - Vart bor du, ditt rum
Dag 14 - Dina drömmar här i livet
Dag 15 - En bild från förra året och en från i år. Har du förändrats?
Kathleen

säg till när du blir taggad på hummousmacka hurru?

hemma från avoriaz. Och jag orkar inte längre. jag vill tillbaka. jag kollar på klockan och gissar på vad jag hade gjort om jag va i avoriaz. jag sitter och kollar på bilderna hela tiden. Jag lyssnar på avoriaz playlistan hela tiden. Jag dansar i mitt rum själv till spansk fest musik. Jag slår becca och gråter när jag ser vänner som har varit i avoriaz. Jag saknar the place live band. Min säng. hästarna. carrefour. alkohol. vodka. öl-cider. carrefour Pringles. pesto. artor. Ost pizzan. Bannan fight med emelie. Jacques bråk med väggen. när jacques ramlade HELA tiden över vårt bagage. Hur ava kom intill vårt rum varje dag. Ryska killen som sprang efter oss med hans fru. Det finns så mycket annat som hände men det orkar inte jag skriva. Åh. Det går inte beskriva hur mycket jag saknar avve. Att man kunde bara chilla galzor. Köpa sjukt med alkohol. Maten. Peston. Wä. Allt.

 

Idag är jag hemma från skolan för jag är fortfarande sjuk och vill inte bli värre inför helgen och ebbas middag.

 

Tagga research paper hela idag. Jag är faktiskt lite smått taggad på att skriva den nu. Jag har ändrat ämnet och jag är så sjukt nöjd. Gud vad jag skriver sjukt ofta. Jag borde sluta.

 

Puss kathleen


roligt emelie

senaste inlägget skrevs av emelie inte jag. kul. roligt. haha.lol.rofl. jag dör är skratt.
oj bitch kathleen kommer fram. jag behöver sova.
Kathleen

RSS 2.0