do you want to go to the plage with me?

nu har jag packat och är färdig för 3 veckor på underbara fina vackra ängsholmen. jag har skypeat med alice och taggat lite och så ska jag prata lite med rebecca nu och säga hejdå till henne. imorse så träffade jag Rebecca Moccia (min italienska barndoms kompis som jag har känt sen jag va en sperma helt enkelt). åh hon är finaste. saknar att ha henne i Sverige och inte kunna bara se henne under sommaren. hela hennes familj är som en second family för mig. visa versa.

lol nu är rebecca spontant på väg hem till mig. asså kjellberg inte moccia. nu blir det complicated.

ska kolla på keeping up with the kardashians tills hon kommer.

PUSSSSS

Kathleen
(LOL vilket inlägg)

Oh oh

Nu har jag äntligen en fungerande iPhone. Den lyckades tillslut synca till ITunes så jag slipper skämma ut mig själv med ett nummer event. Puh. Alla iPhone-användare där ute vet hur handikappad man är utan sin telefon så nu känner jag mig igen hel som människa. Eftersom att det regnar sticker vi ut och seglar imorgon istället, så jag ska packa om lite och se på några till avsnitt av gossip girl. Adios mis amigos Emelie


adorable

vaknade väldigt sent idag. såg khole kardashians bröllop på tv och åt köttbullar. begav mig sedan in till stan där mitt mål var att få en ny telefon, men tjejen på phonehouse var wacko så min kära padre får åka in och fixa det där imorgon. så istället för att fixa mobilen så sprang jag helt randomly på ester som jag inte sett på år och dar! hon satt och fika med becccy och hennes franska vän julie så det slutade med att jag gick på en mysig promenad med dem. ♥  det ska bli wunnnderbart att segla i två veckor nu och bara vara antisocial och mysa med pappa och syster. men trots detta taggar jag augusti, för då ska jag bara hänga i stan med allt och alla. och för några dagar sedan började jag helt plötsligt sakna alicia som precis kommit tillbaks från usa, ska tvinga upp henne hit till stockholm i augusti. åhhhhh jag taggar. nu ska jag sova. vi hörs. jag lär ju blogga under seglingen eftersom att jag kommer ha en efterläntag iphone då. 
 
pussssar
emelie
 
 

every dime gone to waste

assssså vad är det här för väder????? PALLA. jag vill bli brun.
i helgen åker jag, pappa och jullebullen ut och seglar. jag taggar. ska bli så härligt. idag kom jullan hem, har saknat min kära syster! det är liksom tråkigt här hemma när hon inte är här och klagar och har sig. hon hade shoppat massa och har nu gått och blivit någon slags indie hipster. LOL. hon köpte sånadär höga converse ni vet? och massa stora tshirts och töntigt mönstrade tights. asså vad hände med min söta lillasyster??

för övrigt mår jag illla. och jag vill ha min mobil. jävla 3. dom suger balle. sa att det skulle ta 48 timmar att få en ny, jag har vart i sverige i mer än en vecka nu. jag ska fan ha skadestånd om dom inte skyndar på lite. nu ska jag skriva på min svenska world lit. yes ni hörde (läste) rätt, jag sitter här och pluggar en sommarlovskväll som denna. men det är faktiskt kul att skriva den svenska world lit essayn för min svenska lärare är så engagerad (eller bara uttråkad) så hon svarar hela tiden med tips på hur jag kan förbättre och hjälper mig utveckla ideer. nerdwarning.

goodnightbye.
emelie

spectrum

jag har min mobil! anna är en ängel. jag har saknat maja. jag har pms på mamma. jacques blir bara snyggare och snyggare. emelie blir bättre på att blogga hehe nej men emelie kan inte förbättras på något sätt för hon är fin på alla sätt och vis. jag saknar rebecca x1000. jag taggar nästa vecka när vi har Alicia för en hel vecka och att rebecca ska komma ut. jag bondar med nya killen som jobbar på Abborrkrogen. han ska bli pappa i november. hur gulligt som helst. jag är inte så taggad som jag va på ängsholmen. jag vill åka på sol semester. jag vill segla. längtar tills jag blir 18. längtar tills min resa med gillian. saknar sophie. jag vill shoppa med mamma. 
 
uh.jag börjar verkligen bli trött på skärgården. jag älskar det men efter några veckor av samma sak och samma rutin börjar man bli smått irri. SEN 3 veckor på en ö ut i skärgården också. dont get me wrong jag älskar mitt jobb och ängsholmen men det är typ EXAKT som föra sommaren. jobba sen ängsholmen sen börja skolan. nästa år kommer jag ha bästa sommaren i mitt liv. jag har bestämt det. 
 
knarkar florence - spectrum(say my name) calvin harris remix. mamma och pappa älskar den också så den är på repeat hos oss. åh jag älskar att mamma och pappa har så bra musik smak. dom lyssnar helt seriöst på avicii, ingarosso, florence, bon iver, calvin harris, mumford mm. Ex -> tog bussen till landet i söndags kväll, kommer in i bilen och pappa lyssnar på en utav mina favo låtar - Icona Pop "I love it" och har den på max volum. jag frågade hur han hittade den och han svarade, mamma och jag kollade på summerburst på tvn. ÅH. 
 
nu ska jag hjälpa till att laga mat och fortsätta vara pmsig. 
 
Kathleen

slow down

blogg.se har uppdaterats. känns som om jag loggade in på facebook. vad har hänt? jag skriver nu ett snabbinlägg. är det rätt??

i alla fall. jag är tillbaka på svenska mark och har varit så i en vecka. barcelona var underbart. bäst. helt stört kul. bästa resan någonsin typ. så extremt roliga 2 veckor. allt var perfekt, allt från kvällarna vi bara spårade på stranden till att dansa sönder på nån klubb till att bara sova på stranden till att bli upraggad av en tjej på en bar till att bara hänga med trisha (vår fläkt och femte medlem i huset) i lägenheten. bareclona <333333

vi kom hem i måndags efter att flyget var försenat och vi hängde på bareclonas flyplats i en hel dag. sen vi kom hem har jag varit bajstrött. var på möte om framtiden dagen efter vi kom hem med pappa. fick med mig fyra tjocka SAT böcker hem som jag aldrig kommer öppna. nej men jag ska kötta igenom dem. i veckan stack mor och syster till london så jag har vart ensam. har i och för sig hängt hos jack som också har vart ensam och haft något slags kollektiv. som har varit underbart mysigt.

nu ska jag sova. första gången jag sover såhär tidigt på länge. jag taggar sönder att få min telefon imorgon. helt sjukt vad det ska bli skönt! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. har levt som på 1800talet nu i tre veckor. vi 90talister är inte skapta för sånt, vi behöver vår elektronik.
laterz
emelie

casa de kryou

sitter på jacques blacong och hör när jacques läser från hans gamla diaries. lol. det är underbart. i åttan ätstörningar. sen tänkte han ta självmord.hans live är helt craycray. 
 
igår va underbart förutom att anna skulle sätta på min i högtalarna och ramlade ut till balcongen under oss. han bor inte hemma längre. vi kan inte komma in ditt. jag har panik. (kelly säg inget till mamma). vi tänker klättra ditt från andra balcongen men han är tjock och har fortfarande inte kommit hem. uh. mitt liv. suger ibland. men vi kommer fixa det. eller anna kommer behöva göra det. annars kommer jag slå henne och inte prata med henne. 
 
nu ska vi tagga. hejdå. 
 
sommaren har varit underbart so far. 
 
 
Kathleen

RSS 2.0