tranholmen

spontan bild i parken
ebbas fina spegel som jag är kär i
min helt underbara bästa kompis
våra hemma gjorda macarons - pepparmint och nutella SKILLLSS
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 spasmar på dig
nu måste jag fixa mig och möta emelie och ester

året var 2011.

tänkte göra en sammanfattning av året som har varit, om det ens går. 2011 har varit sjukt upp och ner, så mycket har ändrats, så mycket har hänt och jag har träffat så himla mycket underbara människor. vet inte vart jag ska börja. men försöker gå igenom hela året månad för månad typ.
januari+februari

har inga bilder från nyår, men var bortrest med familjen och kompisar. vid tolvslaget var vi på världens coolaste resturang och alla var fulla och skrek. och sen fortsatte jullovet i lugn och ro, och skolan börja igen. åh IB1. jag kommer bli nostalgisk, nästan så att jag saknar förra året... hahah nej vad säger jag? det gör jag absolut inte.
helgen innan skolan börja igen hade matilda fest. hennes mest lyckade fest, den var sjukt kul med mycket folk. hitta en jätte random bild från den... jag, josefin, agnes och nån random snubbe.


sen hade någon fest för aslasken (som jag knappt kände på den tiden, sjukt). och jag festade med matilda, josefin, rebecca, kristi och sångeland. och tog sjukt mycket bilder på någon randoms macbook som låg framme... oj va coola vi tyckte vi var.


skolan var urtråkig... och mrs galley spårade på science lektionerna och vi lärde oss ingenting. jag var väl på två lektioner under en vecka... nej jag skojar skulle aldrig skolka. men som tur hade vi sjukt mycket grey days och jacques bjöd hem mig, freja, kathleen och gillian på mat och bad girls club watching. (har fortfarande inte börjat titta på det ordentligt. jag skäms typ. jag lovar att jag ska börja kolla).


i slutet av januari eller kanske början av februari hade josefin en jättetrevlig födelsedagsmiddag. och efter middagen åkte alla tjejer till södra lations maskerad fest. riktigt rolig kväll.




nu är vi framme vid en av 2011 absoluta höjdpunkter, skidresan till bad gastein. världens mest spårade resa, med underbara människor, äckliga hotellrum, tidiga morgonar i backen, sjukt sena kvällar på barer och klubbar, svenska och danska djs som spelade galet bra musik, godis shots och ja så himla mycket mer.





mars + april

mars var tråkigt, eller det var inte så mycket speciellt som hände. några kungsholmen fester, några extra spårade lektioner med mrs galley, massa spårade art lektioner med jack och jobbiga svenska lektione med EN1A och görel.



i början av april gick klassen på akvarium med mrs galley och mrs ingulfsen. vi hade så mysigt bland alla tropiska djur och växter. jag driver.


sen någon gång i april hade kathleen nått form av chillkrök. jag, matilda och hennes två kompisar spårade.



maj + juni

maj var underbart! helt ärligt så var den en av de bästa månaderna under detta år, och så var även juni. det började bli varmare, vi hade verkligen inget att göra i skolan och i början av juni var klassen helt plötsligt helt okej. vi hade shakespear day, vi var typ sämst. jag hade en huvudroll...



sen hade agnes lindgren fest, jag och kristi klädde upp oss och vandrade dit.

jag, kristi och julia hängde sjukt mycket alla tre. och hade riktigt roliga tjejkvällar hemma hos kristi och sjöng (skrek) och dansade till shania twains "that dont impressssssss me much". vi var även ute en hel del och jag och julia träffade på daniel paris, våran dåvarande idol. vi dog. sprang upp till honom och tog bild.


sen började skolan lida mot sitt slut, och jag började inse att jag faktiskt skulle sakna klassen. hur konstig och jobbig den hade känts under året, så är den ändå underbar.





matilda hade fest igen sista dagen av skolan. och sen efter det började sommarlover rulla igång. jag hängde med dreamteam och kristi. jag hängde med kelsey och träffade efterlängtade frida. träffade även några saknade från norrköping och var och tittade på en föreställning.









juli + augusti

familje semester. gotland i två veckor och segling efter det. sen lite små resor hit och dit.




och träffade frida innan hon åkte till usa.


sen började skolan igen. klassen blev dubbelt så stor. allt var spännande och lite små nytt. jag saknar känslan jag hade första dagen av skolan. alla tjejer i klassen hade tjejmiddag på wagamama. och sen bondade även resten av klassen väldigt snabbt. allt gick väldigt fort, nästan lite för fort.



september + oktober

september började bra. mycket hände. allt gick sjukt snabbt igen. skolan började på riktigt. jag lärde känna stella. hon är underbar. sen bar det insparksfest, mickes fest och tjejkvällar.




sen var vi på veronica maggio. anna blix hade fest i början av oktober. jag, kathleen, ester, becca och carro hade en spontan tjejmiddag som slutade med en fest ute på djurgården.




i slutet av oktober åkte jag, kristi och julia till tallin över en helg. en galen resa. vi träffade kristi alla kompisar därborta, vi festade på båten och i tallin. det var verkligen jätte roligt.



november + december

jag och världens bästa kusin, sara, åkte till london och hälsade på underbara emma i några händelserika dagar med sjukt mycket shopping och tjejsnack.






susanna en lyckad glitter fest. vi förade hos becca, där alla fick glitter överallt. classy.




sen hade stella fekke. och fyfan va lyckat det var. förutom min halvt brutna fot och de flaskor champange som blev stulna. men annars var det en galen kväll.

hanna spårade och dansade på borden.


sen hade oscar engström fest.


sen vart det typ lov (och bilder från det finns i mitt förra inlägg) julafton, juldag och allt därefter. det har vart ett underligt år. mycket har hänt. både bra och dåligt. men jag är lycklig. det är nyårsafton idag och jag ska fira det med många riktigt härliga människor.



just nu älskar jag livet. jag är taggad på framtid. och jag trivs med de vänner jag har.

kärlek från emelie.

under loves heavy burden i do sink

kollar på romeo och juliet. den från 96. med di caprio. min älskling. han är fan fortfarande snygg även om han e typ 50 år. asså hur kan han vara så jävla snygg. hans hår. hans ögon. hans röst. jag tål inte det längre. kommer börja hångla med tv'n snart. varje gång han och juliet haffar blir jag helt hahlnvdhriovcasemrlakdn. NEJ NU SLÅR DOM LEO!! kan inte kolla.
juste. jag är så stolt. jag och ebba gjorde macarones. pepparmint och nutella. dom är helt underbara. och sen så va det lite nutella över så vi gjorde mini muffins med nutella över. TJOCKISAR. vi har degat och chillat. ebba har spelat piano och jag har sjungt. fast min röst e fucked för jag är förkyld och har en dålig hals men det lätt halvt coolt.
NU HAR ROMEO SKJUTIT HAN SLISKIGA LATINO THIBAULT(eller hur man nu stavar det) så sorligt. han är fortfarande snygg. jag gråter.
hur kan man inte dregla?
ÅÅÅHHH SEX SCENEN NU
TAKE IT OFF!!!
"romeo romeo wherefore art thou romeo"
puss kathleen

sun sun sun here we come

okej nyår. jag är så tagg. satt uppe med Jeggan igår och snackade om nyår och vem kan vara possible haffs och vad man ska ha på sig. hur man ska vara. att vi kommer SPÅRA i hans liten lägenhet och run the shit. its gonna be great. better then what i expected. först va det typ 30 och nu helt plötsligt är det 50 + folk ska ta med sig folk. GLADLY.
idag ska jag åka hem till ebba. ah yeah. hon ska ta hand om mig och lagga mig mat..."vi" ska baka macarones. kolla på filmer. sex and the city. nån riktigt sorlig film och gråta. det blir kul.
skypear med kimberly at the moment. hon freakar sönder. hon ska åka till hennes pojkvän i Irland och spendera nyår med honom och hans familj. holy shit. jag är typ nervös för henne. men hon ser super fin ut just nu så det chill. vi ska skypea men henens kille idag också. första gången vi kommer se honom. MWAHAHHAA SUFFFFFEERR. jag ska göra det jätte stelt för honom.
okej nu måste jag äta och göra mig fin och inte äcklig och förkyld ut.
jag ser super random ut. men freja och sabrina och alice ser söta och underbara.

can't tell if you mean it or not

jag ber om uräskt. ibland är jag världens sämsta bloggare och det blir inte bättre när internet inte funkar hela tiden. i alla fall, de första tagarna på lovet har vart mysiga. för att sammanfatta dem skulle jag säga, shopping, fika, chick flicks, gulliga människor och friends. jag har verkligen drogat friends, ross, chandler, monica, rachel, joey och phoebe är min idoler just nu. känns som om dom är verkliga, tänker varje dag "vad skulle joey göra?" eller "vad skulle monica säga?". åh dom är underbara.
igår hände även nått underbart, stellas familj bjöd med mig till spanien nu på måndag till deras lägenhet där på en spontan semester. och faaaaaaaaaan vad taggad jag blev. vi kommer ha så sjukt kul!!!! och det kommer bli underbart skönt att komma bort från gråa stockholm ett tag. vi ska bara ta det lugnt och plugga matte.... hahah who am i kidding? vi kommer spåra. eller en blandning av båda kanske.
lägger upp bilder från de senaste dagarna.
pusshej från emelie ♥

is that alright with you?

jag är sjuk. jag har varit i sängen hela dan. jag vill ut. jag vill dricka. jag vill spåra. jag vill vara runt andra människor än min familj. dont get me wrong, i love my family, but its getting a bit over the top. doesnt make the situation any better that im sick and have been sent to bed for the next day or two. fan va fest jag har det. har ättit typ 500 mandariner idag. det är bra att hjälpa mitt imun eller nåt sånt. blonde. har kollat på alla avsnitt av 2 Broke Girls. den är rätt bra. hon brunetten är fierce. blondinen va jobbig men nu börjar hon också bli rätt fiesty.
en grej jag kan inte göra är att avslappna i ett bad. jag blir så jävla tråkad. och sen blir jag super varm eller vattnet blir ljumet. så jävla jobbigt. jag kan kopla av om jag kollar på nån film under mitt täcke. då blir jag avkoplade och mysified.
ok nu lackar min pappa. han tycker jag har gjort inget hela dan. eh wtf. jag är sjuk. jag vill bli bättre tills jul. jag ska då ligga i sängen, dricka vatten och sova. vad fan gör han när han e sjuk? jo han sover hela dan. you dont see me running in there waking him up telling him he is lazy. no. exactly.
puss kathleen

9 minuter .... my ass

hatar ICA kundtjänst. dom sa 9 min. det har varit 20 min...
kathleen

look what the wind blew in

last night was insane. i was so scared my house was gonna fly away with the wind. sick. trees had fallen down and shit was everywhere. lol vad töntig jag är som skriver om vädret.
okej. min jul va helt ok. jag ska inte ljuga. jag tror för att det va inge snö(vädret igen) så hade jag verkligen inte den julkänsla som jag brukar har. en annan grej kan ju vara att min moster bröt sin axel 2 timmar innan vi skulle ha julbord och kolla på kalle anka. hon har haft jätte mycket problem med hennes axel så vi alla blev skit rädda att hon skulle behöva operera sig. men det behövde hon inte. efter 5 timmar kom hon hem och hade en slinga och kunde bara inte röra på sig... haha jag fick skära på hennes mat. men förutom det så va allt bra :)
jag är så jävla taggad på ny år. och avoriaz. och 2012. coldplay. sommar. aaah.
men mest just nu är det avoriaz. det är 9 veckor kvar. det är inget. jag kommer ihåg när vi alla taggade sönder när vi sa 23 veckor. fatta nu är det 9! jag måste börja planera vad jag ska ta med mig. weeeii.
imorgon ska jag och mina syskon intil stan och shoppa lite mer. vi shoppade fett med grejer idag. sen ska vi träffa kusiner och ha lunch sen ska vi träffa mamma och pappa, moster och patrik och kolla på - girl with the dragon tattoo. tror jag. haha eller så är det den med eld. jag vet inte. jag kommer skita på mig, den är tydligen ass läskig. kul
nu ska jag hitta nån bra film och vänta tills rebecca är färdig så ska vi skypea. imorgon åker hon till egypt.. bitch. hon kommer vara bajsbrun -.-
lite jul bilder får ni också

jul, jul och lite mer jul

Kathleen är på landet och kan tydligen inte blogga... ändå gillar hon allt på facebook. HMM. I alla fall, jag har bara inte orkat uppdatera bloggen under julhelgen, men gör det idag i alla fall. Julafton var lugn och mysig och likaså juldagen. Orkar inte skriva så himla mycket så lägger upp lite bilder från dagarna:
(lol på martins alla poser och lol på mitt sms från tomten.)

On the road again

Sitter på bussen ut till landet... Klockan är 9.... Jag orkar inte.
Igår så kom Ebba hem till mig med massa mat. Gott gott. Vi åt och degade sönder. Det va hääärrlliiggtt. Ebba sover fortfarande hemma i min casa. Hon orkade inte gå upp samtidigt som jag så hon får låsa upp och allt. Söt hon e. Okkeej nu ska jag och Kelly kolla på inbetweeners.

Puss Kathleen


Christmas

Julmys hos beccabajs!


speed of sound

jag vet att det är typ super duper långt kvar tills coldplay men åh vad jag är taggad. det kommer vara helt amazing. något som är dock inte så långt kvar till är AVORIAZ. åh jesus. jag är så grovt taggad att det går inte att förklara. kommer spåra. att bo med dom mest underbaraste människorna och att åka själv till frankrike utan päron eller lärare kommer vara så skönt. kommer träffa nya människor. bonda mer med andra. dricka. skiidor. afterski. aflamlväsdktongamsdfj JAG VILL ÅKA NU.
Idag väktes jag av min syster klockan 12. fatta vad nice att vakna 12 på en torsdag. det har jag inte gjort på länge. vi gjorde lite frukost. satt på lite julmusik och dansade runt och slog in våra julpresenter. jag vill vara 5 år igen. då fick med fest med presenter. nu får man typ 2... jag kommer ihåg när man va liten och hela bilen va packad med presenter. nepp. inte längre. försig så betalar mina föräldrar för coldplay och avoriaz så det är typ min julklapp. så jag är glad. sen så gick jag och kimberly till skärholmen och simmade för 40 min. det va två jobbiga äckliga killar som bara va i vattnet och gjorde inget. så jävla nasty dom va. en ut av dom va super tjock och hade jätte mycket hår. när han "simmade" så simmade han typ längst ner med golvet. så man fick simma över honom. man såg hela hans rumpa. not a nice view. men det va skönt att bara simma och inte tänka på något. jag saknar att simma i ett lag men jag tror inte jag skulle vilja göra det nu. ahja.
nu är jag hemma och har packat mina grejer för landet. jag och mina syskon åker ut imorgonbitti. typ super tidigt. mamma vill att vi ska vara där vid typ 9..... you can forget about that.
fick reda på att min kompis carl har också landställe skit nära mitt så vi ska träffas och gå ut och gå nåndag i helgen. mys.
okej nu måste jag städa mitt rum och sen åka till stan för att träffa söta fina ebba.
puss kathleen
en gullig bild på mina syskon och kusin johanna och jag från igår

Hold on to that feeling

Första jullovs dagen, igår var mysigt men det räknas inte som jullov riktigt. Idag däremot, jag vaknade sent, städade rummet, hängde upp de sista kläderna ur kartongerna i garderoben och såg på två avsnitt av the OC med lillasyster. Nu står jag och väntar på Jacques. Får se vad vi hittar på!

/EMELIE


no biggie.

så idag, som vilken annan dag, gick jag och stella runt på NK. Hade bestämt att jag skulle träffa min gamle käre vän Carl Pilip Bernadotte där, yuppppp... Nej, men Stella står och betalar nått töntigt som hon ska ge bort i julklapp och helt casually går den svenske prinsen förbi oss. Han stannar upp och ser oss och vill ju så klart ha en bild med mig...

our conversation, in english, went something like:
"hey, can i have a picture with you?"
"yeah.. ehm.. sure."
"nice to meet you"
"likewise"
"happy christmas"
"you too, and have a nice day"
"you too"
här kommer lite bevis, vi tog några fler ego bilder tillsammans, men känns proffsigare att lägga upp denna. philip tyckte inte att hans hår såg bra ut på det andra bilderna.
pusshej från emelie


my friend stella


När jag går ner

"näääääär jag går ner beeeer du om meerr" åh. Älskar den låten. Tänker på jeggi när jag lyssnar på den. Gud vad snuskigt det lätt. Mmmm.

Nu är jag snart hemma. Har varit i kyrkan och hört körarna sjunga och sen fick jag mitt bajs economi prov tillbaka. Vem gör det??? På julavslutning??? Cp swahn.

Wääääää! Kimberly är hemma! Jag kommer gråta när jag ser henne <3333

Puss Kathleen


eargasm

jag är en sån som lyssnar på riktigt härlig mys musik/glad indie musik/riktigt house musik.
jag ska nu länka 10 riktiga mys låtar, låtar man kan bara ligga i sängen och tänka och gråta till. dom är härligare än härlig. dom är som en eargasm som man kan kalla det.
1. Bon Iver – I Can’t Make You Love Me/Nick Of Time
2. Adele – Hometown Glory (Album)
3. Bon Iver – re:stacks
4. Choir Of Young Believers – Hollow Talk
5. Ben Howard – Keep Your Head Up
6. Benjamin Francis Leftwich – Pictures
7. James Blake – Limit To Your Love
8. Melissa Horn – New York
9. Angus & Julia Stone – Mango Tree
10. Yael Naim – Far Far
enjoy
puss kathleen

depressing. but somewhat true.

You forget all of it anyway. First, you forget everything you learned - the dates of the Hay-Herran Treaty and the Pythagorean Theorem. You especially forget everything you didn’t really learn, but just memorized the night before. You forget the names of all but one or two of your teachers, and eventually you’ll forget those, too. You forget your junior class schedule and where you used to sit and your best friend’s home phone number and the lyrics to that song you must have played a million times. For me, it was something by Simon & Garfunkel. Who knows what it will be for you? And eventually, but slowly, oh so slowly, you forget your humiliations - even the ones that seemed indelible just fade away. You forget who was cool and who was not, who was pretty, smart, athletic, and not. Who went to a good college. Who threw the best parties. Who could get you pot. You forget all of them. Even the ones you said you loved, and even the ones you actually did. They’re the last to go. And then once you’ve forgotten enough, you love someone else.
Gabrielle Zevin (Memoirs of a Teenage Amnesiac)


Arlanda

Vi är så tidiga. Jag sa till pappa att vi skulle vara det. Lyssnade han? Nej. Är vi tidiga? Ja. Vi chillar i bilen medan och lyssnar på Urban Cone. Åh jag gjorde fetaste choklad cupcakes innan vi åkte. Så nice. Jag har blivit pro i köket. Ah yeah.

Fan vad jag har saknat mina syskon. Hatar att bo ensam med mina päron. Ibland kan det vara skönt, men bara ibland.

Okej vi ska in nu och köpa korv haha. Min pappa är så gullig. Han har laddat ner en app som hittar plan som flyger runt och den visar då vilket plan, vart den har kommit från och allt, så nu har han sin mobil utanför fönstret och försöker hitta min systers flyg. Han ser ut som en 10 årig pojke med sin första coola leksak.


my dear friend sithira

okay, so here we go. i have this great friend named sithira, who has been in my class for about a year and a half now. he is one of my closest friends in the class, and it would suck going to school without having him there. lately he has been saying he is gonna move back to sri lanka... ehhh. that would suck. so i will make sure that wont happen. because if he move, who is gonna sit and listen to all my crap everyday? and who is gonna make fun of me for everything i do wrong and for all my blonde comments?
so sithira, i know you are reading this. you are the best listener, sweetest person and the best friend anyone could have. thank you for being there! ♥

listor

snor en liten lista från jacques blogg

du heter: Kathleen Anna Von Lüders

smeknamn:Kax, Kathy, Kath, Kat

låt som när du är ledsen sörjer till: I cant make you love me - bon iver

beroende av: musik (super kliché), kompisar, familj, mode, bilder

vad tror folk om dig: ingen aning

vad får du oftast komplimanger för: mina läppar och röst(?)

hur imponerar man på dig: up to you to try and impress me

brukar du skratta för dig själv: yes

vad star det I ditt senaste inkomna SMS: det är ett måste

var bor du: vårberg

trivs du där: ish

hur svara du i mobilen: haallå/hjello

vem ringde du senast: Alex

vad sa den du senast pratade med I telefonen: "its gillian, i just ended, meet you in the entrence hall"

antal timmar sömn inat: 7(?)

sov du ensam: yes

brukar du komma I tid: yes

hur känner du dig nu: trött

vad saknar du: england

hade du en bra kväll igår: rätt så

favorit dryck på morgonen: tropical juice

sysslar du men någon idrott: dansa runt i mitt sovrum

tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej. love grows with time.

vad skulle du göra om du vore en kille för en dag: runka hahaah

är du nöjd med ditt liv: absolut

är du bortskämd: nej

vad gör du imorgon: skol avslutning och hämta min syster från arlanda

vad är det värsta du vet: backstabbers

 

 


black & white


disney

why cant my life be like a disney film? a happy ending. ah if life was so easy.

nyårs blåsan

mitt stora dilemma i livet just nu, haha. inte riktigt, men jag och stella har bestämt att vi ska "go all in" på nyår. färg. glitter. paljetter. ALLT.
nått i den här stilen, men andra färger!

neon lights

Adele är min gud.
there are a few in my life that i never want to let go. the friends that mean the world to me. the friends that made and make me who i am today. the friends who i have known since i was a sperm. the friends that i have around the world. the friends that i never can lie to. the friends who can be brutally honest with. the friends i can laugh with about absolutely nothing. the friends i can spåra with.
Tove-även om du flyttar runt till olicka delar av världen vet jag att du alltid finns där(loving you around the world)
Rebecca - för vi har känt varandra sen vi va spermar
Gillian - för att du hjälper mig med allt och du vet exakt vad du ska säga
Sophie - because your you
Ebba - du är det finaste som har någonsin kommit in i mitt liv
Rebecca och Matilda - för att ni gör mina skoldagar
Emelie - för vi bloggar tillsammans måste det beytda något
alla av mina andra fina störda spårade galna högljuda kompisar - ni vet att ni beytder. ni alla gör.
Puss Kathleen

On the road to success

Kändes så meningslöst att åka in till skolan idag, hade bara två lektioner. English and art. English was only like presentations, so didn't get anything productive done at all. In art we watched a short film... About surrealism? Or well actually I have no idea what it was about... But guess you can call anything art now a days.

Vi fick i alla fall sluta lite tidigare och jag, Amy och Stella gick till vårt stam ställe och fika. Underbara tjejer! Nu är jag på väg hem och ska ta det lugnt, har inga läxor. Vilket är underbart!

/EMELIE


Such great heights

Underbar helg. Kommer vara en underbar vecka. Stora syster kommer imorgon och sen andra syster kommer på onsdag. Ska fira jul på onsdag med mina kusiner. Sen middag på torsdag med mina syskon. Sen JUL på lördag. OCH nu är det ju snö så jag är så jävla glad. Få bara hoppas det stannar kvar tills jul. Palla en blöt jul. Depressing.

Puss Kathleen


We are everything we need

Sitter på tåget från Norrköping till stockholm nu efter min korta vistelse. Nästan så att jag saknar Norrköping lite, känns liksom som om jag är hemma när jag går runt inne i Norrköping city. Bästa idag har varit att jag äntligen fick åka spårvagn igen, Norrköpings oranga spårvagnar går inte att jämföra med Stockholms tråkiga linje. Något jag absolut kommit fram till är att dialekten inte alls är så sexig som jag inbillade mig att den var nät jag bodde här, skönt att i stort sett blivit av med den! Också skönt att alla julklappar är klara.

Nu ska jag bara hem och sova och bli frisk från min sjukt jobbiga förkylning!


Every gun you ever had went off

Gårdagen i ett ord... Lyckat. Älskar när allt bara går så jävla bra. Kvällen började med att jag träffade Ebba i tekniska och vi drog hem till madde och förade. Hemma hos Madde va också söta fina anna. Sen drog vi vidare mott Elsas! Där va vi välkomnade av en vakt haha satsigt elsa! Där uppe spårade massa. Fest. Jul tema all the way. Julgran. Jul jul jul. Alla haffade och dansade. Haha åh södra latin asså. Sen drog vi och träffade Kevin och vi gick till mix bar där jag träffade på jätte många kompisar jag hade inte träffat i evigheter. Sjukt nice. Va där i två timmar och chillade och aa. Så klart blev det donken också på tåget. Kom hem. Sov. Åt pannkakor. Nu är jag och ebba fortfarande i sängen och deggar. Snart ska vi upp och klä min gran.

(lite bilder från igår)

Puss från en väldigt trött Kathleen


Get away

Efter en lång dag, bestämde jag mig fö att spontant ta tåget till Norrköping för att besöka lite gamla vänner och julshoppa med padre imorgon. Ska faktiskt bli rätt så mysigt och skönt med en heldag borta från Stockholm, ska njuta av allt som gamla kära norrpan har att bjuda på, alla oranga spårvagnar, alla tomma gator och den underbara dialekten dom har här nere... Nästan så att jag har saknat den.

Ha det bra kära folk, ni kan få lite bilder från min tidiga morgon på gymmet.

PUSSHEJ FRÅN EMELIE


white christmas my ass

listening to "white christmas volume 1" och har fortfarande inte en jul känsla. kul. jag kommer få den när mina syskon kommer säkert. men va fan det regnar ju ute. inte ok.
mamma kom in och väckte mig imorse och vi log i sängen och pratade om julen och vad vi ska alla göra och så. åh mammaaaaaa hon är fin.
sen hade jag,pappa och mamma en lång fet frukost. nu ska jag duscha och sen ska vi åka å köpa julgran sen ska jag in till skärholmen och köpa lite grejer för ikväälll som kommer vara så grovt bra kväll.
okej right, duscha.
puss Kathleen

Early bird

God morgon!

Trots att kvällen igår inte alls blev sen så är jag så himla stolt att jag vakna imorse när klockan ringde. Sitter på tunnelbanan och är på väg in till city för att satsa med beccabajs. Har inte satsa på god knows how long, så nu kööör vi!

Puss hej från Emelie

Börjar bli för många bilder på bara becca när vi fikar så lägger upp en annan på oss båda istället... Heheh


Fridaaaaaay tajm

Sitter och fikar med.... No surprise... Becca. Mys mys och mer skitsnack. Ikväll blir det chillkväll med lite kul folk och kanske middag med Allysa, Amy och Stella innan.

Så taggad på jullov, två skoldagar kvar, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Här kommer standard bilden på becca och sen en bild på lite stressat folk som är ute och julshoppar.


/EMELIE


Så mycket bättre

Sitter i matsalen med non other than Emelie, Rebecca och Matilda! Har redan slutat. Nice. Vi ska vänta i skolan en timme och gå på synergy christmas consert. Det blir nog bra hahah. Massa rock och booty dance. Standard synergy. Sen efter ska jag fika med några och se träffar jag min underbara kompis Ebba! Vi ska shoppa och catch up.

Vet inte än vad jag ska göra ikväll kanske bara mysa hemma med en dålig film och lantchips

Puss Kathleen


i wish nothing but the best for you

ah adele. you really just get me dont you.
today has been a long but good day. started of with german. played christmas games and ate sweets and cake. always a nice way to start the morning. then lunch med jacki, anna, bella och sara. fina fättor. svenska var så sjukt tråkigt. lena kan gå flush her head in the toilet. hon är jobbig.sen hade vi english villket va sjukt bra. drama day ser ut som om det kommer blir skit bra. ingen drama än... men det kommer komma. trust me. someone is bound to blow the fuck up. i mean its called drama day for a reason and it aint cause we be acting out a drama we BE the drama.
efter skolan chillade jag i cafeterian med emelie fina tills jacques och emma kom. dom pluggade matte på spanska.muy buen. sen kom amy, allyssa och stella. stella hade pms. sen så träffade jag johan och vi gick o fika sen tog en liten promenad.
träffade också cp julia på tåget. hon saknar man lite halvt mycket.
nu är jag hemma. trött. och orkar inte gå till skolan imorgon för en lektion.
puss kathleen

Sometimes

Sitter och fikar med söt becca och catchar upp på livet och allt drama. Becca är underbar!

(heheh lite stalker bild på susanna som satt och fika bakom oss)

/EMELIE

 


Kärleksmums

Efter skolan så hämtade jag upp Ilay(nya barnsvakts barn) men han blev sjuk och jag fick sluta tidigt. Jag åkte hem till Rebecca och där väntandes var Gillian också. Vi bakade fet med kärleksmums. Blev lite för kladdiga men men. Sen åkte Gillian hem för hon skulle plugga natur. Jag tycker synd om henne ibland. Natur har så sjukt mycket. Skulle aldrig palla.
Vi beställde pizza för oss och hennes familj. Rebeccas familj är så himla underbar. Åh Kjellbergs <3 hahaha
Nu är jag på väg hem och ska kolla på glee! Och plugga lite psychology case study. Kul
Puss Kathleen
image descriptionimage descriptionimage description

 


to hate you have to have loved

var och åt japansk mat med mamma efter skolan, min syster sover borta ikväll så jag och mamma ska ha en mysiga mor-dotter kväll. jag måste också börja skriva på min presentation som jag ska ha imorgon... gah. idag har i övrigt var en rätt så chill dag!
social mor under middagen...
PUSS EMELIE

Every teardrop is a waterfall

Ah!!! Coldplay stå platser bokat dåra! Så jävla nice!!! 30/8!! Inte SÅ långt kvar. Ska ditt med ebba, becca, Alexandra,mikaela och andrea! Det kommer vara så sjukt fest.

Nu är jag becca och Matilda i matsalen och pluggar ekonomi. Duktiga tjejer.

Puss Kathleen


natt filosoferar

börjar klockan 14.00 imorgon, hur jäkla underbart är inte det?! och sen börjar jag 13.10 på torsdag, man skulle kunna tro att jag går barn och fritidsprogrammet i orten... har i alla fall precis lagt på telefonen, efter nån timmes svammel om skit.. och nu kan jag inte sova. ville se how i met you mother, men serien verkar ha uppehåll.
jag har verkligen inte gjort något productive på flera dagar, har på riktigt ångest över skolan för första gången i mitt liv. men oh welllllll... snart lov. SÅ SKÖNT.
hitta tusen bilder från en av de första matte lektionerna i år.... no wonder we are failing.
lägger upp en på stella (för att jag vet att hon kommer se det är och känna sig special ♥) hehehehe
PUSSS OCH GODNATT FRÅN EMELIE

gillian.

this here is one of the closet friends of mine. she is always be there for me. whenever. we can spend endless hours laughing about nothing. like today for example, in German, a girl was reading out from the book and said one word that triggered both of us. "Plötslich" we cried with laughter. literally. she is amazing and i love her to the moon and back even if she is the biggest freak sometimes
photographer:kathleen
make up:kathleen
model:gillian
Puss Kathleen

awake my soul

hemma nu efter en lång dag. jag vill krypa upp i en boll och sova men nej det kan jag inte för jag måste skriva färdigt min svenska uppsats, plugga economi och research about my psychology case study. KUL
började dagen med historia och presantationer. tråkigaste lektionen. dom som hade sina presantationer va båda skit långa och över the time limit, och va super tråkiga. jag somnade lite. olivia somnade helt totalt. alla va på mobilerna och datorerna. stor fet K bryr på den lektion.
sen var det lucnhos. rikigt jul mat. gröt. lussebullar. mörkt bröd. pepparkakor. mmmm så gött. jag åt inte grötten. ew. jag, matilda och becca flummade som vanligt och pratade om allt möjligt.
sen så hade vi psychology. älskar. MEN jag blir så jävla irri på folk i min klass som kan inte bara hålla käften. sitter där bak och låsas vara coola och så manliga. eh nej. ni luktar. ni är inte roliga. inte snygga. inte smarta. GTFO if your not going to grow the fuck up and be respectful. they go to far.
i psychology så snackade vi om våra case studies, jag ska göra om alzheimers och hur man diagnoserade det när dom först upptäkte alzheimers och hur man diagnoserar det nu. jag är fan tagg för att göra den. tagga psychology b i trean haha åh jag kan vara så dorky ibland
sen hade vi tyska, alltid lika roligt med gillian, becca, alexandra, kevin och Li(våran lärare) dock va kevin inte där idag. vi flummade och tog kort. MVG MVG MVG MVG.
right, nu blir det plugg tills jag somnar sen intil skolan för klockan 11 för att plugga economi med matilda och rebecca. mys.

bajstrött

Är hemma idag, kände mig lite små sjuk.... så ska plugga och sova och plugga och sova... och ja ni fattar.
VILL HA SOMMAR NU. eller i alla fall jullov, så himla skoltrött!
/EMELIE


live tomorrow

tisdag morgon och jag vill krypa tillbaks in i min säng. orkar inte skolan och plugg och vädret. vill ha snö och jul. varför är det så svårt att få? ikväll måste jag plugga economics och psychology case study. kul? nej. psychology kommer vara intressant men economi kan gå dö. mr.swahn är nog den värsta läraren i hela kungsholmens gymnasium. han är dryg, lökig, inte alls rolig, ful, jobbig bara allt är usch. ahja bara 1 och ett halvt år kvar... igår snackade jag med sophie(min bästa kompis sen jag va 2 som bor i england). vi pratar inte så super ofta, men när vi gör så är det underbart. hon plannerar att komma och hälsa på i feb över en helg. jag är så jävla glad om hon gör det. vi hittade biliga flygbiljeter också så det nice. okej nu måste jag springa till tåget. puss Kathleen p.s. åh emelie <3

Jobbiga måndagar

Idag har varit den mest meningslösa dagen på länge. Började med matte där vi lärde oss god knows what... Och sen tråkiga presentationer på engelskan, skippa arten för att plugga. Men det blev inte alls av. När jag kom hem insåg jag att halva min engelska essay inte hade sparats igår, underbart. Livet går verkligen bra... På alla sätt och vis. Finns även vissa människor (känner mig så lame som skriver om sånt här men vill bara få ur mig skiten) som jag inte klarar av just nu. Man skulle kunna tro att jag förstört deras liv som dom beter sig, tänka sig att jag skulle ha kallat dem för några av mina närmaste för två månader sedan. Sjukt hur mycket saker har ändrats sedan förra året, det är verkligen sant att man ändras som mest under sin gymnasietid.

Är samtidigt glad, för om inte allt detta hade hänt, hade jag inte kommit närmre andra och hittat vänner jag känner att jag vill ha kvar resten av mitt liv. Känns som om det var såhär lätt att förlora de jag var så nära med förra året, så kanske det inte var på riktigt.

Ska vara lite aggro och quota älskade Kathleen som är underbar och alltid finns där. "Lets forgive and forget, I forgive you but I also want to fucking forget you"

Puss och godnatt
/EMELIE


snygga? right!


Emelie

Sitter framför denna kvinna. Hennes outfit är wannabe ralph lauren tröja men en farmer skjorta och svarta jeans. Fina Emelie

Puss Kathleen


julbord

Efter den mysiga luciakonserten så åt jag julubord på djurgården (villa godthem) med familjen. Jätte mysigt.
Är nu hemma och ska plugggggggga hela natten, har en engelska presenation due i veckan, matteprov, fysikprov och en history uppgift. ÅH VA KUL DET SKA BLI.
här kommer mina väldigt fina bilder, så skarpa och sjukt bra kvalite. (måste sluta ta bilder med iphonen, man ser ändå inget).
/EMELIE

Vackert

 

 

/EMELIE

 

 

 


Ill be dancing in the flames

Så Daniella brunchen inte av.. Men är på väg till stan för att fixa med en tröja och sen träffa johan! Det blir nog mysigt, får man hoppas.. Stelt.


Vill ha sommar och värme. Saknar att jobba på Abborkrogen och ängsholmen. Att gå runt i shorts och sandaler. Att bada. Sola. Middagar på terrassen när solen gick ner. Haha okej nu är jag lite pathetic. Vinter är också härligt. Om det fanns snö. Nu är det bara kalt och grått. Har absolut ingen julkänsla. Men det ska jag ändra på! När jag kommer hem blir det jul musik och pepparkakor

Puss Kathleen


Lucia

50års festen igår var förvånansvärt rolig, stod i baren och mixa drinkar åt alla medelålders folk rätt så länge. Lärde mig vad massa olika drinkar heter och vad de innehåller, värt.

Nu är jag på väg till Globen för att kolla på lucia konserten, skulle först på genrepet men sen ville familjen gå på själva föreställningen och sen ut och äta julbord. Sjukt att det snart är jul och ändå är det bar backe och typ nollgradigt.


Something borrowed

Ligger i sängen med Matilda och Rebecca och myser till max! Vi kollar på something borrowed och är deprimerad lol sad excuse for teenagers. Imorgon ska jag nog träffa Daniella och ha brunch och sen fixa lite grejer

Vill inte börja skolan på måndag... Dock bara en vecka kvar så det är skönt. JULJULJULJULJUL <3

Lol nu har becca och Matilda somnat

Puss Kathleen


Imma sushi this bitch

Sitter på sushi ting ting med Jacques och Rebecca! Gööttt med mat och drama talk. Just nu är det mycket som händer.. Shits about to go down.. Real bad

Puss Kathleen


last night

Blogg-appen dampar. Skrev ett inlägg där och allt bara försvann... Technology. Ugh.
Gårdagen var mysig, efter skolan fika jag med Allysa, Amy, Stella, Jack och Becca. Mys. Bondingtime. Sen hängde jag med Jack tills vi träffa Jeggan och förade lite innan Oscars fest, som var nice. Nu är jag typ tröttare än någonsin. Ska försöka vakna till lite, taggar 50 årsfest ikväll! WEHOE. Här är lite suddiga bilder från gårdagen:
avslutar med en bild på bästa jacques!
/ EMELIE

Damp

Oj vad cp alla bilder blev...


Grattis älskade morfar min

Nu är jag på landet för att fira min underbara morfar som blir 70 idag!

Så grattis morfar! Älskar dig så himla mycket, du är världens bästa

 

 

 

 


Stella

Stellas tradition, kaffe och morgoncigg. Nu är vi redo för svenska!


Winter Winds

På väg till skolan för en lektion.. Sen ta bussen ut till landet och har fekke för min morfar som fyller 70. Fest.

Inget planerat för i helgen. Eller jo, brunch med Daniella på söndag och sen vet jag inte.

Okej måste springa till bussen

Puss Kathleen
(fin bild på emelie)


Sunshine

Higher level physics klockan 8.20 på morgonen är alltid lika kul.


When was the last time, you did something for the first time?

Äntligen hemma, så trött efter dagen.... eller rättare sagt efter TOK (theory of knowledge, most pointless class ever), jag träffade Jacques snabbt och pratade efter la escuela. Jack är underbar. Sen åkte jag in till stan och köpte min efterlängtade vinterjacka. Vill inte frysa ihjäl nu i vinter, så köpte världens vildmarks vinterjacka, men älskar den! Nu har jag vart hemma ett tag, men har ändå inte lyckats ta tag i mina läxor... engelska essay, presentation och matte test nästa vecka. WEHOE.
Ska ta tag i livet nu. Det vill säga skolan. Ska i alla fall försöka.

/EMELIE

winter winds

klockan är 20 och jag kom precis hem... jag har varit i skolan sen 9.50. åh vad duktigt jag är. fast inte.
först hade jag tyska, jag hade fan gjort läxan och hon skippar mig och frågar någon annan istället. man ba aa tack Li. sen va det lunchos med frejjjaaa. hon är fin och är cp men det gillar vi starkt. sen hade jag svenskaaa. aa ni läste inlägget om lena min helt störda jobbiga svenska lärare. sen så va det engleska och vi övade och sånt för drama day. åh jag är så taggad. lol våran klass failade så jävla hårt föra året på shakespear day...
jag fick vänta på matilda och becca för dom hade matte så jag chillade med emelie. sen kom malou. sen gick emelie så kom vindar. vi kollade på gulliga/roliga klipp på youtube, sen så gick båda av dom och jag va där ensam som ett mob offer. kul. några stela randoms satt på soffan bredvid och hånglade.
vid 16.30 kom becca och matilda. vi gick upp till data salen och rå pluggade.... hahah ellleerr? vi spasm dansade till happy violence och booty dansade till matildas regeton. marcus dansade också med mig. det är sjukt hur länge jag har känt marcus. sen ettan...jävligt långt.
sorliga är att jag är hemma nu och ska plugga ÄNNU mer! i just love kungsholmen sometimes.
puss kathleen
ni gör mina skoldagar <3

bonjourno


Micke och Stella är underbara

Micke och Stella ville också visa upp sina outfits. Stella är artsy och Micke är bara naturligt sexigt.

 

/EMELIE

 


Dagens oufit

Sebastian glömde berätta vad han har på sig idag. Hans underbart snyggt matchande outfit. Han matchar idag sina strumpor med sin skjorta och sweater, från Gant. Dont we just love it!?

 

/EMELIE

 


Gästbloggare # dos

Tja tja blog.se! Nu ska jag gästblogga. Jag ville bara säga att jag har på mig acne jeans, gröna hunters, rosa och vit randig ralph lauren skjorta och min Thomas Sabo armband. Aaaa Emelie! Vad har du på dig???

Puss Rebecca


Gästbloggare

Tja tja bloggen, idag har vi ett stort problem. Kärleks Ballongen har sprängt och förvirrade kärleks slavar har blivit kapad./ Sebastian Heelas


Imma drama day this bitch

På engelskan, vi över och snackar drama day.. Vilket kommer kicka så jävla hårt. Watch your backs bitches, its on like donkey kong

Langar feta seriösa bilden på min cp klass

 


Stella doesn't know...

Har vart i skolan sedan 9.30.... Och har först lektionen nu. Jag och stella har ätit två luncher (pannkakor) och rullat runt i skolan.
Langar en bild på snyggingarna Stella, micke och Amy.

 

/EMELIE

 


Lena

Jag kommer snart dampa sönder på min svenska lärare. First of all, we wrote an essay about evil 4 weeks ago and still haven't gotten them back. Second of all, we are supposed to write an analysis now during the lesson about a short novel we have read, but now she has changed her mind...... Principal here I come.... Uh. She gotta go.

Kathleen


On your marks, get set.... Blogg

Guess it's my turn to do an mini intro into my fabulous life of secrets, events, scandals and love affairs...... Sajk
jag heter Kathleen, jag är 16 år, intresserad att ta bilder, sjunga, och mode. Standard Stockholms tjej helt enkelt. Pluggar också på Kungsholmen men jag pluggar sam/international. Bor i stockholm, älskar gamla stan(random fact)
Det kan hända att skriver på bägge engelska och svenska för jag har engelsk och svensk. Ah yeah svenglish yeah
Jag väntar på min bus i mina svarta tajta byxor, en stor ljus blå skjorta, min Steve madden väska, vintage svart päls jacka och low cut svarta stövlar typ.
Lite bilder på mig och några av mina nära kompisar. Har inte så super många bilder på min mobil. Men men dom får duga för nu
Puss Kathleen

 


Number one

Mitt första inlägg här... Och det är från mobilen. Klockan är 1.19. Jag är såklart vaken, börjar egentligen 13.10 imorgon, men blev nyss påmind av min kära vän att jag måste in klockan 9.30 på fotografiklubbens möte eftersom att jag är ordförande. Kände hur jag fick ångest. Men eftersom att jag inte kan sova och jag lova Kathleen att vara aktiv, så tänkte jag att jag kan skriva min presentation av mig själv först.
Me llamo Emelie. (lol). Jag pratar verkligen inte spanska, det mest onödiga som finns är att lära sig massa språk. (Egentligen inte, men jag är världens natur människa... Så förstår mig inte på språk). Okej, tillbaka till min presentation. Jag är 17 år, bor i Stockholm, går på Kungsholmens gymnasium (IB inriktning). Jag går IB för att jag bott i Malaysia i närmare tre år, och vill fortsätta att ha undervisningen på engelska och IB är även en väldigt internationell linje, vilket är mesta dels intressant.
(Kathleen (<3333333) bli säkert sur att jag promotar IB, men IB är underbart. Så jag kommer gör det hela tiden).
Förutom de basics, that I just told you all.. Så finns det inte så mycket att berätta. Ni kommer att få lära känna mig bättre, typ. Nu ska jag sova eftersom att den är halv två, och det känns alldeles för sent. Men först lägger jag upp lite pinsamma bilder från mitt mobil album.
GODNAAAAATT.
(den först bilden är jag som liten. Den andra är jag nu, när jag spårar... Typ dansar på stolar och bord. Den sista är på mig och Torgersson från i somras. Älskar bilden, känns så mysig och härlig och en av de få jag har på min phone.)

 


RSS 2.0