yesterday.

okay igår så blev det ändrade planner. behövde barnvakta i en timme eller så för ella och blanca och så svarade inte michel så jag träffade malcolm och vi gick på en promenad i en timme typ och pratade om allt möjligt. super skönt att få bara gå runt. sen träffade jag ebba och vi handlade classic kathleen-ebba mat = lantchips, fanta och lösgodis. all out. kom hem. åt lite middag och så kröpp vi ner i sängen och kollade på the imppossible och började kollade på django. men vi blev så trötta så vi somnade och så  kollade vi klart imorse. nu är ebba i duschen så jag passar på att blogga lite. idag ska jag också träffa fina magda som har kommit hem från paris! 
 
så nu är ebba färdig.. 
 
pusspuss Kathleen xx

when the day is done

åh busybusybusy dag. har pluggat. printat ut CV. ska träffa michel och äta lunch + dela ut CV sen kanske träffa gillian och sen hänga med ebba. imorgon ska jag kötta med min art och tyska.. det är onsdag idag... blä. betyder att lovet är snart slut. wäääh. NOOOO. vilket betyder jag har tyska prov på tisdag. och att vi måste skriva projekt arbete essay. FUN. nu ska jag fixa till mig så jag är fresh och snygg för michel. lol. 
 
K

could you be mine?

åh jag taggar att flytta hemifrån och få inreda min lägenhet hur JAG vill ha det och inte som mamma eller pappa vill ha det. åh. kommer säkert ändra på det varje måndad till en ny stil. oh if i had all the money in the world. vill köpa nån gullig loft eller etta och indreda the shit out of it. massor av gulliga kuddar. fina gardiner. massa blommor i fönsterna. underbar soffa. gulligt kök med massa småprylar. hej jag taggar lagom. ÅH DET SKA VARA EN BRICK WALL OCKSÅ. åh drömmen. och sen ska min säng va twirled in med små lampor. och sen största vintage spegel ska jag ha. och sen ett stort fönster man kan öppna och stå och röka ifrån och kolla ner på alla som går runt och njuta av morgonen solen. lol. men whatever jag taggar. 
 white wooded floors så klart
white covers with loads of pillows
 
lights around my bed
 
massive golden mirror
 
 
Kathleen
 


 
 

ecards


vill döda någon

min älskade livslina har dött. iphonen fick damp ryck och började spela upp ett färg spel med regnbågens alla färger och tillslut så dog den. som tur var så har vi nu stannat i ett shoppingcentrum i sundsvall (mamma fick fnatt och skulle helt plötsligt klippa sig) och en kille på phonehouse har berättat att hela skärmen har dött och måste bytas. så ja, ni kan allstå inte nå mig via telefonen under hela lovet. måste lämna in den i stockholm och det tar nog runt en vecka att få den lagad. JUST MY LUCK

nu ska jag dränka mina sorger i mat och shopping tills mamma har klippt klart sig
hejdå
emelie

dancing with the dj

vilka underbara, stressfyllda och chill dagar jag har haft. projekt arbete eventet gick bra! tack gud. alice kom ditt nån timme innan så vi fick öva några gånger iaf. lol att vi hade inte övat en ända gång innan eventet. ahja, jag är nöjd med kvällen och tack alla fina vänner som kom! uppskattar det x1000. i fredags åkte jag hem till malcolm och vi chillade. båda två somnade innan slutet av filmen så jag måste ladda ner den och kolla på slutet.. ahja super mysig kväll :) åkte hem och va med alicia och sov lite till. sen på lördan åkte vi(becca,gillian och jag) till malcolm och douglas och va där tills 1 och sen sa douglas att grannarna klagade. vi började gå runt för ingen av oss ville hem och så ringde alex och sa att vi skulle komma tillbaks. dom ville bara att dom andra skulle gå för deras kompis hade bjudit in massa randoms som va jobbiga. så vi drog tillbaks och va där ett bra tag. vi satt och pratade om verkligen allt möjligt. så random att vi har börjat hänga med dom men det är kul samtidigt, så himla snälla killar. becca och jag kom hem vid 6 och däckade i hennes säng. vaknade, sjöng aint no mountain high, åt frukost, drog till espresso, degade ännu mera och sen kom matilda också, åkte hem och hade sunday roast med mamma och pappa och sen gick och la mig. idag ska jag barnvakta åt en ny familj också.. exciting... 
 
xx Kathleen

At the door

Har blivit ombedd att blogga, för jag och kax kör ju liksom en storsatsning med denna blogg. Hoppas på lite nomineringar på nästa års blogg awards.

Annars tycker jag att det ska bli så skönt med lov. Åka skidor, vila och plugga inför mocks. Lite meh på det sistnämnda, men annars ska det bli så härligt.

Och grtttttis till söta Ulrik!!!!

/Emelie

Finns så mycket fina bilder i mitt förflutna


UH

Eftersom att jag funderar på att avaktivera alla mina konton, så som twitter, insta och Facebook, så började jag kolla igenom gamla album och stalka bilder jag själv är taggad i. Känner bara att jag är lite förvirrad. Går man tillbaka två år i tiden så har jag samma min på varenda bild. Inte en så attraktiv grimars heller, rätt så konstig. Liksom vad är detta??!???

 


sexyassmotherfucker

motivation? I think so

Kathleen xx


is this the thanks i get?

 
jag skypeade precis i en timme med anna. åh. bästafinasteroligastespåradesvackraste anna. 
jag är färdig med historia och lyckades korta ner den från typ 15 min till 6 min. 
snart är det torsdag och då kommer project work vara done and dusted. vill få det gjort. 
fixat plugg session med olivia och frida imorgon efter min tyska lektion för att rå plugga inför fredag tysk provet.
sarah är här och jag älskar henne så
jag har sett beautiful creatures
har läst ut min bok
fattar vad jag ska göra för social studies
ska köpa nya kuddar och täcke med mamma från HM home
 
att nästan alla mina + har något med plugg att göra är rätt så sorligt 
jag kan inte somna
har inga pengar
det är bara måndag 
det är fortfarande jobbigt
har inte hittat nå bra musik
har absolut ingen tid att träna 
vill vara brun och skinny bitch 
 
Kathleen xx

you´ve got the love

så trött. försov mig smått imorse och skyndade till TOK lektionen. trodde det skulle vara döden att gå in i klassrummet och presentera. men i vanlig ordning så tog det en timme innan lektionen kom igång och läraren pekade ut en stackars grupp på tre rädda varelser att börja presentera. efter presentationen meddelar våran gulliga lärare att deras presentation var värdelös och de kommer inte få godkänt. som tur är så ska vi ha fler presentationer, se de har chansen att få godkänt då. MEN tänk att ställa er framför er klass och få höra hur dåliga ni är. vad är det för jävla pedagogik? 
och sen ag som trodde att jag hade lurat lärarna genom att anmäla mig sjuk under kryssningen... men tydligen inte. vår läskiga mentor kommer upp och säger att han minsann vet varför jag inte orkade ta mig till skolan förra veckan och samma med svenska läraren. eftersom att nästan ingen annan från min klass var på kryssningen trodde jag att jag skulle komma undan med att sjukanmäla mig... men lärarna såg alla igenom mitt hederliga försök. 
 
annars vill jag se på the OC. jag saknar the OC. när jag tänker på serien, tänker jag på min barndom typ. såg alltid the OC när jag gick i fyran femman. LOVE IT så att säga. tror jag ska kolla på det faktiskt. medan jag halv skriver min ANDRA math IA. för tydligen vill IB pressa ur mig 20 sidor där jag diskuterar en jäkla kurva. EH? vill dom suga allt liv ur mig. 
 
hejdå
emelie
 
 

beautiful creatures

Igår bakis pluggade matilda och jag och sen åkte intil stan för att träffa magda och thibbo för att fixa vår presentation och prezi. vi alla va bakis och trötta och osociala. magda bestämde att vi skulle på bio och så ringde jag becca och frågade om hon ville joina, vilket hon ville. vi såg beautiful creatures. omg den va bra. älskar såna filmer. jag hade becca bredvid mig som fattade absolut ingenting av filmen så hade jag magda som kollade inte ens på filmen för hon satt och gullade sig med thibbo. iaf. jag tyckte den va sjukt bra! älskar häx, witchcraft filmer. 
 
idag så han vi inte göra våran presentation så det va skönt, för då har vi one more day att plugga och lära in sig. sen va swahn inte här så vi hade typ 3 timmar lång lunch. åt lunch med magda och matilda och sen gick becca och matilda för att printa ut posters för vår projekt och jag försökte sova på bänk. jag va helt cp trött idag. sen hade vi lab och magda och jag hade kul :) 
 
nu är jag hemma och ska vila en stund sen pluggapluggaplugga och stressastressastressa inför projekt
 
K

guten morgen

idag mår jag lite så här .......
kathleen xx

Feverish

Har haft en lugn och skön helg. Sov hela fredagen, träffade Stella snabbt i lördags och hade sedan melodifestivalen mys med massa godis med kusin och mor. Imorse träffade jag Micke, Sithira och geuxan för att fixa vår tok presentation last minute. Är dödsnervös för den är så dålig. (Förlåt babes om ni nu mot alla odds läser detta). I alla fall var halva IB klassen på stadsbiblioteket idag, fekke. Jag åkte sedan hem och däckade. Har feber, har typ haft det i två veckor. Vill bara ta studenten och bli av med all stress. Gå tillbaka till mitt vanliga jag. Inte ha den ha ett ångestfyllt moln över mig som de tre senaste åren, och att jag är som en bomb som exploderar varje gång hon har en ledig sekund. Har i alla fall haft en mega skön helg med mycket bra beslut.

Hitta en underbar bild på en underbar tjej från nyår två år sedan. Ester är bäst!
/Emelie


saturday

Åh fyfan vilken underbar kväll jag hade igår. Först åt vi på världens godaste indian restaurang, mamma, pappa, Sarah och jag. Satt där länge och drack lite vin och cider och åt äckligt god mat. Måste dit igen. Sen åkte jag och träffade bästa Rebecca för att sedan åka hem till Douglas och Malcolm där Alex och några andra va. Smått stelt i början men det är det alltid men sen blev alla fulla och roliga. Åh. Skrattade så mycket under hela kvällen, så mycket att jag fick ont i mungiporna - trololol

Nu ska jag och Matilda plugga historia och sen åka intill stan för att träffa Magda och fixa det sista med vårt projekt!

Pusspuss Kathleen

bästa matilda och jag tog egisar när jag va på toa


👍


stay.

Okay nya Rihanna låten är så jävla fucking cp fin. DEN ska jag sjunga på vårt välgörenhets event på torsdag. Omg. På torsdag. Kris.

Snart kommer Matilda och Rebecca hit för att fixa typ det sista med projekt och sen kanske vi fixar lunch eller något sånt. Sen MÅSTE jag plugga social och historia tills imorgon för då ska vi också fixa det sista. Stress. Plus tyska prov på fredag som jag vill åh så ta...

Ikväll vet jag inte vad för planer natten kan erbjuda. Blivit bjuden till ett krök i nacka så kanske dra ditt, vem vet...

Pusspuss - K


Cruise

24 timmar på en båt är en lång tid. Middagen och förfesten var det bästa någonsin. Jeggan, Ester och Jack aka slinkorna är de mest spårade underbaraste finaste människor man kan hitta <3. Jag överlevde första delen av natten tack vare Vivi och Jack (tack babes) och efter det hände så mycket som inte borde talas om. Dagen efter vaknade jag upp i Klaras säng (förlåt). Dagen spenderades av att jag segt vandrade runt på båten i sällskap av olika människor, hörde att ALLA verkligen hade spårat ur och halvsov framför gossip girl. Väl framme i frihamnen längtade jag bara efter min säng. Efter 24 timmar av totalt spårat underbart kaos <3


Dagens sanning


take me home

dom senaste dagarna har varit rätt sköna! har hängt med magda och thibbo (tredje hjulet), hjälpt thibbo köpa valentines day presenter till magda, fick världens finaste ring från mamma, varit hemma sjuk och hostat som ett infekterad aids jag vet inte vad. jag har även idag varit på valentines middag med non other then Rebecca! vi gick runt i en timme och hittade inget så vi drog till gamla stan och hittade ett gulligt thai ställe och satt där i en timme eller så och åt. super mysigt och alltid lika kul med becca. vi träffade även på magda och thibbo och så pratade vi lite :) fick precis sms om att magda tycker om hennes presenter så - bra jobbat thibban, we make a good team höhö 
 
nu ska jag kolla på glee och sen sova. vad händer imorgon? jo det är fredag. och vad betyder det? HELG. som kommer spenderas för det mesta med PLUGG. fest. 
 
xxx
Kathleen

match point

nu ska jag kolla på match point i min underbara säng

godnatt xx

Kathleen

.

Kathleen


38.7

jahapp då va min lördag och söndag ruined. vaknade upp hemma hos becca sjuk med världens huvudvärk,hosta och förkylning. underbar hennes mamma är erbjöd hon mig att hon kunde köra hem mig, så vi stannade förbi ica och apoteket och köpte lite grejer så körde hon och becca hem mig. när jag kom hem däckade jag fram tills typ 21. kunde då så klart inte somna om så jag kollade färdigt på SATC och sen kollade på första SATC filmen. 
 
IGÅR skulle jag istället, jobba på projekt och sen åka hem till magda för beer pong med roliga människor och sen krök hos moa med hennes kompis och lära känna nya people, men nej jag låg hemma i min säng och hade svin tråkigt och mådde skit. najs. awesome helg. dock fick jag lite roliga fylle sms från mina vänner så det va kvällens underhållning för min del... 
 
nu ska jag kolla på kourtney and khloe take miami eller något sånt och dö i min säng.
 
xx Kathleen

fredag

åh vilken underbar fredag jag har haft/har. just nu är jag hemma hos rebecca med rebecca, andrew, magda och leo. snart kommer thibbo också och vi ska äta middag :) efter skolan så åkte andrew, leo, magda och jag åkte till martin olsson och handlade mat och random shit. köpte pizza och kollade film. nu är vi hemma hos becca som sagt och leker vuxna och dricker vin. 
 
juste. jag vill bara säga GRAATTTIIISSS till jacques som blev antagen till university av birimgham eller hur man nu stavar det, ahja GRATTISS! 
 
okay nu ska vi lyssna på nigga musik och laga mat. 
 
pusspuss Kathleen
 
ps. lol vilket inlägg. 

Dust

Halloj. (Så himla fult)

Har varit zombie-trött idag. Var nästan i tid till fysiken, vilket kändes som världens bedrift! Själva lektionen i sig var dock ovanligt tråkig. Fysik har liksom på senare tiden börjar bli roligare, så när det kommer en seg torsdagslektion, förstör det hela dagen. Nästan i alla fall. Svenskan och engelskan var som alltid helt okej. Det känns bra att kurserna är identiska med enbart olikt läsmaterial, det gör mitt liv så mycket lättare. Sprang på counslorn idag också. Den kvinnan är svårare att få tag på än självaste Obama. Jag berättade de strålande nyheterna att jag fått ett scholarship (!) och hon tyckte typ att det var tack vare henne. Men ack nej. I alla fall redde vi ut alla missförstånd som har uppstått. Jag börjar liksom se ett ljus i slutet av tunneln. Har kommit in på universitet. Har universitet kvar att höra från. Är taggad på att börja plugga efter sommaren samtidigt som jag är taggad på att resa. Känner mig väldigt flexibel. Vi får se vad Gud har planerat för mig.

Efter lunch hade vi TOK på e-block. Tok är det svåraste ämnet jag har varit med om. Man måste få exakt alla poäng som är möjliga för att få högsta betyg på den muntliga delen. Och jag fattar nada. Allt känns så himla flummigt, som om vi sitter och gissar lite hejvilt. Inget logiskt alls. Jag tog mig i alla fall där ifrån tidigare, för att hinna hem innan min tutor kom hit. Vi köttade igenom början av astrophysics. Vi gjorde ju det förra året i skolan, men jag har nu börjat gå igenom allt. Mocks om bara några veckor! Ahhhhhh så läskigt. Känner att jag behöver bara släppa allt snart, vilket jag ska på kryssningen! Ska bli skönt med 24 timmar av bara spårrrrrr.

Ska nog gå och lägga mig snart. Har en jobbig huvudvärk
Pussss

Emelie


Life is good

Åh allt är så bra just nu. Ah underbart.


wednesday

bra dag. kom till skolan men hade ingen geo så jag köpte frukost med andy och satt och chillade i cafeterian och pratade om resor och vad vi ska göra efter studenten. scary shit. det är så sjukt att jag går i samma skola och även klass som dom jag va i samma klass med i ettan i grundskolan, that shit cray. efter det hade vi flum social. jag och min skinny bitch magda satt ute och kollade på weheartit och lyssnade på girlygirl musik. sjukt också att vi har blivit så pass bra vänner också. vem fan skulle tro i ettan att i trean skulle becca(som gick i en annan klass), magda och jag åka till paris och nu även polen med thibbo, matilda och markus...  efter skolan åkte jag och magda till gallerian och shoppade lite inför magdas paris resa (sexy time) och sen tjockade oss på Max. Jag åkte iväg och barnvaktade vilket va kul som alltid. vi gick till fältan för dom ville köpa en alla hjärtansdag present åt deras pappa. omg. att dom bråkade över vilken färg dom skulle ha och deras argument. åh om man va så liten igen. 
 
nu ligger jag i sängen med is på min hacka. jag har 3 up and coming finnar. NAJS. och det är sånna jobbiga jävlar också. orkar inte. tror jag ska kolla på lite SATC för att pigga upp mig
 
xxxx K

all these things about you


Godnatt från Emelie


i see a part of you i've seen

jag har sommar cravings. att inte ha på mig min jobbiga sumo vinter jacka. vill ha läder jacka och min kappa på mig istället eller bara en tröja. vill ha converse och ballerina skor. vill ha solglassögon. sol. klänningar. kjolar. bli brun. att mitt hår ska blekas från solen. GE MIG SOMMAR TACK.
 
vill vara på landet 
 
att tove ska komma hem från florida 
ha familytime ute på landet med släkten 
 
sola och bada med gillian och vänner 
 
att åka ut till ängsholmen och få träffa alla mina fina vänner från ängsholmen
att klara ska fixa en till nationalsdagsgrill hemma hos henne
att åka hem till swahn med klassen en sista gång innan studenten 
hänga på rebeccas roof balkong i flertal timmar
föra med kompisar
att gå på summerburst med rebecca
 
åh det finns så mycket att se fram emot och så mycket det finns att längta efter
 
K
 
 

im a foolish fragile spine

vaknade upp bredvid magda och gringo och vi log kvar i sängen ett tag och chillade. magda duschade och jag va kvar med gulliga gringo. magda fixade mig frukost och vi började kolla på nån random weed b-komedi film. fixade ordning oss och drog iväg till skolan för en lektion. dock gick lektionen snabbt och då åkte becca, magda, gillian och jag intill stan för att shoppa lite. jag köpte trosor, två toppar och en halsduk så jag är nöjd :) matilda kom också lite senare. hon är verkligen så himla underbar. jag kommer ihåg första gången jag träffade matilda, jag tyckte hon verkade så himla blyg men när hon började i min klass så öppnade hon upp sig och vi hade så jävla kul. matilda är en person man kan prata med om sjukt lol omg jag låter så mobbad grejer med och hon bryr sig inte eller judgear. älskar det om henne. Du är så fin matilda! 
 
kom hem, sprang i en timme på the running machine vilket va så faking skönt. kollade på ett avsnitt SATC och sen lyssnade på musik. tog ut allt jag har inne på att springa. ska börja göra det här mer ofta. behöver göra det mer ofta också. åt middag med mamma och pappa och sen fixade jag mina naglar och städade lite. 
 
och nu så klart ligger jag i min säng och lyssnar på Daughter - Smother och bloggar lite. Imorgon är också halv dag. men jag pallar inte komma för historia så jag går nog bara för tyskan... eller jag kanske går på historian iaf. aah... jag vet inte. 
 
xx K

illusionist

Min söndag har varit perfekt. I lördags gjorde som sagt absolut ingenting så kände att jag behövde komma ut lite. Träffade Jacques och gick från fridhemsplan till hötorget - sjukt skönt och mysigt. Sen åt vi middag på kungshallarna och fick matkoma tvillingar. Sen så träffa jag bästa Anna och kollade på Texas chainsaw 3D. Dog lite. Den va bra men inte WOW bra att man skulle vilja spendera sina egna pengar på att se den (vi använde bio biljetter vi fick från skolan efter öppet hus....värt). Efter det gick vi från Sergel to Slussen och upp mott Sofia en stund. Det va underbart. Anna är underbar.

Sen på väg ner till Slussen fick jag ett sms från Magda och frågade vad jag gjorde så då bestämde vi att jag skulle till henne. Åkte dit, åt ben and jerrys, kollade på the illusionist och sen gick vi och la oss. Vi låg och pratade i nån timme innan vi båda två somnade :) underbar söndag!

Idag börjar vi 13.20 också vi ska fixa lite frukost och sen åka till skolan

Besos
Kathleen


Louder

Känner att när jag skriver ett blogg inlägg är det som en punktinsats som ska räcka i flera dagar. Illa. Borde väl bättre mig. Helgen har i alla varit bra! I fredags hängde jag hos Kathleen. I lördags morse var jag med lillsyrran på hennes skola, det var något slags öppethus. Efter det åkte vi till norrpan. Det har varit härligt att vara tillbaka i gamla goda norrpancity, fikade på eftermiddagen och var sedan på middag på kvällen.
Den här veckan kommer bli så himla bra känner jag. På tisdag ska jag äta middag med Sara och sen ska vi på teater, på onsdag ska jag på Sverige-Argentina på friends arena och sen är helgen också uppbokad! Och sen är det inte långt kvar till kryssningen heller. Tiden går så himla fort just nu. Passade på att påminna folk här i Norrköping om min student den 5e och att alla måste komma, känner hur tiden bara kommer flyga förbi och helt plötsligt är gymnasiet slut. Så himla skönt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss!
Emelie


under my skin

åh min lördag va så jävla fest asså. shit bakis idag eller what?!?!?!?

nej.

igår gick jag aldrig ut ur lägenheten. eller bara på balkongen 2 eller 3 gånger. Jag städade från i fredags. duschade i typ en timme. kollade på tv. skypeade med kim i typ 3 timmar. skypeade med becca. skypeade med alex lite. sen kollade på film. gick och la mig vid 12 tiden. vaknade 12.43 med att pappa ringer mig. 12 timmars sömn... not bad. nu har jag städat lite mera och ska fixa "frukost". jag vill shoppa. jag ska ringa mamma och fråga om hon kan skicka över lite pengar så jag kan shoppa jeans, toppar och trosor. hoppas hoppas hoppas. sen måste jag hitta nån att gå shoppa med också...

K

somethings got a hold of me

igår va super mysigt. det blev en spontan middag/krök hos mig med ester, jack, emelie och becca. vi hade super kul men jag tror vi krökade lite för tidigt för alla blev super packade och sen bam va alla sega och trötta. men jag hade fortfarande kul med mina älsklingar. jag sov bredvid becca som är alltid lika mysigt haha. idag vaknade jag upp och städade lägenheten, duschade och sen har kollat på lite serier och fixat lunch. jag vet inte än vad jag ska göra ikväll men kanske bio med nån eller så skulle nån försöka fixa in mig på en fest men jag vet inte om jag är taggad på festen... jag tror stannar hemma ikväll istället. 
 
igår hade jag lite deaptalk med jack och han förstog exakt det jag hade "problem" med så det va verkligen så himla skönt att prata med honom om det och få ut allt. Nu vet jag vad som har hänt och att det är inte mitt fel, jag har gjort mitt, jag försökte, men så blev det inget och jag är okej med det faktiskt. jag har "moved on" helt enkelt. ska inte behöva skämmas i korridorerna om jag ser honom eller försöka undvika, jag pallar inte och vill inte slösa mer tid på det här heller. done and dusted. 
 
skypeade med alex and malcom också igår, så jävla random. alex är så rolig och skön. älskar vår relation. hans kompis va smått söt också så det va bara ett plus hahah
 
nu vet jag inte vad jag ska göra... ideas? 
 
xxxxx Kathleen 

Godnatt babes

Jag ser sur ut på varenda bild när jag var ett litet barn, och jag som fått höra hur mycket jag skrattade... Kanske bara hatade kameror.


RSS 2.0