snälla vår. kom. typ nu.

ligger i sängen med min handikappad julia. hon vill att jag ska smörja in hennes ben.....AHH  hell to the no. julia är ful. hon är fin.
idag har varit rätt blandat. spårad lunch. tråkig historia. rolig tyska. jobbig small business. mysigt med julia. jobbig med irrelevent bitch. lol på eftermiddan med Em, Jack och Julia.
nu ligger vi som sagt i sängen, det luktar volterien eller vad det nu heter. vi har gjort det mysigt och ska spåra gossip girl. alla säger att det är helt galet bra. WWWÄÄÄÄ. kommer kissa på mig.
pussssss. nu ska vi kolla.
andas.

Happy, like when I am with you

Har haft en väldigt speciell dag, av flera olika anledningar men just nu känns allt rätt så bra. Everything turns out for the best in the end. Ska fixa mig snart, jack fråga om jag ville hänga med på fashion show. Och det är klart jag vill!

Vi hörs snyggingar

 


Stelt

Sitter i small business. Vi är 5 som har kommit. Mrs.rhoads pratar med sig själv. Alla andra är tysta.

Nu ska vi lära oss om Wall street. Fett med fest.


hej

hitta bilden från den tiden då jag bodde på stranden med mina jamicanska vänner och rökte lite olagliga substanser. åh lol jag driver. bilden är dock av mig. och ja bodde på stranden när den togs. och resten är inte sant. eller, jo jag och bob marley hängde hela tiden.
trolololo.
jag ser ut som en gammal tant. min ursäkt? jag hade inte sovit på tre dagar typ. och det var väldigt varmt.

praying for something that will never happen

precis hemkommen från en trevlig middag med emma och mamma. mysmys. hon taggar sin debatt ikväll. TV4 kvällsöppet. jag är typ nervös för hennes skull. det går säkert bra, hon är väldigt duktig. men fortfarande lite läskigt att det är live, vad som helst kan gå fel liksom.
nu ska jag själv skriva på min engelska. och göra nån töntig history läxa mr.toler har skickat mejl om. lol på mr toler. han ser ut som en sköldpadda och är typ 75 år gammal. haha han är så söt.
hasta la vista mis amigos.
bilder från i fredags. copyright martin.
pusshej från emelie

Rumour has it

Provjobb på vurma -check

Jag älskar Stockholm när det är sånt här väder! Sol! Även om det är snö så är det så jävla härligt. Hehe natur bloggen

När jag kommer hem ska jag springa och plugga.

Ska på födelsedags middag ikväll hos en familjekompis. Fest.

Kathleen


innan jag kände dig

vaknade nyss. ligger fortfarande kvar i sängen. är så himla trött. börjar klockan 13.30 typ. och har bara en lektion. oj va ovärt. men jag måste in i alla fall, för jag ska träffa emma efter skolan. hon ska va med på tv ikväll (TV4), nån debatt. hon är där för muf typ. skulle jag tro i alla fall, duktig flicka. så jag ska supporta henne och sen ska hon med på middag med mig och mamma ikväll.
jag ska plugga lite nu innan jag åker in till skolan för att gå på min älskade bild lektion. asså lol vad jag hatar art just nu. jobbigaste ämnet någonsin. orkar inte. läraren är så seg att det inte finns.
hare bra gott folk. puss från emelie

jibbare all the way bitchacos


Sunday fun

Vaknade 10 imorse, för att jag däckade ovanligt tidigt framför Revenge igår (typ klockan ett). Har pluggat engelska fram tills nu. IOP. Ah. Snart är det min tur. Lite små läskigt. Men det går säkert bra. Nu är jag på väg hem till Stella. Ska bara ta det lugnt och slappa hemma hos min kära vän.

Vi hörs.
Emelie


Its a new dawn, it's a new day, it's a new life... and im feeling good

Good morning! Det är sol ute. Jag är så lycklig. Sol <333 det har bara varit grått och äckligt och usch ute. Nu är det blå himmel och stålande sol. Lol vad jag låter töntig. Wwwuuutt?!?

Idag ska jag som sagt rå plugga, men också köpa en högtalare för mitt sovrum, och Urban ears... Jag måste bara bestämma vilken färg jag vill ha. Tänkte kanske grå? Eller vita eller lilla om dom har. Få se!

Ingen skola imorgon-sweet. Dock prov jobb på vurma. Neerrriiii. Får vissa vad jag går för. Lol igen.

Puuuuussssssss


Hahaha jag bjuder på bilden


All the wonders of this world

På väg hem efter en helt underbar middag med mamma och pappa. Vi snackade om Frankrike, tågluff, universitetet, barn, jobb, familj, vänner - allt. Åh vad jag älskar min mamma och pappa.... Ibland.

När jag kommer hem så blir det mys kläder, krypa ner i sängen och hitta nån film att kolla på.

Imorgon agenda - plugg!

Kathleen


I feel like I could do anything

Vaknade vid 11. Va kvar i sängen tills 12. Duschade i seri typ en timme. Gjorde ordning mig och drog intill stan för att träffa carl. Vi hade lunch på bagel street. Vi snackade om lite allt mögligt. Sen såg vi the descendants. Sån himla fin film. Grät lite. Haha. Sen så nu har jag åkt hela vägen hem för att vänta 10 min tills mamma och pappa kommer så ska jag intill stan igen för att äta middag i gamla stan.

Jag måste kissa som in i helvetet.

Nu kom mamma och pappa.

Puss


when the clock is ticking

vaknade nyss. kan inte somna om. lägger upp lite bilder från igår istället.
TACK KRISTINA FÖR BRA STYRT FEST IGÅR!


/EMELIE

goodnight.


how could anyone deny you?

it feels so much lighter now i met you
jag har inga kompisar. jag är hemma själv på en fredag kväll och kollar på en sorlig film och äter naturgodis. popular tjej. försig är det rätt så skönt att bara koppla av och ha inget att byr sig om. dock ser jag hur mina närmsta kompisar lägger upp bilder på insta när dom förar och jag vill spola mitt huvud ner toan. men så ska man inte tänka! positiva tankar. lol. jag är så sorlig.
idag spenderade jag, camila och artem 4 fucking helvetes timmar på vår historia prezi. shit va vi ska få mvg. annars kommer jag spåra och sparka mr.ellis. vi är inte ens färdig. hur? jag har ingen anning. men det är bara att läga till bilder så är det nice. och sen lära sig allt. sen måste jag göra small business också. och social. fan va festlig helg jag kommer ha.
imorgon ska jag dock ut. tack o lov. jag ska på bio med carl och sen middag med mamma och pappa för att celebrate their 27 years of marrage. sen senare på kvällen vet jag inte, kanske dra ut. får se om jag orkar. jag och carl ska se the descendants. den verkar helt underbar. fick massa golden globes också. så den blir nog ass nice. pinsamt om jag börja gråta. haha. åh.
nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på jersey shore. åh vad mitt liv är bra ibland.
Kathleen

dont patronize me

ligger i sängen nu. finally. verkar som min dag har varit super lång och jobbig. vilket det har verkligen inte varit. började dagen med tyskan. li <33 hon är en så himla skön lärare. hon är toll (cool på tyska, dom som inte vet). jag och sigrid performed our amazing ice cream act. it was amazing. the teacher started to cry. the way sigrid gave me the ice cream... it was just... mesmarising. i promise. drama day here i come. okej min humor är bajs just nu.
efter tyskan letade jag efter nån som skulle äta lunch med mig. det blev finaste malou. hon blir utsett till Kungsholmens elit OCH dagens kompis bara för att hon är så fin. vi pratade om allt. hon hjälpte mig om några worries on my mind. doctor malou.
sen så hade vi svenska. världens tråkigaste lektion. fult seriöst. hon glömde ta med sig filmen. skickade linnea och axel att gå hyra den. eh. så klart dom inte kommer ha en film från typ 89 om frankenstien. e hon helt dum. dom hade inte filmen. vi snackar om skillnaden om svenska a, b och c i 50 minuter....... kliver på!
på history så satt vi i våra grupper och jobbade.jag förstår verkligen inte detta med prezi. han säger att det är en enklare version av en powerpoint... my ass. det är så fucking svårt och complicated. älskar dock min historia lärare. hon är så himla skön. han och min pappa ska bli kompisar har jag bestämt. fullt seriös.
nu måste jag borsta tänderna och sova.



Hej.


Feeling

Spårar i cafeterian med Rebecca. Lyssnar på avoriaz playlist. Äter chips. Och kollar på random. Judgemental bitches. Mmhm. Ggguuuuuurrrrrrllllll.


what people say

Why do we go back to people? Is it because we miss them? Is it because we don’t want to loose another person in your life? Why? There can be moments in my life where I can admit that I go back to some people who have lied, trampled and pushed me down. The thing that crawls up my back isn’t the fact of why am I doing this, but why am I letting myself becomes friends or talk to this person again. Why do I put myself through it even though I know im going to get hurt or worried or pushed all the way back down.

I tend to get my hopes up to high. I create scenes that I know will never happen.  I push myself down a lot. I can admit to things when im wrong. Not a lot of people can. Im not saying I do it all the time and that im miss perfect (far from it) but I know when im wrong or when I have gone over the line. I now know my limits. I have grown. Im stronger then what I was before. So try and pull me down. Trample on me. Lie to me. Ill get you back. I figure the truth out.  Ill come back harder than what you ever expected.

you'll see.

 


5 weeks left mother fuckers

största jibbaren azzååå
heheh det går bra nu
jag kommer vara super snabb i alperna





JAG VILL ÅKA NU. 5 VECKOR KVAR. imorgon är det info möte. jag kommer spåra. alla kommer spåra. jag vill ställa mig på bordet och dansa.

.


somehow it always ends up being my fault

nattfilosoferar.
ligger uppe och lyssnar på melissa horn. åh hon är så bra, har lyssnat på henne i två år nu. och hon är fortafarnde lika bra, älskar texterna och melodierna. man börjar alltid tänka på så seriösa saker när man hör hennes texter. ikväll har vart en sådan kväll då jag bara tänkt igenom allt. på senaste tiden har jag känt mig lite lost, liksom i skolan och bara allmänt. men ikväll har jag lyssnat på melissa horn hela kvällen, och det gjorde att jag kände mig lite bättre. hittade hem liksom.

sedan har jag funderat på det här med vänskap. hur det inte ska behöva vara framtvingat, utan att det bara ska kunna finnas där. när jag tänker på de närmaste vänner jag har just nu och hur det kommer sig att de är just dem jag berättar allt för och vill ha bredvid mig vid speciella tillfällen, känns det bra för att jag älskar dem. men samtidigt så undrar jag vad som hänt med andra vänner man haft genom åren, varför är dom inte kvar bredvid mig? jag har flyttat runt en del, och det kanske är en anledning. men inte helt och hållet, eftersom att jag har känt en av mina bästa kompisar sedan jag var fyra år.
jag är en sån person som har svårt att hålla kontakten med många människor samtidigt. jag ringer inte upp människor som jag inte träffat eller pratat med på länge, bara för att liskom. och det tar mig lång tid innan jag litar på dig, jag öppnar liksom inte upp om vissa saker till vem som helst. att jag inte delar med mig, betyder absolut inte att jag inte gillar dig eller vill ha kvar dig som vän, det betyder helt enkelt att jag inte har hittat den där tryggheten jag behöver för att kunna öppna upp helt och hållet.
och när jag kom och tänka på det, är det vissa av de människor som jag står som närmast som jag för ett år sedan aldrig hade trott att de skulle betyda så mycket som de faktiskt gör idag. men att jag är oerhört glad att jag har dem och för att de står ut med att lyssna på all min skit.
nu har jag babblat på för mycket. varit alldeles för djup.
så ska försöka sova. annars skriver jag ett nytt inlägg om ett tag. hehe.

Home sweet home

Jag ber så mycket om ursäkt för att jag har varit en urusel bloggare på senaste tiden. Kom hem från lofsdalen igår, har varit där sedan i torsdags. Vi åkte skidor och festade, typ. Det var mysigt, roligt och lite små random. Lägger upp bilder sedan. Idag hade vi ingen skola, så jag vaknade hyfsat sent. Det behövdes. Åkte hem till Jacques och lagade mat med Douglas och Anna. Det var mysigt. Vi satt och snackade och berättade om våra helger. Sedan åkte jag och Douglas hem.

Nu har jag ångest över att börja skolan, får se om jag pallar mig upp för mina två lektioner imorgon. Nu ska jag i alla fall fortsätta att se Guldbaggen galan. Lägger upp bilder och skriver mer senare. Vi hörs!

Puss från Emelie


story of my life


the truth


I guess so

Jag har ingen skola idag dock så fick jag sätta min alarm klocka på 8. Varför? Jo för jag va på intervju för helg jobb på café vurma i söder. Dock så vara det ett intervju innan och efter mig. Ska prov jobba på måndag. Hoppas det går bra.....

När jag kom hem så myste jag ner i sängen igen och kollade på the help. Fy fan vad jag grät. Jag gråter lite för lätt. Helt seri. Im the biggest cry baby when it comes to films and shows.

Nu äter jag lunch och kollar på true blood. Bra combo. Ska plugga också snart. Weho. Jag orkar inte.

Kathleen


Shame

Efter min bajs skit äckel håriga fitta jobb rage träffade jag Ebba och hennes mamma. Hennes mamma säger att vi kan ringa arbetsförmedlingen och typ något annat för dom kan inte säga att jag ska "prov jobba" tre gånger och inte få fucking betalt. Hon är snäll. Älskar ebbas mamma. Vi gick och kollade på shame. Ingen film att kolla med sin mamma. Det är om en kille som är en sex addict. Hans syster är super lost. Allt bara fuckar... Literally. Efter filmen bjöd Ebba mig på middag, vi åt på American Steak House. Det va så himla bra. Foodgasm.

Nu är jag hemma. Gonna take my anger out on the running machine.

Kathleen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3158723/images/2012/pic_185719174.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3158723/images/2012/pic_185719174.jpg" class="image">


Skojar du?!?

Jag har rage. Jag är beyond sur. Jag har jobbat på det jävla fucking fikat 3 gånger och inte fått betalt än ända gång! E han seriös?!?!! Jag kan förstår första gången men andra och tredje?!? Så fort jag tar upp min lön och frågar hur det kommer det blir av så byter han jävla ämnet!! OCH!!! jag jobbade igår och sen idag. En hel fucking helg. 12-4. Okej inte så jätte länge men fortfarande. Sen säger han att han plockade in mer disk än mig? Skojar du med mig!! Hur gammal är han??? Fake ass bitch!!!!! Sen säger han att jag va skit bra första gången och andra gången också och sen att idag var jag katastrof. Eh???? KATASTROF?!? Tappade jag något? Glömde jag bort någon?? Nej!! Jag sitter där när han säger detta till my Face och försöker inte bryta ihop. Sen när jag börjar lite smått så säger han IGEN att jag va katastrof. Brosan kommer och har min rygg och han äckel fittan säger då att jag ska ringa honom imorgon. Hejdå bitch. Im done. Jag har rage!!!!! Damp!!! E han dum eller?!?!?


Fredag

Helt underbar dag.
1. Jag har världens finaste kompisar
2. Gympa kommer blir så bra i år
3. Det är helg
4. Mitt bank kort kom idag
5. Pappa köpte super bra mat
6. Massa bra tv serie kom ut idag
7. Jobbar imorgon
8. Jag är bara så glad över allt och ingenting
9. 5 veckor till avoriaz
10. Jag ska simma imorgon innan jobbet. Jag är duktigt


morning will come

förlåt för att vi har varit lite bajs på att blogga. haft mycket att göra. emelie har nu åkt till Lofsdalen tills på söndag så jag tror inte hon kommer blogga dirr. men det gör hon säkert när hon kommer tillbaks.
dom senaste dagnar har varit rätt lugnt. igår var det öppet hus på KG, jag och rebecca vissade runt rebeccas syster alexandra och försökte ragga upp snygga 96or och killarna i gympa salen. mums vilka hetingar. haha jag och becca köpte 30cm subway. åh jesus. vi skrek på bussen väldigt tydligt att vi är så snälla som köper subway åt våra andra kompisar. smart gjort tycker jag.
idag så försov jag mig. duktigt. missade tyska. men efter hade jag lunch. så det va FETT nice. låg kvar i sängen och somnade om. kom till skolan och kollade på Frankenstien........ ew. det va så jävligt vidrigt. ett äckligt monster. incest haff. guuurrrrll. jag och matilda kollade på fula bilder och sorlig glee låtar. omg. glee va så jävla bra. jag orkar inte. jag fick spasmer. sam <333 santana <333 rachel <333 finn<3333 sue <3333 glee in general är bara för bra för min own good.
min pappa är seriöst världens mest jobbigaste man på hela jorden ibland. jag orkar inte med honom. han är så skitzo. en min kan han vara super glad och nice sen ba BAM kathleen det är klockan 10 du sa själv att du skulle sova tidigt. why do you do this to yourself? do you want to look tierd and washed out? GET OF MY BACK. legit. jag är nästan 17 år och ni vill bråka med mig om att jag SA att jag skulle sova tidigt. jag orkar inte. jag vill ut. jag vill inte vara i stockholm. jag vill ha nya scener. nya människor. nyt väder. nya kläder. nyt hår. nyt allt.

Kathleen

I didnt want the train to come

Sitter på tåget på väg till skolan och terminens första gympa lektion. Åh så taggad. Plus så har inte Rebecca eller
Matilda gympa för dom hade gympa hela ettan och inte bara en termin. Så jag kommer vara själv med min humor. Vem kommer skratta med mig när nån springer super cp eller har super roliga gympa kläder? Veeeemm?!?!? Skoja bara. Jag har kompis.

Igår så dreglade jag över en ny kille i svenska sektionen. Det va sjukt. Aldrig sett en sån snygg kille. Man kunde lukta prince i flera mil. Mums. Men out of My leauge. Så jag får duga med min kudde. LOL. jag skojaaaar.

Efter skolan ska jag, Rebecca och Jacques fika.... I vårt cafeteria. Classsy.

Puss en trött Kathleen


midnight cry

fan vilken deppig titel. men det är en låt ska ni få veta. av M83. som ska till hultan. vilket jag ska också. måste. asså fatta.
M83
midnight cry
intro
we own the sky
the kooks
she moves in her own way
sofa song
mr. maker
Justice

D.A.N.C.E
Civilization
Audio, Video, Disco
Noah and the Whale

2 atoms in a moclecule
5 years time
rocks and daggers
James Blake

Limit to your love
why dont you call me
tep and the logic
sen finns det ju mer typ the cure, the stone roses och the cardigans men jag måste klä på mig för jag kommer bli sen men WEII
Kathleen


you cant make your heart feel something it wont

lyssnar på depp låtar. så kathleen. det är så kathleen helt seri. lugna låtar som e fett djupa. älska sånt. men sen så gillar jag helt spårade house musik också. en min kan min spotify gå från bon iver till dada life. det nice.
jag och daniella ska spela in en låt. nervös? ja. kul? ja. vi har bestämt att sjunga - adele : i cant make you love me. det är hennes cover på bonnie raitt låt. bon iver har också gjort en cover på den. dom är båda fina. adele <333 bonii <3333
kollar på pan am också. pan am är så classy.
kathleen

hold on

har haft en sån där sjukt konstig dag. känns inte riktigt som om jag har varit i skolan eller något. har typ gått runt lite som en zombie, inte riktigt men nästan. mitt stora dilemma i livet just nu är vilket ämne jag ska byta till standard i. i IB måste man läsa tre ämnen på higher och tre på standard, och just nu har jag fyra higher. det lutar åt att jag byter fysiken eller matten till standard för att slippa massa extra jobb. men vi får se. ughhhh har beslutsångest. jag menar tänk om jag ångrar mig om några år och vill bli matteprofessor och vill plugga någonstans där man måste ha läst till matte Ö typ. i vilket fall som helst kommer jag läsa upp till matte E, så det är väl lugnt antar jag. usch vad jag känner mig nördig.
jag ska nu leta reda på alla mina skidgrejer, och börja packa lite (fattar ni att jag är taggad!!!!). sedan ska jag skriva på min IOP (individual oral presentation), som jag ska göra den 7 februari. AHHH, så nervös. det är 15% av vårt final betyg i engelska och det är det första vi kommer bli betygsatta på efter de riktiga ib betygen. fndsjfhewijfae. puh. och sen i maj gör vi samma sak i svenskan. taggad tjej.
EMELIE

Hej Hultsfred!

jag ska ditt. det är ett måste. james blake <333 the kooks <33 M83 <333333 the cure är helt ok. det är ju för typ dom lite mer classic rockers. typ. tror jag. men fortfarande!!!


Kathleen

Hold you in my arms

LOL. jag skrev om twilight och vampire diaries i svenskan. Its called svenska B för en reason. För det är verkligen så jävla B. Orkar inte. Kommer iaf inte få det betygsatt så det är okej. Fan vilken flummig artikel jag skrev. Seriöst.

Jag slutade rätt tidigt så jag skulle precis gå från skolan så ringer Rebecca och frågar om jag ville chilla tills hennes lektion började. Jag va snäll och vände mig tillbaka till skolan.

När jag kommer till cafeterian så bråkar anna med irrelevant bitch. Jag kommer och hjälper för han anklagar henne för något hon inte gjorde. He got served on a golden plate. Straight up. Anna kommer få aids för hon slog honom. Cadddyy.

Jag och anna satte oss efter på en random buss och letade efter nån riktigt spårad godis affär. Vi gav upp och gick till donken och hade djup snack och människor som köper samma kläder och smycken som en själv. Snygga killar. (alltid) folk som har blivit så packade så dom haffade nån HELT random. Det va nice.

Vi fortsättade att leta efter en godis affär. Vi hittade. Sjöng bon iver och spårade. Lyssnade på tagg musik på tåget.

Min dag har varit bra. Längtar efter fredag för då är det 5 veckor till avoriaz. AAAAHHHHHHH


You and i could save the world

På väg till skolan. Och jag är sen. Jag är aldrig sen. Jag hatar att vara sen. Om jag är riktigt sen så skippar jag den lektionen men jag hatar att vara typ 20 min sen och komma intill klassrummet och ba.. Hejhej. Stelt som fan.

Svenska mock nationella och sen hemåt. Chill dag.

Kathleen


you always hurt the ones you love

har precis kollat på Blue Valentine. den va så himla svår att kolla på. for several reasons. young love doesnt always last basically. sometimes love just doesnt last as long as you think it will or hope. its hard to watch because of the fact that i havent had a love in my life (yet) and its scares me that i know i will end up with my heart broken.
shit va djup jag är. haha nej men ahja. ni fattar säkert. kolla på den! riktigt fin film. plus goslig är så jävla snygg. dock inte när han spelar äldre. åh vad deppig man blev nu efter att kolla på den.
kathleen

jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

jag sitter och degar med min syrra framför PRETTY LITTLE LIARS. oh gotta love it. julia äter glass. fläderglass. lol va konstig hon är. jag ska iväg på gymmet snart.
på torsdag åker jag, micke och stella (plus massa andra) till lofsdalen. WEHO. gud vad vi kommer tagga avoriaz. och gud vad jag är taggad på att åka skidor!!!!!!!!!!!!!!!! <33333
hahaha hitta töntigaste bilderna på mig och skitungen från disneyland i paris. åh good times.

Guess not

Åkte hem till rebecca vid 4 och då var Emelie redan där. Vi myste, åt mat, jag facerapade Emelie grovt, dansade runt jätte dåligt, sjöng jätte falskt och taggade avoriaz (42 dagar!!!)

sen åkte jag vid 6 för jag lovade mamma och pappa att jag skulle vara hemma för middag för mammas kusin och hans fru och min moster skulle komma över. Mys. Älskar när familj kommer över, alltid mysigt.

Ebba ska sova här ikväll, så hon kommer runt 10 för hon va på middag eller nåt sånt. Jag är svin trött så jag kommer somna skit snabbt.

Imorgon ska jag prov jobba på ett café! Ska vara där vid 12 och jobba hela dagen tror jag! Nerriiiii!

Ska vara lite social nu med familjen, dom håller på reta mig nu.

Puss Kathleen


photo booth 2011


hide and seek

busybusy. igår had jag myskväll med mamma. vi såg "how to loose a guy in 10 days", det var trevligt. idag träffade jag pappa inne i stan och lunchade och gick på museum med han och julia. sen gick jag hem till becca för att jag ändå var vid karlaplan, så hängde med beccabajs och kax. riktig tjej eftermiddag. nu ska jag och becca på middag i bromma. det ska bli riktigt trevligt.
här kommer lite bilder från de senaste dagarna:
pusshej från emelie

Gozi

Varit ute med Eddie i typ en timme och nu ligger vi och myser på soffan och kollar på film

Kathleen


Clock on the wall goes tick tick tock

Vaknade precis av att min mosters hund, Eddie, kom hoppandes i min säng och slickar av hela mitt face. Ja, det är mysigt om jag va vaken men åh så jobbigt av att vakna så. Jag sa även till mamma att hon skulle inte väcka mig så. Lyssnade hon? Nej nej. Haha

Idag så ska jag ta hand om Eddie en stund och åka till stan för att träffa Rebecca och Emelie. Ikväll har jag inga planer... Rätt segt men the day is young.

Måste kissa men vill inte kliva ur sängen... Hard decisions....

Kathleen


One small step for humanity

Är på södersjukhus och hälsar på fina underbara starka Julia som har legat på sjukhuset i nästan en vecka. Vi köpte massa godis och chips. Vi har suttit har i nästan 2 timmar och hängt. Vi blev hombre men en kille som väntade på sin flickvän typ. Han skrattade åt oss haha men det chill, we approve.

Hon delar rum med en psycho. Lol


You and I

Finally on my way home. Long long day!
Började dagen med tyska, alltid lika kul med Gillian och Rebecca, gjorde inget super kul men va fortfarande nice. Smsade med jeggan under tyskan om hur hon ska gifta sig med Klas och hoppa ut ur klassrums fönstret. Och sen skev vi promiscuous girl lyrics till varandra. Jeggi är fin <33 (lol va fult med två 3)

Sen lunchade jag med Kevin och Malou! Malou har precis kommit hem från vietnam och Cambodja! Horan. JAG VILL OCKSÅ BORT TILL VARME OCH SOL!!!!!!!!!!!!!!

I svenska ville jag krypa upp i en boll och sova. Det va så tråkigt att jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde. Vi fick sluta typ 40 min tidigare. Sweet.

Engelskan så fixade vi för Drama day och hade mini auditions. Jag blev called back-weho. Jag vill act i år.

Sen så fixade jag och Alexandra vår international relations poster. Den blev så jävla kung. Kungare än kung. Lite comic boll känsla. Den ska vara om 9/11, så vi fick lite good cop - bad cop så comic book passade bra!

Nu e jag hemma och ska kolla på lite tv och ha pappa dotter kväll typ!

Puss Kathleen


Maybe this means I am not drunk enough

Åh vilken bra dag. Började med att gymma, typ första gången jag var på gymet innan skolan. Det var hur skönt som helst. Ska göra det till en tradition! Sen åkte jag till skolan och luncha med becca som verkligen var sjukt brun som Kathleen skrev här nedanför. Vi catchade upp på livet. 13.10 började min första lektion, engelska. Chill lektion. Jag och Stella gjorde klart vår TOK (theory of knowledge) presentation. Jag pratade betyg med mr. Malavolta. Men han ville bara diskutera hur det inte spelar någon roll vem jag sitter under lektionerna, jag lyckas ändå aldrig hålla käften. Annars var allt bra.

Efter TOK, och vår presentation som gick helt okej, så gick jag och fika lite med Stella. Hon ska på lacrosse för första gången här i Stockholm idag. Duktig tjej. Hehe. Nu är jag hemma och ska äta tacos med min syster. Ingen av oss orkade laga massa mat, och tacos är gott och enkelt.

Puss ha det bra /Emelie


In happy you are home

Idag så fick jag skippa skolan för jag, pappa och mamma hade ett möte med social services. Vi ska bli foster familj till en underbar liten tjej som heter Alicia! Inte heltids foster familj men varannan helg så kommer hon till oss och spenderar helgen hos oss så hennes pappa kan jobba extra för mer pengar. Jag tycker det är så himla starkt av honom att inse att han behöver den extra hjälpen för hans dotter. Det tar rätt mycket att erkänna till en sån grej. Men aa, möte va att vi skulle träffa Alicia och hennes pappa och dom skulle få kunna träffa oss och se om han tyckte vi skulle vara bra för Alicia, och det tyckte han!! :) jag är så himla glad! Vi ska ha ett till möte och planera när vi ska börja och så.
Efter mötet så hade jag lunch med mamma och pappa i Skärholmen. Sen drog jag intill stan att träffa min underbara Rebecca som kom hem igår från Egypten... Så jävla brun. Vi gick till st eriksplan och jag sökte jobb på ett café och fick positivt respons och han sa att jag kan komma in på söndag och prov jobba :)
Becca och jag gick vidare till myrorna och provade jätte fula klänningar och några snygga toppar, jag hittade en skit snygg paljett top och klänning men hade inga pengar att köpa.. Classic Kathleen.
Sen så gick vi och fikade och caught up. Matilda kom lite senare och vi satt där några timmar och myste. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om dom hade inte bytt klass.
Rebecca ville hitta ett iphone skall och vi letade seiöst i alla fucking affärer men neeeeej Rebecca hittade ingen bra. Det va fortfarande härligt att bara gå runt i stan och vara med varandra.
Nu är jag snart hemma, ska springa på rullbandet och ha lite middag.
Adios bitchacos

 


oh

”I think you could fall in love with anyone if you saw the parts of them that no one else gets to see. Like if you followed them around invisibly for a day and you saw them crying in their bed at night or singing to themselves as they make a sandwich or even just walking along the street and even if they were really weird and had no friends at school, I think after seeing them at their most vulnerable you wouldn’t be able to help falling in love with them. ”

i am here to stay

ville bara vissa upp min systers bästa kompis lone, som är så sjukt snygg. hon är med i metro varje dag den här veckan för någon modellgrej i paris.
förlåt lone om du inte ville lägga upp den. men du ser så badass ut att jag var tvungen!
/EMELIE

när du strippar och klär av dig är det samma grej

min dag har varit helt underbar.

Börjar dagen med matilda. Lunch med anna och matilda och lite av klara. Slutar skolan med Gillian och sushi. Avslutar kvällen med att prate med carl och skicka lolbucket bilder till varandra. kan inte bli bättre?

 

Jag tror jag vill färga mitt hår….. vet inte…. Kanske lite brunt? Eller smutsigt blont… maybe baby.

time for a change?

imorgon kommer rebecca vara i skolan och då kommer inte jag vara där! får inte se min älskling tills på torsdag. becca abstinence

 

puss kathleen

We had miles between us

Jag har fina kompisar

 


Making English class fun... Sorta


all the right moves

Dagens humör: Glad och positivt
Dagens kläder: svarta jeans, svart sexig(man ser min bh.. fett kinkigt)skjorta, guld/rosa/lila halsband
Dagens frisyr: Utsläppt och wavey
Dagens smink: det vanliga. mascara, eyebrow colour, blush
Dagens mat: cafeteria macka, lövbiff med sallad och ägg(random med ägg, men det är fett gött)
Dagens köp: cafeteria macka
Dagens vill ha: sommar lov
Dagens vän: Matilda
Dagens person: jesus chirs(hahah internt, jag tror inte på gud, så ni vet så det är inte jesus jag verkligen snackar om)
Dagens saknad: Rebecca
Dagens bästa: att få träffa alla i skolan
Dagens sämsta: att börja skolan
Dagens beroende: musik
Dagens träning: .........
Dagens låt: I'll be waiting - Adele
Dagens roligaste: social studies med matilda och swahni
Dagens nu: krypa ner i min säng


puss kathleen

art

today has been a good day. first school day after christmas and newyears, was nice to see old faces i havent seen during the break. however, the classes sucked as usual. well math was alright, considering that i dont have to do the test until wednesday. YES. then we had english. boring as usual. during art however i got some sort of energy kick and super inspired. finished my first studio piece (i am still a bit behind though), and also got some stuff done in my workbook. a very productive art class i must say. after school i went to the gym, i know ambitious of me. well it felt good.

anyways, i found great pictures for my art project from my trip to nepal in 2009. my art theme is childhood, however i am thinking of adding different "sub" themes to it, so i would also discuss ethnics, fashion and religion. as in i would discuss how different backgrounds and religons effect children and their childhood differently. also i really like the idea of mentioning how different the fashion for children as well as teenagers is all over the world.
pusshej från emelie♥

I gotta a feeling that I belong

Hitta söt bild på fina Kathleen från nyår.


Lego house

First day of school done. It was horrible. The feeling of waking up from an annoying sound under my pillow. The train and bus ride. BUT. the familiar faces. The hugs. Catching up. Seeing friends- THAT was wonderful :)

Social was social. Everything swahn said didn't make any sense and he started talking about the most random shit which had absolutely nothing to do with the subject.

Swedish was fine. Thank god for Matilda <3

Nu ska jag göra klart min psychology och fixa lite mat!

Adios bitchacos


late night, early morning

sitter uppe och pluggar matte med pappa via telefonen, har nu suttit här i ett par timmar och fått honom att lösa alla talen och sen förklara allt. det här var verkligen på tiden. förstår allt så himla mycket bättre när pappa förklarar än när mrs. sudershan försöker sig på att lära ut. jesus den kvinnan behöver hjälp.
tänkte skriva ett inlägg om hur taggad jag är inför att skolan ska börja... men insåg att jag inte var taggad alls. saknar spanien. och har lite små ångest över att behöva gå upp imorgon bitti. får se hur detta går. usch. nu ska jag i alla fall ringa upp pappa igen och se om han löst de senaste fem talen jag gav honom.
GOD NATT GOTT FOLK / EMELIE
världens mest attraktiva bild, innan jag stack ut och sprang i eftermiddags med mina nyinköpta löparbyxor. LOL vad kallt det var och jag kommer aldrig mer göra det. ska köra på sats resten av vintern.

in good times and in bad times

nu har jag tröttnat på att plugga matte. det är så tråkigt. usch fy och blä.

hitta en cool collage app.

ni är alla underbara!

you only live once



malm

I just want to say first of all, this world is filled with so many disgusting people. People who will do things without thinking. People who dont think about anyone except for themselves. Like running over a person. Who does that? And on purpose as well. It makes me sick to my stomach.

 

Last night, my friend got run over by a taxi. The taxi driver did it on purpose. She was drunk and was a bit cocky in the taxi, BUT, as a taxi driver you should get use to it, what the fuck do you expect when driving people around late Saturday nights? Sober teenagers? Doubt.

 

She is now in hospital. Been in surgery. Badly broken leg. I feel sick just thinking about the pain she is going through. I love you babes. Du kommer klara det. Jag vet att du kommer. Du är stark!


Surrender

först och främst så måste jag be om ursäkt för min urusla uppdatering. jag har nämligen befuunit mig i spanien, marbella, de senaste fem dagarna och inte haft tillgång till internet.
i vilket fall som helst så kom jag hem idag, efter fem riktigt underbara dagar med stella och hennes familj. vi har bara tagit det lugnt. jag och stella har i princip suttit på stranden från morgon till kväll, gått runt nere vid the port bland båtarna, ätit paella och spelat sjukt mycket guitar hero. vi hängde även med the locals... haha nej jag skoja bara. det gjorde vi inte, den ända vi hängde med, förutom "the guy by the pool", var shisha killen som hette Gaston. han var charmig och söt. GUD VAD JAG KOMMER SAKNA SPANIEN NU NÄR SKOLAN BÖRJAR.
har bara varit hemma i några timmar och saknar redan värmen, solen och shishan (gaston) på stranden. vet inte hur jag ska ta mig igenom första skolveckan... oj det kommer bli tufft.
nu ska jag gå och ladda ner massa låtar från cheap trick, mitt nya favorit band. speciellt låten "surrender".
image description
image description
image description
puss från emelie

vampire diaries

shit va det spårar i vampire diaries. backstabbing. drama. kissing. haff.

Fly away to the surface and try again

Idag har jag och ebba varit så jävla duktiga. Shit. gått runt och delat ut CV, haft mini interview med några och fått mycket positivt tillbaka. HELLO CASH FLOW. Men seri. Jag behöver pengar. Och mamma och pappa är super taskiga mot mig så fort jag ber om pengar. Uh.

 

Precis haft middag med mamma och pappa. Mamma forceade mig att ha veggiburgare. Jag vill ha kött. Dom va så random. Helt okej, men random. Jag brukar ha så jävla dålig imagination när det kommer till att laga mat. Hej tortelini.

 

Ikväll ska jag kolla på paranormal activity. Jag kommer bajsa på  mig. Jag överdriver kanske lite nu. Kanske kissa. När jag kollade på paranormal 2 så va vi 3 tjejer på 3 stolar. Vid slutet av filmen va vi alla på samma stol. Jag ska kolla på den med anna. Hon är fett med badass. Hon kommer skratta åt mig. Hahah åh lol. Det blir kkkuuuulll!!!

 

Nu ska jag titta på vampire diary <33333 been to long.

 

Laterzzz

mina söta föräldrar i deras matchande jackor.
mina älskling

what you know

Förlåt att jag inte varit den mest aktiva bloggare det senaste men nu så kommer ett fint och halvt långt inlägg.

 

Dom senaste dagarna har jag fotat gillian, chillat med gillian, lagat italienskt mat med gillian, kollat på disney filmer. disney är så himla bra, jag har märkt att dom är nästan bättre när man är äldre för man verkligen fattar då vad det är som händer och jag kan även säga att jag har gråtit nu till Tarzan och Lejon Kungen. Så klart så kollar jag inte  på dom på svenska för det är bara fel. Fel fel fel. Dom är gjorda på engelska då kollar man på dom på engelska. Så ska det va.

 

Igår så plockade min mamma och pappa och jag upp ebba vid ropsten. Det tog ett tag innan hon kom men i god tid så gjorde hon det. Först så hade hon och hennes mamma en liten fall out. SEN när dom va mitt ut i vattnet gick deras båt sönder typ. Kaos.  Men men. När hon väl kom till ropsten så åkte vi till djurgården och tog en lång och mysig promenad för nån timme eller två. Vi gick upp till rosendalscafé, tror det heter något sånt, men det va stängt. Så mamma och pappa droppade mig och ebba av vid strandis och vi gick till nationella museet. Där inne finns en helt UNDERBAR lunch/café ställe. Skit mysigt. Vi planerade vår tågluffa resa. Yepp. TÅGLUFFA RESA. JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD.

 

Sommar 2013 åker vi. Efter jag har tagit studenten. Fatta va nice att bara åka bort och se Europa med sin bästa kompis i en månad. FATTA!!! Så nice. Igår så va vi uppe och skickade in massa CV och sen idag ska vi ut och dela CV också. Duktiga tjejer som behöver pengar för krök och tågluffa resa. AH YEAH.

 

Nu måste jag göra mig i ordning och så ska jag och ebbsi dra ut.

 

LATERZZ

jag pallar inte ha snygga kompisar.
juste, vi åt purjolök/potatis/bacon sopa. jag dog. den va helt mouth watering.

Apeshit

Jag orkar inte. Har inte kunnat somna i typ en vecka. Somnat 3 nästan varje kväll och vaknat 12. Ja det låter nice, men man slösar så jävla mycket med tid. Jag kommer vara fucked när jag börjar skolan. Ahja.
Igår så va jag med Gillian och tog lite model bilder på henne. Sen så chillade vi bara och catched up. It was needed.
Nu ska jag och pappa åka och träffa mamma och handla lite. Fet med fest.
Puuuuussssss Kathleen


Lol

Hahaha made me laugh cause I see a lot of me in her


I ain't sayin she a gold digga

Idag så träffade jag min helt underbara Gillian som kom hem igår från Portugal. Vi gick runt stan och låssades vara sten rika. Gick inte till alla snobb affärer och provade massa kläder. Vi hittade en jätte fin butik i sturegallerian och provade massa klänningar, eller Gillian provade. Skit snygga gala klänningar.... If i was a rich girl lalalalalalalaaaa


Experiment

Laddade ner några coola Apps igår, one you could make a collage of pictures. I experimented a bit this morning and this is my outcome
Puss Kathleen



Kunde inte få plats med Emelie märkte jag precis.. Ops


where have you been?

jag har kollat på 6eps av en väldigt random ny serie som heter Once Upon a Time. det är fiction och är lite töntigt men jag vet inte varför jag försätter att kolla..
idag kom gillian hem och emelie och stella åkte till spanien. hatar gillian för hon har varit i portugal och kommer vara super brun. hatar emelie och stella för när dom kommer tillbaka kommer dom vara bruna. och jag? jo jag kommer vara vit och fin. ah yeah
imorgon kommer pretty little liars ut. så taggad. drama drama drama drama. det nice. jag följer WAY to many tv serier. hej inget liv.
kathleen


Lion King

Kollar på Lion King <333 jag lolar varje gång dom säger zimba.. hehehe
Igår va så himla bra! Nyår va lyckat, jag är glad, 2012 kommer bli grymt.
Här får ni liter bilder från igår, även om em bild bombade
Puuusss


dagen efter outfits

nu packar jag inför spanien imorgon bitti. wehoe
/emelie

Taggad på livet. Taggad på 2012.

Ligger halvt medvetslös bredvid Kathleen som sover djupt. Gårdagen, nyårsafton, var trevlig.


RSS 2.0