skansen


finaste
igår så va mamma, pappa,alicia och jag på skansen. det va så himla härligt och jag fick flashbacks och åh. mys. alicia älskade att kolla på alla djur och hade super kul, dock somnade hon och missade att se på björnarna och älgarna. 
 
Kathleen xx

finally.

du är den här skitveckan ÖVER. fy helvetet jävla piss och skit va nice. den här veckan har gått så jävla långsamt och vi har pluggat så jävla mycket och uh. jag orkar inte ens berätta. 
idag efter natur provet så satt jag med tjejerna i min klass och gossipade och en massa. har så sjukt sköna tjejer i min klass. killarna? not so much. Sen hade vi religion och då så kom Fredrika, Vanja, Anna mm och sjöng till camila. så vill jag ha när jag fyller 18. eller nej juste becca ska ju fixa mig en överraskningsfest hehe. IAF. camila skickade runt kladdkakan och några fick ta. DÅ fick alla socker kick och flummade. jag och becca KUNDE inte sluta giggla. matilda och jag skickade roliga bilder till varandra. jag hade smettat choklad och pratade med en tänd insmettad i chocklad till filippa och hon dog av garv. like im so fuuunnyy. det va underbart. efter skolan så firade vi lite camila på johnnys där hon tog sin första lagliga. man känner sig ganska cool när man kan komma in där även om man är inte 18. dock kunde man inte köpa öl men jag drack från Markus och Magda så det va chill. Johnnys va faktiskt sjukt nice. jag hade super trevligt! Sen så åkte Magda, Matilda, Rebecca, Adrian och jag till vårt flak möte. det gick super bra så det är alltid skönt! vi får fucking 5,000 kr rabbat för det är Adrians sysslings företag eller något sånt.. VÄRT. 
rebecca, magda och jag åkte hem till magda och drack vin och hade ultimata girl talk. det va helt stört underbart. åh. jag är så taggad för att åka till paris med dom två. såå fina. vi blev lite tipsy och dansade lite, gossipade och pratatade om allt möjligt. jag älskar sånna stunder när man bara sitter och verkligen pratar ut om grejer och blir lite djup. jag gör inte det så ofta så det är skönt att man gör det lite då och då. 
Nu är jag hemma och ska sova :) 
imorgon ska mamma, pappa, alicia och jag till skansen. så random. men så mysigt. 
 
pusspuss! xx
 
ps. jag saknar emelie och hoppas hon har det bäst i New York! 

plugg

sitter och pluggar med fina camila. natur dödar mig sakta men säkert. 
hard work work 
Kathleen x

In these final hours

Igår så åkte Camila hem med mig och vi pluggade religion och så bestämde vi att Camilla kunde sova över och vi pluggade galzor tillsammans. Det funkade verkligen skit bra att plugga ihop! Vi fixade en stor frukost och åkte iväg till skolan för att skriva religion provet. Jag blev fan rätt nöjd faktiskt vilket e skönt men man vet aldrig.. Få hoppas!
Usch asså. Två prov på fredag... KUL. Det ända bra med idag är att jag och Daniella bestämde för att åka till..... Ukraina! Nej inte som semester men som representanter av KFUM Sverige! Vi är där i 5 dagar och har en massa seminariums och lektioner + roliga pass etc med andra länder som också jobbar inom KFUM. Så jävla spontant. Kostar inget. Ängsholmen sponsrar oss. Värt. Vi ska till nåt super fint ställe som heter typ kimhalvön.. Eller något sånt. Iaf. Assnice! Weeiiii

Nu ska jag sova!
Puss Kathleen


Build a rocket

Vill ni vet något helt AH-MAZING? Ni vet mitch campbell, han med fysik videorna som jag skrev ett helt inlägg om för ett tag sedan. Han har även laddat upp videos om IB math. HAN ÄR BÄTTRE ÄN GUD SJÄLV. Jag älskar mannen. Han får matte breddning att kännas lätt. Så imorse kollade jag igenom några av hand videos. Värt.

Idag behöver jag bara ta mig igenom matteprovet, sen ska jag renskriva klart min svenska och engelska world + extended essay. Efter det kan jag åka iväg till NY imorgon bitti (!!!!!) utan att ha dåligt samvete över skolan.

Emelie


I watched you slowly walk awayp

Hejhej kära vänner.

Jag har haft en underbar helg och en fantastisk måndag. Börjar från början.

Väcktes med sång, frukost på sängen och presenter av familjen i lördags. Vid tre tiden började familj och familjekompisar rulla in. Vi åt, drack och fick lida igenom min kära fars extremt stela tal om hur gammal jag har blivit. Jag blev ordentligt firad i alla fall. Åkte senare in och träffade jacquannah som hängde serpentiner runt mig. Dom är underbara båda två. Vi begav oss efter en snabb barvistelse till Sannas fekke. Det var skoj och massa mysiga människor. Tack till alla som sa grattis, skrev, messade och ringde! Ni är bäst allihop. Kom hem skapligt och spenderade söndagen hemma pluggandes.

Idag åkte jag in till skolan för att få reda på att vår första lektion var inställd. Klassen tog över skolans playcorner tillsammans med Ester och Carro. Idag är även Kristis födelsedag, vilket betyder att det var exakt ett år sedan vi var på vår spårade Estlands resa. Fan va tiden har gått fort. Hade efter en riktigt lång håltimme engelska + svenska. Efter sista lektionen hade muf styrelsemöte. Vi planerade hejvilt inför det kommande året och även en del innan jul.
Jag tog efter mötet mitt pick och pack och begav mig till waynes. Jag satt själv på ett fik för första gången i mitt liv! Det var faktiskt mysigt på nått sätt. Jag pluggade matte. Vet inte om jag lärde mig så mycket mer än vad jag redan kunde... Men ajja. Provet får väl gå som det går. Vid sjutiden mötte jag Jack och vi åkte hem till klara för att se det sista avsnittet av "torka aldrig tårar utan handskar". Åh. Det var en så mysig kväll, vill tillbaka till stunden när serien var precis var slut.

Nu är jag hemma och ska se på lite "the lying game", jag har en svag punkt för dessa B serier. Det ska vara lyx, drama, kärlek, sex och massssa mer pengar. Har ställt klockan på 6 för att gå upp tidigt och plugga matte.
Godnatt bloggen!

Emelie


cashing in my bad luck

måndag. åh vad jag inte taggar den här veckan. religion prov imorgon. natur och tyska prov på fredag. tack gud att jag inte jobbar den här veckan och att det är höstlov nästa vecka. då kommer vi inte ha något att plugga typ så då kan jag chilla galet. tänkte tränna under höstlovet. typ springa, simma och sånt bara för att. då ska jag göra på riktigt också och inte bara säga att jag kommer göra det och så gör jag inte det. skärpning. 
 
i fredags så hade jag mys middag med mamma och pappa hemma. mamma hade lagat sjukt nice mat och efterrätt. vi satt runt matbordet och pratade i flera timmar. jag älskar att göra det! i lördags så pluggade jag hela dan och sen drog till sannas fest med jack, emelie, anna, becca, ollan, susanna och agnes. det va faktiskt skit kul. inte världens rave men jag va med underbara människor under hela kvällen så det gjorde allt såååå mycket bättre. vi köttade på dansgolvet i timmar och lökade sönder. sen fick vi panik springa till bussen. asså lol. aldrig i mitt liv har jag sprunigt så snabbt. men vi han! hedivg, maja och jag köpte mat på fridhemsplans grillen och så åkte vi hem. dock fick jag vänta 15 min för mitt tåg i horsntull så jag kom hem vid typ 4. jag hjälpte en tjej på tunnelbannan. hon hade somnat så jag väckte henne och frågade vart hon skulle gå av och hon sa skärholmen och det va nästa station och hon blev skit glad att jag väckte för annars skulle hon inte vaknat. jag är så snäll. 
 
igår så åkte jag hem till matilda runt 12 och lagade american pancakes. hade lite brunch och sen pluggade hela dan. vi bestämde för att ta en powernap men hon ville städa sitt rum istället så jag somnade i hennes säng i en timme hehe. vi köttade religion efter det också. pappa hämtade upp mig vid 7 och vi åkte hem för middag. vi skypeade först med Kelly och sen Kimberly så dom kunde vara en del av family dinner. åh jag taggar jul när dom kommer hem. 
 
OKAY nu ska jag klä på mig och dra till skolan för en lektion och sen plugga med elliot och becca efter. det najs. 

Kathleen xx

only love

och så vart det lördag. en månad till paris. 193 dagar tills man är 18 och 228 dagar tills studenten. 
 
idag så är det plugg och baka en paj som gäller. religion och misissipipaj. möms. elliot säger att mr. olsons prov är inte så hårda så det är nice men vi har skrivit så himla mycket så det är bara så jävla mycket man kan plugga på. men alla i klassen har kommit på study questions som han har approvat och sagt att dom är bra frågor att plugga så det blir väl att svara på dom några gånger och få in det. provet är på tisdag men har natur och tyska att också plugga. på torsdag har vi möte med Livs lust om vårt projekt arbete. smått orolig över det men vi kommer lösa det säkert :) 
 
den här hösten har varit lite halvt. träd har redan tappat MASSA löv och är typ helt nakna. den här veckan har bara varit grått och regnigt. jag vill ha massa löv och sol och färger. långa promenader och fina bilder. men nej. vi har regn, grått, tråkigt, plugg och sen mera plugg. det nice. 
 
idag är det fina emelies födelsedag!! 18 år (lucky bitch)! jag får önska dig en bra födelsedag och HA DET BÄST I NEW YORK!!! jag kommer inte kunna fira dig så du får spårar extra mucho! <3 <3 
 

 
kathleen xx

and got kicked out of the bar...

åh katy perry är typ bra. några av hennes låtar är så jävla sköna. älskar last friday night. texten är så jävla bra också. inga jävla metaforer bara rakt på saken liksom att man va helt spårad och shottade för mycket och att man haffade nån men glömde etc. blir sjukt taggad när jag lyssnar på den även om jag inte ska ut i helgen 
 
becca och jag är kompisar igen. YEY. vi va aldrig ovänner. skulle aldrig vara ovän med rebecca. hon är för snäll och underbar för att bråka med. 
 
det är så himla jobbigt att se mamma nu för tiden för hon har så himla ont i armen efter operationen. så jag måste ta hand om henne så mycket som möjligt men jag har liksom plugg och barnvakatar så jag kommer hem sent och sen måste jag laga mat och göra tvätten och allt sånt för mamma får inte. tack o lov pappa kommer hem idag så kan  han ta över min roll. sucka. hehe nej men det är lite små kul att ta hand om mamma man känner så himla mogen och vuxen typ. haha lol jag är så lol asså lol på alla lol jag skrev precis. lol. 
 
Kathleen x

rebecca.

rebecca har skaffat sig en ny BFF. dont get me wrong jag älskar jasmin. men ofta becca ska bara rub it in my face att jasmin är hennes nya bff. it hurts liksom. men hon fattar ju inte det. snacka om en dålig vän. jag trodde vi va tajtare becca. JAG TRODDE VERKLIGEN DET!!!!
Kathleen

inspiration

magda brukar göra lite inspiration blogg inlägg med fina bilder och tycker det är super fint så jag ska också göra det nu tänkte jag... 
 
kathleen xx

id give it up for you

nu ska jag göra som alla andra, skriva massa plus och minus med min tillvaro. 
 
+ new york om 6 dagar
+ sannas fest
+ fyller 18 på lördag (det är ju mest positivt med det endå, kan ju gå ut och klubba massa efter lovet)
+ att min klass har lyckats underhålla mig hela kvällen genom att bråka om allt i varenda grupp vi har på fb. (för er som vill veta har IB klassen gått helt bananas på fb ikväll, det är ALLA MOT ALLA som gäller och folk hackar verkligen på varandra. det kan vara bland det mest underhållande jag har varit med om på väldigt länge).
+ jag fick ett personligt email från columbia university ikväll
+ jag har underbara kompisar
+ ska se bruce springsteen på penstate university stadium (SÅ TAGGAD)
+ klaras blogg, den är underbar och hon är också världsbäst
 
- IB (alltså att vi har så mycket konstigt plugg)
- jag saknar beccy 
- min history lärare. han borde inte få kalla sig själv för lärare
- jobbiga och fejka människor som bara ska övertyga folk om hur perfekta dom är. nej tack till sånna
- att jag typ inte har pluggat nått idag. känns som om jag ligger så efter lol
 
emelie
 
 
haha åh min favvo bild. tariq, kenza och ja. goood times <3333

and we will never be afraid again

idag har varit en bra dag! magda, becca och jag bokade vårt hotell, sen så har våra lektioner varit sjukt softa. efter skolan åkte jag hem till magda, och vi satt i hennes säng och pratade lite allt möjligt. sen så pluggade vi en stund tills hennes mamma kom hem med middag. blev färdiga med plugget och gick ut med gringo. vi träffade hamza på vägen och gick hem till albin och chillade där ett dag utanför för dom skulle vänta på någon. sen så åkte jag hem och nu ligger jag i min sköna säng och taggar att få sova.

vill vara 18 btw. magda sa idag, åhh segt att du inte är 18 för annars kunde vi dra ut nu till nån bar. asså uh. 198 dagar kvar. jag pallar inte. alla andra är 18. det är inga hemmafester, alla drar ut och jag är mobbad och är hemma. kul. verkligen.

nu ska jag gå borsta tänderna och sova.

bonsoir xx

Kathleen

We missed out on something special

Allt går så fort framåt. Det är snart höstlov sen jul. Efter jul kommer det bara rulla på i 100 tills studenten. Herre. Känns som om jag inte hinner med någonting just nu. Har inte träffat mina kära vänner på hundra miljoner år typ. Hade lite kvalitets tid underbara Ester igår efter skolan. Hon är världens bästa! Träffade Jack och jasmin snabbt efter skolan idag. Vi gick en promenix i rålis. Men förutom det så har jag inte träffat nån. Lite snabbt i korridoren kanske. Därför taggar jag Sannas fest. Hoppas alla andra också är taggade. För vi ska spåra ur, jag har liksom inte vart på hemmafest på hundra år. Jag bryr mig inte ens att det är på min bday. Det ska bli så kul.

Skolan var rätt så underlig idag. Hade history först med vår värdelösa lärare som går på crack typ. När jag kommer in i klass rummet står alla killar i klassen och sjunger 'ja må han leva' i en extremt stel ton. I alla fall så var det för att söta Sebastian fyller 18 idag <333 han har gått och blivit vuxen nu, vem trodde det när man såg honom för första gången i ettan liksom. Efter det väldigt stela sjungandet för seb började lektionen som gick på att klaga så mycket som möjligt på vår lärare. Hela klassen hade seriöst PMS utbrott på läraren. Vi har fått en syllabus om allt vi ska kunna inför examen och vi borde ha gått igenom allt vi ska kunna nu. Men på ett och ett halvt år har vi gjort 2 av 20 topics. Cplärare.
Efter det hade jag i alla fall lunch med min svenska lärare Görel i lärarrummet. Vi diskuterade min extended essay och hon var en ängel som gick igenom hela. Känns som om den kan bli klar snart.
Hade sedan världens längsta art lektion. Den tog aldrig slut. När den äntligen gjorde det så mötte jag jasmin och jacquetta som höll på att jumpa varandra för att jasmin inte hade kollar upp vilka molekyler alkohol innehåller. Classic. Men de är härliga så jag hade kul.

Nu ska jag göra nått bättre än att sitta här och skriva massa random nonsense. Puss på er

Emelie


PARIS

har precis typ legit PRECIS bokat min biljett till Paris! jag ska åka med Rebecca och Magda den 17 nov-20 nov. åh. det kommer vara helt jävla underbart! först skulle becca och magda åka och sen började jag och magda prata om det och då föreslog hon att jag skulle också följa med och då kommer jag på att jag har ju sparat typ 5,000 kr så BAM bestämde jag för att hänka med! asså fatta, gå runt med jätte fashion outfits, tar massa fina bilder, sitta på fina fik, äta på resturanger och gå ut på kvällen.. hela min kropp pirrar! 
 
Kathleen x

going under

vart tog tiden vägen?! jag brukade vara så himla mycket äldre än min lillasyrra, det brukade liksom skilja en enormt massa mellan oss. och nu helt plötsligt gillar vi samma saker, har samma stil, vill diskuterar samma dilemman.... listan goes on and on. insåg nyss att hon vuxit (inte bara blivit längre och sånt, utan hela hon som människa) så himla mycket på bara 2 år när jag hittade denna bild från veckan innan vi flytta hem från malaysia. lillla bäbisen har blivit gammal. 
 
 
vill även lugna er med att berätta att min kära far nu har tagit tag i fysik dilemmat som jag skrev om för några timmar sedan, jag har skaffat hjälp från en sån där kth elev. ska dit redan i veckan. ska bli interessant. håller just nu på med mitt artproject. det är faktiskt kul. 
 
emelie

youth-daughter

min helg har varit helt underbar. asså på riktigt. UNDERBAR. i fredags så gick några av oss till AmnesT, klara och jack va typ tispy. klara skickade cp med sms och mobbade människor. jack och jag kunde inte sluta skratta. alla hateade på oss. fick så jävla ont i min mage för vi skulle försöka hålla in all skratt. åh. amnesT <3 
 
efter det så åkte jack, klara, ester, johanna och kiki hem till fina Louisa för att kolla på film och mysa. vi kollade på prom night (så jävla bra) och crazy, stupid, love som är så sjukt nice också. klara sov över hos mig. kom hem vid typ 2.30. fixade middag, tände ljus, satte på underbar musik och hade en romantisk middag. klara är helt amazing. sen packade jag för ängsholmen, blev färdig runt 3.30. sov. mitt alarm va cp och gick inte av, tack gode gud att alice ringde mig. dock va det 5 min innan vi skulle gå från lägenheten och vi låg fortfarande i sängen MEN. på typ 5 min han vi bytta om, fixa, borsta tänderna och gå till tunnelbannan. OCH VI HAN. asså snacka om skills. 
 
Ängsholmen. åh. det går inte beskriva. vi kom dit, hade frukost, chillade, jobbade, och sen lunch, jobbade, middag, häng med sköna, underbar människor som tex, alice, otto, kalle och robbin. och så klart fina elle kari. på söndag va det mer jobb på ön. men det va nice för jag och alice målade och fixade med en båt och blastade musik och hade det fett helt enkelt. plus så regnade det och alla andra fick jobba ute och vi va inne i båten. suckas. 
 
jag åkte hem till ebba senare och sov över och hade lite catch up ebba-kathleen time som behövdes. 
 
åkte hem till rebecca imorse för ebba började tidigare och så åkte vi till skolan för social och natur. fun lektioner. i love. nu sitter jag hemma i min säng och försöker plugga. går inte så bra. lyssnar på Daughter. sjukt nice band. anna du kommer tycka om dom <333 juste hängde med anna efter skolan. hon är fin. 
 
alice
alice och kalle 
jobb outfits
lite bromance
tajt ass
 
ebba satte in fina curl grejer i mitt hår igår kväll och det blev så här på morgonen!
 
 
Kathleen xx

I Said

Är på väg hem från skolan. Ja, ni läser tiden som står på inlägget rätt. Klockan är nu cirka halv åtta och jag har spenderat fyra timmar i bildrummet. Blivande picasso liksom.
Hade världens livkris idag, vi var nämligen tvungna att registrera oss för våra IB exams. Och jag har ju haft en klump i magen över den här jävla helvetes fysiken. Vi är nu inne på fysik breddning och jag känner att det börjar bli löjligt svårt. Så det hela slutade med att jag gick till mr lilja och i princip sa att jag inte vill göra fysik examet och att fysik kan dra åt helvete. Självklart så går det ju inte till så för jag måste ju göra exam i minst sex ämnen i maj och kan inte bara hoppa av ett, så han släpade in mig på sitt office. Hade nått slags pepptalk med mig om hur jag har gått från att ha haft adhd på lektionerna i ettan och tvåan till att nu faktiskt har lärt mig lyssna på andra och att jag faktiskt bidrar med vettiga saker. Han sa i princip att jag utvecklats så mycket att det vore dumt att ge upp nu, på något jag faktiskt kan lyckas bra med. Och det hela slutade med att mr lilja ringer upp min fysik lärare (som om inte var i skolan idag), han lyckas över telefonen övertala mig att stanna kvar in higher level physics och lilja tycker att det var ett strålande beslut. Har nu skickat in min registrerings form och det finns ingen återvändo. Så jäkla läskigt.

På tal om läskigt, fyller 18 om fem dagar. Waaaa

Emelie




Tvd

Ahhh såg nyss vampire diaries. So Elena is now an actual vampire??? I highly doubt it is ever gonna last though

Är så taggad på denna säsong

Emelie


dream big

Tjabba kära läsare! ("tjabba" är faktiskt ett väldigt fult och konstigt uttryck... undra varför det ens finns. ska aldrig mer änvända det)
 
Jag kom hem från London idag. Det var underbart. Fredagen spenderades på Warner Bros Harry Potter studio. Mitt livs dröm. Jag har nog aldrig varit så extas i hela mitt liv. Jag är världens Harry Potter nörd om ni inte visste det. Skrev brev till Emma Watson (som spelar Hermione) när jag var runt 10 år för att jag ville vara hennes bästa kompis, fick en signerad bild tillbaka. Kände mig extremt speciell. Jag drömde alltid om att jag skulle få mitt brev från hogwarts som sa att jag var en häxa. Läste böckerna om och om igen tills det kom ut en ny. Grät en skvätt när sista boken släpptes och åter igen när jag hade sett klart den sista filmen. Så ni kan ju förstå att jag var överdrivet uppspelt över att få se vart denna magiska värld spelades in. Jag gick som i en sorts trans genom hogwarts grindarna, stora salen, gryffindors common room och dumbledores kontor. Jag var som ett barn på julafton som nyss fått alla presenter som de skrev på sin önskelista. När det väl var dags att få uppleva diagongränden stod jag bara och gapade. Det var underbart. Gringottsbanken, ollivanders och kvastaffären. Allt var där. Man fick till och med prova på quidditch, vilket totalt förstörde min illusion om sporten, men det var nästan helt värt det för att få flyga över hogwartstornen tillsammans med harry och gänget. Det var verkligen så grymt coolt att få se allt backstage och höra hur allt har gått till. 
 
Såja, det var höjdpunkten av min helg. Lördagen ägnades åt shopping, äta en riktigt rejäl pub lunch och bara strolla runt på Londons gator. Mys. Nu ska jag avsluta detta extremt nördiga inlägg och gå och lägga mig. 
 
Är så taggad att träffa alla imorgon! 
PUSS GODNATT
Emelie
 
Ni får mina dåliga mobilbilder för ja pallar inte ladda över andra
 
 
 

DET HÄNDER INTE


Giraffe

är kär i dom har byxorna... Vill köpa dom. Typ nu.


11th of October

Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Pallar inte gå upp, för då måste ja packa åt både mamma och syrran. Lata jävlar som antar att bara för att jag är ledig så vill jag packa åt dem. Ugh.

Sen har jag ett annat dilemma. Jag vill inte fylla 18. Jag vill kunna gå ut och spåra. Jag vill kunna rösta. Men att vara 18 känns som om då måste jag börja betala räkningar typ och bete mig vuxit. Ehhh. Ajja, det kommer ju hända liksom. Mamma har ju redan bjudit hem släkt och planerat middagsmaten. Sen fyller ja ju år på en helg så det vore ju dumt att inte gå ut? Eller? OCH JUSTE, har glömt berätta att ja och far ska se Bruce Springsteen i USA. Han spelar vid pennstate Uni när vi är där och hälsar på. Spårat.

Mmmmm det var allt. Ha en bra helg. Spåra på lördag mina kära vänner. Spåra idag och imorgon också för den delen. Puss och kram

Emelie


the tallest man on earth

jag har verkligen en riktig blanding av musik i mina playlistor. men jag älskar typ lite mumford,bon iver, tallest man on earth låtar. riktiga mys låtar. så om ni vet nån kan ni bara länka! älskar att hitta ny musik. åh. fatta om vi inte hade musik? jag får ont i magen när jag tänker på det. asså lol nu låter jag som en sån jobbig tjej som ba my life is musik. my boyfriend is called musik blablabla. men nej. jag älskar musik. and thats that. 
 
det jag knarkar just nu. när jag pluggar. ska sova. åker tunnelbanna. lite huversomhaver. 
The Gardener
Brand New World
13(Thirteen)
Bring You Home
moths wings
Walking Aimlesley 
 
 
sitter och kollar Heroes igen. såg super mycket på det förrut men sen gick det på så sent på TV'n så jag slutade. anna började kolla på det så jag tänkte yolo why not liksom. Anna asså, trendsetter.
 
jag taggar tills att åka till ängsholmen på lördag och vara på ön med underbara människor
 
kathleen

Tell me, would you kill to prove you're right?

Är på väg hem från skolan. Jag har nu nästan en vecka ledigt. Åker till London imorgon eftermiddag. Kommer att missa blixtens 18års fekke, tyvärr </33333
Skolan har vart så pointless. Men fick chansen att skriva mer på min EE. Den rockar fett just nu. Jag älskar den. Det är men lilla bebis liksom.

Nu ska jag göra varm choklad och mackor! Ahhhhh va najs. Det är sånt där typiskt mys väder. Ja taggar faktiskt vintern. 
Emelie


Swan lake

Kom precis hem från Swan lake med min fina madre. Den va faktiskt sjukt bra. Najsa tajta byxor. Ryska biffig tjejer och dramatiskt musik. Det nice. Träffade på Freja och hennes pappa där också. Åh jag saknar Freja.

Idag har min dag varit skit nice. Bra lektioner. Köttat plugg efter skolan och sen middag och balett med mamma min.

Nu ska jag fan och med krypa ner i min säng och kolla 90210 och gossip girl. Jag spårar.

Kathleen


nionde oktober

hej hej
jag och bullen chillar framför tvn. hon ska laga middag åt sin stackars sjuka syster.
 
vi taggar båda london och harry potter världen! vi ska låtsas att vi är 11 igen och har fått vårat hogwarts letter. 
 
pussar
emelie
 
 

rollin money like a pimp

jag och becca tar sneaky bilder på swahns helt magiska och intresanta lektion
jag köpte en dounut grej och jag älskar den
min bästis och jag är definitionen av snygga
peace bruuur
fina elliot med hans snygga looks
 
Kathleen

reach

rebecca och jag sitter i cafeterian och köttar historia och lyssnar på s club 7. åh. nostalgi till max. "thats when all your dreams will come trueeee" dom va mitt favis band när jag va yngre. kelly brukade sätta på deras cd på shuffle och jag skulle sjunga hela och säga vilken track låtan va på. king. jag kunde alla. så jävla bra jag är. nu ska vi fortsätta att vara duktiga.

puss o hej leverpastaj

Update

Helgen har rullat på bra. Gick upp klockan halv 6 igår morse för att göra det efterlängtade SAT testet. Det var 6 timmar av mentalt påfrestande frågor av alla dess slag. Har verkligen ingen uppfattning om jag gjorde bra ifrån mig eller inte. Min uppsats om kreativitet var så himla klyschigt töntig att jag skämdes lite över att lämna in den. Och när det efter över fem timmar var dags för den sista delen av testet som innebär att man på tio minuter ska svara på 15 frågor så tror jag att min hjärna slutade fungera helt. Har seriöst minnesluckor eller så har jag helt enkelt förträngt det hemska minnet.
Åkte i alla fall hem och säckade direkt efter. När jag vaknade efter flera timmars härlig sömn så blev det lite spontant häng på söder och något som tillslut blev en kul kväll/natt.

Idag har jag pluggat och mejlat RSID om att jag vill söka dit. Åkte hem till Klara för att kolla solsidan och lyssna på deras äventyr i skogen idag.

Nu tänkte ja kolla film och äta scones om ni ville veta.
Emelie


Leker

Leker smart och läser filosofi

Kathleen


going back to the start

min helg so far har varit riktigt mysigt. igår barnvaktade jag och det va så himla gosigt. vi kollade på high school musical och åt popcorn och nötter och sen fick jag natta dom och sen kollade jag på tv tills deras föräldrar kom hem så det va rätt chill. efter det så åkte jag hem till becca för att träffa, jacques, klara, camila, johanna, olivia och susana. vi satt i hennes vardagsrum och degade och allt va super mys. olivia stannade kvar lite extra och vi hade lite deeptalk, hon, becca, alexandra och jag. jag sov över och på morgonen så dansade vi runt och fixade oss redo för att åka till stan och kolla efter vinter jackor för beccis. vi åt lunch på rice och hamnade i en mini mat koma. jag åkte hem, kollade på greys och glee. cried sååå mycket. älskar bägge serierna. mamma och pappa kom hem med pizza och vi kollade på UK x factor. nu sitter jag inne i mitt rum och lyssnar på adele och har det allmänt mys.

imorgon blir det svamppromenad med fina människor. sen solsidan hemma hos klara. weii taggish.

Kathleen

Friday.

Ikväll så har jag pluggat religion med Matilda, åh har fått 6pack för jag har skrattat så mycket... Åh. Mina vänner är underbara. Jag och Matilda kollade på våra gamla konversationer och becca och jag kollade på massa cinnamon challenges videos på youtube och dog. Det finns så störda människor i världen. Mainly i usa. Just sayin.

Mamma och pappa kom hem med fräscha bullar och vi hade fika bara oss 3 vilket va så himla mysigt.

Nu ska jag läsa igenom min religion och tyska och sova. Tagga att gå upp 6.30 imorgon. Jag taggar.

Kathleen


244

har legat hemma hela dan. på ett sätt är det underbart men on the other hand missar jag skolan och lektioner och uppgifter. och jag vill verkligen inte komma efter med skolan. ja jag vet jag missar bara en dag men fortfarande. kunde inte sova igår kväll för jag va så jävla nervös att jag skulle behöva spy igen så jag va uppe och läste min bok.lol läste ut hela. dock inte så lång men fortfarande. 
 
jag har börjat tänka på att om 244 dagar tar vi studenten. 244 dagar, sen om man tar bort helger, lov och sånt så är det säkert mycket mindre. jag vet inte varför jag får världens klump i magen när jag tänker på det. jag kommer spåra när dagen kommer men det är fortfarande så jävla läskigt. om 245 dagar kommer jag vara en student. jag kommer söka till universitet. söka job. ha mitt eget hem. bo kanske ensam eller med en kompis. flytta. bli kär. låna pengar från mamma och pappa. jobba. plugga. plugga. betala tillbaks mamma och pappa. bli kär igen förhoppningsvis. asså this is the real shit. och det är scary as hell. hittade några bilder från ettan och tvåan och ååå jag fattar inte att vi alla har bara 244 dagar kvar. jag har träffat så himla underbara människor under dom här 3 åren. wäh. gud vad emotional jag är. lol. 
 
kathleen

Wa

Såklart så är både jag och tunnelbanan sen när jag har prov. Yay.

I alla fall, jag vill gå och shoppa. Nån som är på???

Emelie


IF I TOLD YOU

Jag har hittat lösningen på alla mina problem. Jag har hittat någon som förstår mig, någon som kan hjälpa och guida mig genom livet. Hans namn är Mitch Campbell. Nej, vi ska inte gifta oss (inte än i alla fall), han är bara min räddare i nöden. Den här mannen är en fysik lärare (och en fantastiskt bra sådan) från Kanada som jobbar på en IB skola i Danmark. Han har hört mina rop efter hjälp och insett att han måste göra något åt stackars Emelie på Kungsholmens gymnasium som sitter och inte fattar ett endaste dugg på fysik lektionerna.
Mannen har laddat upp en cirka tre timmar lång serie med videos på youtube med titeln "IB Physics Higher level Quantum and Nuclear: topic 13". Jag började nästan gråta när jag hittade dessa videos. Han förklarar allt på ett sätt som får mig att undra hur de lärare vi har ens kan få lön för det usla jobb de gör i jämförelse. Inte nog med att han grundligt beskriver allt, han tillägger också alltid vad en IB examinator ger poäng för på slutproven och tipsar om saker man absolut inte ska göra. Jag vill ringa hit honom och be han vara min tutor tills vi har haft vårt finalexam i maj. Det skulle vara underbart, för om jag mot alla odds klarar provet imorgon och alla fysik prov efter det så är det tack vare Mitch Campbell. TACK. så där slutar min kärleksförklaring till denna man.
 
det var allt. för jag har inte gjort något annat än att plugga idag. jag känner verkligen att jag inte har något liv längre. de senaste två åren av lathet har hunnit ikapp mig och jag börjar fan inse att jag borde ha pluggat mer. men lätt att säga nu. jag får säga hejdå till ett sociallt liv. och till sömn också för den delen. men jag börjar i alla fall komma in i nörd-rutinerna, inte helt säker på om jag passar in i dem. men jag ska göra mitt bästa för att bli en riktig jävla nörd de månaderna vi har kvar innan examen börjar. 
 
hittade den här bilden idag. skolfoto dagen förra året. jamshed hängde på vår art lektion idag, trots att han inte har art. måste säga att han är en som verkligen har gjort klassen roligare att vara i under de tre åren vi gått tillsammans. som idag, vi sitter och skämtar på om hur han ska ha fyra fruar i framtiden och hur konstiga vissa människor är. i ettan hade vi alltid så jävla kul på vissa lektioner då vi satt och skrev listor om alla i klassen, som föralltid kommer att vara hemliga. hahah. nej men ville bara visa upp bilden och säga att jammy är en skön snubbe.
 
nu ska jag skriva på min world lit. eller bara däcka. ja, jag ska försöka sova. 
 
hejdå och godnatt
 
EMELIE
 

....kul.....

Usch vilken hemskt dag. Sitter på engelska och mår bajs, och BAM så måste jag spy. Springer till toan lite dramatiskt och becca springer efter. Hon tar mig till nurse och jag ligger på sängen i hennes rum helt blek vit och skakar. Det va verkligen det läskigaste som jag hänt mig. Jag kunde verkligen inte sluta skaka... Sen hämtade becca mina grejer och jag gick och la mig i vilohemmet och väntade tills pappa kom och hämtade mig... Kom hem, mådde fortfarande bajs. Sov tills typ nu. Mår FORTFARANDE bajs....kul..... Jag kan inte bli sjuk nu. Jag vägrar.

Kathleen


Everyone knows

Jag börjar egentligen kvart i tolv men är på väg till skolan redan nu för att plugga.

Tänkte lägga upp vårt urtråkiga men samtidigt rätt så underbara spexfoto. (För att alla andra gör det, jag faller för lätt för grupptryck.)

Emelie






Spex

För dom som inte vet så heter vår mentor Lasse SWAHN. För vårt spex så bestämde vi att för att göra the black swan fast "the black SWAHN".... Hehetrololol kul va?

Kathleen


the man who cant me moved

åh duktiga matilda och jag har pluggat och gjort färdigt natural science, börjat historia och börjar religion. plus dansat runt i mitt kök och lagat middag. matilda är nog den roligaste underbaraste finaste kompisen. plutti. 
skolan va helt okay, cp tåg fastnade. hade typ 10 min religion och sen spex. åh min klass är så cp fast jag tycker om alla. ja det finns randoms men alla har randoms i deras klass. sen överraskade vi mr. swahn på mentor time med tårta, ballonger och en fin jag må han leva låt. MVG. 
åh tyska börjar bli roligare och roligare för att jag har blivit närmre Frida och Oliva. dom är helt underbara. vi sitter och dör av garv nu. bo är så jävla skön också. åh. 
efter skolan så åkte som sagt matilda och jag hem för att plugga. 
jag har börjat adda i oboy i mitt café. det är verkligen cp gott. vi blev super speedade och dansade till gangnam. 
 
nu ligger vi och chillar och ska hitta nån sorlig film. lol. 
 
Kathleen

Hej åh hå

Den här veckan är galen. Har fysik prov på torsdag. Har SAT på lördag. Måste skriva EE och world lits. Har history test nästa vecka. Och en lab report due. IB har börjat spåra och ett genomgående tema för dagen har varit att snacka skit om alla värdelösa lärare vi har. För de suger verkligen. Vi ligger så långt efter andra IB skolor och vissa lärare ignorerar helt the syllabus.

Tog två foton idag också. Klassens spex foto (jag och julia formade ABBA) och sedan MSU. Det sistnämnda kan vara det stelaste foto som tagits någonsin. Lol. Stannade efter skolan för att plugga i bibblan.

Är nu på väg hem och ska äta innan ja svimmar av närings brist.
Emelie




once when I was little

Sitter på tuben och lyssnar på once when i was little och saknat Barca lite. Ja satte alltid på den på speakern efter att vi kommit tillbaka från stranden, marran eller vart vi nu hade varit.

I alla fall, jag ä är väldigt sen. Så allt är som det brukar helt enkelt. Så jag har haft tid att kolla på en video som Jack spelat in på min mobil i lördags när jag inte var där. Det kan va bland det roligaste jag sett, mest för att Jack är underbar, men också för att tjejen han filmar i nästan tre minuter är helt okänd. Har aldrig sett bruden förut och hon ligger och har någon slags life crisis när Jack kommer in och gör hennes tillvaro lite bättre.

Jag har även tagit tag i mitt liv. Ska kirra pass idag efter skolan. Va liksom på tiden, mitt går ut i oktober. Alltså denna månaden. Ofta det är oktober redan. Helt sjukt.

Nu ska ja göra mig i ordning för avstigning. Är framme vid fridhemsplan. Taggar utskällning av skolans läskigaste lärare. För se om ja överlever.

Emelie


RSS 2.0