im talking bout love

 mamma och kimbob
 underbara föräldrar
 edinburgh slott
          åh min mamma är typ snyggare än vad jag är. 
     älskar min pappa 
japp. lite random bilder från resan. saknar. taggar tills jag åker ditt nästa gång. jag vill bo där. så jävla mycket. 
 
 

washed out in the rain

Åh. Det va så himla underbart att åka bort med min familj i några dagar. Ja jag va super pmsig dagen innan men så fort vi satte oss på planet så försvann allt. Vi kom fram till Edinburgh runt 12 och vårt möte va vid 14 i glasgow. Vi fick vänta cp länge på vårt bagage sen spårade vi till taxin och åkte till tåg stationen, tåget skulle komma om 3 min och vi va i kö för att fixa biljetter. MEN. Vi hann. Kom fram till glasgow. Hoppade in i en taxi och dirr till the University of Glasgow för ett möte med en av the advisors. Han va helt underbar. Vi satt och pratade i en timme eller så och så vart det vidare. Plockade upp kimberly på vägen till Strathclyde uni och hade ett möte med Karen som är också en adviser. Hon va OCKSÅ helt underbar. Efter det gick vi från universitet till vårt hotell. Brunswich hotel <3 super liten och inte dirr 5starts men det va perfekt för att vara där i två nätter. Vi va smakbam i centrala glasgow också så det va bajs värt. Vi drack champagne och åt en liten macka var på mamma och pappas säng. Kim och jag gick till vårt rum och däckade i 40 min för att sen göra oss redo för kvällen. Middag på jamie oliver. Resten av kvällen på baren vid vårt hotell. Det va amahzing. Bondade med en dansk och en tysk + kyrk. Allt va perfekt. Nästa dag så shoppade vi HELA dan och åt på pintos. Stockholm MÅSTE kirra en pintos. Det är en fast food burito, nacho, tacho ställe. Så jävla gott och billigt. Värt? Ja. På kvällen åt vi på en tappas restaurang som va det bästa. När jag flyttar till glasgow ska jag gå ditt en gång i veckan. Grymt bra mat. Bra service. Spårade drinkar. Snygga killar i baren. Live musik. UNDERBART. I lördags så åkte vi till Edinburgh och gick upp till slottet och gjorde lite turistiga grejer. Vi gick in i gulliga affärer och hade det mysigt på ett super gulligt café. Vi sedan gick till ecco vino för att träffa isabel(kimberlys bästa kompis) och vi satt där och pratade i timmar. Drack vin. Åt vitlöksbröd och king garlic shrimps. Kimberly stannade kvar med isabel och mamma, pappa och jag åkte till vårt hotell och chillade. Hade middag på restaurangen och sen beställde rumservice för efterrätten.  Vaknade feta tidigt. Åt frukost. Åkte till flygplatsen. Sov på planet. Kom hem. Åkte och handlade mat. Kom hem. Tog ut alla smutskläder, bytte skor och åkte för att träffa anna och rebecca, vilket va såå mysigt. Åh jag har verkligen så himla fina kompisar. Japp. Det va det. Nu ska jag sova. Jag taggar imorgon för att träffa alla.

 

Kathleen


ages away

Hej gott folk

Saras va trevligt. Bondade med klassen typ. Dom är flesta är helt underbara!

Pluggade inför SATs imorse, det gick bra. Köttade även lite fysik, det börjar lossna lite och ja vill så jävla gärna att det ska gå bra på testet. Så jag ska fortsätta att köööööra på.

Hare gött
Emelie
(Vilket lol inlägg. Ni får några bilder i alla fall)

 


Thai

Jag älskar mitt liv. Sitter på en asiatisk restaurang med la familia. Taggar sushi, dumplings, thai gryta, och allt annat asiatiskt.

Gick runt på stan med stella på stan efter la escuela. Köpte en hatt. Är väldigt nöjd. Ska bli min nya grej.

Emelie


mmmmmmmmmh

jag e så jävla o-fotogenisk. ska fan börja posea framför spegeln för att hitta bästa posen. ja lyckas liksom alltid få till en ful jäkla ställning eller nått på bilder. vissa blir liksom alltid bra på nått konstigt sätt, de ser sjukt fula ut och helt plötsligt tas en bild och de är snygga. livet är så orättvist.
och jag är sjukt ytlig. men livet som o-fotogenisk är jobbigt. 
 
annars rullar allt på. 
 
nu ska jag gå och träna på att pose:a. och how to work my new short hair. 
 
emelie
 
 

let the drunk beat drop

OFTA NEW GIRL SÄSONG TVÅ HAR KOMMIT UT OCH INGEN HAR BERÄTTAT DET!?!??!?!!
 
gjorde min natt bättre. har TVÅ hela avsnitt att kolla på. WAAA VA JAG TAGGAR. 
 
sen ska det bli så kul på lördag. sara är världens gulligaste varelse och jag hoppas att festen blir skojs. har seriöst aldrig träffat någon snällare än sara. ville bara säga det. 
 
vi höööööööööööörs amigos
emelie

Fml

Jag har verkligen försökt idag att inte vara en mensig pmsig bitch idag. Men sen så klart händer ju grejer som att min väska går sönder samt min paraply. Fimpen blåser i vinden och landar i min chai latte. Alice råkar fimpa på min hand. Och det regnar hela dan. Åh. Mitt liv just nu är ju det mest underbaraste.


a dull aching pain

den har dan och igår har varit inte dom bästa. ja det är underbart i skolan, och olivias surprise va underar, men när jag kommer hem så känns det verkligen som ingen i min familj fattar mig. okay nu känner jag att det kommer bli världens djupaste inlägg. jag älskar min familj. dom är allt för mig. men ibland kan jag verkligen tro jag är adopterad. jag går igenom en period en gång var typ tredje månad där jag känner mig så himla disconnected till min familj. att ingen lyssnar. att ingen är här. att jag är som en liten smula av deras liv.(jag har min mens och är super pmsig så tar allt med en nypa salt). jag går direkt intill mitt rum och stängar av ALLA. jag tänder ljus, byter om till pyjamas, lyssnar på depp musik och bara stängar av. om mina föräldrar kommer in så vill jag inte prata med dom, jag är så dryg till dom att det inte finns. och ja, jag är hemsk som gör det MEN dom gör det inget bättre med att så fort jag kommer in i lägenheten klagga på mig. eller säger så sjukt onödiga grejer. eller skylla på mig för att min mamma börjar bli gammal och glömmer vart hon har lagt sina byxor. uh. och sen kommer dom in och ba, kathleen hur länge kommer du vara så här? jaaaddduuuuuuuu. fy fan va hemskt att vara föräldrar till en tonårig pmsig tjej. tycker fan synd om dom. eller nej. dom borde veta lite mera när dom har redan uppfostrat 2 andra tjejer. uh vill bara flytta hemifrån. lol nu tror ni att mitt hem är hemskt. jag vill inte flytta hem för att mina päron är taskiga eller elaka mott mig, jag vill flytta hemifrån bara för att. för att jag ska kunna bestämma. att jag ska kunna lyssna på min musik, HÖGT, när jag lagar mat, och gå runt i pyjamas hela dan. bara vara själv för en gång. min mamma och pappa är dom mest underbaraste människor jag känner. jag älskar dom med hela jag och mer. desamma för mina syskon. mina absolut närmsta vänner vet hur mycket min familj betyder för mig så misstolka inte det här inlägget. som sagt, jag är mega pmsig och kommer börja gråta snart för att låten jag lyssnar på är deppig. jag är så jävla sorlig. 
 
Kathleen

snödrottning

har sprungit runt som en jävla galning. hittade inte mitt pass och pappa skulle boka nån jäkla grej i usa och behövde passnumret. mamma hittade det tillslut och vi inser att det går ut snart. VAFAN. jag ska till london om en och en halv vecka typ. och usa på höstlovet. palllllla. så nu har ja bokat tid för nytt pass. måste även ta mig till handelsbanken för att kirra ett ID kort. sånt man bör ha liksom och enligt klara kostar det 500 spänn efter att man har fyllt myndig. så det måste ja fixa. 
 
annars är ja taggad. på att perez är tillbaka. LOL NEJ. det är ja verkligen inte. han är typ hög och läskig. ja e taggad på min nya playlist. den e så bra. och jag är taggad på mitt nya shampoo. det luktar apbajsGOTT. 
 
nu va jag tvungen att stänga av alla mina sociala medier. de tar över mitt liv. loggade precis ur allt. stängde av mobilen. ska plugga quantum physics. 
 

Olivia

Idag va det Olivia födelsedag! Vi överraskade henne efter skolan! Det va underbart. Hon är så fin!

SURPRISE

susanna bakade en helt underbar tårta

klara och rebecca är så himla fina

älsklings olivia

Kathleen


All I ever wanted was the world

Har börjat fattat jeggans obssesion av primadonna girl. Den e sååå bra!!!!

Sitter och går igenom fysik. Har min extremt underbara två och en halv timmes långa fysik lektion just nu. Go quantum theoryyyyyy.

Jag ska klippa mig idag efter skolan. Kort. Eller i alla fall jämna ut det. Fräscha upp det lite liksom.

Det var allt för mig atm

Emelie



emelie&jacques





and I will wait....

Åh vad nya mumford and sons albumet är bra. Typ nästan FÖR bra. Alla låtar är helt stört bra.

Min dag har varit riktigt bra! Åkte till sirap för att träffa Carl och det är super mysigt. Det va så jävla mättande. Muuummmms. Han körde mig till skolan och vi pumpade coldplay när han körde. Det är underbart.

Sen så hade jag en tråkig lektion och åkte hem sen och pluggade tyska. Nu ligger jag på sängen och kollar på This is war. Älskar romkoms.

Puss
Kathleen


Let go

Jag måste skaffa en stylist. Jag klarar inte att klä på mig sisådär fem minuter innan jag börjar skolan. Blir för stressad och det slutar med att jag ser ut som jag gör idag. Uhh. I allafall så är allt i sin ordning, alltså tillbaka till förra årets vanor. Jag e sen. Väldigt sen. Har redan missat mentors time. Ber till Gud att jag hinner lagom till TOK, för mr lilja skämmer mig. Lite smått i alla fall.

Tre stationer kvar. Jag kanske hinner trots allt.

Emelie

Gick igenom mina insta bilder och hittade en på mig och Matilda för två somrar sen, när vi hängde hos mig en vecka i sträck. Vi va så coooola


Gracious - Ben Howard

ny mumford and sons låt har kommit ut på spotify. time for some knarkning. 
nu är jag färdig men får inte äta något för jag ska äta om typ en timme med carl på Sirap. det kommer vara så sjukt mysigt. grejen med carl är att vi är super bra sms och facebook vänner sen när vi har försökt att träffas liksom face to face så har vår tajming sugit balle. jag träffade honom när jag på vurma i fredags och då bestämnde vi att vi skulle ses innan han åkte. jag hade redan bokat upp min helg så då va måndag the last choice. 
 
uh. panik. ska jag eller ska jag inte färga håret brunt? några säger jag kommer inte se bra ut och några säger jag kommer se skit snygg ut. ångest. lol jag låter så jävla ytlig. 
 
ahja nu ska jag borsta mina tänder även om jag inte har ätit något. 
 
jag taggar american pancakes. 
 
Kathleen

im not scared to fall

min helg har fan varit rikigt mysigt. på fredag så hade vi vårt första möte one on one med vår pw mentor. det gick super bra så jag är nöjd med det. sen så va det fika på vurma med becca, maria, jack, ester och jasmin. sen så va det tyskt häng på pizza hut. det är super mysigt och jag bondade sjukt mycket med olivia ögren. så jävla skön tjej. jag taggar hamburg med henne i mars. 
på lördan så lämnar jag sarah(min tysk) på arlanda express och sen möter upp jacques och emelie och åker hem till mig där vi hade lite "photoshoot". sen åt vi fiskpinnar och köttbullar och blev packade. jag och jack whoopade varandra i helt seriöst en timme. det VA det roligaste. emelie va tråkig och skypeade med xavier. dom åkte vidare och jag stannade hemma och kollade på Stand up 2 Cancer galan och grätt. lol. 
idag så åkte jag hem till rebecca och gick på världens mysigaste promenad runt gärdet och pratade om lite allt möjligt hahaha. sen så pluggade vi lite pw och hade en super mysig middag med familjen kjellberg. dom är helt underbara. sen så kollade vi på ensam mamma söker. det finns så sjuka människor på den här jorden. aldrig sett något så roligt. 
imorgon ska jag träffa carl och äta frukost på sirap. sen ska han köra mig till skolan. my bitch. 
 
nu ligger jag i sängen och taggar att sova. 
 
ps. jag har så underbara vänner. älskar dom alla så himla mycket. 
 
Kathleen :)

Natthälsning

Jag måste bara säga att jag är helt fascinerad av att den nya versionen av iPhone kan ta panorama bilder. Man får liksom det på köper när man uppdaterar. Jag tycker detta är ytterst generöst.

För övrigt är jag på väg hem. Skulle plugga och stanna inne ikväll. Men det blev lite spontant häng. De va najss


Emelie

 


yo bro

 
sitter hemma hos katy och är ego. 

oxymoron

sitter och lyssnar på icona pops överspelade låt "i love it" och känner mig lagom busig, trots att jag faktiskt har spenderat min fredagskväll med min mor. hon hade fixat plockmat när jag kom hem och vi körde en gammal tradition, somna i soffan framför gilmore girls. vaknade nyss upp i soffan och insåg att klockan inte alls var mycket, så jag tog mig upp till mitt rum och kollade på senaste awkward avsnittet. äntligen får vi se mer av matty, sex. 
 
idag har vart en chill dag. förutom att jag imorse tog en vaccin spruta. jag HATAR sprutor. är på riktigt livrädd. har fått höra stories om hur jag svimmade när jag var liten när jag skulle ta sprutor eller blodprov. hemskt. i alla fall så var sjuksköterskan så gullig. jag bad om bedövning och hon sa att de inte använder det när det bara gäller små sprutor. tror hon var blind, för sprutan var inte liten. men hon gav mig i alla fall en nalle att hålla i. så jag höll tillbaka mina tårar, kramade om min nalle och tog mig igenom sprutjävlen. 
efter detta tog jag mig in till skolan. hade ingen lektion förens efter lunch, så jag satte mig i bibblan och skrev klart min EE så gott jag kunde. efter ett tag blev bibblan rätt så jävla trist och ingen ville komma och rädda mig. töntar som inte vågar skolka. så jag letade upp hanna och sara. mina gulliga klasskamrater och gick och åt lunch. hade efter detta två tråkiga lektioner. engelska och svenska. 
 
efter skolan åkte jag in till city med ester, träffade hennes kompisar. som kände kiara (jack och beccys bästis). tänka sig vad världen är liten. vill ni höra hela storyn är det bara att fråga mig irl. vill inte hänga ut nån i min klass, försöker få in hela klassen i ie. (internationella eliten). jokes. jag driver. de skulle ju inte platsa. eller den enda som kan avgöra det är klara. ska fråga henne på söndag. åkte i alla fall tillbaka till kungsholmen efteråt och hade en traditionell vurma fika med underbara människor.
 
imorgon ska bli najs. så nu ska jag sova. ska springa imorgon bitti. uppdaterar er på löpträningen då. 
 
hare najs. god natt.
emelie
 
 
kolla vilken gullig bild. önska det var vår igen. och att vi var på väg mot sommarlov. inte slushig snö.
btw, mitt nya favorit ord är oxymoron. betyder att något säger emot sig själv. ska börja använda det i alla mina uppsatster, det e fett fancy.
 

Sep. 20, 2012

Jag har ingen skola idag. Sov till ett. Lagade pannkakor. Sitter nu i matkoma. Har även haft ett långt samtal med min far om new york. Det ska bli som en födelsedags present för jag har bara önskat mig pengar, så jag ska shoppa loss på Times sqaure. Om man nu shoppar där. Lol. Annars har jag bestämt att jag inte vill ha stor fest i alla fall inte den helgen (är ute för sent i alla fall), jag vill typ bara gå ut på lördagen. Använda mitt id för att köpa 2.5 cider och cigg till alla som vill ha.... Det ända som jag faktiskt kommer kunna göra. Hahaha nej men det ska bli kul att fylla 18. Typ. Åldersnojja.

Nu ska jag göra nått vettigt av den här dagen.

Emelie


what makes the world go round

och så är torsdag. och jag har inga planer för helgen förutom på söndag. åh. DET kommer bli sååå mysigt. några av oss som åkte till Avoriaz ska hem till klara och kolla på bilder och filmer från när vi va där och bara prata om alla kväller och dramat som hände. jag taggar. jag ska ditt lite tidigare och hjälpa klara göra allt mysigt innan alla kommer så vi har lite one on one time bara oss två. klara är så sjukt underbara. alla som inte känner henne borde skämmas. JUSTE jag får min tysk idag! jag är så taggad. hon verkar nice. vi ska shoppa efter skolan också. alla andra tyskar är cp. dom i min grupp pallar inte ha fest på fredag för tyskarna åker på lördag. MEN LOL. är dom seriösa? då ska jag fan ta ut min tysk på nån fest. om jag hittar nån. hehe. 
en ny grej som ÄR det bästa är instant coffee med oboy i. MUMS. och den instant coffee vi har har redan lite choklad i så det blir bara ännu bättre. så nu fix ni veta mitt lillllaa trick. lol alla gör typ det i caffet men jag är säkert super efter. 
 
nu ska jag fan klä på mig. jag är så sjukt lat på morgonen. 
 
Kathleen

Dumma människor

Tror blogg.se att jag vill uppdatera deras app när det ända den gör är att ge mig större annons ytor. Jag tycker redan det är för mycket annonser överallt, speciellt när man surfar runt på nätet.

Mamma ringde nyss och har köpt med sig massa god mat, jag taggar. Och jag har ingen skola imorgon! Så najs. Ska plugga och träna. Känner mig duktig.

Pussssss
Emelie


#wednesday

Jahapp då vart det redan mitten av veckan. Little saturday som man säger här i Sweden. Städerskan är här. Hon är så sjukt underbar. När jag gick in i köket så säger hon alltid: Godmorgon babuska. Gulleee. Plus så gör hon min säng så fint.
Okay, i gotz to go.
Kathleen

Hade världens mest random dröm. Cp.


Uh oh

Den tråkigaste formen av träning är löpning. "att gå ut och springa". Andas in "härlig och frisk luft". Nej tack. Men tydligen så ska det vara bra, så jag har börjat försöka förstå mig på denna träningsform. Vart uttråkad (hade andnöd) efter tjugo minuters löpning idag. Men enligt proffsen blir det bättre ju oftare man kör, så jag får väl ta mig ut imorgon också. Kanske går lättare då.

Emelie

Här kommer dokumenteringen av äventyret (försökte se det positiva i det hela, därav tummen upp)


varför längtar du så, när det går så fort ändå

sitter roch lyssnar på ugglas "första gången" och gråter en skvätt typ. den är så klockren.
 
jag har i alla fall börja tänka att ett gap year is the way to go. jag har inte pluggat tillräckligt mycket för att få bra SAT scores och jag vill inte plugga i sverige (tror jag inte i alla fall) så högskoleprovet är inget alternativ. och mina IB betyg lär ju inte vara strålande.... asså vadfan hände. asså i grundskolan taggade jag att göra läxor och längtade till skolan. nu orkar jag ingenting. ugh. ajja vi får se. söker till lite ställen och ser om jag kommer in någonstans. 
 
gud vad deppigt det här inlägget vart. inte meningen. jag är faktiskt taggad på livet. bara inte skolan, har skolångest och har haft det sedan början av tvåan. men nu ska jag sova tidigt. IB gruppen spårar. alla vill bestämma spex foto temat och ingen kan komma överens. classic ib. jag taggar i alla fall mitt sista skolfoto ever.
 
godnatt
emelie
 
 

Million voices

Hittade en as bra playlista med alla tomorrowland låtar som spelades i år. Det kommer bli mitt nya knark playlista.
En jobbig unge stirtar på mig. Det här är så jävla obehagligt.
Helgen va super mysig. Åkte ut till landet för lite familytime. Hjälpte morfar att flytta på 2 ton stenar och sen placera dom fint under trapporna. Min morfar är så jävla underbar.
Nu är jag på väg till skolan för 1 lektion, vänta i typ 3 timmar och sen följa med för att hämta tyskarna. Jag ska dock bara ha min från torsdag till lördag men Li vill att jag följer med ändå :)
ASSÅ SERIÖST KAN UNGEN KOLLA BORT!!! Han ser ut som the omen.

Kathleen


Empty the skies

Sitter på tuben nu och en random men rätt så söt kille som ser helt hög ut frågar om en iPhone laddare. När jag säger att jag inte har en säger han sorgset att det kanske löser sig ändå, och att jag såg snäll ut. Nutte. Gulligaste jag hört. Sen fortsätter han med att kolla vad jag lyssnar på och frågar om jag är deppig. Jag svarar nej, och har ser ännu ledsnare ut. Han ger mig sen en kram och önskar mig en trevlig kväll. Känner att vi klickade. Kanske var min soulmate.

Nu är jag sjukt sen, måste springa till Jack från fridhemsplan!!!

Emelie

Taggade tjejer innan Ett dockhem. Hanna är fett fierce!!!


Uncharted

Jag har beslutsångest. Eller egentligen inte, har bara ångest. Vill inte missa Barcelona reunion. MEN ska på ett dockhem på Dramaten med svenska klassen, och det kan ja ju inte missa. Sen måste jag skicka in min EE ikväll efter det. Jag måste säga hejdå till mormor och morfar också. Men jag ska fan kötta som ett jävla djur och hinna till Jack innan det blir allt för sent. Ja menar han har till och med bjudit in the replacement (klara<333), hoppas trisha har lyckats tagit sig till Stockholm också! Hon kan ju vara inte missa detta event, kommer Trisha så kommer jag. Oh jag måste jumpa Melissa, cus she be talkin trash about me!!!!

Nu ska jag springa.

Emelie

Ni får ett stelt leende


For Emma

Har lyssnat på bon iver hela igår kväll och nu. Mys. Åh jag älskar att det blåser och regnar ute... Storm + mys + bon iver = kärlek
Väntar på att Otto ska komma hem till mig och vara min assistent att städa lägenheten, sen kommer han laga en stor fett lunch för oss två. Jag taggar.
I helgen åker jag till landet som sagt så ring inte om ni ska skryta att ni kommer gå till sommar på lördag eller att ni vet nån fett fest för då kommer jag krypa upp i en boll och gråta. Varje gång jag bestämmer att åka till landet så händer det sjukt roliga grejer i stan... Men nej jag kan inte komma ditt... Kul. Men jag är fortfarande taggad på att ha en mys helg + läxor haha

Puss Kathleen

Ps. Bästa med helgen - att vara med Alicia


What the actual fuck

Vem fan borrar och ska fixa ett badrum klockan 8 på morgonen?!? Nice alarm. Not. Vaknade upp bajs varm och pappa sa att jag skulle vara hemma för han vill inte att jag går till skolan och pressar och sen blir bara ännu dåligare och missar fler skoldagar. Så nu ligger jag i min säng med mina Urban ears och försöker somna om men byggarna ger aldrig upp. Jag har lust att gå upp och ba ursäkta jag vill sova so... Shut the fuck up.

Kathleen


ribbon bows

börjar känna mig små sjuk. min hy kliar och jag är varm. inte nice.

Fun.

Jag taggar helgen. Ska mysa på landet med familjen och Alicia. Och kanske Rebecca. Åh. Kommer bli härligare än härligt.

Min dag har varit fan riktigt bra! Efter skolan så hade jag lunch med Rebecca och Elliot. Sushi så klart. Sen så träffade jag min fina vän Anna. Hon ville ha sushi så vi gick tillbaks till sushi stället och jag lastade min p.s. problem på Anna. Sedan så fick vi åka till vaccin stället och jag fick ta en spruta. Det va hemskt. Hatar sprutor. Anna höll min hand, skrattade och tog fugly bilder på mig. Such a true friend. Sen så myste vi på waynes och Anna fick panik för hon hade inte rött läppstift för jobbet. Jag, räddaren jag är, ringde Stella och frågade henne. Vi köttade powerwalk till Stellas och sen powerwalk till Annas jobb typ 3 min från Stellas. Så vart den äventyren slut.

Jag har skrivit hälften av min personal statement. HÄLFTEN HAR TAGIT MIG TYP 1 VECKA. Och den ska vara inne imorgon. Kul.

Nu ska jag gå och dö.
Kathleen


LISTA

Är du:

1. Är du singel? - yesss
2. Är du lycklig? - jag har underbara vänner och en underbar familj. så ja. 
3. Är du uttråkad? - just nu så är jag, lol borde inte ens göra det här. MVG BARN
4. Är du ledsen? - nooo
5. Är du italienare? - men lol, nej
6. Är du gravid? - no sex before marriage
7. Är du full? - alltid. jag och mamma spårar hemma just nu
8. Är du en cooling? - lagom cool. man ska inte vara FÖR cool
9. Är du från Irland? - men lol igen, nej
10. Är dina föräldrar gifta? - jaaaa

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - aldrig varit med om det men om det händer så händer det 
2. Har du nånsin blivit sårad? - yes..
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? - hahah typ 
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? - yes det har jag...
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? - yeess (im such a slut)
6. Har du haft en hemlig beundrare? - lol ja... när jag va 10
7. Är du kär? - nope! sweet sexy and singel 
8. Vill du gifta dig i framtiden? - gärna, om jag hittar den rätta (heheh)

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? - Lust. eller nej. båda. eller wä. lust.
2. Hår eller ögon? - hår
3. Katt eller hund? - hund. alltid hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? - bästa vänner
5. TV eller Internet? - internet
6. Coca-cola eller Pepsi? - coca-cola(light) 
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? -Utekväll
8. Pengar eller lycka? - lycka
9. Dag eller natt? - natt.
10. MSN eller mobil? - hahahha åh. mobil. 

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - nope!
2. Brutit ett ben? - neeej
3. Gjort nåt du ångrar? - ja. vem har inte?
4. Hoppat Bungee Jump? - nej, men ååh vad jag vill
5. Ljugit för någon du tycker om? - det har jag säkert..
6. Ätit en hel tårta? - typ inte. anna och jack måste vara så stolta. 
7. Gjort bort dig offentligt? - hahhaa ja. 
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? - hehe ja... han va min pojkvän när jag va typ 10 dock
9. Gråtit när ett husdjur dog? - jaa... (emo)
10. Velat försvinna?- ja, men asså bara några timmar och sen komma tillbaks. inte dö.

Vad såg du på tv sist? - Men at work
Vems blogg läste du sist? - Anna's
Vad åt du sist? - tuggar tuggumi. 
Vem pratade du med sist? - min underbara mamma
Vem ringde du sist? - Stella
Vem messade du sist? - pappa <3
Vad läste du sist? - asså typ en bok? 
Vem pussade du sist? - jag pussar alla mina kompisar men om det är typ haff puss så är det hemligt(LOL jag är så töntig)
Vem kramde du sist? - mamma 
Vem bjöd du sist på något? -....... har ingen aning 
Vad köpte du sist? - stor Chai Latte med Anna 
 
 
Kathleen. ja, jag har inget liv. 

I wont run

Mitt öra exploderade nyss. Det typ lät som om en bomb släpptes i det. Kan vara min kropp som säger ifrån.

Jag såg någonstans att new girl säsong 2 har kommit ut, stämmer det??? Jag taggar galet i så fall.

Ha det gött
Emelie


Regn

Usch vad hände med vädret? Det har ju helt och håller spårat ur idag.

Jag ville i alla fall berätta att jag har två timmars lektion med mr Toler att se fram emot idag. Ni borde alla vara avis.

Tack oh hej


det vackraste jag vet'

jag tänkte skriva ett långt och interessant inlägg, typ förändra världen och så men insåg nu att jag inte har något speciellt att säga. tisdagar är en sån dag då jag har ett helt cp stört konstigt schema. börjar 11.45 med fysik. har därefter fysik ända till 14.10. helt sjukt jag vet. den som kom på den ideen har uppenbarligen aldrig läst fysik och vet inte hur mentalt påfrestande det är att sitta i två timmar och 25 minuter och försöka förstå vad radioactivity är och hur man räknar ut density. det ända bra med den här lektionen idag var när mr. ravik berättade att vi ska till grönan på fredag. jag är rätt så taggad som ni kanske förstod i mitt senaste inlägg. fatta att stockholm stad faktiskt är så snälla att de stänger ner grönan i några timmar åt fysik elever i stan. nästan så att jag blir tårögd. 
efter fysiken väntade en underbart lärorik mattelektion. nej den var extremt onödig, då det ända vi gjorde var att gå igenom logs. vi har nu gjort det 94258924 gånger sen vi började ib matten i 2an. jag blir smått irriterrad då vi har 25 kapitel kvar av boken som vi ska kunna innan dommedagen i maj. roddis verkar inte ha fattat grejen med ib. 
 
efter dessa två lektioner var jag redo att gå hem och dö. men trots detta föll jag för grupptrycket och gick ut för att kolla vad smiska fisken eller vad det nu heter är. har aldrig riktigt fattat det. och kan ju inte säga att jag förstår konceptet nu heller. eftersom att varken jag, jack eller ester kände att detta var något för oss så gick vi och tog en långfika. (undvek att åka hem och plugga). catchade upp på livet. de ska båda på insparken på torsdag. men eftersom att jag är för cool för sånt trams så ska jag hänga med maria. och beccy, ska se om vi alla kan hitta på nått spårat. har inte träffat becca på länge, saknar den tjejan. 
 
nu ska jag läsa om kjesaren av portugallien för 9341341894de gången och skriva på min extended essay som just nu känns väldigt långt borta. ska dricka massa hostmedicin också. 
 
ha en trevlig tisdagkväll
emelie
 
 
(jag har blivit så lame att jag lägger upp en bild på mig själv i slutet av inlägget.)
 

Play

Idag taggade Ester, micke, mattanten och jag Grönan på fredag via sms.

Emelie


Jag vill till min säng

Jag vill hem. Till min säng. Under mitt täcke. Huvudet på kudden och ögonen stängda. Men nej. Har 15 min kvar på historia sen tyska för en timme och 20 min. Sen en 30 min resa hem. Plugga filosofi och personal statement. Äta middag. SEN så kan jag sova i min underbara säng. Jag taggar.

Kathleen


Little secrets

På väg till skolan, dock är sen pga sent tåg och sen stop i trafiken. Kul. Borde ha ätit frukost..... min mage kurar högt... Gud vad jag är kate Moss (stolt Jack och Anna?)

Kathleen


Utan dina andetag

Är på väg hem från skolan, fattar inte riktigt varför jag gick. Har knarkat antibiotika för att ta mig igenom dagen. Ska hem och dö nu. Ber om ursäkt om folk har blivit sjuka pågrund av mig, jag brukar inte vanligtvis gå till skolan sjuk. Men känner att i år får jag inte missa nått, ifall det kommer på slut examen.

Dagens höjdpunkt var att ceraolo tagit med sig fika till svenska lektion, börjar bli en mysig tradition det där. Dricka mjölk och äta bullar. På söndag ska svenskaklassen till Dramaten, vi har planerat att äta middag efteråt tillsammans. Lol va lame det låter, men det ska faktiskt bli mysigt.

Nu är jag hemma och ska bädda ner mig framför någon film. Ha det bra gott folk.

Emelie


#monday

På väg till skolan lite tidigare för att hänga lite med matilda och Rebecca, sen så har jag en lektion... Ska jobba på personal statement när jag kommer hem och filosofi. När jag kommer hem kommer Nathan ha åkt..(emo) det kommer kännas så konstigt att inte komma hem till honom. Dom senaste 2 veckorna ha vi blivit super nära och så BAM åker han. Ahja han kommer och hälsar på snart! Plus så har vi sagt vi ska skypea en gång i veckan hahah

Kathleen


Apa

Jag har gått och blivit sjuk. Feber, förkyld, huvudvärk, muskelvärk... Hela paketet liksom. Har sovit sen igår eftermiddag och ska fortsätta i samma stil idag. Suger. Men jag måste bli frisk asap. Så om ni undrar varför jag inte är kontaktbar, för jag orkar inte röra mig ur sängen.

Emelie


Late nights

Hela igår va jag och Nathan i pyjamas och chillade på soffan... HELA dan. Det va så jävla nice att göra ingenting. Vi bestämde oss att gå till centrum för att köpa kebab och godis för middag och mys. Så jävla värt. Sen kollade vi på "something borrowed" och min favis - "the help". Sen vart det typ klockan 2 och vi båda gick och la oss. Han pratade om att han kanske åker till Norge på tisdag.... Suck... Kommer fan sakna honom, vi har blivit sjukt nära också så det är extra segt.. MEN han sa att han ska komma för min 18års med alla australienska killar :) weeeiiii

Nu ska vi äta frukost och städa det sista innan madre kommer hem

Laters, Kathleen


blame it on my ADD baby.

igår va helt underbart. jag hade super kul(kanske lite för kul lol)
träffade nathan vid skärholmen och vi fixade lite och sen åkte hem och fixade oss. Otto kom tidigare och chillade med mig och nathan sen så kom bästis rebecca också. sen bam kom alla andra samtidigt och så började kvällen. det va inget stort och det va ingen fest men det va super härligt. alla va glada och hade kul så jag är nöjd. jag älskar mina kompisar. dom är alla så stört underbara. 



Kathleen
 

headache

då vart det städat hemma hos mig.
Jag och nathan ligger i soffan och väntar på att MTV music awards har laddats ner så ska vi kolla på det och sen bara chilla galet HELA idag.
det kommer bli underbart.

photobooth 2.0

Kathleen
 

Secret chord

Har legat på min säng med Nathan i en timme typ och skypeat med Rebecca. Kommer fan sakna honom när han åker.. Jag satt och visade honom bilder på tjejer som han skulle betygsatta från 1-10 och skrev masa han skulle säga haha jag är sån troller asså.
Åh imorgon har jag tyska. Jag vill verkligen inte. Jag har så anus svårt för tyskan det är helt sjukt. Jag ska fråga pappa om en tyska läxhjälp person. Seriöst. Jag vill lära mig men jag har så cp svårt för att lära mig nytt språk....
Juste- vi ska jobba på vårt projekt arbete också imorgon! Då jävlar. Åh lol.

Okej nu ska jag sova i min underbara säng

Kathleen xx


I watch the stars

Enda givande lektionen jag hade idag var svenskan. Görel asså <333 hon är så himla bra. Hon gick igenom min Word lit med mig och jag tror inte att hon fattar hur skönt det är att nu bli av med den. Final är due i november, men nu kan jag fokusera på annat.... Som fysik som just nu känns som om det är kinesiska vi lär oss. Fattar nada. Eftersom att karnevalen var inställd så slutade ju hela skolan tidigt. Det vart kaos. Jag gick och fika med ett gäng najsiga (lol vilken böjning på ordet) människor. Sen däckade jag när jag kom hem.

(intressant inlägg..) här kommer en bild på en konstig Sebastian för att liva upp stämningen.

Emelie


Lolololol

Hade nästan glömt bort att jag var i lofsdalen några dagar i vintras med en hel del random människor. Idag fick jag höra att det finns bilder på mig och Micke på hemsidan, vi ser verkligen ut att ha the time of our lives. Lolololol


breaking bad.

nu ska jag börja kolla på breaking bad. hört att den är bra. so why not?

Kathleen

holland road - mumford and sons

varför har inte mumford alla sina låtar på spotify?!?! knarkar holland road just nu. och liar. och i'll wait. jag taggar tills dom släpper sin nya skiva (VILKET ÄR SNART)  
 
varje gång jag lyssnar på liar tänker jag på anna, inte för att hon är en liar utan föratt hon vissade den till mig <3 hoppas hon har det bajs tråkigt i scotland och vill bara komma hem.
 
nu ska jag fixa mig. 
 
Kathleen

hansson

matilda hansson. min älskling. det är hon som har fixat vår blogg så den har blivit så fräsch och nice. åh. du är bäst matilda. 
 

just nu sitter jag i min säng med alla mina kuddar, min "before you fall" playlista och massa ljus tända och har det riktigt mysigt.... alone. lol. mobbad tjej. men jag tycker det är faktiskt så jävla skönt att bara stänga dörren och ha det mysigt utan några interruptions (mamma eller pappa) 
 
nu ska jag typ...läsa en bok tror jag... DET HÄNDER JU INTE?!?! kommer säkert ta fram en bok och läsa en sida och sen somnade.
 
godnatt. 
K

I feel the power

Idag har varit en riktigt underbar dag faktiskt. Hade mina nya Boots och jacka och kända mig lite fashion. Rebecca mobbade mina skor och sa att jag såg ut som en punkare. Klara höll med :( efter skolan träffade jag Gillian och Otto och så åkte vi till waynes vid Stureplan för Otto skulle jobba senare. Det va super mysigt att träffa båda dom! Gillian och jag gick runt ett tag och hade lite Gillian-Kathleen time. Det är så skönt att även om vi inte ses hela tiden så är vi fortfarande lika tajta som hur vi va i 6an till 9an.

Uh min mamma är jobbig. Jag ska fan fixa ett jävla lås på min dörr.

Kathleen


promises

jag har kommit på fetaste planen någonsin. jag ska göra study guides för alla ämnen. alltså renskirva alla notes sen början av 2an. på detta sätt kommer jag att klara av the exams galant. ska börja med fysiken nu. FYFAN VAD JAG TAGGAR. tror attt det stämmer som de säger, att när man väljer att gå IB så kan man bara välja en av dessa tre: sömn, bra betyg eller ett socialt liv. 
 
vi hörs om jag överlever
emelie
 

panik.

sitter och skriver personal statement. lol jag skrev ett blogg inlägg föra gången också när jag skrev men whatever. det är skit stressigt och jag har världens klump i magen för jag har INGEN ANNING hur jag ska börja den. tänk om personen som läser min personal statement är världens bitter fitta.
kathleen

Sköldpadda

Har history med sköldpaddan. Han är så söt. Försökte foto honom, men han ville liksom inte pose:a.


breakfast time

ser ut som det kommer bli en underbar dag. jag ska ha mina nya boots och jacka/kavaj på mig och vara allmänt glad har jag betämt. 
ibland har jag verkligen så jävla svårt för frukost. jag är verkligen för trött att palla stå där och koka ett ägg eller steka bacon. jag pallar helt seriöst inte. så jag brukar ta en frukt typ. MEN nu har jag fan blivit bättre. så jävla bra jag är som gör toast och en kopp breakfast tea. (cyber high five) 
 
nu ska jag äta färdigt och fixa mig fin. 
 
Kathleen

benifits

jag vill ha en friends with benifits. 
 
 
Kathleen
 
 
 
 
 
 
 
 

ett sista

filip och fredrik är nästan roliga. tyckte dock att kristallen inte var deras bästa perfomance. men annars brukar jag gilla dessa grabbar till max. härliga killar. sitter nu och kollar på breaking news aka eftersnack som det blev ikväll, någon per kille står och halsar champange ur flaskan och en man som har opererats till kvinna står och berättar om hur hon/han kastade sina kulor i sjön. älskar galor när svenska kändisar blir småfulla och sändningen fortsätter. 
 
lol, fatta om alla kgare drack sig lite småfulla och sedan spelade in en reality show. jag ska styra upp det, gå runt med en kamera på nästa stora fest eller typ på sommar! (verkar ju vara där alla 18+ hänger).
 
nu ska jag sova i alla fall. 
(kathleen, din dagens outfit bild är väldigt söt) 
 
emelie

so sad

är det sorligt att jag längtar efter helgen redan nu?
 
Kathleen
 
 
 

outfit

Lol dagens outfit


wut

facebook har sitt eget liv och gillar typ libresse tamponger och makeupstore. inte för att jag har något emot dessa varor, de behövs ju. men jag borde få välja själv om jag vill gilla dem offentligt. 
 
det var allt. tack och hej. 
E
 
 

tuesday

började ett idag. så najs. hade fysik. älskar den nya läraren, mycket bättre än svanen. träffade jacques och ester och åt mat som vanligt. allt vi gör är att äta. vi åt libanesiskt. väldigt gott. och trevligt. som alltid med chaquetta och esterssemester <3333 och beccy kom dit ett tag också. hon är underbar. 
 
känner att mina inlägg är så himla intressanta. så jag ska sluta skriva nu. 
hejdå
emelie

Are you thinking what if?

Trodde jag började tidigare än vad jag gjorde så becca va en ängel och lätt mig komma hem till henne innan vi började. Hon är verkligen snällaste <3 sen så va det historia... Helt okej. Sen så gick jag och Matilda för att äta sen lunch på sushi tingting och så åkte vi till drottninggatan och letade upp lite grejer till mig... Hittade dock inget av det jag letade efter men whatever, får beställa online istället! Nu är jag hemma och byt om till mjukisar och ska mysa med mamma och pappa lite...

Juste hittade min nyårs klänning idag. Måste köpa den.

Kathleen

Lol boobies


baby sister

måste bara säga att jag älskar min lillasyster så himla mycket. vad skulle jag göra utan henne? hon är som min bästavän. just idag är hon speciellt charmig då hon har legat snorrig och petat sig i näsan hela dagen. (lol inte exakt så men nästan). ville i alla fall ha det sagt, att jag inte vet vad jag ska ta mig till om hon inte fanns. kommer inte klara av att leva utan henne nästa år. fullt seriöst. 
 
 
jag kände att jag var tvungen att uttrycka min kärlek till den här konstiga lilla varelsen. <3333333333333
 
nu ska jag se på breaking news, tydligen ska blondinbella vara med. lol. jag taggar
emelie

nirrepirre

fick precis reda på att vi börjar 12.30 imorgon! sweet! då ska jag skita i läxorna nu och kolla avengers och sen gå upp istället för att göra dom och så kan jag laga frukost till miow och nathan. jag är en sån duktigt "syster". lol. okej nu ska jag kolla på avengers. puss
Kathleen

holding on

jag är så avundsjuk på min far just nu. han är i indonesien. JAG PALLAR INTE. för er som inte fattar varför jag är avis, indonesien ligger bredvid malaysia och båda länderna är så himla najs. han hälsar på familjevänner, shoppar och får äta mat på secret recipe och äta frukost på coffee bean. han jobbar nu de första dagarna men ska åka med familjekompisar till landet senare i veckan. assså åh. jag vill också dit. 
han ska i alla fall boka om new york resan nu så att vi kan vara där längre. jag taggar att vandra omkring i det stora äpplet och sen köra roadtrip till städer i närheten. de ska bli näjs. 
 
nu ska jag fortsätta mitt liv som ib student.
ha det kalasbra gott folk!
emelie

Alice <3

Träffade finaste kompisen Alice idag efter skolan och satt på TGI's i flera timmar och pratade ut om ALLT. Det behövdes verkligen. Träffade några som gick förbi som jag hade inte sett på ett tag så det va super nice att se dom. Nu är jag hemma och lyssnar på mina favorit låtar av beyonce. Hon är verkligen så jävla snygg. Hon har allt. Snygghet. Rösten. Killen. Barnet. Livet. Åh. "if i was Beyonce..."

Kathleen


det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

lyssnar på Maskinen och taggar en ny vecka på skolan. börjar klockan 12 men är uppe tidigare så jag kan plugga lite natur och blogga så klart. det är typ varmt ute nu? förra veckan va spö regn och 15 grader. det står att det kommer bli 21 grader idag och sen på torsdag blir det 9.... åh vad jag bara älskar stockholm ibland. 
jag taggar scotland den 27-30 med meine madre y padre(tyska/spanska - så multilingual). vi ska kolla på olika universitet och ha det allmänt underbart i scotland. plus så kommer vi kunna hälsa på min syster. 
nu ska jag laga lite frukost för mig och nathan. 
Kathleen
 

None of us are angels

Oj vad besökarantalet var ökat just idag. Beror nog på att designen har ändrats, jag upptäckte det nyss också och tycker den är cool. Tack Kathleen eller vem som nu har hjälpt kax fixa det. Känner mig som en riktig bloggerska nu.
Det har varit en riktig pluggsöndag, sånt som behövs om man ska klara av bajs ib. Annars har helgen varit väldigt najs. Har druckit massa te och ätit apelsiner för att hålla mig borta från alla dess sjukdomar som både min syster och mor har drabbats av.

Nedan får ni bild från helgens höjdpunkt, marks 9 års födelsedags kalas! Barn är så jävla sköna när de bara är öppna och säger vad de tycker. Jag pratade kärlek med La-luna (ja hon hette så) som var hopplöst förälskad i Justin bieber och sen hjälpte jag Viktor med hans 4 olika flickvänner. Lol

Emelie


trött humor


#yolo


keeps me running

Jag hatar fyllesms. Dom kan verkligen misstolkas. Det är stelt när man läser dom på morgonen och man verkar så jävla blåst och fjortis. Några kan vara så stört roliga att kolla på don't get me wrong- MEN när man skickar till personer man ska verkligen inte skriva till blir allt så jävla jobbigt. Så. Ville bara säga det.
Kathleen


From the outside

Okej. Lol jag suger på att blogga men ni jävlar Asså. Vad har hänt sen sista gången jag skrev?
Jag har haft det underbart i skolan. Älskar mina lärare förutom natur och social. Det är helt sjukt nice när jag ser mina kompisar i skolan och får en rush av glädje.
Jag va på coldplay. Det går inte att förklara helt enkelt. Det VA det bästa. Åh när Oscar skrek : your so fucking hot till marina. När jag och Anna spårade till primadonna girl. Charlie brown. Paradise. Clocks. Yellow. Grät en liten skvätt under fix you och sen kötta every teardrop. Hade ett ledande på läpparna under hela konserten.
Kräftskiva ala klara och Olivia i fredags. Det va verkligen super mysigt. Jag och Jacques åt kött. Rebeller. Allt och alla va underbara. Åh det hände lite annat också den kvällen men inte så appropriate att skriva på bloggen.... Hehe.

Anna kom hem till mig på lördag och hade det najs. Kollade på breakfast club, åt chips, fixade oss, lyssnade på bra musik och åkte till vivi tillsammans. Älskar Anna. Hon är cp najs och craycray. Vivi's 18års mingel va super kul. Bjöd på drinkar och mat. She knows how to have a mingle gurl. Slutade lite tidigt för alla andra skulle till sommar. Svjtewflöo vill bara vara 18.

Nu är det söndag och jag måste städa mitt rum och plugga. Kul.

KATHLEEN


RSS 2.0