dont tell me you cant forgive me

packar så jävla mycket till landet. dock ska jag vara där hela sommaren men - jag jobbar ju hela dagarna och har mina jobb kläder.... och sen när jag kommer hem byter jag om till mjukisar typ. lol. whatever kanske får nån ledig dag då och då så då kan jag go all out fashion och byta om typ 5 gånger om dan. 
 
btw så älskar jag jane by design. det är ju fan bra. älskar billy. och ilay. mums. smått unrealistic men whatever. PLL va bra idag. föra va tråkig. jenna är så jävla ugly utan hennes glassögon ju. 
 
okej nej nu måste jag försätta. har redan en resväska med bara kläder. min stora mary poppins väska med random grejer och sen måste jag hitta nån annan att lägga i annat skit. ska träffa mamma och köpa bikini och sommar skor. last min. älskar last min. 
 
Kathleen 

Opus ´37

idag har varit underbart. vi hade ett litet möte med social styrelsen om Alicia och hur allt går och sånt och det super bra :) efter det gjorde jag mig i ordning och herregud jag rakade mina ben med en ny kräm grej och åh jesus vad dom är mjuka. så jävla nice im telling you. jag åkte intil stan för att träffa min finaste Gillian och vi gick och åt och hade en lång catch up talk och sen bio! vi såg LOL. ja jag vet. men det är sånna filmer vi brukar alltid kolla på så whatever. han va så jävla snygg han killen i filmen. dog varje gång han kom upp på skärmen. det finns verkligen inte såna killar i stockholm. det finns ju bara inte. IAF. efter det gick vi runt lite tills jag träffade underbara alice. vi gick till obsan och satt där i timmar och bara pratade och pratade. köpte med mig hem sushi och åt framför aristocats. en utav mina favorit barndoms filmer. mys till max. lol forever alone som köper hem sushi och kollar på gamla filmer ensam. so sad. imorgon ska jag packa hel dan och sen åka till landet för på torsdag börjar jag mitt sommar jobb på Abborkroggen. det kommer bli nice. alla är underbara där. jag är taggad på cash. jag kommer inte ha så bra täkning där ute men när jag gör det så kommer jag kanske skriva ett litet inlägg och så men det blir nog inte så ofta! sen åker jag till Ängsholmen och kommer inte ha den tiden att göra det - busy tjej här asså. 
 
nu ska jag lyssna på depp musik och klaga lite till matilda <3 
 
Kathleen

hultsfred.

hemma. eller jag kom hem igår klockan 7 på morgonen för vi åkte vid typ 3 för det började SPÖ regna. så det va fan skönt att åka så tidigt. MEN IAF. det va så jävla underbart! åh.vill tillbaks. jag är dock så JÄVLA FUCKING SUR att Mumford ska nu spela på peace and love och jag kommer jobba. fitta hora kuk penis. jag blir så jävla sur. allt annat förutom att mumford inte spelade va underbart. alla som jag ville se va så stört bra live! har blåmarken ÖVERALLT. åh åh åh. det går inte att förklara hur bra alla va. längtar till att ebba och stella lägger upp bilderna från hultan. åh jesus. stellas engångkamera. det kommer vara så jävla roligt att kolla på bilderna. nu ska jag kolla på the lucky one och få så mycket rest innan jag börjar jobba på torsdag. fest.
juste. emelie, jacki och becci har åkt nu till Barca. horor. kommer sakna dom! klara åker också ditt. wäh. dom kommer ha det underbart!
Kathleen

All you can do

Är nu hemma från norrpan. Trevligt var det och nu har även alla 93or tagit studenten. Palla att tiden har gått så himla fort. Helt sjukt. Ajja nu ser jag på något töntigt på tv. Ska sova snart, helt slut. Måste packa och allt imorgon, för det är äntligen dags. Barcelona!!!!! (Lol, vilket ovärt inlägg)


In a cage

Nyss hemkommen från ett mysigt Barca möte, vi gick igenom lägenhets kontraktet. Fett seriöst. Jag och Rebecca fick även träffa zakayo (jeggans födelsedagspresent av klara, en guldfisk). Väldigt trevlig fisk måste jag säga. För övrigt diskuterades allt mellan himmel och jord.

Jag träffade sen min mamma på tc för hon var på väg hem från någon media fekke. Vi bestämde oss för att ta tuben hem. Och självklart börjar min kära mor diskutera livet med alla, hon fick hela tunnelbane vagnen involverade i en djup konversation om Sverige och vilket litet land vi är men har trots det producerat extremt mycket bra grejer. Lol asså. Mannen som satt bredvid oss var från Haparanda och jobbade på dagis, han tyckte stockholmare var stela och tråkiga människor. Han tyckte norrlänningar är de ända vettiga människorna här på jorden. Så fel han har.

Nu taggar jag norrpan imorgon. Wä.
Puss på er alla där ute i världen.
Emelie





Hängt runt på stan


DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG

asså vi lyssnade nog på "du måste flytta på dig" typ tusen gånger om igår kväll. det var en så jävla underbar natt! jag kom dit vid 8 och då gick alla runt med champange och jordgubbar och alla såg verkligen så himla classy ut. vi hade det chill med ett 30-tal pers tills alla andra kom. och då blev det fekkke. vi dansade. jag deeptalkade med typ alla. jag satt och skrek åt folk "to get the fuck out of my way"... alltså hela tiden. köket var så jävla proppfullt. och jag berättade för folk att de skämmer ut sig själv, pågrund av hur de ser ut. jag och johanna hoppade studsmatta. jag och beccy hoppade studsmatta medans folk låg däckade på den. vi stal vin från klaras lillebror och hans 96or kompisar. det grillades korv och bakades bröd. jag såg på medans oscar och albert nästan haffa i klaras lilla hus. allt var så grymt bra bara, alla var liksom taggade. sedan när folk börja rulla satt vi kvar ett asnajst gäng ute och jag var dj för alla. vi lyssnade på min BRAiga musik. typ en rosa helikopter. jag bondade med alicias toyboy som kom med så himla sköna kommentarer hela kvällen. sen stekte louisa pannkakor medans jag och anna hade hade matkrig. anna skrek yolo hela kvälllen, för det var verkligen en sån jävla YOLO kvälll.
när de absolut sista stack satt jag och deeptalkade med kevin t som hade brutit foten, bäbis. vi gick igenom allt som hänt sen ettan. han och petter skulle dra hem men däckade på badrumsgolvet. lol. sedan gick jag in och hade världens underbaraste kuddkrig med anna, jasmin, aaron och beccy. och sedan låg aaron och berättade om sina migräm-yoga lektioner och hur om olika människotyper. aoron själv är tydligen en "pikatcuuuuuuh". vem som nu vet vad som menas med det. men i alla fall, allt som allt, perkeft avslutningskväll. ♥♥♥
nu ska jag gå och hänga med min kusin emma. vi ska på studentmottagning och sen får vi se vart vindarna blåser.
vi hörssssssss!
emelie

HULTSFUCKINGFRED

stella och jag taggar hultsfred i mitt kök. VI ÅKER NÄR SOM HELST! packt och klart. har våra söta festival outfits på oss och är redo för 4 lökiga dagar! eller stella är inte redo men JAG ÄR! åh. det kommer bli underbart! vi hörs när jag kommer tillbaka våra tusen läsare! pratade precis med ebba och hon kommer vara här om typ 30 min. aaahhh. spårat va?!??
sååå glada är viiiiiiii
LATERS I GUESS
Kathleen

break

skolavslutning idag. FY FAN VAD JÄVLA SKÖNT. idag är det 6 dagar tills barcelona. och på fredag tar kelsey studenten och imorgon kommer emma hit. så tiden kommer gå så jäkla fort. efter ett långt snack med görel om min extended essay efter avslutning lunchade jag med julia. vi diskuterade året som gått. så mycket har hänt i år och allt har gått så himla snabbt. sedan åkte jag ner till humlan och sa hejdå till stella. gick med sebastian till tuben medans han betedde sig som ett tre årigt barn med special needs. den pokjen asså.
nu ska jag snart möta upp katy och vi ska bege oss till klara. avslutningsfeeeeeeeeeeekkkkkke förfan. så jäkla skönt. ska bara få ut min frustration och skolångest och skoltrötthet.
puss. vi hörs väl nått innan barca antar jag.
emelie

jag tänker krypa upp i en boll och dö.

jag orkar inte. markus mumford har brytit handen och har ställt in hultsfred. VA FAN. han kan fan ha nån att spela hans fucking banjo och så kan han sjunga. inte så svårt eller hur? NEJ INTE ALLS! men nej. fucking pussy. dom ställer in!!! JAG GRÅTER. JAG LIGGER KRYPT UPP I EN BOLL REDO FÖR ATT DÖ.
kathleen

what to expect

åh jesus chace crawford kan impregnate me ANYDAY! han ÄR det snyggaste på denna planeten. idag har jag varit på bio med min cp störda underbara snygga toby fistula anna. vi såg what to expect. jag trodde dock att det skulle vara roligare men den va fortfarande rolig. lol ruby. hon tjocka tjejen i affären. jordan. allt va roligt. fast palla snygga killar. NÄR blir man ihop med dom? det går ju typ inte. IAF det va underbart att ha anna/kathleen time. hon är underbar <3333 nu ligger jag i sängen och kollar på the Games (asså Games of Thrones). ska upp cp tidigt och åka till swahni's hus i the middle of nowhere. ska bli nog kul. får hoppas på det. lol. jag är trött.
KATHLEEN

Anxiety

Jag har livsångest. Vill styra upp mitt liv. Vill börja med nått nytt, vill träffa nytt folk, uppleva nya grejer. Allt ska vara nytt. Behöver nya krafter.

Så nu ska jag gå och hitta dessa nya krafter. Peace out


Emelie

 


i heard a choir singing

jag vaknade typ precis.lol. har sovit tills 12 nästan varje dag nu. cool tjej.
idag ska jag till stan med min syster om hon orkar och sen ska jag träffa anna, äta middag och sen bio. vår sista kathleen/anna time tillsammans på typ hela sommaren. cp. hon är underbara.
nu ska jag fortsätta kolla på games of thrones<333(klara kommer vara så stolt)
saknar england

Somliga har ett år kvar

Igår tog treorna studenten. Det betyder att nästa år är det våran tur. Vår tur med champagne frukost, utspring, flak, mottagning och slutskiva. Ett fucking år. Det är ingenting. Panik.

Finaste kusinen Johanna tog studenten också igår och så va hela familjen på hennes mottagning vilket va underbart. Hela min familj ska hålla tal för mig på min student. Jag har bestämt det.

Efter mottagningen åkte jag till nån park bakom beccas lägenhet och chillade med Emelie och becca i flera timmar. Det va stört underbart.

Nu är jag på väg hem och ska ta ett varmt bad och kolla games of thrones och dega hela dagen för jag har nu no more plugg!!

Later, Kathleen


Vi är sex


Summer day

Igår va underbart hemma hos klara. Underbara människor och bra kött. Tack Vivi. Emelie, Jack och Anna hade photoshoot på studsmattan, några hittade ett djurs ben i klaras trädgård, vi lyssnade på bra musik, klara va classy i hennes klänning och högklackat. Senare satt vi i klaras mini hus i timmar och myste med ljus tända och pratade om allt och inget. Olivia, kiki, Rebecca och jag sov över och på morgonen hade vi en mysig frukost och började kolla på games of thrones, Louisa kom också.

Nu är jag på väg hem och ska DUSCHA! Sen städa och fixa mina underbara bilder från igår..

Kathleen


We only bring each other tears and sorrows

Det är typ sommarlov. Helt seriöst. Igår var det mysgrill hemma hos klara med sköna människor och sen träffade jag fina Ester och vi gick och köpte onyttig mat och satt och prata. Idag väcktes jag av Sithira som messa och sa att han inte hann åka in till skolan och säga hejdå. Men det är okej, jag prata med honom massa igår och sa hejdå, och han är ju tillbaka i augusti... Typ. Efter fotbollen idag, internationella killarna vann, däckade jag och Ester i rålis. Sen kom jeggan och Jack och satte sig ett tag.
Nu ska jag läsa igenom mina essays och skicka in allt. Sen ska jag bara spåra varje dag. För det är liksom sommarlov. Sista riktiga sommarlovet!!! Fyfaaan vad gamla vi alla har blivit.

/Emelie


Idontcareiloveit

Lol. Jag sa att jag skulle bara skippa small b idag men nu har jag missat social och nu missar jag mer än hälften av historia. Shiiitt jag spårar.

Jag är iaf på väg till skolan och sen ska Rebecca och jag jobba på en privat fest. Fancysmancy. Våra outfits är så söta/dorky.

Jag knarkar två underbara spårade låtar. Dom är så cp sköna. Speciellt om man har bra headphones så man kan drift of to another world of eargasm. Lyssna. Första gången kan dom låta random men efter 2/3 gånger blir dom underbara.

Kathleen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3158723/images/2012/pic_205401877.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3158723/images/2012/pic_205401907.jpg" class="image">


You're in my way

Lyssnar på "call me maybe" och mejlar med Mr toler. LOL. Mejlar är att överdriva. Jag tackade honom för att han låter mig göra lite extra credit work och han svarade och sa att jag skulle få tillbaka allt imorgon, betygsatt. Nervöst. Idag hade jag världens huvudvärk, typ migrän när jag vaknade. Rummet snurra runt och jag mådde bara allmänt dåligt. Så jag sov vidare, har ändå inga viktiga lektioner på måndagar.

Nu ska jag gå göra lunch åt mig själv, duktig.
/Emelie


one day just like magic

♥♥♥♥♥♥

Singing in the rain

Nu är jag påväg ut på äventyr. Chillar lite i regnet medans jag väntar på bussen. Wehå.


I miss you

Jag har aldrig skrivit ett inlägg såhär precis efter en fest. Jag sitter och väntar på tåget. Douglas dissa mig för Arash. Lol på honom typ. Alla runt omkring mig är fulla, det gör att jag känner mig så himla nykter. Jag skulle säga "prydig" men det betyder tydligen blyg och inte ordentlig. Vet inte om jag räknas som blyg liksom. Fy fan vad jag är trött. Tåget kommer om exakt 3 minuter.
Ikväll var najs. Jag pratade massa med en del oväntade personer, alltså sjukt oväntade personer. Träffade även Calle, som är så himla Americanized. Det är galet. Hem vägen spårade. Alltså gång vägen från hennes hus till tåget. Det var långt. Jag och Ester var hungriga. Och jag ville se på the big Bang theory och Iman var som ett höghus. Lol. Roligt. Klockan är typ 3 nu och jag vill gråta så trött jag är. Ska sova hela dagen imorgon. Helt seriöst. Så taggad på att sova.
Ikväll ändrades även min åsikt om vissa, jag gillar fler. When it comes down to it most people around me are fucking great.
/Emelie

Nu däckar jag på tåget, ska försöka ladd upp en snygg bild på jasmin,


Alla dom som jag inte har än

Jag är trött. Jag hatar historia. Det är det värsta som finns i hela världen. HATAR det.
Ikväll kommer bli bra. Det måste bli bra, jag är taggad på att vara social.
Idag bestämde även jag och micke att vi ska på ett yoga pass tillsammans. Hahahha. Så najs ju. Micke är taggad på att ha tajta byxor på sig, han tror att han ska få fler tjejer då.... Lol.
Okej nu är jag snart hemma. Ska duscha, plugga, äta och sen åka in och träffa Jacques, Iman och Calle (som är tillbaka från ett helt år i USA!). Goodbyez.

Tre bilder från igår:


Alton, Guildford, Surrey, England

Åh. Åh. Åh. Igår va underbart. Fick MVG på våran historia film och sen gick mitt nationella bra också i svenska så jag är nöööjjd! Efter skolan gick jag och min syster runt i stan tills mamma kom och vi shoppade lite och sen åt middag på sushi yama i pkhuset. När vi kom hem så flummade vi och dansade runt i köket, mamma stressade för jag hade inte packat färdigt, söt hon är.

Vaknade upp vid 7 imorse och duschade, fixade mig och sen till Arlanda express! Nu är jag på planet och det är 30 min kvar tills vi ska landa så jag tänkte blogga lite. Lol jag sitter längst ut och somnar hela tiden så mitt huvud ramlar hela tiden. Ser ut som ett mobboffer. Jag vill slå hon bakom mig. Som Jack och Anna säger, she is a wolfmonkey.

Nu måste vi lägga undan allt. Aaa snart med Sophie!!

Puss Kathleen


RSS 2.0