you'll know how

Dom senaste dagarna har varit underbara. Landet va så cp underbart. Vår grannes dotter va med oss hela lördag och var bara allmänt gullig. Kimberly och jag tog bussen intill stan lördag kväll. Hon gick på mad men fest, jag åkte hem och degade tills matilda kom med chips. Sen ringde julia, vi åker till och möter henne, drar till ett chillkrök. Första fem minuterna ville jag hem, men sen efter ett tag så började jag slappna av och så blev det att vi var kvar tills klockan 5 på morgonen och hade så jävla kul. Jag och thai boy hade rap battle. Matilda haffa en holister modell. Julia kissade seriöst typ 20 gånger. Malin och jag gjorde det stelt för matilda. Jag va dj. På väg hem så fick vi vara längst fram i tunnelbanan. Nån kille sa i hans walkie talkie att nån hade hoppat framför ett tåg, då stängde han dörren på oss. DIS BITCH.

Vid 6.30 va matilda och jag i sängs. Vi vaknade vid typ 14. Hade ”frukost”. Hon åkte hem, jag kollade på film med min syster. Gjorde mig redo och åkte intill stan för ”avoriaz” middag. Det va rooligt. Jag satt med sköna människor så det typ räddade kvällen. Jag åkte samma tunnelbanan som hela fika föreningen dock. Det va verkligen så jävla kul. Dom snackade om olika gym pass och vilken mjölk är bäst i sitt kafé. Alltså lol.

Idag så är det valborg. Jag vill göra något inte för att det är valborg men för att jag fyller år imorgon. Vi får se vad jag gör helt enkelt. Nu ska jag plugga historia och english. MVG.

juste, jag övningskörde men pappa i lördags. jag är fett duktig. hello fast and furious.
Kathleen

Coolt

Kom nyss hem. Klockan 21.46. Jag är mobbad. Eller egentligen inte eftersom att det är söndag. Det var avoriaz reunion middag idag. Fezt. Lol. Jack gick efter två minuter och jag och Stella efter tre. Alla andra beställde massa mat och grejer.

Nu ska jag äta godis och mysa. Pusshej från Emelie


and im out

otroligt chill dag. engleska vad helt underbar typ. jag börjar helt seriöst älska min cp klass. sen va det mösspåtagning. somliga har ett år kvar. ETT ÅR. det är inget. åh herre. får ont i magen bara att tänka på det!
nu är jag hemma, packed and ready för att dra till landet tills på söndag. weho. fett kul. asså fest. nu kom pappa hem och mamma skriker på mig. thats my cue....
Kathleen!

Fett blair

Har på mig en headband idag. Ahyeah. Jag är fett fashion.

Kathleen


The real thing

Ska vara i skolan imorgon vid 11. Stella har fått för sig att vi ska gå och lyssna på någon som ska prata om universitet. Efter det ska vi ha lunch och sen ska vi på TOK. Det är bara jag, Stella, franko och Hayden som har lektion typ. Kul. Jag har inte varit skolan på 3673 år känns det som. Trots att det bara gått en dag. Men jag har liksom hunnit med så mycket. Sjätte och sjunde säsongerna av Gilmore girls. Shoppat med mamma två gånger. Läst våran spårade engelska bok. Pluggat historia. Hm. Jag har alltså inte gjort något intressant alls idag.

Eftersom att skolan har spårat ur, jag skojar inte ens, allt är out of control. INGET är som det ska. Känner liksom inte igen mig längre. Så jag har börjat övertagga sommarlovet. Och Barcelona. Vi åker till Barcelona typ tre dagar efter skolavslutningen. Jag orkar inte vad jag vill åka NU. Allt är liksom bokat och klart, är överdrivet glad att det kommer bli av.

Nu ska jag försöka sova, eller så sätter jag på en film och ser på. Stabilt att klockan är 2.20 och jag är klarvaken. Min dygnsrytm är ju helt ur balans. Ugh.

Godnatt! (eller god morgon till er som jobbar natt eller läkare typ).
/Emelie


spectrum

alla spårar över att KG inte vann idag på fejden. move on. accept it. fått typ 50 notifications med alla folk skriver "fuck this shit", "undrar hur mycket södra betalde juryn", "det här är oacceptabelt". okej whatever. oj vad händer nu?? another notification about how we lost.
nationella va helt ok. orkar inte. suger på att vara kreativ på svenska. jag är typ taggad på imorgon. har en super lång sovmorgon, small b presantation, sen ska jag och rebecca "jobba" på globen. eller vi ska lära oss hur vi ska jobba där. lol. det kommer typ 3 snygga killar, en ghetto brud, en socially awkward 40åring, 2 fjortisar och två andra rätt så snygga tjejer. vi ska bli kompis med dom. rebecca taggar galzor inför att lära sig. söt hon e.
juste det är något annat som händer imorgon också? hmmm. JO JUST MIN SYSTER KOMMER HEM! mamma och pappa tror hon kommer hem nästa torsdag så ba BAM suprise. mamma kommer börja gråta. it shall be great (lol låter som simon)
nu ska jag öva small b.
puss, kathleen

Hej

Jag har ingen skola idag. Najs bajs. Har hängt med Gilmore girls, lol jag är lame. Men det är bra tidsfördriv och dialogerna är sköna att ha på i bakgrunden när jag pluggar. Mamma ska hämta upp mig om typ 5 minuter. Vi ska shoppa. Vi shoppade igår också, men idag behöver hon tydligen en kavaj som hon hittat i någon butik någonstans. Jag ska köpa sommarkläder. Taggar Barcelona!

Laterz
/Emelie


stop me if you've heard this before

okej nu börjar nerverna kicka in inför nationella. jag ska till skolan smått tidigare för att köpa en cola och lite halstabletter jag kan suga på under nationella. jag behöver en socker kick. jag är så cp trött. jag har ju agree'at med att sova i gäst sovrummet för en vecka, sängen där i är min gamla mini säng som är typ en 90a. den känns så himla liten gemfort med den jag har nu vilket är typ en 120a. jag ramlar ur sängen. tror min madre y padre att jag kommer sova bättre då? men whatever jag har bara 2 dagar kvar och sen så är dom nöjda.
idag har jag på mig mina svart jeans, dom är faktiskt nästan gråa, jag använder dom så ofta och sen tvättar dom så dom har töjt ut sig och sen tappat färjen. moving on. sen min svarta/glitter tröja, mina svarta ancle boots, tog min gammla svarta väska från forever 21 och sen min jacka från nordströms som är marin blå och lite army like.
jag tänker inte lägga upp en bild för jag är för trött och oj jesus jag måste gå.
PUSSSSSS kathleen

vissa stunder kan det kännas ensamt

jag borde plugga svenska. har läst igenom en gång. nationella imorn. orkar inte. vill inte. vill ha helg. vill ha valborg. så jag har nu bestämt att fixa mig en smoothie och kolla på angus thongs and perfect snoggning. den ultimata filmen. jag älskar den. helt seriöst. den är helt enkelt bäst.
kathleen

baby its cold outside

älskar gammalt musik. frank sinatra, louis armstrong, ella fitzgerald. classics.
bäst ju nu är baby its cold outside, fever, you make me feel like a natural women.
åh.
Kathleen

we found each other in the dark

Jag och anna har precis pratat i typ nån timme eller två. Varje gång jag pratar eller smsar eller ser henne blir man glad. Hon är helt cp stört fin. Ville bara dela det till våra flera tusen läsare. Världens finaste hon är den där anna.

Va inte i skolan idag. Spenderade hela min dag med allt kolla på gamla one tree hill avsnitt och läsa svenska. Och äta frukt. Och göra smoothies. Och dansa i mitt rum till glee. Cool tjej_95.

Imorgon har vi halv dag + jag har inte historia så jag har bara tyskan som börjar vid typ 3. Åh KG. sen nationella på onsdag och man får sluta efter. Sen torsdag är halv dag. Och sen fredag är fredag. Sen helg. Sen valborg. Sen födelsedag. Åh.

 

Okej 1. Jag lackar på mina föräldrar.

2. dom tror dom vet bäst om seriöst allt

3. dom låter inte mig säga något emot

4. jag vill flytta hemifrån

5. jag älskar dom med hela mig men åh herregud vad dom kan vara helt stört cp.

Dom tror att bara för jag sitter i min säng och pluggar/läsar/kollar på tv/ och chillar så kan jag inte slappna av och somna i min egen säng och det då störs med min sömn. Jag sover bra. Jag klagar inte. Men neeeeeeeeeeejjjjjjj dom vet ju bäst. Så nu har dom sagt att jag måste typ stänga av mig från allt vid 11. HEJ JAG ÄR 16 MEN MINA FÖRÄLDRAR TROR JAG ÄR 10. JAG FÅRRRRRR PANIK! Anledningen till varför jag somnar vid 12/1 är för att jag är inte trött. Om jag är det går jag och lägger mig tidigare. Det är så simple. Uuklvnkdfngasäfpiawp3ran jag vill flytta hemifrån.

Jag ska skypea med sophie nu så hon kan lugna ner mig.

 

Kathleen


if you need me, i will follow

helgen är slut. om en halvtimme. jag har inte bloggat på typ tre dagar. helgen var bra. lugn och spårad på samma gång typ. perfekt. gillar korta meningar. känns väldigt rakt på sak typ.
jag taggar skolan imorgon för första gången i mitt liv. jag är out of sync med skolarbetet, men jag har fått för mig att det kommer ändras snart. jag har även mycket att se fram emot innan sommarlovet. så förhoppningsvis går de kvarvarande veckorna snabbt.
cool bild. (speciellt min sminkning som är out of control på bilden).
emelie

Hypnotize

Kirrat fett med ghetto playlista på spotify. Det dunkar hiphop/rap och min swag är på Max. Trololololol.

Nu ska jag kolla på whats your number och äta min kladkaka muffins cause i can.

Juste Alicia va här idag och spenderade hela dan med oss. Det va helt underbart.

Puss


matt corby

jag är helt kär i matt corby. hans röst. hans ögon. känns som första gången jag såg edward cullen. SKOJAR. nej men han är stört snygg och hans röst är typ eargasm. lite mumford/bon/BFL. det nice
i fredags så hade jag ingen skola för dom andra hade nationella. suckers. jag vaknade med att rebecca ringer. always a good way to wake up. jag fixade mig och åkte hem till henne. där va ester också. fina söta ester. becca och jag gick till sabis(richbitch ica typ) jag hade på mig min glassögon och såg inget. jag använder ju dom bara för att läsa. lol jag såg så lost ut plus sabis är som en jävla labyrint.
vid 5/6 så började folk anlända hos rebecca. och allt sattes igång. jag och anna dansade till nelly furtado. spanjorerna stirrade. vi åt mycket mat. drack. spelade drinking games. dansade. M + FW haffa. J+F haffade. lets get it popin. jag bjöd några av mina killkompisar. eller jag bjöd lucas som kom med 5 killar. becca blev kär i pubbis 2. pubis 1 haffade. pratade med carl i 15 min... jag är så stel. underbar kväll? som fan.
getting ready
helt stört underbara
<3
trol
finaste magda
magda sålde fabian till emelie för 150 kr
jag har doublechin men jag bryr mig inte för den här bilden är underbar (och nej vi haffar inte, lucas är bror)
jag och noah(pubbis 2)
johan gav mig lapdans
en kväll med mycket skratt och alcohol. inget kan ju gå fel då
Kathleen

Snabba glajjor


Happiness


There will be no next time

Shit va ghetto/djup jag är imorse

Kathleen


För sent för något vettigt

Jag lärde mig tala på nytt idag. Det var en upplevelse. Dock så lät jag som en fjorton årig kille i målbrottet, men det var framsteg i alla fall. Skolan var bajs, förutom när jag och Stella filmade och intervjuade en av de många kineser i EN2A (nej inte Shun. Tror denne kines hette Ivarny eller Ivan.. Vem vet och det är besides the point). Jag berättade för honom hur han förstört min dag och vårat skåprum och hur hans naturklass är konstiga. Jag hade pms. Och jag tror inte att han kunde varken engelska eller svenska, för ingen förstod det chingchonggong han fick fram. Men jag tror att han förstod vad jag försökte förmedla, trots att Stella och Sithira var weaka och skrattade i bakgrunden. Stella har i alla fall allt på film, så om Ivany inte förstod så kan han ju få återuppleva mitt utbrott på samhället (EN2A).

Nu ska jag visa er lite bilder som jag har hittat i en folder som heter "lite grejs 08" på min systers dator. (bara bilder på Emelie (alltså jag (undra om man i den svenska grammatiken får använda parenteser inom parenteser))




Hp

Kathleen


Bambambambaaaa

Hahah det här börjar ju bli roligt. Jag kan fortfarande inte prata. Vaknade upp imorse och lyckades forma några få pipiga ord när jag sa till min mamma att släcka lampan och gå ut ur mitt rum igen för att det inte finns en chans att jag ska till skolan idag. Vaknade upp igen för en halvtimme sedan. Wäää. Ska dricka massa te och droga strepsil så kanske kanske kanske jag kan gå till skolan imorgon. Men bara kanske.

Nu ska jag fortsätta sova. Godnatt.
/Emelie


Morning

Morning! Yet again har stockholms väder fuckat upp. Det snöar och är 0 grader. Wohooo! Det är läroverksfejden imorn och förra året det här tiden va det jävligt varmt ute, uhhdtyjåogwwbkyr jag ORKAR inte.

Det ända positiva idag är att tyskan blev canceled så jag kan åka hem och sova. Jag har helt seriöst sleeping problem. Jag känner mig trött med jag orkar inte sova. Något är fel med mig.

Jag är redan färdig. Jag har ätit och borstat tänderna. Jag har bäddat min säng. Dock har jag 10 min att göra inget... Jag kan inte sätta på musik för pappa är hemma och är sjuk. Jag ska borsta mina tänder igen.

Puss Kathleen


you can't admit it

alla som tror att de klarar av att leva utan ett av deras sinnen har fel, man gör inte det. jag klarar inte ens av att gå en dag utan att prata, och talförmågan är inte ens ett jävla fucking sinne. (lol var typ tvungen att googla om det var det eller inte). och som pricken över i:et har jag fått feber, så jag lär ju inte komma till skolan på några månader. great. bra jobbat emelie. det känns helt ärligt som om någon har opererat bort min hals, som om den är helt bort. jag känner liksom inte den. jag försöker säga något men inget händer, jag har liksom tappat förmågan att forma ord. uuuuuuuuuuuugh. det är som om gud har dömt mig till livstids lidande genom att ge mig ett värdelöst immunförsvar.
såhär cool är jag. (lame.) ser ut som en attentionseeking fjortis med blonderat hår och brunkräm.
jag ska sova nu. hejdå. jag skämmer ut mig själv typ.

orkar inte

hej, jag har tappat rösten. kan helt ärligt inte prata överhuvudtaget! det är sjukt. känns jätteläskigt, något plågat ljud kommer ut när jag försöker prata. jag var tvungen att smsa mamma för hon fatta inte vad jag försökte pipa fram. så jag skiter i alla gå till skolan idag, jobbigt att sitta och diskutera hybris på engelskan utan att kunna säga något. så ja. om rösten inte är tillbaka imorgon så kommer jag seriöst slå till någon.
hejdå.
emelie

people change

ser på världens bästa gossip girl. SÄSONG 1. spårat.
/emelie

iskl memes

iskl (international school of kuala lumpur) har en facebook page nu förtiden med en massa memes som är så himla klockrena. jag dör varje gång det kommer upp en ny, de är alla så på pricken rätta. hur lärarna beter sig, alla som handlar om IASAS är ju så jäkla bra. dayne och kinesen. asså åh ibland saknar jag iskl så det gör ont. (lol. jag överdriver. men jag saknar skolan lite faktiskt). mina favoriter är dock alla som handlar om roti. roti är indiskt bröd typ, det är himelskt och vi åt det varje dag. och de tog alltid slut vid en viss tid på dagen. alla inside grejer på iskl, de är alla helt priceless. kärlek till iskl.  

So you better run

Igår va ännu en helt underbar dag. Träffade Daniella och nadya och fikade på fix. Vi satt och pratade om lite allt möjligt och dani spillde hela hennes drink.... Stel tjej. Vi gick hem till nadya. Jag ville gråta på vägen. 1 för jag hatar svensk väder 2 för Stockholm sög precis då(grått, blöt, halkigt, allt bara sög). Alla våra skor va förstörda. Nice? Nej. Jag åkte hem till Daniellas efter vi va hos nadya, vi chillade och provade kläder. Trol. Jag åkte hem, sov, kollade på You Again och sen gjorde mig redo för att dra ut och träffa några. Magda bjöd oss till en fest i karlaplan som va så jävla bra! Fy fan asså, hans lägenhet va bara aa jag vet inte, det va så jävla fint och stort. Sjukt. Sen va det så blandat med folk och alla va sköna och najsa, förutom alla bitch snobbar. Uh. Men moving on-jag träffade några som jag hade inte sett på evigheter och det gjorde hela min kväll att dom va där och att jag va med Matilda, Josefin och så klart Rebecca! To sum up the night, amazing.

hängde mycket med michel och harrison(bild på när michel kissar)

reunited med min älsklingar

Kathleen

 


i'll take you back, i'll even forgive you if you ask me to

är hemma från rom nu. känns rätt så skönt. gårdagen var lite stressig, vi landade och sedan hade madre lite ärenden att ta hand om innan vi skulle befinna oss på en av päronens äldsta vänners 50 års party. där serverade jag och fyra andra goa och glada ungdomar. (lol vad jag låter lame.) nej, men vi hade kul. blandade drinkar och grejer. najss. tycker faktiskt att det är roligar att hänga i en liten grupp med sköna peeps istället för att gå på massa fester med alla. eller ibland föredrar jag small hangouts before parties. men självklart är stora fester roliga också. lol jag vet inte vad jag säger längre.
jag har börjat kolla på en ny serie. new girl. har kollat klart alla episodes, det är typ som how i met your mother. det är så jäkla bra. så jag beordar nu alla att börja kolla.
nu har jag hållt på och skrivit detta inlägg i ungefär tre timmar. har hunnit äta lunch, pratat med sithira (som är tillbaka från sri lanka, wäääho fest), pratat med lite andra, sett på desperate housewives med min syrra och nu sittar jag och lyssnar på "somebody that i used to know". den passar extremt bra in på mitt liv just nu. skulle i princip kunna säga alla orden till en viss old friend och allt jag sa skulle vara sant. (jag är så deep). men helt ärligt så tycker jag faktiskt att om man tar bort någon som man brukade vara nära med som vän på facebook och unfollowar en på instagram bara sådär så har man problem. and here i thought we were making progress. ajja. vi får se hur det blir med det, jag är inne i en fas där jag är very forgiving. weak, i know. men känns onödigt att bråka med någon du vill ha som en del att ditt liv och du vet att du ändå kommer förlåta personen i slutet i alla fall.
nu ska jag i alla fall ta tag i den här dagen. eller jag ska plugga lite. skriva lite extended essay och sånt där annat roligt vi får göra på IB.
besos a mis amigos (eller nått sånt. jag taggar spanien i sommar.)

Friday the 13th

Vaknade upp imorse och kände på mig att det skulle vara en underbar och skön dag. Was i right? Yes. Åkte intill stan för att träffa på Jacques, vi gick på en lång promenad i regnet och hade deep talks om life. Jacques är en sån man kan prata om allt med. Han är underbar. Vi hade lunch och Jacques jumpade hans lila syster och hennes kompis. Its on like donkey kong. Melissa van. Men två mot en så det är ok. This time. Trol. Åkte hem, sprang lite på rullbandet, sen kom mamma hem och vi lagade mat. Nu sitter vi (mamma,pappa och jag) och kollar revenge. Lantchips och ben&jerry's. Fredags mmmyyzzz!


Brawl

Melissa+kompis vs Jacques - its on and poppin

 


Last day

Det har regnat hela dagen här i Rom... I alla fall har det varit varmt. Vi har ätit massa god mat och bara vandrat runt inne i stan och kollat på de få saker vi inte hunnit med tills nu. Nu slappar vi på hotellrummet för flyget går tidigt imorgon bitti. Italien har vart underbart. Men är lite taggad på att komma hem till Sverige nu, det är ju typ nästan sommarlov.

Pusss
Emelie

 

 


all of the lights

opus 37 - dustin o'halloran
how do you mend a broken heart? - al green
turning page - sleeping at last
the thanks i get - erik hassle
keep breathing - ingrid michaelson
med ena foten utanför - melissa horn
crosses - josé gonzalez
far far - yael naim
everywhere i go - lissie
Kathleen

ELFTEAPRILTJUGOHUNDRATOLV

yesterday was spent with my wonderful ebba. met up, walked around a bit in zara and then met up with kimberly and jordan to have a goodbye lunch at vapiano. even though she is coming back in about 3 months it still hurts to say goodbye. im so deap and emotional. trolololol.
jag och ebba åkte hem till henne för att ha en riktigt chill eftermiddag. vi kröp ner i hennes nya och fina dubbel säng och kollade på några avsnitt av mad men(vilket jag nu älskar tack vare ebba) sen så lagade vi lite middag-potatisbullar, bacon och lingon sylt. de naajjs.  vi kom fram till att ebba hade inte sett notebook. eehhh.. vi laddade ner den dirr och så kollade vi på den.aldrig har jag sett ebba gråta så mycket. score. tog fina bilder på henne när hon kröp upp i en boll och grät. söt hon e.
ebba satte på hennes nya bal klänning. jag blev helt kär i den. den passar henne så himla bra.
jag har en sån himla fin kompis
blommor vi köpte för att inviga hennes nya rum
emma har ritat super fina blommor på ebbas väg
en helt underbar dag
Kathleen

Sunnnnnnnnnnnnn

Jag vill inte till Sverige om det ska vara kallt. Här har det vart typ 22 grader och sol idag och det är enligt mig helt perfekt. Är på hotellet nu och fräschar upp oss efter en hel dag med sightseeing, ska äta middag med några familjekompisar här i Rom ikväll.
/Emelie


Ebba

Ätter Emmas cookies, kollar på mad men och ritar på ebbas black board väg


You can be my boy, you can be my boytoy

Igår va soft. Åkte intill stan, började spöa ner med regn, vi åkte till kungshallarna-åt, gick runt och mini shoppade, Jordan och jag körde fruit ninja när vi väntade på mamma och Kimberly. Jag har bondat med Jordan. I approve! Sen fika i två timmar, sen mer shopping, sen hem, sen middag, mys framför tv'n. Soft dag som sagt.

Nu är jag på väg intill stan för att träffa min besti Ebba! Sen ska vi ha lunch med kim och Jordan för jag ska sova hos Ebba ikväll så säger jag hejdå till dom efter lunch. Jag kommer gråta men det chill Ebba kommer vara där så då kommer jag inte se ut som ett mob offer som går runt stan själv och gråter. Så det nice.

Har mina nya byxor, jacka och armband på mig. Bara så alla vet liksom.

Kathleen


Ciao Bella

Finns det inte Starbucks i Italien????? Cp.

Annars är allt underbart. Har gått i shorts och linne hela dagen, hängt vid spanska trappan och typ badat i fontana di trevi. Ätit massa parma skinka och pasta. Så härligt. Har även shoppat och fyndat massa smått och gått. Min syrra spåra när hon hittade de exakta dr Martens som hon letade efter inne på en asball affär för typ halva priset. Trots att allt är dyrt i Rom, tycker jag att vi har fyndat hela dagen. Fest.

/Emelie


Gotcha sucka

Helt underbar påsk med min helt underbara familj. Små bråk lite hit och dit men vafan vem bråkar inte med sin familj lite smått på family gatherings? På söndag klockan 9 va Filippa och redan på väg intill stan för vi orkade inte vara kvar. Rebeller. Hade en chill söndag. Alla gick runt i pyjamas och vi kollade på massa filmer och åt påsk ägg. Det nice. Sen åkte Adam(storasysters pojkvän) hem och vi backade pizzor, dansade runt till levels och David guetta, åt middag och satt och pratade i typ 4 timmar. Alla kollade på black Swan men jag hade redan sett den så jag kollade på new years eve. Trol.

Imorse så träffade vi alla Alicia. Hon kom fram till mig när vi alla kom. Suckers hon gillar mig bäst. Sen åkte jag och Kelly intill stan och dom andra till Ikea. Kelly och jag hade en mysig lunch på vapiano. Mums va snygga killar jobbar där. Inte dom som gör maten för dom är lökiga men dom som står i baren. Ja tack. Jag köpte en cp snygg jacka på zara och en random fest top från hm. Nu har jag lämnat Kelly vid bussen och är nu på väg hem för att rub in kimberlys face min nya jacka. Imorgon ska vi gå runt Stockholm och turista men Kim och Jordan. Najsbajs

Puss


Prima ballerina

I fredags var andra helgen i rad som jag glömmer min plånbok i Beccas väska och eftersom att hon stack till London tidigt igår morse så gav hon det till Matilda. Så jag åkte till stan för att få tillbaka den idag och jag och Matilda passade på att gå runt stan lite och prata. Mysigt. Nu sitter jag på tc och väntar på min pappa och syster, som nyss ringde och sa att de är sena för att min syster hade glömt sin pass. Duktig flicka. Jag är rätt så taggad på att komma iväg nu, har aldrig varit i Italien. Kommer äta massa pasta, gå på museum och vandra runt i massa chica små vintage butiker. Kommer hem på lördag och då ska jag servera på 50 års kalas! Så lovet är rätt då uppbokat kan man säga. Men det kommer ändå bli mycket vila i Rom.

Nu ska jag gå köpa mat, håller på att hungra ihjäl. Att sitta själv på espresso house på tc är coolt.

Laterz läsare. (ska försöka uppdatera i Rom).
/Emelie


matilda


Glad Påsk!

Har precis ätit påsk-brunch. Massa ägg och färgglada grejer. Nu ligger jag och halv sover igen. Dör av trötthet. Igår var gänget (LOL va coolt att jag kallar oss gänget) hos Torgersson. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men det resulterade i alla fall i en rolig långfredag. Gud vad jag är kortfattad idag. I alla fall spårad gårdag, idag är det lugn och ro med påskmys med la familia.


Stella

Ahhh jag taggar sommar! Stella har nu bokat hennes hultsfred biljett! Vill ha sommar! Värme! Sol! Hultan! Ängsholmen! Åhhh

Kathleen


I am not saying no

Skulle ju till gymmet imorse... Ja det gick ju sådär kan vi ju säga. Stack ut och sprang efter skolan i alla fall så rörde lite på mig idag i alla fall.
Skoldagen har varit grymt lång, helt galet. Känns som jag typ har flyttat till Kungsholmens gymnasium.

Ikväll skulle jag tydligen skicka in någon slags outline för min EE (extended essay). Bullshit. Vad är det för skit? Att bara skicka ett mejl till oss typ och be oss bestämma hela vår framtid... Okej jag överdriver. Men det är så det känns, som om jag typ måste bestämma allt nu. Jag är lite rädd faktiskt. Är astaggad på collage och på att flytta från Sverige, men är nervös för att jag inte kommer kunna bestämma mig i tid för vad jag vill göra. Åh ångest.

Annars taggar jag påsklov. Ska till Italien, Rom typ hela lovet. Så bajs najs. Ska nu skriva en jäkla outline till min extended essay. Jag har bestämt mig för att använda mig av history som mitt main subject (jag vet att jag hatar history, men det är en smäll man får ta när man satsar på höga betyg...). Jag ska skriva om Sveriges deltagande "in the rise of the Nazi", plus lite annat typ. Så intressant. Jag vet.

Ajja, det var nog av min historie lektion för idag. För övrigt har min mobil våldtagits av min så coola klass. Här är en del av resultatet:


come on

asså lol. jag är så ugly idag. har haft verkligen dålig self esteem hela dan. och nu när man kommer hem och kollar i en vanlig spegel så spårar man och vill typ gråta för man har gått runt så hela dan. patheic jag är.
matilda vaknade inte imorse så hon skippade henens franska. jag glömde mina gympa kläder och hade grov pms. sen hade vi lunch. det va äcklig mat. men enligt jacki så är det rätt så lite calories i chickensoup. najs ju. efter skolan så hängde becca och jag med ester ett tag sen kom jacki och jasmin. sen köttade marika, becca, matilda och jag och stannade kvar i skolan tills vi blev utsparkade från kafeterian. så vi gick till skåp rummen istället. lol. KGlife. rebecca, jack och jag gick på promenad runt rålis för typ en timme. åh ni två är så härlig. jag blir verkligen så himla glad att tänka på alla fina människor jag har i mitt liv.
klockan 11 så åker jag och pappa till arlanda för att hämta upp min stora syster och hennes pojkvän. kommer gråta när jag ser henne. har inte sett henne sen typ jul. kellllyyy <3333 (LOL jag skojar) men jag är sjukt taggad på att hon kommer hem.
Kathleen

we'll be glowing in the dark

igår sov matilda hos mig för vi "jobbade" på vår engelska. lol. ahja. vi har idag att göra klart. vi hinner säkert så det är chill. vi hade en jättemysig middag med mina föräldrar där vi satt och lyssnade på musik och pratade. sen gick min pappa och skulle göra något och då spårade vi i köket. mamma satte på levels och vi dansade när vi städade bort allt. åh min familj. att min mamma lyssnar på levels, och typ swedish house mafia och deadmaus och massa sånt <3 sen fotade jag matilda lite. temat va typ depp ängel hahaha trol men det va kul, vi gjorde inte det så länge plus det va sent så vi kunde bara foto i mitt sovrum (sexy time)
oj jag måste till skolan om typ 20 min och vi är fortfarande kvar i sängen. tagga gympa.
mer bilder kommer sen!
Kathleen

My three words have two meanings

Jag sitter och läser på allas (Jack och Annas) bloggar att de tränar och gör läxor och typ är allmänt perfekta tonåringar. Själv har jag vänt uppochner på dygnet och inte pluggat alls sedan 1876. Har under de senaste veckorna legat uppe och kollat på film tills klockan 5 på morgonen. Jag är så himla cool.
Nu har jag i alla fall bestämt mig för att bättre mig, jag har packat gymväskan och imorgon innan svenskan ska jag fan i mej till sats.

Jag är även sjukt taggad på sommaren. Att bara vara. Fyfan vad najs det ska bli.

Jag och Allysa höll på att avlida under history lektionen. Hatar, hatar, HATAR history. Speciellt när läraren är senil och håller samma röst ton under de två timmar vi har lektion. Asså nej. Kungsholmen får ta och uppdatera deras anställda.

 


urban cone

tuesday morning. mrs rhoads sjuk. ingen small b. sleep in. halleljuah. ska till social, sen lunch, sen historia, sen tyska sen hem och plugga engelska med matilda. känns som om det kan bli en underbar dag.
Later
Kathleen

like crazy

I just finished watching an amazing film, “Like crazy.” About a couple who fall in love and its about how their love goes through so much pain and distance. The way it was filmed, captured, the music, the acting, the whole thing just really moved me. I cried, so it has to of been a good film.

lol this sounds so deep but after watching it you’ll understand why.

Absolutely one of the top movies on my list….

 

 

Kathleen


chalet girl

ED WESTICK. är min kärlek. mitt liv. älskar honom. såg chalet girl inatt, och jag är så kär i ed westick. i chuck bass. i hans utseende, attityd och bara hela han. allt jag tänkte på var hur avundsjuk jag var på tjejen som spelar mot honom i filmen. ååååherrre.
idag har vart lite smått ovärd dag. jag kom försent till skolan och missade engelskan. så jag hängde med alla som stressade över idrotts provet, själv gjorde man det förra året. jag är så cool. sen så köpte jag världens godaste kyckligsröra macka. den är gudomligt god. hade art. art har blivit så himla tråkigt. efter art så hängde jag kvar med kathleen och kevin i skolan. trevligt.
nu ska jag typ sova och se på high school musical 3.
pusshej
HAN ÄR MIN

SURPRISE

Grattis till Julia! Hoppas du blev riktigt överraskad. Och tack till Alice för en verkligen super trevlig kväll!

 

 

 


Carroking

Igår va underbart. Ännu en bra Danderyd fekke. Sköna människor, sjukt bra musik, bra drag OCH hon hade skålar med chips överallt möms. Segt som fan när polisen kom. Trashy människor som ringer polisen bara för att dom fick inte komma in på festen.. Hängde mycket med mickan, ebba, Pär,Hannes, Adde och andrea, skit sköna peeps! Pär, Hannes och ich sov hos Casa de la Ebba. Kommer in, går dirr till köket, tar sjukt mycket med mat och icetea och gick ner till ebbas rum för att tjocka till oss...

Nu är jag snart i liljeholmen för att träffa mamma och pappa och gå på några lägenhets visningar. Så jobbigt-det va typ minus grader igår så jag tog min vinter jacka. Nu dör jag av svett.

Kathleen

besti

underbart häng

okej jag orkar inte längre med par. ni är ugly.

 


RSS 2.0