Hejhopp

Sitter hemma och suger ur allt internet jag bara kan. Måste få i mig dagens dos liksom, för 3 skickade sms till mig och gjorde så jag fick lägre hastighet. Sån jäkla bullshit.

Det var allt för mig, tack och hej
Emelie


Red paint

Hallå där gott folk. Hade en jättemysig dag med Kathleen igår, träffade hennes lilla söta syster. Som var lite små rädd för mig... Heheh.
Mitt schema idag var helt sär. Jag träffade liksom ingen i klassen, och det är så mina veckor rullar på. Det är som om jag har ett separat schema med andra klassrum och allt. Det är cp. Men rätt så skönt också. Efter matten hade MUF sitt första styrelse möte, kampanj imorn hehehhehe. Tagga. Catchade upp med Jacques efter mötet. :)))))

Nu ska jag sova. Se på film kanske. Ja jag jag se på film. Och lyssna på coldplay. Ahhhhhååååhahhaöäprjdp. Tagga.

Haregött
Emelie


this is what you'll get

monday. fun. min helg har varit underbar. kräftskivan så jävla underbart. dagen efter va underbar även om lägenheten luktade anus från kräftorna och vi fick städa. jag och otto dansade till grease när vi städade vardagsrummet. otto
somnade skit sent igår för att alicia va vaken och jag va uppe och pratade med oscar ett tag. MEN jag är bara så jävla glad just nu så jag bryr mig inte. åh. okej panik på vädret. det är fan typ 10 grader ute. hej global warming.

nu ska jag ringa sally!

Kathleeeeen

kräftskiva

idag blir det kräftskiva hemma hos mig för massa ängsholmsledare! åh jag taggar. det kommer vara underbart. sen en till kräftskiva nästa helg hos olivia. kräft kräft kräft!!! snaps snaps snaps!!

jag och nathan kollar på en super b romkom från 90talet. killen är så jävla fucking snygg. mums. nathan har inte tröja på sig. jag älskar att ha honom hemma hos oss looooooool

okej nu ska vi kolla på filmer tills daniella, otto och daniellas american kompis kommer och fixar inför ikväll

Kathleen!

Heja SJ

Hänger på Max för att tåget till Stockholm är inställt. Fick reda på det fem minuter innan det skulle gå. Nästa tåg går imorgon bitti. Nu utreder dem om de ska skicka en buss... Fuckingfantastic av SJ.


Once again

Jag trodde jag var taggad på skolan men det var jag verkligen inte. Är nu i Norrköping av någon anledning.

Vi ses i skolan gott folk
Emelie


I could change your mind

Lol mamma ringde mig nyss helt förstörd över att Damon har dödat Elenas mamma i vampire diaries. Jag tröstade henne och sa att hon inte behövde oroa sig för det är inte som det verkar vara. Åh mamma. Vad har hänt med världen när en 50 årig kvinna sitter och kollar på vampire diaries?! Jag känner att jag har haft ett bra inflytande på mor min i alla fall.

Nu är jag på väg hem. Vill ha middag. Och iste. Älskar iste.

Emelie


Hellasgården

Hänger i Nacka på hellasgården för att vattnet är hyfsat varmt här och fullt med ankor. Byebye
Btw det ser ut att vara fett soligt på bilden. Det är det inte.


Grönt är skönt

Sitter på tunnelbanan. Det är varmt och svettigt och folk luktar illa. Men det är okej. För det är så jävla najs utomhus. Och då spelar det ingen roll att tunnelbanan och alla bussar är skunkigt äckliga och trånga.

I alla fall. HEEEJ BLOGGEN. Typ sådär en hundra år sedan senaste inlägget. Men efter idag kände jag att jag måste få ut min ångest blandad med förväntan inför skolan nästa vecka. Det är bara en vecka kvar. GAH. Fattar ni?!?! En vecka kvar tills vi påbörjar vårt allra sista år. Sommaren har gått snabbt som alltid, men den har vart lugn och bra på nått sätt. Och det känns verkligen som om det vart sjukt längesen jag satt i klassrummet på KG med min klass. Kanske för att jag inte träffat någon från klassen på hela sommaren. Kanske blir extra kul på onsdag då. Lol. Nej.
Men jag taggar att året ska börja. Att ta studenten. Och att sen... ja ta tag i mitt liv. Nu ska jag börja blogga igen i alla fall.

Jag och min syrra ska ha en dejt ikväll. Vi ska se på film (vampire diaries) och äta mat och allt tillsammans. Mamma är inte hemma. Fest liksom. Jag ska även läsa mina Selma Lagerlöf böcker jag har lånat på bibblan. Alltså inte hennes egna verk, utan böcker om henne. Och alla brev hon skrev till sin flickvän. Selma är så fascinerande. Jag lånade allt som fanns om henne typ. Gonnnnna get this extended essay shit over and done with.

Pussar till er alla
Emelie


RSS 2.0