B&W


im going home

Sitter på Arlanda och väntar för att vi ska få gå på planet! Älskar flygplatser, vet inte varför men jag har alltid tyckt om flygplatser och att flyga. Mamma och pappa ser så söta ut i deras glasögon och läser tidningen. Gossi. Jag bryr mig inte om att det ska spö regna och det är blöt, jag ÄLSKAR England. Inte London men england överallt. Det kommer alltid vara home för mig..fine inte lika classy som Stockholm men jag kan verkligen se mig om 40 år bo i England i en gullig by i mitt dröm hus, med min man, mina barn och min hund. Lol.

Okay nu ska vi ställa oss i kön. Vi måste åka till München och sen byta till ett annat flyg SEN England. Kul. Very fun. Not.

Pusspusspusspusss
Kathleen


I know you care - Ellie Goulding

två av mina absolut favorit filmer just nu. Ett måste att se. Båda så himla fina. Ryser bara när jag tänker på dom...

Godnatt xx

Kathleen


Perks of Being a Wallflower <3333

Love it


love on top

ÄLSKAR att mina syskon är hemma. jag försov mig så jag hann inte till avslutningen. istället blev jag väckt av min underbara systrar som hoppar på min säng med högt musik i bakgrunden. vi lagade frukost, satt och snackade i typ 2 timmar, slog in presenter, dansade och hade det allmänt underbart. nu håller vi på att fixa oss så ska vi intil stan och handla det sista och sen ha lunch. ska försöka träffa tove också innan jag åker till landet imorgon. 
 
pusspusspuss kathleen
 

Christmas

Avslutning. Jag taggar.

Wo. Ho.

Emelie


Last laugh

Sitter och skriver på första tok utkastet vilket får mig att komma in på massa sidospår som vanligt. Hoppar mellan fb, twitter och olika bloggar och funderar på hur folk gör små saker till världens grej eller skäms för världens bagateller. När någon gör detta är min första reaktion att de måste ha det så himla tråkigt. Deras liv måste suga. Men nu börjar jag luta åt att det handlar om självkänsla och självförtroende. Ni vet folk som går och grubblar över hur folk uppfattar dem? Det måste ju rent ut sagt vara det dummaste man kan göra. Samma sak med folk som skäms hela tiden, säger enbart saker som förväntas av dem. Men jag tror det handlar om att de inte vågar, de får panik när någon inte beter sig exakt som regel boken säger. Och jag tycker synd om dessa människor. Att inte våga prata med någon för att det kan bli pinsamt eller stelt, vafan hur ska man annars lära känna nya människor. Det som är pinsamt är folk som tycks skämmas över minsta lilla situation. Själv har jag alltid roligare med folk som bara kör, vem bryr sig om det inte alltid blir rätt.

Det var det. Märkte bara hur folk överdriver små saker och går runt och grubblar. Kände att jag behövde få ut detta. Vill också säga, på tal om något helt annat, att jag älskar att kolla på trending #s på twitter. Alla om att jorden går under är underbara just nu. Förgyller min natt.
Men tror jag ska skita i att skicka in uppsatsen inatt och göra det imorn istället. Behöver styrka för min träff med miss g imorn.

Emelie


homeward bound

Okay dom senaste dagarna har varit lite stressigt men snabbt. Har träffat Lovisa, min älskling kusin, träffat Michel, pluggat med honom, han lagade middag, hade filosofi seminar som gick svin bra, fikade med underbara vänner, träffade Frank, vi träffade snabbt min syster, jag handlade presenter till Kim och Kelly, hälsade på underbara +stela Emelie, hälsade på Kimberly igen, Frank och jag gick runt stan och hade det mysigt, kom hem, duschade, ligger i sängen, precis skypeat med becca i typ 2 timmar, mamma och Kimberly joinade konversationen också, nu - vill jag ha mat och sova.

Skolavslutning imorgon = lov. Fuck vad jag behöver det.

Åh Tove OCH Kelly kommer hem ikväll! Har saknat båda så jävla mycket!

Pusss Kathleen

Ps. Är allmänt glad just nu.


Love somebody like you

Jag börjar äntligen bli bättre. Febern har äntligen börjat sjunka och halsen är inte lika svullen. Känner mig så himla disconnected från omvärlden. Har inte vart utomhus sen i lördags. Vaknade upp i söndags och trodde att Gud hade bestämt sig för att det var min tur att dö. Har nog aldrig haft så hög feber, visste faktiskt inte att man kunde må så dåligt och fortfarande vara vid liv. I alla fall så har jag nu sovit och ätit massa mediciner och sovit lite till hela veckan och har idag börjat känna mig så extremt uttråkad att jag bara måste till skolan imorgon. Har inte kunnat göra enda skoluppgift heller så kommer behöva stå i svars till alla lärare men det är det värt. Är så desperat efter frisk luft och människor att jag skulle ta vad som helst. Och det är ju bara en dag kvar.

Peace out my friends
vi ses
Emelie


gg

BästabästaåhsåjävlaBÄST

Kathleen


new year

kathleen

All night

Min helg va underbar. Det va sjukt kul hos valparna. Det luktade sjukt mycket kiss och bajs bara haha men man blev van efter ett tag. I söndags hade vi familj tredje advent. Annika kom över också så det va super mysigt att träffa henne också :)

Idag var jag med Ester, Jack, becca och cami efter skolan. Skönt att träffa Ester och Jack också för jag har inte träffat dom på ett tag. Mina fina vänner!

Nu ska jag plugga och chilla med Kimberly :)


hands are cold

haft en super mysig morgon med kimberly, vi fixade julgrannen och satte på våra låtar och dansade runt i vardagsrummet som freaks. älskar att kimberly är hemma igen... dock kommer jag vilja att hon åker om typ 4 dagar igen haha. fixat mig och nu ska jag hem till rebecca och plugga projekt arbete med matilda sen ska vi till solna och hjälpa magda ta hand om världens gosigaste valpar! kommer bli så jävla mysigt! 
 
puss puss 
 

Weekend

Åh helg. Värt. Idag har igen varit en bra dag. Hela min vecka har varit underbart. Dock gjorde jag typ det stelaste idag, vill inte ens tänka på det känner mig så hemsk. blööö. Idag kom jag och möttes av fina Alicia! Blev helt lycklig! Finaste tjejen. Vi har fixat julgranen och snart ska pappa och jag åka och hämta Kimberly på Skavsta - taggar söööönder

Kathleen


827

Nu kommer roddis bli sur igen. Jag missa tåget. Blä på tidiga fredagar


it gets better

det har varit en väldigt konstig och jobbig vecka av en del olika anledningar. ibland känns det som att man lever någon annans liv och det finns saker som aldrig skulle kunna hända en själv eller någon i ens omgivning. det ger en verkligen perspektiv på saker och ting. jag är så glad att jag har min syster.
det ska bli så skönt att komma iväg och spendera tid med familjen. jag tyckte inte det först, men nu känner jag att det bara kommer att bli roligt att komma iväg. ladda upp inför vårterminen som komer att bli den viktigaste i mitt liv. har aldrig varit i moskva heller, så bara det ska bli ett äventyr i sig. ska shoppa upp julklappspengarna, vet dock inte om shoppingen är bra i ryssland. eh. kanske mest blir en massa pälsar. jag ser även fram emot julafton i östersund. ska bli så himla härligt. östersund levererar alltid! 
 
emelie 
 
 
 
 
 

bad boy

sitter och skriver min del för debatten imorgon. omg. det kommer gå cp bra eller sååå dåligt och ingen kommer tycka det är roligt. åh. min dag va bra. hade chilla lektioner, va med underbara vänner, och är sjukt nöjd med min del för debatten. efter skolan träffade magda och jag våra homies och handlade julklappar, sen gick vi till 3 olika ställen tills och fou reals satte oss ner och tog av oss jackor och sånt och sen bestämde att det va inte tillräkligt mysigt så vi gick till ett annat ställe. till slut fick jag damp och sa bara här går vi in. det va faktistk super mysigt. vidsgårda eller något sånt i mood gallerian. fancy. i know. sen gick vi och fikade på bajs dyrt café. men det va värt. satt där i flera timmar och pratade på riktigt om allt möjligt. taggar polen. taggar paris. taggataggataggatagga. uh juste. michel glömde min dator på vidsgåra eller aa whatever. hela jag frusnade upp när jag insåg att han tog aldrig med den. vi sprang ditt. den va där tack gode gud. annars hade jag dödat michel. på riktigt. har så mycket på min underbara dator. lol. låter som om jag är kär i min dator typ. vilket jag pfftt så inte är. lol torr igen. okay nu ska jag skypea med rebecca och hjälpa henne med hennes del. 
 
good night xx 
 
Kathleen

girls just want to have fun

idag ska jag vara duktig och köpa julklappar till la familia med mischo. vet redan vad jag ska köpa men jag älskar att handla julklappar. det är skönt när man vet vad man ska köpa för då går man inte runt och panikar över vad man ska köpa till vem. OCKSÅ så delar jag och mina syskon på presenter till familjen så dom i år kommer bli skit bra tror jag. åh taggar mys jul med familjen och sen nyår i england med familjevänner och mad men tema nyårs fest. låter rätt tråkigt att bara vara med familjen men jag tror det kommer bli underbart. JUSTE. ska också träffa sophie!!!!!! 
 
nu ska jag leka smart på historian. 
 
pusspuss 
 
Kathleen

11 dec

Snackade med en kompis som pluggar i England nu som gjorde sina IB exams förra året. Han sa att han ångrar att han typ failade allt och inte pluggade något fram till en månad innan exam week. Jag fick världens ångest attack och tvingade med min syster till Åhléns och köpte massa nya kollegiblock och pennor i olika färger. Så vi gick en liten promenad och nu är jag hemma igen. Var inte i skolan idag för det kändes onödigt och jag känner mig halvsjuk.

Ska laga middag nu, eller springa ner och köpa sushi. Är så sugen på sushi
PUSSS
Emelie


+ och -

 
jag har sprungit idag. 
min helg va bra
fick fett med cash igår pga barnvaktning
kim och kelly kommer hem snart
ska få vara med sophie om 17 dagar
GG va fan bra idag
städade mitt rum
började plugga filosofi 
börjat hänga mer med mischo 
 
 
missade skolan idag
tog cp tablett och blev super trött 
har inte sett lovsia, filippa och johanna på evigheter 
måste träna mer
har inte köpt julklappar än..
 
 
Kathleen

Emotions


Hola

Jobbigaste dagen i mitt liv. Missade mentorstid ytterligare en gång. Hade tråkiga lektioner. Och somnade när jag kom hem. Nu sitter jag och kollar på nobelmiddagen. Försöker övertala mon syster att bjuda med mig på middagen den dagen hon vinner Nobelpriset för något. Gud va jag vill gå.

Har också glömt att bjuda in min syo till the commonapp.... Vill inte att hon ska kunna se allt jag svarat. Haha, råkade ju skicka in att jag är hispanic på en del. Måste ta mima nästkommande collegeapps mer seriöst.
Pusssar på er
Emelie



weekend feelings



 
Kathleen

i promise you this

min helg har varit super nice. i fredags va vi på johnnys och överraskade hugo att thibbo va hemma. aldrig sett nån så glad i mitt liv. så underbart! jag åkte hem för att duscha och byta om snabbt för att åka hem till F och ha middag med honom. på morgonen gick jag hem till magda där thibbo va också och vi lagade brunch, kollade på hot chicks och degade. sen möte vi mischo och becca och gick på en liten promenad och sen tillbaks till magda. tiden gick sååå fort och bam så skulle vi vara hos olivia om typ 1 timme. så becca och jag åkte hem till henne, blev färdiga och sen åkte till olivia och sen drog vi alla till filippa. det va super kul och jag hade verkligen sjukt trevligt. jag hade dock inget att dricka och jag va så sjukt trött så kiki och jag åkte hem tidigare än dom andra som stannade kvar sjukt länge. vi missade bussen. fick vänta i 30 min. kom fram till gullmars och köpte mat. så faking värt. sen hade vi sällis hem. åh hon är fin hon. idag så åkte pappa och jag till landet för att fira morfar och halvt firade anna dagen. kathleen ANNA lüders. nu är jag hemma och har precis kollat VD och GA. aaa KLURA DEN DU!?!??! lol tråkig jag är. 
 
 
besos 
Kathleen

hit the lights

min kärlek för darin bara växer och växer. han är nog bland det gulligaste jag har sett i hela mitt liv.
 
har haft en helt klart minnesvärd helg, speciellt fredagen. 
 
 
emelie

Bada?

Kollade igenom bilder från sommaren... Fyfan vilken bra sommar jag hade. Saknar sommaren så jävla mycket. Solen. Bada. Hänga med kompisar. Segla. Chilla på hängmattan mm. Dock kommer sommaren 2013 vara nog den bästa....


they'll be the death of me

lite random dag. kom till skolan lite sent. hade engelska där vi kunde jobba på PW first draft. vi gjorde inget. fick reda på att våran filosofi lektion har blivit inställd. nice. hade lång lunch. började skriva pw first draft. sen hade vi e-block i 3 sekunder för han sa att man skulle jobba på sin pw first draft. så basically hela min dag har kretsat runt pw first draft vilket jag är inte klar med än. träffade michel efter skolan och hade en 3 timmars catch up. han har verkligen ändrats så sjukt mycket sen när jag först lärde känna honom. det är så många som tror så mycket om honom men det finns en annan sida av honom som inte så många känner till som är verkligen helt underbar. fine, vi ses inte ofta men när vi väl gör det är det så himla kul och roligt. (AND HE IS SINGLE LADIES). efter det träffade vi frank och gick till östra reals julmässa.. vi tappade bort michel. träffade på några av mina kompisar och så gick vi efter typ en kvart, lite ovärt men whatever. jag åkte hem och nu sitter jag här. på min sofa. och bloggar. och väntar på att pappa ska bli färdig med maten för jag är såååååå jävla hungrig. 
 
puss puss 
 
Kathleen

alltid.

det här händer hela tiden.. jag blir alltid så förvirrad. det här är inte bra. varför måste jag alltid hita något fel att klaga över eller att något går snett? orkar inte med mig själv längre
 
Kathleen

Instadaily

By Emelie


Winters warmth


repeat

jag brukar alltid hitta låtar och sen knarka dom sönder i flera dagar. just nu är det dom här 
 
The Honey Trees – To Be With You 
 
Urban Cone – Winter's Calling 
 
Benjamin Francis Leftwich – Break the Day Open 
 
Jose Gonzalez – Far Away 
 
godnatt xx 
 
 
kathleen

50/50

precis kollat på 50/50, en sjukt fin film om en kille som är 27 år och får cancer. fyfan vad jag grät. kanske inte det bästa att kolla på en cancer film när jag har precis fått reda på att mina gamla kompis har fått cancer.. och rätt så grov cancer.. jag blev helt skakig när jag fick reda på det i måndags. hon är bara 18 år. jag känner mig så himla useless just nu för jag vet inte om jag ska skriva till henne eller inte pga vi inte är alls lika bra vänner som va vi va förr. det blir ju svårare då. även om jag vill så vet jag inte om det är rätt att göra det. hon är stark just nu så det är skönt men bara att det hände henne får en att tänka att det kan verkligen hända till vem som helst. sin bästa kompis, sin syster, pappa, en gammal kompis, en lärare - till vem som helst. ta vara på dom i ditt liv. you never know when the last time your going to see them is... 
 
Kathleen

Let it snow

Vaknar upp till världens snöstorm ute. Tack som fan att jag är ledig idag. Har städat lite men för det mesta har jag legat i sängen och fixat mina spotify listor och kollat gg. Vill att det ska vara fredag. Vill att laiyan ska lägga upp bilder från Golden. Vill att nån ska pussa min panna och krama mig. Vill äta sushi. Villvillvillvill.

Ska lyssna på lite jul låtar och städa mitt rum

Kisses xx
Kathleen


You never knew

Inlägg från 2010. Det är sånt här jag sitter och läser när jag inte kan sova på vardagar.
Emelie


If there's something you wanna say, say it

Hey hoe. Vad gör ni babes? Har ni haft en bra måndag?

Själv mår jag prima. Hade en underbar helg. Götet var roligt, provet gick okej och jag träffade en tjej som tydligen går i min klass.... Som inte visste vad jag heter. Kändes stabilt. Kallade mig för en annan persons namn. Kände mig halvt förolämpad. Kickis och Susannas fekke var åsome! Hade så kul. Dagen efter var också mys, började dagen med Susannas scones, så goda. Vandrade sedan runt på julmarknad. Idag har också varit bra. Försökte bygga en snöman... Lyckades väl sådär. Nu ska jag göra en study guide.

Love
Emelie


i still put you first

gårdagen va sjukt nice. åkte hem till becca med matilda och snart efter kom anna, sen magda och sist men inte minst filippa. vi drack och pratade om lite allt möjligt. sedan åkte vi till kicki! träffade på william och hans två kompisar på tuben också. lol det va på riktigt en asiat som bara tog upp sin mobil och tog bild på matilda med flash på och allt. diskret kille. ahja. vi kom fram. drack. dansade. minglade. ringde fylle samtal. drack lite mer. dansade lite mera. åt risifruiti. och sen åkte becca och jag hem till mig. vi började prata med 3 killar på tuben som sa att vi såg så mysiga ut för att vi va glada. nuttisar. kom hem. becca däckade. började snarka. och så somnade jag inte så sent efter. = lyckad kväll. 
 
bilder kommer snart. omg. laiyan tog massa bilder. jag taggar. 
 
Kathleen

We are Golden

ikväll blir det golden party! är sjukt taggad, har inte varit på KG fest ett tag så det kommer bli kul att spåra med mina underbara vänner. plus alla som är 18 drar alltid ut så det är inte ofta man får festa med dom. dock tror jag att ikväll kommer bli speciell. saker kommer komma fram one way or another. ahja vi får se vad som händer. Matilda, magda, anna, filippa och jag ska hem till rebecca och fixa oss och föra innan vi drar till kicki. jag har inget att ha på mig. weho. 
 
ligger och hostar som en gammling. känns som om jag kommer hosta upp mina insides. sen så är jag täppt i näsan. YOLO jag ska fortfarande ut ikväll. 
 
okay nu ska jag leta efter något att ha på mig. får se hur det går.. 
 
lets get golding
 
K

RSS 2.0