bolibompa

kom nyss hem från att sitta barnvakt. det drog ut på tiden för jag satt och diskutera livet med mamman i familjen när de kom hem. de jag sitter barnvakt är mamma och pappas äldsta vänner, liksom det var super tajta redan när de var i min ålder. och mamman är från usa och flyttade till sverige när hon var sjutton typ för hon blev kär. åhhhh va romantiskt. lol. nej men det är så najs att prata med henne, för hon kommer alltid med så bra förslag. hon förstår mig liksom.
nu ser jag på en spårad serie där alla bara dör. hela tiden. nu ringer numret som ringt hela dagen. numret är konstigt börjar typ med en 5a och sen massa nollor...... kanske dags att svara? kan ju vara hogwarts eller typ narnia som ringer.
ska sova nu. är sjukt trött och kommer däcka om exakt tre minuter.
godatt
emelie
bullen ser så djup ut på den här. lollar hela tiden. (ja lol finns i verbform.)

abracadabra

segaste/underbaraste dag. kom sent till skolan. såg på lite shake-day pjäser sen började rebecca, matilda och jag edita vår historia movie. det är så lol. fast ett bra lol. satt och gjorde det nästan hela dan. vi va iaf färdiga vid typ 18. dock så slackade vi lite då och då med att mysa på soffan, kolla på bilder från föra året, facerapea varandra och försöka spela på Kinect grejen i skolan.. det gick inte så bra... MEN vi blev färdiga! Matilda och jag åt på lilacapri med underbara klara när vi va färdiga. klara är underbar. finns inget fel med henne.
nu är jag hemma och ska försöka skriva min svenska. det kommer inte gå. kommer behöva göra en all nighter. joy. sen skola imorgon. sen shoppa med mamma och syster. sen hem. packa. sova. vakna. LONDON FÖR HELGEN. jag spårar.
nu ska jag byta om till mjukisar och min KG tröja, fixa något att dricka och hämta ett äpple och skriva min bajs svenska. nu jävlar ska det skrivas.
Kathleen

Now er know

LOL jag uppdaterar mer än vad kissie gör idag. Och nu vet vi även vem som läser vår blogg varje dag Kathleen...


Hej Kathleen


Lol

Sithira har värre life crisis än vad jag har. Han behöver bekräfta sin manlighet hela tiden.... Lolz


I don't know how to tell you

Herre jag är trött. Ni vet när lärarna sitter i lärarrummet och diskuterar... IB lärarna på skolan har bara ett diskussions ämne. Emelie Linder. Helt ärligt så känns de så just nu. Förra veckan talade Görel om för svenska klassen hur jag inte fokuserar på skolan och hur min attendence är usel. Idag så frågade Mr. Roddis vad jag ville med skolan. Han tycker inte att jag gör någonting överhuvudtaget. Kul. Såja. Jag failar livet typ. Känns rätt så hårt. Nja, men tur att jag har ett helt år på mig att bättre min "attityd". Ugh.

Annars har dagen rullat på. Lite engelska och historia lektion. Lunchade med Alice och Stella på ett THAI place. Mys.

Nu ska jag göra nått åt mitt liv. Ta mig i kragen typ.

Laterz, Emelie

Btw, fick en dansuppvisning av Sebbe idag, här lär han Stella hur man dansar om man är på klubb. Killen har koll...


swahn

åh herregud. vi har social studies och vi ska prata om att Loreen vann Eurovision. KG <3

happy birthday

idag fyller inte bara en utav min absolut närmsta kompisar men 2 utav dom, Ebba och Rebecca. vi kan börja med Ebba....
Ebba är en helt underbar person som får mig att må bra och jag blir glad varje gång jag är med henne. vi är hard core ärliga med varandra och jag älskar det. jag kan säga när hon är dryg och hon kan säga när jag är en stor bitterfitta, men det gör inget för vi vet att när vi säger sånt är det bara för vi älskar varandra and thinking of the best interest. inga vill vara med en bitter fitta eller en dryg jävel eller hur. iaf, ebba, jag älskar dig och som vi brukar säga-i love you to the moon and back. du är fin, vacker och varm. du är en del av familjen och att vara med i min familj är stort. jag taggar hultsfred med dig och vår tågluffning när jag tar studenten. Grattis världens finaste ebba
Rebecca och jag. Kathleen och Rebecca. vi två. vi kan verkligen skypea i flertal timmar och prata om allt och inget. rebecca kan sitta på toan och jag kan klämma finnar i samma badrum. bryr vi oss? nej. vi klagar om våra hängpattar och hur mycket hår rebecca har på sina ben. vi va vänner i ettan men inte alls så som vi är idag. idag är vi mer än kompisar. hhaha oj vad sexigt det låter. men vi är otroligt nära cp'sar som skrattar åt allt, dansar fult, pruttar, skypear och har spårat roligt. jag älskar dig! tagga ett år kvar så kan vi joina alla andra på klubben. lol. vi två kommer vara forever alone. du är bäst. du är fin. du är bootylicious. du är underbar. du är toll. Grattis!!!

rebecca kjellberg

vill även säga grattis till den helt fantastiska rebecca som fyller 17 idag! kan inte förklara hur himla glad jag är att vi är vänner. du är så himla bäst baby! så grattis till ditt sista år som barn. PUSSSSSS PÅ DIG ÄLSKLING

baby you make it too easy

lugn dag. två ovärda lektioner. engelska och art. fikade med syster på espresso house efter skolan. träffade fredrika där, trevligt. sedan mötte jag och lil sis upp mamma och shoppade. nu har jag vart hemma ett tag, sett på the ugly truth och nu ser jag på någon annan love comedy grej.
är taggad på livet just nu asså. är extremt trött men sjukt taggad. snart sommarlov. barcelona (!!!). och innan det är det fester varje helg. WÄÄÄ
pussar
emelie
bild från helgen

+ och - med helgens och veckans

helgens

+ födelsedags middag med familjen va underbar
+ ebbas picknick va grym. va i en mat koma efter
+ bollywood kväll hos stella va mer än härligt. underbara människor.
+ landet med min helt underbara, amazeballs familj + alicia för att fira mormor, kim och morsdag!
+ juste - kirrat sommar jobb på Abborkrogen igen
- har fortfarande min fucking hosta och lite förkylning kvar. dö.
- blev inte brunare
- brände mitt högra knä i solen. bara den.
veckans

+ jag åker till LONDON på fredag!!!!!!
+ att få träffa Anna (och så klart andra fina kompisar)
+ lämna in allt skolarbete and have it over with
+ att det är bara då två veckor(???) kvar av skolan
- få gjort allt skolarbete
- min doktor grej imorgon
- har inga pengar
KATHLEEN

All around the world

Helgen har varit underbar. Har inte sovit hemma överhuvudtaget, min mamma tror att jag går igenom någon slags life crisis. I fredags efter skolan hängde jag med Ester och beccy. Vi shoppade presenter åt Stella. Sedan mötte jag upp Stella och massa andra i rålis. Vi spelade volleyboll. Sedan spårade Kevin, Petter och joey ur och hoppade från västerlångbron. Efter att ha bevittnat deras hopp gick jag hem till Jack. Vi stack senare till kronis där vi försökte grilla kyckling. Men engångsgrillens förklaring var på kinesiska typ. Vi fatta nada. Duktiga flickor vi e. Vi mötte upp Malou och Anna och begav oss till Hedvig och alexandras fest. Det var trevligt, mer Chill/mys än fest dock då alla satt ute och prata typ tills det börja regna. Vid ett var jag och jack less på festen så vi tänkte gå på äventyr efter mat. Men istället hamnade vi på en estet fest tre hus bort. Fett najsa människor från konstiga ställen i Sverige som sjöng och spelade gitarr för oss. Efter ett tag tröttnade vi på Klas-Göran och åkte till McDonalds där vi mötte upp med Anna igen. Efter det vandrade vi hem till Jack och däckade där.
Jag åkte hem tidigt och hann sova ett tag innan jag träffa Alice för att hjälpa henne med present åt Stella. Sen stack vi hem till Stella och taggade Bollywood. Vi skålade champagne innan alla kom och sen börja festen. Allt var så najs, och som pricken över i:et vann Loreen. Stella hade verkligen planerat så himla bra och det var en så himla lyckad kväll.
Kathleen väckte mig klockan 8 imorse för hon skulle med någon buss. Så vi försökte att inte väcka Stella... Men misslyckades. Förlåt Stella och tack för sjukt rolig kväll baby!
Idag har jag spenderat med min syster och pappa. Vi lunchade med farmor och shoppade. Och ikväll åt vi morsdags middag på Beirut café, sååååå gott. Perfekt slut på helgen. Nu kommer jag däcka när som helst för jag har sovit typ 6 timmar totalt i helgen.
Här kommer lite random bilder från dagarna:

 

 

pussss

emelie


+

pappa <3
världens finaste syster
bästa moster
jag har nog bästa föräldrarna
love you big sis

21

igår så gick vi och tog några fördrinkar på en bar som heter orangeriet. super mysigt ställle. inte så mycket ungdomar lite mer typ 20+ men det va fortfarande härligt. jag va cool som kom in och fick dricka med mina päron. 4.5 cider. ere fest eller? sen gick vi bredvid till den nya italienska stället som är ny i f12 gruppen (ohyeah fanycsmancy talk) det va också så jävla underbart. fan inga fel. maten va helt orgasmic. åh herre. jag hade melon och parma skinka sen lamb och potaties och nån random skit god sås till och sen wait for it.....citron sorbe fast inte. det va typ lite mer crunchy och hade alcohol i (fekken spårar) iaf det va helt spårat gott. vi satt tills typ 11 och jag blev cp trött för dom senaste dagarna har jag varit hemma och tagit det lugnt så min kropp va inte van med "ute livet" (lol gud vad är det för fel med mig). vi åkte taxi hem och bondade med taxi killen. han va så gullig.
nu är det morgon. alicia väkte mig. dom har åkt till landet och jag är hemma alone. ska snart upp och äta och duscha och dra in till stan för födelsedags brunch i solen med Ebba och några andra tjejer. jag kommer bli röd. vi har ingen sol kräm. kul. jag taggar inför bollywood ikväll och melodifestivalen.

Kathleen

EUROVISION

WÄÄÄ. loreen var bra. hon är vidare och jag taggar vidare tills på lördag då hon tar hem finalen.
GODNATT

Black & White


24 maj

Jag har bränt sönder mig. Helt seriöst. Mina armar, ben och min näsa är tomat-röda. Idag har annars vart så himla varmt. Så skönt att att det snart är sommarlov. Behöver lov och ladda om. Har verkligen inte varit särskilt ambitiös i år. Typ rullat igenom skolåret utan att riktigt plugga. Skolan känns bara så extremt jobbig, Lol... Skoltrött much? Jag tror så.

Imorgon och lördag kommer bli så kul. Nu ska jag tagga melodifestivalen!
PEACE
Emelie


Men titta

Jag har hittat Stellas och mina dubbelgångare, de bor i Kina någonstans. Galet


lets settle this tonight

idag är bra. det är sommar och bara 26 dagar kvar tills vi sticker till barcelona. WADDDUP.
började dagen med att ha min IOP. jag tyckte att jag inte var tillräckligt förberedd, det handlar ju trots allt om vårt slutbetyg i trean. och att köra efter sara som kan alla böcker vi läser innantill var inte så kul. men guuuuuud vad det gick över förväntan. har inte haft en presentation på svenska på hur länge som helst, i alla fall inget som har vart betygsatt så det kändes lite skakigt at first men sen bara rullade det på. och eftersom att jag faktiskt läst båda böckerna som jag pratade om så kunde jag även improvisera lite i slutet och få det hela att låta mycket naturligt. nu tycker jag att alla ska hålla tummarna för att jag får en sjua. det vore så najs. då har jag fest. lovar.
annars har jag idag haft två matteprov. ja IB tar kål på oss. TVÅ MATTEPROV på en dag. de gick båda okej tror jag. har ingen koll på matten längre. ibland känns det asbra men jag får inte ett enda rätt eller tvärtom.
matteprovet imorgon och de två history mock exams vi har på fredag låter jag gudarna bestäma över. orkar inte plugga längre. VILL HA SOMMARLOV. såja.
LOLOLOLOL
hejdå

this aint going away - here to stay

sjuk. trött. orkar inte. min näsa är helt röd. min hals känns som om nån stabbar mig från insidan. min mage kurar. jag är så svag att jag orkar inte gå upp och kissa så min blåsa kommer snart exploda. KUL. jag ska till skolan bara för mitt möte med mia sen ska jag hem igen, skriva färdigt mitt svenska tal och sen sova. jag tror jag går bara in imorgon för mitt svenska tal också. vill verkligen bli bättre. plus så har jag ingen skola på fredag för min klass har matte nationella. lol becca och jag började prata om bollywood middan och provade massa outfits och vi spårade till max. vi satte på bollywood musik och taggade. vi kommer vara dom ända som klär upp oss typ. lol. whatever. det kommer bli nice. 9 dagar tills england <33333 AAAAHH VILL BARA DITT!!
mitt rage mot att vara sjuk.
KATHLEEN

Du dök upp igen

Jag har inget vettigt att berätta. Det var apvarmt ute idag. Klockan 11 möttes min art class upp vid moderna museumet för att kolla in två olika utställningar. Det drog ut på tiden och jag, Stella, Petter och Kevin missad vårt matte test. Mr. Roddis kommer antagligen att mörda alla fyra av oss imorgon. Men den dagen den sorgen. Så vi drev runt på stan. Åt lunch, solade. Jag åkte sedan hem efter min väldigt produktiva "skoldag" för att skriva min svenska IOP. Jag och Sara har peppat varandra inför detta hela kvällen. Vi är de ända modiga nog att köra imorgon och riskera 15% av vårat slutbetyg. Längtar tills på fredag då den här veckan är över.

Ska nu återgå till plugg. Matte test och IOP imorgon. Jag taggar sönder.
Byez,
Emelie

Jag satt ute och pluggade till typ klockan sju


this is not the sound...

köpte precis ett mint färgad skal för min dator! så glad! som klara säger, fett fashion med mint. sen har dom skit coola stickers för macbooks också. min syster ska få välja en så blir det hennes present. åh juste. på fredag ska jag och min familj ut och fira kimberly. vi ska till en ny super fin italiensk ställe som har precis öppnat och är med i f12 gruppen sen ska vi till en bar bredvid tydligen. om jag kommer in. kimberly tror att jag kommer kunna men vi får se. jag ska vara super snygg. har redan bestämt vad jag ska ha på mig. åh. kommer vara snyggare än födelsedags barnet. SKOJA. stor fett dock så är jag förkyld. varför? jo för min kropp hatar mig. usch. mitt ena öga är cp och kan inte sluta gråta. min näsa rinner mer än en fistula och min hosta gör så piss ont i bröst korgen. PANIK. jag måste bli bättre inför 1. kimberlys middag 2.bollywood 3.mormors födelsedag 4.nästa helg i london 5. för när jag är sjuk blir jag så fugly.
en grej som jag vill göra är att ha super långt vågigt hår, vara smal fast ha kurver och åka longboard. fatta vad cool jag skulle se ut. och bo i kalifornia och surfa också. so basically vara Ivy från 90210.
Kathleen

whats the use in trying?

jag är helt och hållet kär i Smile av Nat King Cole. kan va nog den finaste låten någonsin. det finns inget finare.
smile though your heart is aching
smile even though its broken
when there are clouds in the sky, you'll get by
smile and maybe tomorrow
you'll see the sun come shining through you

light up your face with gladness
hide every trace of sadness
although a tear may be ever so near
thats the time you must keep on trying
smile, whats the use of crying?
you'll find that lifes still worthwhile
if you just smile

thats the time you must keep trying
smile, whats the use of crying?
you'll find that lifes still worthwhile
if you just smile...


London baby

Åh allt jag tänker på just nu är att om 11 dagar kommer jag vara i England och med Sophie. Världens finaste kompis. Jag ler varje gång jag tänker på att jag ska åka. Den helgen kommer bli mer än grymt. Kommer vara skönt att se min syster också för jag kommer inte träffa henne under sommaren för jag jobbar på ängsholmen. Hon ska bjuda mig på fin middag ute i London också. Taggar galzor. Jag börjar bli trött på ordet taggar. Spårar galzor är mycket bättre.

Kathleeeeeen


Heat.

Det är så varmt att jag har på mig årets första shorts! - UTAN STRUMPBYXOR UNDER! Såååå varmt e det idag! Mamma kommer döda mig för jag skulle stryka massa skjorta imorse men jag sov för länge och orkade inte. Duktig dotter. Efter skolan jag få min fina kjol tillbaks från D och sen hänga med Emelie. Vi ska bli bruna.

Kathleen


you give yourself away

vi har inte uppdaterat våra tusen miljoner läsare nu på nästan fyra dagar. herre. nu ska ni få en snabb recap. jag har haft det riktigt bra under dessa fyra dagar som jag antar räknas som kristihimmelsfärd. i torsdags festade vi hos johanna. eller ja, alla andra festade. vad jag gjorde är fortfarande oklart. vi hade även en mysig förfest hos beccy, det är alltid bäst att föra hos henne. jag sov hos kathleen med matilda. det var ett äventyr att ta sig hem. sen under fredagen försökte jag plugga. sen begav jag med la familia för att äta koreanskt. så kulturellt. och extremt gott! igår pluggade jag. åkte sedan in och träffade jacques för att äta sushi och diskutera livet. mys. vi mötte sedan upp klara och gick hem till henne. vi såg på en dokumentär som berörde oss alla. den handlade om en klass som tog studenten för 10 år sedan och hur deras liv ser ut idag. allt var bra och roligt, tills de presenterade mats. mats var den mest lovande av dessa elever, man fick se mats 5 år efter studenten och han skrattar och är glad och sen bara bam... mats dog 2 år senare. allt vart helt plötsligt extremt sorgligt. och väldigt real. vi såg i alla fall champions league finalen efter det. och sedan var det dare night. där vi fick massa chips och spraygrädde. spårat.
idag har vart den mest produktiva dagen någonsin för mig när det kommer till skolarbete. jag gick upp hyfsat tidigt. pluggade matte från 13.00 till 21.00. jag satt seriöst och gick igenom allt vi gjort i år. nästan. har även skrivit lite mer på svenskan och skrivit klart historian helt. är nästan ikapp lagom till sommarlovet. UNDERBART. jag är nu rätt så lugn inför testweek som börjar imorgon. och jag taggar galet till helgen. stella fyller år. har planer för hela helgen. och förhoppnigsvis kommer vädret vara så underbart härligt som det var idag.
peace gott folk
emelie

Real eyes realize real lies

Lol på mitt förra inlägg. Såg aldrig Jack i skolan idag, får jumpa honom hos Johanna imorgon. Lolz. Ikväll ska jag plugga och ha Gossip girls maraton så att jag kan diskutera säsongs avslutet med Micke när han är tillbaka från nyc.

Ha dä näjz medans jag skriver om min historical investigation. fest


feel the tide

jag lyssnar på mumford & sons, äter vindruvor och skriver om min historical investigation. det är inte så att jag failade den från början, utan det gick faktiskt riktigt bra. grejen är den att mr. toler började diskutera våra betyg idag och jag insåg att om jag ska komma in på något univeritet överhuvudtaget måste mina predicted vara hyfsade också. jag kan liksom inte gå och tro att jag helt plötsligt efter sommaren kommer börja få 7or på alla min history essays. så jag bad om att få prata med mr. toler och han gick igenom min internal assessment med mig och pekade ut vad en riktig ib examinator skulle. och så bad jag om att få skriva om den så att han kan ge mig en 6a eller till och med en 7a i history innan sommaren. fatta va najs. så nu sitter jag här och letar efter massa primary sources om the nazi party. hej nörd typ.
idag hängde jag med kathleen, ester och anna i kronis. självklart kom jack dit senare. han har liksom förföljt mig de senaste dagarna. showed up at vurma igår. nu kom han typ unannounced till kronis. måste vara jobbigt att behöva försöka så mycket som han verkar göra.
i alla fall, jack jag ska sova nu. vilket du också kan behöva. det kallas beauty sleep for a reason, and one can tell that you lack it.
round 3 imorgon jack? be ready. du kan få en banan i fejset eller öl all over you. får se vilket mood jag är på.
hejdå

jag får panik

okej. jag kan börja med att säga att jag borde kanske ha börjat med min second draft av min research paper tidigare MEN jag har haft mycket annat också. plus jag va sjuk hela förra veckan. så det så. with that said. VAD ÄR FEL PÅ MIG!?! jag borde ha suttit ner och gjort färdigt den inte kolla på GG och skypea och lagat mat. jag BORDE ha byt om till mjukisar, fixat chailatte och skrivit den här mother fucking RP. men nej. jag är så lat och dum i huvudet att jag bestämmer mig att inte göra det. nu ska jag göra en all nighter och fixa det här. dock så är det inte SÅÅ mycket men fortfarande.
hejdå.
Kathleen

Juste

Juste-glömde skriva igår att Magda skulle mata några hästar igår och sträckte hela hennes arm in och fick en elchock. Söta Magda. Det var roligt. Vi tror också att hästen va abused för den va rädd hela tiden och jätte tråkig


hold on to what you believe

har jobbat på min svenska iop hela kvällen. duktig emelie. ingen som kan komma och säga att jag inte pluggar här inte. idag var alla lediga utom IB. vi hade engelska lektion från ett till kvart i tre. det var fest. jag, allysa och sithira lärde känna nya killen i våran klass. han är från indonesien och tyckte vi var konstiga trots att vi sa att vi är de normalaste i klassen. han sa "i am starting to question your definition of normal." lol. allysa försökte haffa honom. efter engelskan gick jag och stella och fika på vurma. najsbajs. jasmin och jacques showed up med en pizza. spårade som tar med pizzan in på vurma. jag och stella träffade senare ester för att diskutera den här omtalade dare night. liksom vad är det? ester förklarade och jag är taggad. kan bli riktigt kul eller bara extremt stelt.
nu ska jag sova. för jag är så himla döds trött. och jag börjar 8.20 imorgon och vi ska skriva vår essay på persepolis. jag ska köpa massa kaffe innan för att få igång hjärnan. och sedan ska jag skriva bästa essayn någonsin, för nu fan.
PUSSSSSSAR
emelie
här en bild på micke från i lördags efter X antal sangrias. lol. en riktigt trevlig kväll.
söta klara i fredags.
douglas är kändis. här blev han fotad och interjuvad. c00l kill3.

let me upgrade you

lyssnar på beyonce och känner hur min inre black women kommer fram. åh om man kunde se ut och sjunga som henne. hennes bäbis kommer bli en wonder child. that bitch.
Kathleen

keep you forever

åh. underbar start på veckan. engelska commentary finished. så skönt att jag behöver inte worry about that anymore. det va rätt så enkelt men jag bablade på och aa. lol. får se hur det går. sen så va det orientering. åh. tack gud att jag gjorde det med magda annars hade jag haft så jävla tråkigt. vi va ju typ fett bra. tror jag. men vi tog alla som va 5p vilket e bra iaf. efter orientering så träffade jag på ett ex när jag hade min snygga gympa kläder och va fortfarande lökig från att springa med en tjock tröja i solen i skogen i 90 min. så klart händer det till mig. vi fick byta om till våra normala kläder hos magdas mammas jobb. plockade upp Gringo och hade sushi på tingting. magda och jag satt och pratade om lite allt möjligt. magda är en sån man kan verkligen prata om allt till. jag är super glad att jag och magda har börjat bli mer nära än vad vi va i ettan!
nu har jag varit hemma ett tag och gjort inget. MVG. eller jo jag jobbar på historia och RP. men jag gör ju fortfarande typ inget känns det som. okej nu ska jag sluta klagga och plugga.

Kathleen

that missing piece to bring you back to me

sitter ute på min terass i solen, solglassögon på, filt runt mig, musik i öronen, lantchips bredvid mig, och min dator framför mig. blir det bättre? i think not. ELLER JO SKOJA! mamma kom med cider för mig. ÅH och Eddie kom precis också och vill hoppa upp i min famn. eddie är då min mosters hund. så alla vet. och med alla menar jag våra tusen läsare.
i fredags så var vi i mörby för Fabian och Magda och jag hade så stört kul. bra mat. massa vin. vodka. tårta. roliga presenter. sköna männsikor. roliga haff. allt var underbart. sov hos rebecca. åkte hem rätt så tidigt för att vara med alicia en stund innan hon skulle åka hem. sen åkte vi typ dirr till landet. somnade i bilen. spö regnade. ville inte gå ur bilen. hade fika hos moster. pluggade. middag med hela familjen för att fira moster. satt där i flera timmar. sätte på musik och sjöng som vi gör. vi har bestämt att fira kimberly i en karaoke bar men hela familjen, hennes vänner och familjer vänner. fatta vad roligt. jag är så cp taggad.
nu är lunch färdig. pusss
KATHLEEN

i am sorry you cant forgive me...

igår var den mest ohälsosamma dagen någonsin i mitt liv. jag köpte frukost i skolan för att jag inte hann äta hemma och när jag väl kom till plugget var mr. swanljung sjuk. det kommer seriöst vara hans fel om hela våran klass failar våra mocks om två veckor. jag missade sedan lunchen. för den var gross. efter en aptråkig historie lektion med mr. suhr perez, mr shur perez är ledaren av "hate emelie society" som han själv har startat, så träffade jag jacques, anna och klara. vi åt mcdonalds. och detta är bara början på min onyttiga dag.
igår kväll åkte jag hem till stella, för vi hade bestämt att ha en tjejkväll med kuddkrig, måla naglarna, fixa håret. lolz nej. men vi åt massa ben n jerrys, så gott så det är helt klart värt det. det var mys. vi såg världens i särklass sämsta film med de värsta skådisarna, breaking dawn part 1. jag gillade böckerna, men filmerna har förstört hela grejen. men vi hade det mysigt. stella behövde sova tidigt för att hon spelade match imorse, duktig tjej. så jag var hemma hyfsat tidigt lite efter midnatt. jag och sithira hade tänkt åka ut och kolla på när stella spelade imorse, men vädret sög och sithira var bakis. (lol). vi lovar att komma och kolla nästa gång, när det inte regnar och vi båda vaknar innan klockan ett.
eftersom att vädret suger och jag och klara antagligen inte ska ha våran halvt planerade picknik idag så tror jag att jag ska catcha upp på skolarbete. känns behövligt. ikväll har sebastian bestämt sig för att äta tapas. så vi ska väl dra dit senare ikväll om vi orkar. ser nästan ut som att solen tittar fram. nästan. jag ska se klart gossip girl och äta lunch nu.
ha det nice gott folk
emelie

well maybe the man in charge....

sitter hemma och äter tortelini. mamma gav mig magic pills igår. dom funkade ass bra och jag mår mucho bättre. dock är dom enorma. typ helt seriöst. jag ville inte ta dom först.
idag ska jag jobba på globen igen med rebecca. hoppas det blir lika kul som det va förra gången och jag får jobba med underbara människor. efter jobbet ska jag, rebecca och matilda åka hem till fabian och fira honom och magda med deras närmsta kompisar. tror det kommer bli super mysigt! det jag har pratat om med magda kommer det vara underbart!! man ska vara typ classy men jag har seriöst inget classy. så jag ska ha svarta jeans, min nya top och mina nya örhängen. sen vet jag inte om man kan ha högklackat eller inte men jag ska ta med mig dom iaf!
nu ska jag måla naglarna om och åka in till stan för att träffa min bäbisar och köpa magda en present!
Grattis magda! 18 år!! hoppas du har en underbar dag och vi ses ikväll! <3 du är världens finaste gulle!!

Snart försvinner alla spår

Jag har inte bloggat på tusen år. Så läser jag alla Kathleens inlägg och allt hon gör låter så mysigt, trots att hon har vart sjuk. Hoppas du mår bättre nu.

Själv gör har jag inte gjort mycket. I måndags skippade jag skolan, inte bra, men till mitt försvar hade jag bara en lektion. Tisdagen kommer jag typ inte ihåg. Förutom att jag ville döda Mr. Roddis och att jag och Jack hamna i styrelsen. Igår var det läroverksfejden. KG var dåliga, så grattis södra! Men tror vi kom typ tvåa tillslut i det totala. Efter matcherna hängde vårt lilla gäng på McDonalds, classy. Jag, Kathleen och Jack försökte hitta en jävla hamburger meny som skulle ligga på marken typ. Alla dessa appar som finns nu för tiden alltså. Hur spårat är det inte att du får en gratis måltid om du hittar någon speciell koordinat på din iPhone. Jag och Kathleen fattade inte riktigt om själva menyn skulle ligga på marken eller inte medans Jack trodde att han var med i "McDonalds-VM" typ.
Idag har varit en lång och trevlig dag. Började tidigt och slutade sent med TOK. Jag och Jamshed satt mest och undrade hur mycket mrs. Dinnetz hade rökt på innan lektionen. TOK är verkligen så himla flum. Fattar inte vad det är meningen att vi ska lära oss. Mrs. Dinnetz ber oss förklara de mest sjuka saker, och hon tror typ att vi tycker det är intressant att sitta och analysera svarta prickar på en vit tavla i timmar. Uhh.

Nu ska jag sova efter att ha sett dagens avsnitt av Revenge och även lets dance. Hahah jag är så lame. Godnatt mina fina.
Over n out, PEACE


I want to be irreplaceable

Myser i min underbara soffa och kollar på 90210 med massa ljus tända och äter sushi
Bara så alla vet liksom

Kathleen


adele

hemma sjuk. igen. lyssnar på adele. hon är min gud. älskar henne. älskar hennes musik. älskar hennes stil. allt. min systers pojkvän köpte oss hennes DVD när hon sjunger i Royal Albert Hall så jag kollar på det! här är ett litet klipp från youtube I cant make you love me

min vecka
måndag - skola
tisdag - hemma sjuk, fick världens fulaste hår klippning.
onsdag - kände mig lite bättre så jag bestämde för att gå på läroverksfejden. en underbar dag tills jag åkte hem och började känna mig sjuk igen.
torsdag(idag) - hemma sjuk igen. ska plugga lite och städa om jag orkar
fredag- skola, jobba, hem till fabian för att fira han och magda(mest magda haha)
nu ska jag plugga lite!
Kathleen



typical

har klippt mig. det är så fult. jag vill dö. ska aldrig klippa mig igen. hatar mitt liv just nu.
K

Blue dark eyes

Skulaaaaaaa idag. Det var så boring. Efter plugget hängde jag med Jacques. Vi gick på MSU årsmöte och är nu styrelsemedlemmar i MSU. LOL. Men det är CAS hours för mig och jag och Jacques ska göra det fest. Och jag ska ta det seriöst. Typ.

Möte upp mamma och fick en bikini. Tagga Barcelona. 41 dagar kvar!!!!!! Yes wäääää.
Ni får bilder från helgen och så när jag är hemma. Och orkar.
Puss
Emelie


1 thing

är hemma.. sjuk. eller typ halvt sjuk. min mage är fucked upp. igår mådde jag så jävla bajs och nu imorse känner jag mer typ urrrrrökmdfhgr. fattar ni? iaf. kimberly ska städa hela lägenheten och jag kollar på och kastar nötter på henne och lyssnar på Avoriaz playlistan och saknar rum 323 <3

KATHLEEN

this evening has been....

åh jag har fortfarande ont i mina fötter från igår-OCH vi ska jobba igen idag och sen dirrmo efter ska vi på fest hos louisa. jag är skit taggad. jag vill spåra ikväll. har inte spårat på ett bra tag. men förr att mina fötter är typ döda ska vi köpa ugly ass eco rebook skor. så jävla fugly men så sköna. plus det är nästan helsläckt där vi jobbar så ingen märker... tror jag. panik. vi ska till skärholmen för att köpa dom sen hem, sen till jacques, sen till jobbet, sen hem till jacques sen louisas fest. mina fötter......
lol jag skulle söka på tumblr feet för att hitta nån cool bild och massa porr kommer typ upp. asså lol. to early in the morning.
JUSTE! igår åkte rebecca och jag hem till klara för att mysa med kiki och alicia. det va helt underbart. vi kollade på världens B film som hette Sex Drive. vi diskuterade hur man uttalar namn. rätt så länge. sen började vi prata om alla Klaras unika haff under åren.
nu stressar pappa.
hejdå.
kathleen

it wont make sense but your still her friend

Väntar på Rebecca i stan för vi ska shop till we drop. Eh. Som om. Vi har typ inga pengar. Vi ska handla kostym byxor, svart skjorta och hel svarta skor för jobbet. Mmm JOBBET. Vi har vårt första nisse jobb på Globen idag. Och nej vi skolkar inte, vi har ingen skola idag. Jag är fett nervös att jag ska tappa massa mat på nån kändis.

ASIAN INVASION! Massa turist asiater gick precis förbi. Dom va typ 60 styck. Spår. Nu ska jag stå själv i solen och vänta på Rebecca

Puss Kathleen


life is like an hourglass

barcelona gruppen spårar just nu med ideer på vad vi ska göra där. det kommer helt klart spåra ur. det kommer att bli den absolut bästa starten på sommaren.
jag hörde i från en gammal vän idag, det var så underbart att få prata med den här personen igen. visste inte om han kom ihåg mig... lol klart han gör men det kändes på senaste tiden som vi helt har glidit i sär. och så helt random fick jag ett så sött meddelande vilket ledde till att vi börja snacka. reconnecting with old friends. fun fun. såg även på lets dance idag, för första gången i år. lollade åt hur anton hysen har gjort sin sexualitet till en ny karriär. väntar på att hans talkshow ska komma ut, kanske en matlagningsbok eller varför kan han inte släppa en skiva? nej, men jag gillar anton. han är extremt snygg (känns jobbigt att han är gay, för jag skulle gärna ha honom), modig, bra dansare, sexig, fotbollsspelare. killen fick typ allt.
så nu har babblat på. jag ska nu skriva klart min historical investigation. den suger för allas information. kommer typ ha fest om jag får godkänt på den.
laterz miz amigoz
emelie
LOL. hitta världens drägg bild från bad gastein. HERRE GUD. tror den togs typ vid 5 på morgonen. saknar bad gasteins stora vin flaskor (som ni ser stående på golvet), de kostade typ 15 spännnn! sånt ska vi fynda i barcelooooona.

Oh jenny dont be hasty

Woke up this morning by Kimberly putting on load music and jumping on my bed. She woke me up at 9, I was supposed to get up at 12 -.-

Hade en lektion. Pratade ut massor med Emelie, sen chillade jag med min underbara Gillian som jag har inte sett på evigheter. Det var helt underbart!

Nu är jag hemma och kollar på "forgetting Sarah Marshall" och skrattar i mitt rum själv

Kathleen


i promise

min syrra börjar bli fett fashion. vad har världen kommit till? hon kom nyss in och låna en gammal tröja som jag aldrig använt och gjorde den till en hel outfit. liksom när växte den här lilla fashionistan upp liksom?
detta inlägg tillängnar jag gossip girl. VAD HÄNDE I SENASTE AVSNITTET???? alla länkarna dampar och jag har gg abstinens.
nu ska jag gå och ta ut min ilska mot världen som inte låter mig se på gossip girl någon annan stans. angermangement issues. yup.

mindfuck

Kathleen

with the devil on your back

Världens underbaraste dag. Det är seriöst sommar nu och jag älskar det. Efter skolan träffade jag Kevin och Michel och åkte till gamla stan för att sitta vid kajen och äta glass. Det va så otroligt skönt att träffa Michel. Det med Michel är att vi träffas inte alls ofta men när vi gör det är det lika roligt. Vår relation är typ att han kallar mig hora och jag kallar honom aidsfitta. Fick även träffa hans flickvän. Åh aldrig sett mishi så glad. Hon va underbar också och jag och Kevin approvade.

Nu är jag hemma och kollar på glee. Mamma ska komma hem snart med sushi. Möms.

Kathleen


Sommarkänslor

Skolan var så chill idag. Det började med att Sara skrämde livet av mig genom att berätta att hon redan börjat på sin extended essay. Yupp. Det är hur lame:a vi IB elever är. Så jag och Sara satt och diskuterade hennes essay, livet och våra helger innan svenska lektionen. Sen vandra Petter in med en ny hårfärg. IGEN, spårad kille. Svenskan var mysig som alltid.

Under lunchen hängde jag och Carro, vi satt ute och solade och bestämde att vi ska styra upp en "kompis skiva" nästa år. Vi ska ta vårat lilla kompis gäng och ha skiva, eller typ mer privat fest på någons landställe precis innan studenten nästa år. ÅHhh studenten 2013. Jag skippade sedan arten, för Mrs A är lol. Så jag gick och hängde i kronobergsparken med Jack, Anna och Malou innan jag drog tillbaks till skolan för den åh så efterlängtade fysiklektionen på typ tre timmar. Är snart hemma nu. Jag och Stella hängde i rålis lite efter skolan, vädret är ju för jävla bra!! Och mamma ringde nyss och sa att hon lagat lax och vi ska sitta ute och äta. Najs. Sommar <3333

Laterzzzzz
Emelie


stoop so low

hej stel pose
hej crotch
hej lazy eyes
hej stöckigt rum
hej ish vrickat fot som gör så jävla ont
HEJ 2 MAJ!
Kathleen

sophie.

aaaaahhhh bokade precis flygbiljeter till london!! om en månad kommer jag vara med min bästis sophie! åh jag längtar och behöver det här! att bara åka bort från alla och allt! england kommer spåra den helgen. 1-sophie och alla hennes kompisars exams slutar på den 31a så den helgen så kommer alla liksom celebrate the end of their exams. 2-its the queens jubileum så london specielt kommer det vara cp mycket med folk och dom har massa med parades och mini konserter överallt. lol jag ska gå till A&F och hälsa på oliver. trololoololoolol. MEN IAF ÅÅÅHHHH jag är så jävla over the moon just nu!
en bild på oss från 2009
Kathleen

Look for the girl with the broken smile

På fredag kommer mammas släkt ner hit till Stockholm för att mamma fyller 50. Hon är så gammal så. Vi ska umgås exakt hela helgen, äta middag, vandra runt på stan, gå på grönan, sitta och sola vid munkbro kajen och massa mer. Jag längtar så himla mycket. De ska bo på hotel i stan, och förhoppningsvis så ska vi också bo där under helgen. Ska bli skönt att få vara barn med Emma och Sara igen. Känns som om jag inte träffat dem på hur länge som helst.

Jag ska börja kolla på andra universitet i USA förutom Stanford och NYU, känns fel att haka upp sig på två stycken liksom. Som om jag någonsin kommer komma in på dem. Men jag vill verkligen börja planera framtiden. Alla student bilder på Facebook och alla dessa studentmössor får mig att fatta hur gärna jag vill ta studenten och bara börja livet. Åh.

Godnatt
Emelie


hey shorty, its your birthday, we gonna party like its ya birthday

åh min familj <3 jag hade familjen över idag för att fira mig, dock kunde inte min morfar komma för han är sjuk, filippa har typ streptokoker lol hur fan man nu stavar det, fredrik och petra bråkade (DRAMA) men alla andra kom! ebba och rebecca kom också så det gjorde allt 10 gånger bättre. mamma bakade typ 100 mini muffins. sen en helt underbar prinsess tårta. åh. jag fick sjukt mycket med pengar inför min resa till london för att vara med sophie och hälsa också på kelly nån dag. sen lite grejer från victoria secret från rebecca, en grym och spårad bakelse bok från ebba (JAG BORDE VARA MED I FIKAFÖRENINGEN) och från mina syskon fick jag en helt underbart fin armband som jag fick några veckor sen för kimberly viste inte att hon skulle vara hemma för min b-day. MOVING ON det har varit en helt underbar dag!
jag har världens finaste syster
åh vad jag älskar mina föräldrar
356 dagar kvar tills jag är 18. jag taggar redan.

Kathleen

birthday girl

idag fyller min bloggkompis kathleen år. hela 17 år. kathleen kommer att vara 17 när vi andra är 18, men samtidigt kommer hon vara 39 när vi andra får medelålderskris för att vi är 40. så det beror liksom på vad man föredrar. jag har känt kathleen i ett och i halvt år. men vi blev inte riktigt nära förens precis innan förra sommaren. jag och kathleen irriterar varandra mer än några andra, men samtidigt är det ingen annan som jag suttit och gråtit inför i timmar som jag gjorde i avoriaz. jag kommer ihåg hur glad jag var när vi börja hänga i sommras och hur mycket pms jag än har och hur bitchig jag än är kommer jag alltid vilja ha kvar dig som vän kathyyyy. för helt ärligt så älskar jag att sitta och prata med dig, att spåra med dig och bara vara allmänt galen med dig.

hoppas din dag har varit bäst kathleen, grattis på 17års dagen underbara du!





Första maj

Jag sitter ute och verkligen njuter av vädret. Helt galet. Vi gick alla och köpte sushi och satt ute och åt nyss. Jag och Sithira har bestämt att vi ska ha sushi party snart (och lära honom gilla rå fisk). Mamma serverade nyss en underbar pannacotta. (värsta matbloggen). Nu ska jag fortsätta sola och bli brun inför Barcelona. 48 dagar kvar!!!

Ville typ bara berätta hur underbart vädret är och hur glad det gör mig. Wääääääää puss, laterz


you have neither reason nor rhyme

jag och kimberly vaknade igår vid typ 12 och fick panik för vi trodde mamma och pappa skulle komma hem vid 13 så vi städade hela lägenheten och så ringer dom när vi är färdiga och säger att dom stannar ett tag till. men det var rätt så skönt att få allt gjort för då gick jag och kimberly ut och somnade i solen. jag blev helt röd i ansiktet. kimberly fick ingen färg alls. sucker.
jag åkte hem till rebecca efter middag för att se att stella och anna var där så vi alla gick upp till takterassen och myste. högtalare, cider, chips, godis, ljus. det blir inte bättre. jag och anna spårade och sjöng oleta adams Get Here. senare så träffade vi paul och theo(annas boytoys) och hängde i gärdet. jag har aldrig skrattat så mycket. en helt underbar kväll.
jag är så sinnes glad att min syster är hemma nu för sommaren
stella ville ha en outfit bild
<3 ("varför skickar du en glassstrut för anna?")
kameran spårade
idag så fyller jag år(FEKKEE) familjen ska komma över runt 15 och mamma bakar redan massa muffins och tårta. åh jesus. hello food baby.
nu ska jag bara klaga lite över att jag är fyller 17. värdelös ålder. man kan inte göra något. 16 va typ aa fett koolt jag är 16 men nu när alla mina kompisar fyller 18 så kommer jag sitta hemma och leta efter hemmafest och ringa vodkabilen. det kommer vara det sorligaste året. thank god jag har rebecca.
nu ska jag vara en duktig dotter och hjälpa mamma.
Kathleen

Försenat

Åkte hem med världens skönaste människor ikväll (imorse). Linda och Ellen. Mina nya bästisar. De gick i samma klass som Douglas när de var små och de var jätte coola.

Tidigare idag var annars jätte najs, jag shoppade med syster och pappa. Sedan hängde jag och syster vid munkbro kajen och sola. Vädret var underbart idag. Kärlek till det. Jag taggar nästa helg då Emma och Sara kommer ner med resten av norrlänningarna. Kommer bli så himla härligt att bara vara.

Random bilder från dagarna.
Pusshej Emelie


RSS 2.0